Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, koumos είπε Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Για το δεκατιανό θα το εφαρμόσω. Η μόνη εκκρεμότητα που εχω ακόμα είναι το πριν την προπονηση. Για πες 1-2 ενδεικτικά παραδείγματα! Εσυ τι τρως πριν? Έχει να κάνει με το πότε προπονείσαι.Αν μπορείς να φας το μεσημεριανό σου(στερεό γεύμα) π.χ. στις 2.30 και να γυμναστείς στις 5.30 είναι το ιδανικό. Διαφορετικά καταλήγεις σε επιλογές όπως :γιαούρτι-βρώμη - σπιτική μπάρα δημητριακών χωρίς ζάχαρη - ξινόμηλο ή αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη με λίγους ξηρούς καρπούς.Καλή επιλογή είναι βραστά αυγά αν σε παίρνει ή ομελέτα. Όσο για τη μπανάνα.Αν είναι ψιλοάγγουρη τότε έχει χαμηλό γλυκαιμικό δ. αν είναι ώριμη είναι ότι πρέπει για μετά τα βάρη σου.Βλέπω κόσμο να κοπανάει μπανάνες μετά το αερόβιο,μετά τους κοιλιακούς(!) ή και μετά από πρόγραμμα με βάρη χαμηλής έντασης ας πούμε.Αν θες να είσαι σωστός ,θα την φας μετά τα βάρη εφόσον ίδρωσες.Αν δεν ίδρωσες φάε την μισή.Σου βγήκε η πίστη να βγάλεις το workout ;Τότε ναι ,δικαιούσαι ανταμοιβή.Δεν την καταδικάζω ...αλλά αν έχεις υψηλό στόχο κάποια πολλά πράγματα επιβάλλεται να μπουν σε μια σειρά.Μια μπανάνα δε θα σου κάνει την ζημιά ,αλλά αν τρως καθημερινά - δεν κάνεις καλές προπονήσεις και ξεφεύγεις και σε άλλα , τότε ... Εγώ την προτιμώ μετά τα βάρη λόγω του γ.δ. της και αν θες μπορείς να βάλεις και 1/2 κ.γ. μέλι. Λέμε λέμε για τη διατροφή αλλά καθοριστικό ρόλο παίζει η ένταση της προπόνησης σου.Ασκήσεις στα κιλά που σε μέτρια προς υψηλή ένταση και ανεβάζεις σταδιακά.Πάντως ΑΝ προπονείσαι σωστά και κρατάς τους τύπους στη διατροφή σου όλη τη χρονιά ,τότε ένα φρούτο ή λίγο ψωμί ή κάτι έξτρα δε θα σου κάνει ζημιά αρκεί να μην καταλήγεις σε θανατηφόρα cheat meals που το μονο που κάνουν έιναι να σε κουράζουν.Cheat meals για πολλούς είναι φαγητό από το πρωί μέχρι το βράδυ - 4000-5000 χιλ. θερμίδες ενώ ουσιαστικά είναι ένα γεύμα λίγο έξω από τα όρια μας π.χ. δύο μερίδες μακαρονάδα με κιμά και μπόλικο τυρί. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, CallMeRp είπε .Αν δεν ίδρωσες φάε την μισή.Σου βγήκε η πίστη να βγάλεις το workout ;Τότε ναι ,δικαιούσαι ανταμοιβή.Δεν την καταδικάζω Πλάκα κάνεις ε; Εγώ τρώω ένα τσαμπί πριν και ένα μετά . Εντάξει άμα είσαι χοντρός προσέχεις αλλά υπερβολή ακούγονται όλα αυτά.... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από TEOKOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, TEOKOS είπε Πλάκα κάνεις ε; Εγώ τρώω ένα τσαμπί πριν και ένα μετά . Εντάξει άμα είσαι χοντρός προσέχεις αλλά υπερβολή ακούγονται όλα αυτά.... Αν έχεις υψηλό στόχο δεν είναι υπερβολή.