jimis98 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε τι ειμαι ρε αλάνια ιδιοκτήτης γυμναστηρίου; πάρτε τα κοντινοτερ σας και ρωτήστε. λογικα εχουν και με 3-5 τη βδομάδα αλλα δεν συμφέρει αν ρωτάς κάτι τέτοιο. αν κάποιος έχει ελάχιστο χρόνο δεν συμφέρει? που θα πηγαίνει 2 με 3 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, jimis98 said: αν κάποιος έχει ελάχιστο χρόνο δεν συμφέρει? που θα πηγαίνει 2 με 3 μέρες δεν νομιζω οτι παιζει πουθενα αυτο το συστημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Συνηθως η ημερήσια συνδρομή δεν συμφερει. Καλή χρονιά. Ευτυχισμενο το 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό και οικονομικό μπλέντερ για να βάζω το γάλα, τη βρώμη και την πρωτεΐνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Στις 26/12/2018 στις 10:15 ΜΜ, jimis98 είπε η σκέτη παλεύεται? οριακά. καλύτερα να πάρεις με γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, mylo είπε οριακά. καλύτερα να πάρεις με γεύση. δεν θα εχει ζαχαρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δε ξέρω αν έχει ζάχαρη ή κάποιο άλλο γλυκαντικό. Ας μας πει κάποιος που ξέρει. Εγώ είχα πάρει 5κιλο άγευστη από myprotein και κατέβαινε δύσκολα. Πολύ γαλατηλα... Αν θες οπωσδήποτε πάρε μικρή ποσότητα για δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, mylo είπε Δε ξέρω αν έχει ζάχαρη ή κάποιο άλλο γλυκαντικό. Ας μας πει κάποιος που ξέρει. Εγώ είχα πάρει 5κιλο άγευστη από myprotein και κατέβαινε δύσκολα. Πολύ γαλατηλα... Αν θες οπωσδήποτε πάρε μικρή ποσότητα για δοκιμή θέλει ψυγείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, mylo είπε Δε ξέρω αν έχει ζάχαρη ή κάποιο άλλο γλυκαντικό. Ας μας πει κάποιος που ξέρει. Εγώ είχα πάρει 5κιλο άγευστη από myprotein και κατέβαινε δύσκολα. Πολύ γαλατηλα... Αν θες οπωσδήποτε πάρε μικρή ποσότητα για δοκιμή Παρε γευση μπας και την κατεβασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 On 22/12/2018 at 00:40, Musclemar said: Κάνε μια άσκηση σε επικλινή, μια σε ίσιο, βυθισεις και push ups. Οι βυθισεις είχα διαβάσει στο φόρουμ bodybuilders συγκεκριμένα για τρικεφαλα δεν είναι και ότι καλύτερο...για στήθος λες δεν επικίνδυνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, jimis98 είπε θέλει ψυγείο? Όχι. Απλά θα την έχεις σε σημείο που δεν έχει υγρασία και δεν βαράει ήλιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mylo είπε Όχι. Απλά θα την έχεις σε σημείο που δεν έχει υγρασία και δεν βαράει ήλιος που μπορώ να υπολογίσω πόσα gr πρέπει να πάρω? το bcca τι κάνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 @jimis98 Ειλικρινά τώρα δεν παίζει να μην τρολλάρεις τόσο καιρό.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, revolver1990 είπε @jimis98 Ειλικρινά τώρα δεν παίζει να μην τρολλάρεις τόσο καιρό.... και αυτος και ο αρνολντ για αυτο τους αγνοεις απλα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 δεν ξέρω από fitness για αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις