Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 02/01/2019 at 19:35, jimis98 said:

δεν ξέρω από fitness για αυτό ρωτάω

google θα εχει πολυ παραπανω info απο οτι αν απαντησει καποιος. επισης χωρις να το λεω απο κακια αλλα σκοπος δεν ειναι απλα να σου πει καποιος κατι και να το ακολουθεις κατα γραμμα αλλα να μαθεις για ποιο λογο γινεται ετσι.για να μπορεις να κρινεις μετα αν αυτο δουλευει σε σενα ή οχι.

επισης για την καλη χρονια μια εικονα

IMG-84b9f03162ced472178d7e462df9d250-V.jpg

• Thanks 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, poulinos είπε

google θα εχει πολυ παραπανω info απο οτι αν απαντησει καποιος. επισης χωρις να το λεω απο κακια αλλα σκοπος δεν ειναι απλα να σου πει καποιος κατι και να το ακολουθεις κατα γραμμα αλλα να μαθεις για ποιο λογο γινεται ετσι.για να μπορεις να κρινεις μετα αν αυτο δουλευει σε σενα ή οχι.

επισης για την καλη χρονια μια εικονα

IMG-84b9f03162ced472178d7e462df9d250-V.jpg

Από Δευτέρα επιστροφή στην κανονικότητα για μένα.

Καλή χρονιά να έχουμε!

Δημοσ.

Εγώ ακόμα 'φακλανιάζω' εδώ και κάμποσο. Έχει κλείσει το γυμν κοντά 2 μήνες λόγω επισκευών και καλά, οπότε την βγάζω σπίτι όσο μπορώ με λάστιχα και λίγα κιλά βάρη, ότι έχω. Από φαγητό είμαι λάσκα, δεν μετράω kcal κλπ ούτε προσέχω ιδιαίτερα, είμαι σε φάση στα *** μου, οπότε μέχρι να ανοίξει το γυμν πάλι θα είμαι έτσι χαλαρά. Μπόλικη μάσα γενικά. Σήμερα έκανα λίγο βάρη στην αυλή, μου κόπηκαν τα χέρια από το κρύο.

Δημοσ.

Εμένα το cheat μου στις γιορτές ήταν 3 μελομακάρονα και 2 μπισκότα :P  Κατά τα άλλα ακριβώς ίδια διατροφή με πριν. Προπονήσεις δεν έχασα. Απλά μείωσα το cardio με αποτέλεσμα να πάρω λίγο παραπάνω.2019-01-05_23-53-27.png.63c2bceaae9dbb86963ddd1de1d67f98.png Δεν ξέρω τι θα κάνω...έλεγα να πάω για mini cut (2 εβδομάδες) αλλά μάλλον θα το πάω σερί μέχρι τέλη Απρίλη και μετά 1-1.5 μήνα cut.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι είναι καλύτερο για αύξηση όγκου; Λίγες επαναλήψεις πολλά κιλά ή πολλές επαναλήψεις λίγα κιλά; Νομίζω ότι με λίγα κιλά παίζουν και λιγότεροι τραυματισμοί και καλυτερη απομόνωση του μυ. Τώρα κάνω κάτι πυραμίδες πχ στήθος πιεσεις με αλτήρες 15χ25, 12χ27.5, 10χ30 και 8χ32.5 στο τελευταίο ντροπ σετς. Να μείνω σε τέτοιο σύστημα ή να αλλάξω; Τι είναι πιο αποδοτικό; 

Επεξ/σία από new_guy
  • Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, new_guy είπε

Τι είναι καλύτερο για αύξηση όγκου; Λίγες επαναλήψεις πολλά κιλά ή πολλές επαναλήψεις λίγα κιλά; Νομίζω ότι με λίγα κιλά παίζουν και λιγότεροι τραυματισμοί και καλυτερη απομόνωση του μυ. Τώρα κάνω κάτι πυραμίδες πχ στήθος πιεσεις με αλτήρες 15χ25, 12χ27.5, 10χ30 και 8χ32.5 στο τελευταίο ντροπ σετς. Να μείνω σε τέτοιο σύστημα ή να αλλάξω; Τι είναι πιο αποδοτικό; 

προπονηση και πολυ φαι

Δημοσ.

Βγήκε η μαγνητική.

Η μέση αντί για καμπύλη έχει γίνει ευθεία σαν μπαστούνι (αν και ΟΧΙ λόγω των δικεφάλων όπως είχε πει ο άλλος, αυτοί μια χαρά είναι τελικά).

Δύο δίσκοι έχουν στένωση, δύο δίσκοι έχουν αφυδάτωση.

Και έχω και 3  κήλες στους 3 τελευταίους δίσκους.

Η πιο μεγάλη είναι η κάτω κάτω ο5-ι1 που μάλλον είναι η κύρια αιτία του προβλήματος.

Χάρηκα που σας γνώρισα σε γενικές γραμμές

• Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Βγήκε η μαγνητική.

Η μέση αντί για καμπύλη έχει γίνει ευθεία σαν μπαστούνι (αν και ΟΧΙ λόγω των δικεφάλων όπως είχε πει ο άλλος, αυτοί μια χαρά είναι τελικά).

Δύο δίσκοι έχουν στένωση, δύο δίσκοι έχουν αφυδάτωση.

