tr3quart1sta Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Στις 22/12/2018 στις 6:14 ΜΜ, Spect~ είπε 1 rep 180kg dead lift. Yeah buddy! 😄😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, jimis98 είπε για να την διαλύσω εχει εξαιρετική διαλυτότητα η κρεατίνη σε ζεστό νερό. εγώ τη βάζω στο τσάι μου και χρησιμοποιώ την μονουδρική κρεατίνη creapure από myprotein με γεύση καρπούζι! (τα σπάει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Demetra_ είπε εχει εξαιρετική διαλυτότητα η κρεατίνη σε ζεστό νερό. εγώ τη βάζω στο τσάι μου και χρησιμοποιώ την μονουδρική κρεατίνη creapure από myprotein με γεύση καρπούζι! (τα σπάει) οι γεύσεις δεν έχουν επιπλέον ζάχαρη την πρωτεΐνη μπορώ να την βάλω σε ζεστό νερό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, jimis98 είπε οι γεύσεις δεν έχουν επιπλέον ζάχαρη την πρωτεΐνη μπορώ να την βάλω σε ζεστό νερό? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Demetra_ είπε Ναι η σκέτη παλεύεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jimis98 είπε η σκέτη παλεύεται? δοκίμασε και πες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Demetra_ είπε εχει εξαιρετική διαλυτότητα η κρεατίνη σε ζεστό νερό. εγώ τη βάζω στο τσάι μου και χρησιμοποιώ την μονουδρική κρεατίνη creapure από myprotein με γεύση καρπούζι! (τα σπάει) Δημητρα κανεις ακομα ? Νομιζα πως τα ειχες παρατησει ... Μπραβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δημητρα κανεις ακομα ? Νομιζα πως τα ειχες παρατησει ... Μπραβο! Όσο ξεκληρίζεις στάνες, εγώ συνεχίζω να βράζω φιλ. στήθος και πατάτες ☺️ δεν μπορείς να παρατήσεις τόσο εύκολα έναν τρόπο ζωής. Ίσως αν τοποθετηθω σε κανα χωριό που δεν έχει γυμ, εκεί θα ζοριστω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Demetra_ είπε Όσο ξεκληρίζεις στάνες, εγώ συνεχίζω να βράζω φιλ. στήθος και πατάτες ☺️ δεν μπορείς να παρατήσεις τόσο εύκολα έναν τρόπο ζωής. Ίσως αν τοποθετηθω σε κανα χωριό που δεν έχει γυμ, εκεί θα ζοριστω. αχχα ,φετος θα ξεκινησω 1,5 μηνα νωριτερα απο οτι συνηθως την διατροφη οποτε οτι φαγαμε -φαγαμε .Μετα θα αρχισω να τρωω τα χαρτια εφημεριδας παλι . Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Στις 26/12/2018 στις 2:38 ΠΜ, jimis98 είπε για να την διαλύσω Γύρω στα 300ml είναι καλά. Στις 26/12/2018 στις 7:44 ΠΜ, Demetra_ είπε εχει εξαιρετική διαλυτότητα η κρεατίνη σε ζεστό νερό. εγώ τη βάζω στο τσάι μου και χρησιμοποιώ την μονουδρική κρεατίνη creapure από myprotein με γεύση καρπούζι! (τα σπάει) Σε χλιαρό νερό την κάνω και εγώ, διαλύεται πολύ καλά, προσθέτω κρύο και την πρωτεϊνη. Ειδικά ή μονοϋδρική κρεατίνη creapure της myprotein είναι πολύ καλή στη διάλυση με νερό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 με αυτά και με εκείνα αποφάσησα να κάνω deload αυτη τη βδομάδα. ο αγκώνας ακομα πονάει που να παρει τσιμπάει. δλδ αν δεν ειχα αυτο το τριμηνο αυτον τον τραυματισμο θα ειμουν καλυτερα. χρονια πολλα και καλη συνεχεια για 2019 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolumvitis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 επειδη λεω να γραφτω γυμναστήριο και ψάχνω κάποιο συνοικειακό και όχι τύπου yava, τι τιμή θεωρείτε λογική για ετήσια συνδρομή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 120-170 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 μπορείς να πληρώσεις και με το πόσες προπονήσεις θα κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 τι ειμαι ρε αλάνια ιδιοκτήτης γυμναστηρίου; πάρτε τα κοντινοτερ σας και ρωτήστε. λογικα εχουν και με 3-5 τη βδομάδα αλλα δεν συμφέρει αν ρωτάς κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις