Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω πάει κατά καιρούς κικ μποξινγκ/κροσφιτ/διαφορετικά γυμναστήρια/μποξ/καράτε. Τέτοιους καραγκιόζηδες σαν  αυτούς στο κροσφιτ δύσκολα να ξανασυναντήσω (γυμναστές και γυμναζόμενους) στη ζωή μου. Ένα μήνα έκατσα και αυτό γιατί τον είχα χρυσοπληρώσει (60 euroz) και κάθε φορά που πήγαινα έβλεπα όλους να θυσιάζουν τη σωστή στάση σώματος για τα reps. Καλά για το πως κάνουν μονόζυγο είναι να γελάς και να κλαις. Το αποκορύφωμα πάντως είναι το ''olympic weightlifting''. Εδώ θέλει και μουσική υπόκρουση, μόνο όποιος το έχει δει από κοντά καταλαβαίνει τι λέω.

Όποιος μου λέει πως πάει κροσφιτ καιρό τον κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με όσους πιστεύουν στους αεροψεκασμούς και τον Σόρος.

Τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

25 minutes ago, Vasivouzoukos said:

Καλά για το πως κάνουν μονόζυγο είναι να γελάς και να κλαις.

λες αυτο που κανουν το σωμα τους προς πισω για να παρουν φορα και να ανεβουν...οπως και στο level 1 να ανεβαινεις απο box και απλα να κατεβαινεις απο το μονοζυγο για να το κανουν πιο ευκολα.

λογικα θα σου ειχε κανει εντυπωση και push ups με τα γονατα να ακουμπανε στο πατωμα.

39 λεπτά πριν, poulinos είπε

λες αυτο που κανουν το σωμα τους προς πισω για να παρουν φορα και να ανεβουν...οπως και στο level 1 να ανεβαινεις απο box και απλα να κατεβαινεις απο το μονοζυγο για να το κανουν πιο ευκολα.

λογικα θα σου ειχε κανει εντυπωση και push ups με τα γονατα να ακουμπανε στο πατωμα.

Αυτό εδώ κάνανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Vasivouzoukos said:

Έχω πάει κατά καιρούς κικ μποξινγκ/κροσφιτ/διαφορετικά γυμναστήρια/μποξ/καράτε. Τέτοιους καραγκιόζηδες σαν  αυτούς στο κροσφιτ δύσκολα να ξανασυναντήσω (γυμναστές και γυμναζόμενους) στη ζωή μου. Ένα μήνα έκατσα και αυτό γιατί τον είχα χρυσοπληρώσει (60 euroz) και κάθε φορά που πήγαινα έβλεπα όλους να θυσιάζουν τη σωστή στάση σώματος για τα reps. Καλά για το πως κάνουν μονόζυγο είναι να γελάς και να κλαις. Το αποκορύφωμα πάντως είναι το ''olympic weightlifting''. Εδώ θέλει και μουσική υπόκρουση, μόνο όποιος το έχει δει από κοντά καταλαβαίνει τι λέω.

Όποιος μου λέει πως πάει κροσφιτ καιρό τον κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με όσους πιστεύουν στους αεροψεκασμούς και τον Σόρος.

Τέλος.

για γέλια είναι οι τύποι, άσε που και το σώμμα που κανουν δεν με ελκυει μια, οι δε γυναικες με κάτι άσχημα τετρακέφαλα (συνήθως ειναι και "χοντρές"

όταν έκανα χοντρά squats και πατουσα 5χ5 διπλα τους 125 KG 60 κιλά ανθρωπος κοιτούσανε σαν χάνοι.

Επεξ/σία από γροσερισοπ

Δεν είμαι fan προσωπικά και θεωρώ ότι κάποιες ασκήσεις είναι επικίνδυνες για τένοντες/αρθρώσεις. Στο θέμα  εμφάνισης που ανέφερε ο φίλτατος, ναι είναι κάτι ελίτ αθλήτριες -so to speak- του crossfit αλλά και γενικά του fitness industry, ντούκια. Πολύ δύναμη και μυικότητα. Εντάξει τα φάρμακα παντού είναι. Και αυτό με τον τετρακέφαλο/πόδια γενικά, είναι φαίνεται της μόδας. Λολ. Όλες ποζάρουν με πόδια Tom Platz. Μανία με τα πόδια. Ας κάνουν ότι θέλουν βέβαια, απλά αυτή η trendy 'εμμονή' μου φαίνεται αστεία κάτι φορές. Με ότι την βρίσκει ο καθένας.

7 ώρες πριν, Spect~ είπε

Κοίτα, και εγώ γενικά είμαι αντίθετος γιατί παίζουν πάρα πολλοί χωριάτες "προπονητές" που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο και το έκαναν επειδή έχει ζουμί η δουλειά και επίσης υπάρχουν πολλοί χωριατες "αθλητές" με αποτέλεσμα αυτός ο συνδυασμός να είναι καταστροφικός.

Τωρα αν κάποιος που έχει ένα υπόβαθρο και ξέρει τι κάνει και γιατι το κάνει τότε είναι καλή γυμναστική. 

Και σε καλο να πεσεις; Το crossfit στοχευει στην εκρηκτικότητα και αντοχη. Οπως σχεδον ολλες οι πολεμικές τεχνες, και ρωταω, γιατι να πας κροσφιτ και δε πασ ξερωγω bjj που θα σουμεινει και κατι χρήσιμο.