Αν είσαι χαλαρός ,no problem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Εντάξει μεταξύ μας πόσοι θέλουν να πέσουν κάτω από 15% bf ώστε να είναι άκρως αυστηροί με την διατροφή τους? Αν κρίνω από τις παραλίες το 5% των ανδρών είναι σε χαμηλό λίπος οπότε "μάλλον" λίγοι. Μια απλή μεσογειακή διατροφή χωρίς ψωμιά,σάλτσες και χωρίς junk food αρκεί για να φτάσει κάποιος σε 15%bf χωρίς υπερβολές ή τέλοσπάντων να μην έχει κοιλιές κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 4 minutes ago, revolver1990 said: Εντάξει μεταξύ μας πόσοι θέλουν να πέσουν κάτω από 15% bf ώστε να είναι άκρως αυστηροί με την διατροφή τους? Αν κρίνω από τις παραλίες το 5% των ανδρών είναι σε χαμηλό λίπος οπότε "μάλλον" λίγοι. Μια απλή μεσογειακή διατροφή χωρίς ψωμιά,σάλτσες και χωρίς junk food αρκεί για να φτάσει κάποιος σε 15%bf χωρίς υπερβολές ή τέλοσπάντων να μην έχει κοιλιές κτλ. και ένα καλό καταναμενημενο 15% με μυς θέλει τη προσοχή αρκετά μην λέμε ότι θέλουμε απο εκει και κάτω χοντρένει το παιχνίδι και τα νεύρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Όταν ακούς ότι αρκεί μια απλή διατροφή για να είσαι 15% λίπος, και εσύ είσαι 25-30% ενώ κάνεις αρκετά αυστηρό πρόγραμμα 😶 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Γονίδια.. Μερικοι δεν κανουν καν απλη διατροφη τρώνε οτι θέλουν, κάνουν μια βασική γυμναστική και αν τους δεις εισαι σίγουρος οτι βαράνε αναβολικά. Απο την αλλη βλεπεις ατομα με τρομερη πειθαρχία σωστη γυμναστικη και παλι φαίνονται στην καλύτερη απλά γυμνασμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ADHD είπε Γονίδια.. Μερικοι δεν κανουν καν απλη διατροφη τρώνε οτι θέλουν, κάνουν μια βασική γυμναστική και αν τους δεις εισαι σίγουρος οτι βαράνε αναβολικά. Απο την αλλη βλεπεις ατομα με τρομερη πειθαρχία σωστη γυμναστικη και παλι φαίνονται στην καλύτερη απλά γυμνασμένοι. Τα γονιδια παιζουν μικρο ρολο σε αυτο το επιπεδο εως και ελαχιστο . Δηλαδη ενας που ειναι υπερβαρος και πλαδαρος μπορει να δει θεαματικα αποτελεσμα μεσα απο τον συνδυασμο διατροφη-βαρη εαν κανει αυτα που πρεπει (που ειναι πολυ δυσκολο να τα κανει ).Τα γονιδια θα παιξουν ρολο οταν ενας ειναι σε προχωρημενο σταδιο γυμναζει γαμπες π.χ πολυ συχνα και απλα δεν εχουν την εξελιξη που θα επρεπε σε αντιθεση με εναν αλλον που by default και με λιγοτερη προπονηση εχει καλυτερες γαμπες . Παμε τωρα στο κομματι "εαν επαιρνα και εγω ουσιες θα γινομουν ετσι" και το " ελα μωρε αφου παιρνει χαπια τρωει οτι θελει και δειχνει πολυ γυμνασμενος με μικρη προσπαθεια " Δεν ισχυει αυτο ειναι μυθος αντιστοιχης μπουρδας οπως το "για ολα φταινε οι Γερμανοι ". Αν και ειναι γνωστη η θεση μου για αυτα και ποσο ανουσια και επιβλαβη τα θεωρω . Ακομα και οταν γινεται χρηση παρανομων ουσιων το κομματι της διατροφης τηρειται απαρεγκλιτα και αυστηροτατα ,διοτι υπαρχουν σοβαρες παρενεργειες περαν των αναμενομενων.Επισης ειναι λιγο ανοητο να θετεις την υγεια σου σε κινδυνο και να μην κανεις την διατροφη που απαιτειται ωστε να παρεις ικανοποιητικα αποτελεσματα. Αρα με λιγα λογια και για τελειωνουμε με αυτα τα γραφικα ,οταν βλεπετε στην παραλια εναν" φετες" να ξερετε πως του εχει βγει η πιστη αναποδα για να γινει ετσι, εχει πεινασει απιστευτα και εχει προπονηθει πολυ σκληρα, ειτε παιρνει ουσιες ειτε οχι . Αλλιως αν ειναι να δωσουμε και στον Μπαμπη (τυχαιο το ονομα ) που γραφει στο αντι