Και έχω και 3  κήλες στους 3 τελευταίους δίσκους.

Η πιο μεγάλη είναι η κάτω κάτω ο5-ι1 που μάλλον είναι η κύρια αιτία του προβλήματος.

Χάρηκα που σας γνώρισα σε γενικές γραμμές

Δεν ξέρω τι σημαίνουν ακριβώς όλα τα παραπάνω αλλά τι θεραπεία σου προτείνανε?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, revolver1990 είπε

Εμένα το cheat μου στις γιορτές ήταν 3 μελομακάρονα και 2 μπισκότα :P  Κατά τα άλλα ακριβώς ίδια διατροφή με πριν. Προπονήσεις δεν έχασα. Απλά μείωσα το cardio με αποτέλεσμα να πάρω λίγο παραπάνω.2019-01-05_23-53-27.png.63c2bceaae9dbb86963ddd1de1d67f98.png Δεν ξέρω τι θα κάνω...έλεγα να πάω για mini cut (2 εβδομάδες) αλλά μάλλον θα το πάω σερί μέχρι τέλη Απρίλη και μετά 1-1.5 μήνα cut.

Κράτα το cut για τέλη Απριλίου. Τώρα ποιοτικες προπονήσεις και ποιοτικού φαγητό. ΟΧΙ cut. Χτίσε μύες και άσε το καθάρισμα για αργότερα! Έλα να βλέπουμε μπαλαρισματα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, new_guy είπε

Για αύξηση μυικότητας χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα το οποίο θα βασίζεται στην προοδευτική υπερφόρτωση των μυών. Σε κάθε προπόνηση δηλαδή, να προσπαθείς να βελτιώνεις λίγο παραπάνω από την προηγούμενη, είτε σε κιλά, είτε σε επαναλήψεις. Και παράλληλα, σωστή διατροφή για όγκο (υπερθερμιδική διατροφή δηλαδή) η οποία θα σου παρέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία χωρίς περιορισμούς, πάντα έχοντας υπ'οψιν σου ακριβώς πόσες θερμίδες, πρωτεϊνες, υδατάνθρακες, και λιπαρά λαμβάνεις. Αυτά είναι τα βασικά. Από κει και πέρα παίζει ρόλο και ο διαχωρισμός των προπονήσεων αλλά και η ξεκούραση. 

• Like 1
Δημοσ.

η προοδευτική υπερφόρτωση απευθύνεται και στους αρχάριους? τι διαχωρισμού θα πρότεινες? 

τι είναι καλύτερα να ανεβάζουμε κιλά ή επαναλήψεις για να λέμε ότι έχουμε κάνει πρόοδο? 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Demetra_ είπε

Κράτα το cut για τέλη Απριλίου. Τώρα ποιοτικες προπονήσεις και ποιοτικού φαγητό. ΟΧΙ cut. Χτίσε μύες και άσε το καθάρισμα για αργότερα! Έλα να βλέπουμε μπαλαρισματα.

Μπαλαρίσματα θα έχω...γιατί θα είμαι σαν μπάλα 😅

Οι προπονήσεις πάνε καλά (άκα αυξάνω κιλά-volume), το φαγητό πάνω κάτω και αυτό είναι οκ..τουλάχιστον από πλευράς macros.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν μπαλα ειμαι εγω τωρα !

Αλλα ξεκιναω  απο σημερα  τελος οι πολλες σαβουρες ,μια φορα την βδομαδα φαγητο εξω (μπορει και 2-3)  και Μεσα Φεβρουαριου  ξεκιναω κανονικα το προγραμμα μου .Τον Γεναρη θα δωσω εμφαση στην αεροβια προπονηση ,θα παιξει πολυ Παρνηθα  σκαλακια.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σαν μπαλα ειμαι εγω τωρα !

Αλλα ξεκιναω  απο σημερα  τελος οι πολλες σαβουρες ,μια φορα την βδομαδα φαγητο εξω (μπορει και 2-3)  και Μεσα Φεβρουαριο  ξεκιναω κανονικα το προγραμμα μου .Τον Γ εναρη θα δωσω εμφαση στην αεροβια προπονηση ,θα παιξει πολυ Παρνηθα  σκαλακια.

Επιτέλους στον σωστό δρόμο, αυτόν της Πάρνηθας. Έως 3 φορές την εβδομάδα έξω; Υπερβολή.

1 ώρα πριν, revolver1990 είπε

Μπαλαρίσματα θα έχω...γιατί θα είμαι σαν μπάλα 😅

Οι προπονήσεις πάνε καλά (άκα αυξάνω κιλά-volume), το φαγητό πάνω κάτω και αυτό είναι οκ..τουλάχιστον από πλευράς macros.

Αφού δεν σαβουροτρως και είσαι σε πρόγραμμα διατροφής/προπόνησης, μην τρελαίνεσαι. Απέχεις πολύ από την μπάλα που φαντάζεσαι!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Demetra_ είπε

Επιτέλους στον σωστό δρόμο, αυτόν της Πάρνηθας. Έως 3 φορές την εβδομάδα έξω; Υπερβολή.

Αφου δεν μαγειρευω καπως πρεπει να φαω !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...