• Moderators
16 λεπτά πριν, παπι είπε

Και σε καλο να πεσεις; Το crossfit στοχευει στην εκρηκτικότητα και αντοχη. Οπως σχεδον ολλες οι πολεμικές τεχνες, και ρωταω, γιατι να πας κροσφιτ και δε πασ ξερωγω bjj που θα σουμεινει και κατι χρήσιμο.

Ειναι σαν να λες γιατι δεν πας για 200αρι αντι για kick box. Άσχετο το ενα με το αλλο. 

53 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε

για γέλια είναι οι τύποι, άσε που και το σώμμα που κανουν δεν με ελκυει μια, οι δε γυναικες με κάτι άσχημα τετρακέφαλα (συνήθως ειναι και "χοντρές"

όταν έκανα χοντρά squats και πατουσα 5χ5 διπλα τους 125 KG 60 κιλά ανθρωπος κοιτούσανε σαν χάνοι.

Αυτο ειναι γενικότερο κακο στην Ελλάδα ειτε ειναι γυμναστηριο ειτε crossfit ειτε οτι αλλο θες να βαλεις

• Like 1

1 hour ago, Vasivouzoukos said:

Αυτό εδώ κάνανε.

,ετσι εκαναν και στο crossfit δηλαδη να δινουν ωθηση με το σωμα για να ανεβουν απλα πιο αργα και εκαναν καμια δεκαρια .ισων να ανεβαιναν και λιγο πιο ψηλα απο αυτον.ειχα συνηθισει να κανω κανονικα pull ups οποτε καταλαβαινεις οτι αυτα ...

προτιμω αυτα που βλεπω σε callisthenics .στις ελξεις πλεον βαζω και μερικα κιλα για να το κανω πιο δυσκολο και σκοπος ειναι να δω πως μπορω να καταφερω να φερνω το σωμα πιο ψηλα στο μονοζυγο(απο πανω)(δεν ξερω πως το λενε)

• Moderators

Αυτο που λέτε ειναι το Kipping αλλα ειναι λίγο ανούσιο να συγκρίνεται με το κανονικα body building γιατι ειναι εντελώς διαφορετικοί οι στόχοι στο κάθε "άθλημα".

• Like 1

4 hours ago, Spect~ said:

Αυτο που λέτε ειναι το Kipping αλλα ειναι λίγο ανούσιο να συγκρίνεται με το κανονικα body building γιατι ειναι εντελώς διαφορετικοί οι στόχοι στο κάθε "άθλημα".

σωστος.δεν θυμομουν την λεξη εγω τα εκανα strict .διαλεγες εσυ τι ηθελες να κανεις απλα με kipping ηταν πιο ευκολο για αρκετους.στο cf εμαθα για τo kipping

• Moderators
1 hour ago, poulinos said:

σωστος.δεν θυμομουν την λεξη εγω τα εκανα strict .διαλεγες εσυ τι ηθελες να κανεις απλα με kipping ηταν πιο ευκολο για αρκετους.στο cf εμαθα για τo kipping

Δουλεύουν λιγότερο τα "φτερα", λόγω του ότι χρησιμοποιείς το momentum απο το υπόλοιπο σώμα, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι λιγότερο και συνεπώς να βγάζεις περισσότερες επαναλήψεις. 

• Like 1

20 ώρες πριν, new_guy είπε

Έχω μια κρυαπιουρ κάνα 3μηνο και κάθεται. Πώς την παίρνουνε; 5γραμμο ανά μέρα η κάνα φόρτωμα 20αρα που λέγαν οι παλιοί; Και καλοκαιράκι διακοπές τι κανουμε; Κάπου διάβασα ότι παίρνει κάνα μήνα να γυρίσει το σώμα σε πρι-κρεατινη φάση χωρίς άσκηση. Άρα κόβουμε την κρεατινη στις διακοπές καθώς καλοκαιράκι όλο και καμία μπυριτσα, τσίπουρο,ούζο κλπ θα καταναλώσουμε άρα άκυρη η κρεατινη. 

5 γραμμάρια τη μέρα είναι συνήθως αρκετά, αλλά θα δεις τα πλήρη αποτελέσματα σε δύναμη μετά απο 3-4 εβδομάδες. Την κρεατίνη δε χρειάζεται να την κόψεις εάν θες να κάνεις π.χ. μια διατροφή για γράμμωση για το καλοκαίρι. Ίσα ίσα που μπορεί να σε βοηθήσει κι'ολας. 

• Like 2

1 hour ago, Spect~ said:

Δουλεύουν λιγότερο τα "φτερα", λόγω του ότι χρησιμοποιείς το momentum απο το υπόλοιπο σώμα, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι λιγότερο και συνεπώς να βγάζεις περισσότερες επαναλήψεις. 

ατομα που δεν εβγαζαν ουτε δυο strict εβγαζαν με kipping περισσοτερα.μια φορα που το δοκιμασα πραγματι ηταν πιο ευκολο αφου δινεις ορμη και με το σωμα.

1 ώρα πριν, Musclemar είπε

5 γραμμάρια τη μέρα είναι συνήθως αρκετά, αλλά θα δεις τα πλήρη αποτελέσματα σε δύναμη μετά απο 3-4 εβδομάδες. Την κρεατίνη δε χρειάζεται να την κόψεις εάν θες να κάνεις π.χ. μια διατροφή για γράμμωση για το καλοκαίρι. Ίσα ίσα που μπορεί να σε βοηθήσει κι'ολας. 

ανεξάρτητος κιλών και δραστηριοτητας τόσα γραμμάρια περνεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...