φιτνες και ειναι 140 κιλα μπουλουκος η' στην γιαγια μου να παρει και να δουμε τι θα βγαλει σαν αποτελεσμα ,μαλλον σαν μπαλονι το κοβω. Οπως επισης δεν ισχυει και το τελευταιο που ειπες , δεν γινεται να τα κανεις ολα σωστα και να δειχνεις στην καλυτερη απλα γυμνασμενος ,γινεται μονο οταν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι τα κανεις ολα σωστα ... Απειρα τα παραδειγματα και στο γυμναστηριο του καθενος και απο εδω μεσα Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από Fotis13 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Γράφω πάντα από προσωπική εμπειρία. Θεωρείτε δλδ ότι με μια απλή καθαρή μεσογειακή διατροφή χωρίς cheat meal και junk δεν μπορείς να έχεις σώμα σαν το ακόλουθο(not my pic :P)? Για να πέσω στο 12% απλά έκοψα την ζάχαρη από την διατροφή μου. Χθες πχ έφαγα γεμιστά και αστακομακαρονάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, CallMeRp είπε Έχει να κάνει με το πότε προπονείσαι.Αν μπορείς να φας το μεσημεριανό σου(στερεό γεύμα) π.χ. στις 2.30 και να γυμναστείς στις 5.30 είναι το ιδανικό. Διαφορετικά καταλήγεις σε επιλογές όπως :γιαούρτι-βρώμη - σπιτική μπάρα δημητριακών χωρίς ζάχαρη - ξινόμηλο ή αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη με λίγους ξηρούς καρπούς.Καλή επιλογή είναι βραστά αυγά αν σε παίρνει ή ομελέτα. Όσο για τη μπανάνα.Αν είναι ψιλοάγγουρη τότε έχει χαμηλό γλυκαιμικό δ. αν είναι ώριμη είναι ότι πρέπει για μετά τα βάρη σου.Βλέπω κόσμο να κοπανάει μπανάνες μετά το αερόβιο,μετά τους κοιλιακούς(!) ή και μετά από πρόγραμμα με βάρη χαμηλής έντασης ας πούμε.Αν θες να είσαι σωστός ,θα την φας μετά τα βάρη εφόσον ίδρωσες.Αν δεν ίδρωσες φάε την μισή.Σου βγήκε η πίστη να βγάλεις το workout ;Τότε ναι ,δικαιούσαι ανταμοιβή.Δεν την καταδικάζω ...αλλά αν έχεις υψηλό στόχο κάποια πολλά πράγματα επιβάλλεται να μπουν σε μια σειρά.Μια μπανάνα δε θα σου κάνει την ζημιά ,αλλά αν τρως καθημερινά - δεν κάνεις καλές προπονήσεις και ξεφεύγεις και σε άλλα , τότε ... Εγώ την προτιμώ μετά τα βάρη λόγω του γ.δ. της και αν θες μπορείς να βάλεις και 1/2 κ.γ. μέλι. Λέμε λέμε για τη διατροφή αλλά καθοριστικό ρόλο παίζει η ένταση της προπόνησης σου.Ασκήσεις στα κιλά που σε μέτρια προς υψηλή ένταση και ανεβάζεις σταδιακά.Πάντως ΑΝ προπονείσαι σωστά και κρατάς τους τύπους στη διατροφή σου όλη τη χρονιά ,τότε ένα φρούτο ή λίγο ψωμί ή κάτι έξτρα δε θα σου κάνει ζημιά αρκεί να μην καταλήγεις σε θανατηφόρα cheat meals που το μονο που κάνουν έιναι να σε κουράζουν.Cheat meals για πολλούς είναι φαγητό από το πρωί μέχρι το βράδυ - 4000-5000 χιλ. θερμίδες ενώ ουσιαστικά είναι ένα γεύμα λίγο έξω από τα όρια μας π.