Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

για γέλια είναι οι τύποι, άσε που και το σώμμα που κανουν δεν με ελκυει μια, οι δε γυναικες με κάτι άσχημα τετρακέφαλα (συνήθως ειναι και "χοντρές"

όταν έκανα χοντρά squats και πατουσα 5χ5 διπλα τους 125 KG 60 κιλά ανθρωπος κοιτούσανε σαν χάνοι.

what? χοντρές με άσχημα 4φαλα, δλδ?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 hours ago, Demetra_ said:

what? χοντρές με άσχημα 4φαλα, δλδ?

μαλλον εννοει αν καταλαβα καλα οτι το υπολοιπο σωμα πλαδαρο και παραπανω κιλα χωρις μυς και ποδια λιγο τεραστια χωρις γραμμωση.γυμνασμενα μεν αλλα ειναι μονο τα ποδια και σε αυτα δεν φαινεται ωραιο επειδη ειναι μονο ογκος .

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

ανεξάρτητος κιλών και δραστηριοτητας τόσα γραμμάρια περνεις?

Τα κιλά σωματικού βάρους παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά για τον περισσότερο κόσμο τα 5γρ είναι μια χαρά. Αν κάποιος είναι επαγγελματίας αθλητής αγωνιστικός κλπ, π.χ. πάνω από 100 κιλά, ίσως θα χρειαστεί παραπάνω. Στην κρεατίνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η διαλύση. Όσο καλύτερα τη διαλύουμε στο νερό, τόσο καλύτερα απορροφάται και τόσο λιγότερες παρενέργειες έχουμε. 

• Like 1
  • Thanks 1

3 hours ago, poulinos said:

μαλλον εννοει αν καταλαβα καλα οτι το υπολοιπο σωμα πλαδαρο και παραπανω κιλα χωρις μυς και ποδια λιγο τεραστια χωρις γραμμωση.γυμνασμενα μεν αλλα ειναι μονο τα ποδια και σε αυτα δεν φαινεται ωραιο επειδη ειναι μονο ογκος .

...εντάξει, καμία φορά είναι υποκειμενικό, αλλά εάν δεις τις κορυφαίες, μόνο πλαδαρες δεν τις λες. Και για να μην παρεξηγηθώ, το crossfit και εγώ το θεωρώ "του συρμού" και πολύ επικίνδυνο για τραυματισμούς. Αλλά οι πρωταθλητές του είναι σίγουρα άξιοι θαυμασμού.  

10 ώρες πριν, Musclemar είπε

Τα κιλά σωματικού βάρους παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά για τον περισσότερο κόσμο τα 5γρ είναι μια χαρά. Αν κάποιος είναι επαγγελματίας αθλητής αγωνιστικός κλπ, π.χ. πάνω από 100 κιλά, ίσως θα χρειαστεί παραπάνω. Στην κρεατίνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η διαλύση. Όσο καλύτερα τη διαλύουμε στο νερό, τόσο καλύτερα απορροφάται και τόσο λιγότερες παρενέργειες έχουμε. 

σε ευχαριστω,στα 5gr ποσα λιτρα νερο βαζουμε?

2 ώρες πριν, jimis98 είπε

Υπάρχει και το ερμπαν λετζεντ χυμός σταφύλι αντί για νερό. Φαντάζομαι αν το παίρνεις μετά την προπο δεν υπάρχει θέμα να την ρίχνεις στο σέικερ μαζί με την πρωτεΐνη.  

Χρόνια πολλά παίδες !

Στην ονομαστική μου γιορτή πήγα για 8 χιλιομετρακια το μεσημέρι έτσι για το καλό 😁😁

Με έχουν πωρωσει τα καινούρια running παπούτσια που πήρα ( nike pegasus 35 turbo ) και πηγαίνω πιο συχνά σε σχέση με πιο παλιά, μακράν το καλύτερο cushioning που έχω δοκιμάσει, και έχω δοκιμάσει παρα πολλά 

Καλές μάσες και Καλά ξύδια!!

20181222_134046.jpg

• Like 6

13 hours ago, ge-lyk said:

...εντάξει, καμία φορά είναι υποκειμενικό, αλλά εάν δεις τις κορυφαίες, μόνο πλαδαρες δεν τις λες. Και για να μην παρεξηγηθώ, το crossfit και εγώ το θεωρώ "του συρμού" και πολύ επικίνδυνο για τραυματισμούς. Αλλά οι πρωταθλητές του είναι σίγουρα άξιοι θαυμασμού.  

τις φαρμακωμένες;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

15 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

τις φαρμακωμένες;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

...προφανώς και είναι φαρμακωμενες(και φαρμακωμενοι). Άλλωστε, σε αυτό το επίπεδο, δε γίνεται να σταθείς αλλιώς 

47 minutes ago, ge-lyk said:

...προφανώς και είναι φαρμακωμενες(και φαρμακωμενοι). Άλλωστε, σε αυτό το επίπεδο, δε γίνεται να σταθείς αλλιώς 

ε τότε τι μου στήνεις ως reference point αυτές αυτούς.

το θέμα ειναι η κάτω του average γκομενα στο crossfit.

• Moderators
7 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

ε τότε τι μου στήνεις ως reference point αυτές αυτούς.

το θέμα ειναι η κάτω του average γκομενα στο crossfit.

η οποια δε διαφέρει σε τιποτα απο την κατω του average bb

• Like 3

16 ώρες πριν, jimis98 είπε

Την ημέρα ή για να τη διαλύσεις? 

13 ώρες πριν, new_guy είπε

Υπάρχει και το ερμπαν λετζεντ χυμός σταφύλι αντί για νερό. Φαντάζομαι αν το παίρνεις μετά την προπο δεν υπάρχει θέμα να την ρίχνεις στο σέικερ μαζί με την πρωτεΐνη.  

Όντως. Δε χρειάζεται κανένας απολύτως χυμός για τη λήψη κρεατίνης. 

• Moderators
6 ώρες πριν, παπι είπε

Bb

Crossfit

BB

giphy.gif

Crossfit

giphy.gif

Ελπιζω να καταλαβαίνεις οτι το ποστ σου ηταν οτι πιο ακυρο θα μπορούσες να γράψεις. 

• Thanks 1

6 ώρες πριν, Musclemar είπε

Την ημέρα ή για να τη διαλύσεις? 

Όντως. Δε χρειάζεται κανένας απολύτως χυμός για τη λήψη κρεατίνης. 

για να την διαλύσω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...