χ. δύο μερίδες μακαρονάδα με κιμά και μπόλικο τυρί. Η προπόνηση είναι 3 φορές στις 18:30 κάθε φορά. Μεσημεριανό τρώω στις 14:00. Άρα σίγουρα θέλω/πρέπει να φάω κάτι πριν. Οπότε η μπανάνα πάει για μετά μαζί με το συμπλήρωμα πρωτείνης. Και βραδυνο κατά τις 10. Ιούλιο δοκιμή! Όσον αφορά την ένταση της προπόνησης, είναι υψηλή (σχετικά), προφανώς και η μπλούζα μου αλλάζει χρώμα κάθε φορά από τον ιδρώτα και γενικά προσπαθώ να βάζω τόσα κιλά ώστε να βγάλω τις επαναλήψεις οριακά. Εντάξει για να μην ακούγομαι ότι γκρινιάζω, σίγουρα βλέπω πρόοδο απλά ο λόγος που το συζητάμε είναι για να καταλάβω αν αυτή η πρόοδος είναι καλή ή όχι και για να ακούσω τις συμβουλές σας ως μακράν πιο έμπειροι από μενα. Σίγουρα θα εφαρμόσω τα tips αυτά τον Ιούλιο και βλέπουμε πως πάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Πάντως τόσα χρόνια έχω παρατηρήσει ότι όσοι ασχολούνται με το fitness αρκετά χρόνια ,είναι και οι πιο εκλεκτικοί , ποιοτικοί καλοφαγάδες όταν πρέπει... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Παιχνιδάκι το κάτω απο 15%. Τα ζόρια αρχίζουν όταν γλυκοκοιτάς το κάτω από 10-11% που είναι συνήθως το όριο, παίζει ρόλο και ο σωματότυπος, για να φανούν και κάτω κοιλιακοί. Πάντως λέμε λέμε για διατροφή, που σαφώς μετράει, αλλά αφήνουμε στην άκρη την προπόνηση που για μένα είναι πιο σημαντική. Λες και ο νταλκάς είναι το σιξ πακ κι όχι η μυικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Fotis13 είπε Τα γονιδια παιζουν μικρο ρολο σε αυτο το επιπεδο εως και ελαχιστο . Δηλαδη ενας που ειναι υπερβαρος και πλαδαρος μπορει να δει θεαματικα αποτελεσμα μεσα απο τον συνδυασμο διατροφη-βαρη εαν κανει αυτα που πρεπει (που ειναι πολυ δυσκολο να τα κανει ).Τα γονιδια θα παιξουν ρολο οταν ενας ειναι σε προχωρημενο σταδιο γυμναζει γαμπες π.χ πολυ συχνα και απλα δεν εχουν την εξελιξη που θα επρεπε σε αντιθεση με εναν αλλον που by default και με λιγοτερη προπονηση εχει καλυτερες γαμπες . Παμε τωρα στο κομματι "εαν επαιρνα και εγω ουσιες θα γινομουν ετσι" και το " ελα μωρε αφου παιρνει χαπια τρωει οτι θελει και δειχνει πολυ γυμνασμενος με μικρη προσπαθεια " Δεν ισχυει αυτο ειναι μυθος αντιστοιχης μπουρδας οπως το "για ολα φταινε οι Γερμανοι ". Αν και ειναι γνωστη η θεση μου για αυτα και ποσο ανουσια και επιβλαβη τα θεωρω . Ακομα και οταν γινεται χρηση παρανομων ουσιων το κομματι της διατροφης τηρειται απαρεγκλιτα και αυστηροτατα ,διοτι υπαρχουν σοβαρες παρενεργειες περαν των αναμενομενων.Επισης ειναι λιγο ανοητο να θετεις την υγεια σου σε κινδυνο και να μην κανεις την διατροφη που απαιτειται ωστε να παρεις ικανοποιητικα αποτελεσματα. Αρα με λιγα λογια και για τελειωνουμε με αυτα τα γραφικα ,οταν βλεπετε στην παραλια εναν" φετες" να ξερετε πως του εχει βγει η πιστη αναποδα για να γινει ετσι, εχει πεινασει απιστευτα και εχει προπονηθει πολυ σκληρα, ειτε παιρνει ουσιες ειτε οχι . Αλλιως αν ειναι να δωσουμε και στον Μπαμπη (τυχαιο το ονομα ) που γραφει στο αντι φιτνες και ειναι 140 κιλα μπουλουκος η' στην γιαγια μου να παρει και να δουμε τι θα βγαλει σαν αποτελεσμα ,μαλλον σαν μπαλονι το κοβω. Οπως επισης δεν ισχυει και το τελευταιο που ειπες , δεν γινεται να τα κανεις ολα σωστα και να δειχνεις στην καλυτερη απλα γυμνασμενος ,γινεται μονο οταν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι τα κανεις ολα σωστα ... Απειρα τα παραδειγματα και στο γυμναστηριο του καθενος και απο εδω μεσα Εγω θα διαφωνήσω, για παράδειγμα ακομα και 2 αρχάριους απο το 0 να παρεις ο ενας απο τους 2 θα εχει καλύτερο μεταβολισμό, καλύτερη συμμετρία στο σώμα αν μιλαμε για το καθαρα αισθητικό κομματι, περισσοτερη δύναμη/ταχύτητα, δεν ξεκινάνε σε καμια περιπτωση απο το ιδιο σημείο για αυτο μιλάω για γονίδια. Δεν μίλησα ποτε για αναβολικά δεν ξερω αν το λες για εμενα, εγω ειπα για μερικούς "αν τους δεις θα νομιζεις οτι παιρνουν αναβολικα" και απανταω ετσι και στο τελευταιο που λες οτι δεν γινεται να τα κανεις ολα σωστα και να δειχνεις στην καλυτερη απλα γυμνασμένος, ναι ισως εχεις δικιο θα δειχνεις καλύτερος απο απλα γυμνασμενος αλλα και παλι σε σχεση με ενα "γενετικά προικισμένο" θα δειχνεις μικροτερος, χειροτερη συμμετρία, χειροτερα stats κτλπ. Μη μου πεις οτι δεν εχεις δει ποτε τέτοια ατομα.. Οποτε πιστευω οτι τα γονιδια παιζουν τεράστιο ρόλο αν οχι τον μεγαλυτερο ειτε κανεις αθλητισμό ειτε σε ενδιαφέρει απλά το αισθητικό κομμάτι χωρις να λέω σε καμια περιπτωση "μην κανετε γυμναστικη δεν εχει νοημα αν δεν εχετε πετυχει το γενετικο jackpot" επειδη μπορει να παρεξηγηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, koumos είπε Η προπόνηση είναι 3 φορές στις 18:30 κάθε φορά. Μεσημεριανό τρώω στις 14:00. Άρα σίγουρα θέλω/πρέπει να φάω κάτι πριν. Οπότε η μπανάνα πάει για μετά μαζί με το συμπλήρωμα πρωτείνης. Και βραδυνο κατά τις 10. Ιούλιο δοκιμή! Όσον αφορά την ένταση της προπόνησης, είναι υψηλή (σχετικά), προφανώς και η μπλούζα μου αλλάζει χρώμα κάθε φορά από τον ιδρώτα και γενικά προσπαθώ να βάζω τόσα κιλά ώστε να βγάλω τις επαναλήψεις οριακά. Εντάξει για να μην ακούγομαι ότι γκρινιάζω, σίγουρα βλέπω πρόοδο απλά ο λόγος που το συζητάμε είναι για να καταλάβω αν αυτή η πρόοδος είναι καλή ή όχι και για να ακούσω τις συμβουλές σας ως μακράν πιο έμπειροι από μενα. Σίγουρα θα εφαρμόσω τα tips αυτά τον Ιούλιο και βλέπουμε πως πάμε! Συμπληρώματα μη παίρνεις. Είναι μια χημεία γιατί περι αυτού πρόκειται που ορισμένα πρότυπα-αθλητές - οι διαφημίσεις που μας πλασάρουν - οι εταιρείες που μας ''χτυπάνε'' οι ίδιες/μέσω εκπροσώπων/μέσω πελατών-θύματα μας έχουν περάσει ότι είναι απαραίτητες για έναν αθλητή.Και έχουν περάσει στη κοινή γνώμη ότι διαφορετικά δε μπορείς να φτάσεις εκεί που θες. Με κοτόπουλο/μοσχάρι/ψάρι/συκώτι/αυγά και λοιπά έχεις καλύψει τις ανάγκες σου αντι να εξαρτάσαι από ένα σέικερ αμφιβόλου προέλευσης. googlare πρωτεινη - βαρεα μέταλλα Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω θα συμφωνήσω με τον φωτη, σε ερασιτεχνικό επίπεδο και με την προϋπόθεση πως ο αλλος έχει στο μυαλο του καποια βασικα πραγματα και θελει να τα εφαρμόσει, λίγη διαφορα θα παιξουν τα γονίδια. Τώρα για τα αναβολικά η αλήθεια βρίσκεται καπου στη μέση, καθώς η αυξητική πχ κάνει απο μονη της λιπολυση, πρωτεινοσυνθεση κ.α. Βέβαια ο αιφνιδιος καρδιακος θανατος καραδοκεί, αρα οποιαδηποτε περαιτέρω συζήτηση περιττεύει. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από xgol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις