Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

1 rep 180kg dead lift.

In other news, απο Γενάρη μάλλον θα αρχίσω crossfit, Σημερα εκάνα προπόνηση σε power clean, Περίεργη κίνηση αλλα με λίγη εξάσκηση νομίζω κάτι θα κάνουμε

• Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 hours ago, Spect~ said:

1 rep 180kg dead lift.

In other news, απο Γενάρη μάλλον θα αρχίσω crossfit, Σημερα εκάνα προπόνηση σε power clean, Περίεργη κίνηση αλλα με λίγη εξάσκηση νομίζω κάτι θα κάνουμε

ασκησάρα ειναι!!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, frozex είπε

Ποια είναι η γνώμη σας για την δίαιτα ανάλογα την ομάδα αίματος του καθενός; 

Οι επιστημονικές μελέτες σχετικά με την προσαρμογή διατροφής με βάση την ομάδα αίματος δεν είναι αρκετές για να στηρίξουν κάποια από όσα ισχυρίζονται οτι προσφέρουν οι συγεκριμένες δίαιτες. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια κρυαπιουρ κάνα 3μηνο και κάθεται. Πώς την παίρνουνε; 5γραμμο ανά μέρα η κάνα φόρτωμα 20αρα που λέγαν οι παλιοί; Και καλοκαιράκι διακοπές τι κανουμε; Κάπου διάβασα ότι παίρνει κάνα μήνα να γυρίσει το σώμα σε πρι-κρεατινη φάση χωρίς άσκηση. Άρα κόβουμε την κρεατινη στις διακοπές καθώς καλοκαιράκι όλο και καμία μπυριτσα, τσίπουρο,ούζο κλπ θα καταναλώσουμε άρα άκυρη η κρεατινη. 

Επεξ/σία από new_guy
Δημοσ.
Στις 22/12/2018 στις 7:14 ΜΜ, Spect~ είπε

1 rep 180kg dead lift.

crossfit???  Ιου

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, παπι είπε

crossfit???  Ιου

Κοίτα, και εγώ γενικά είμαι αντίθετος γιατί παίζουν πάρα πολλοί χωριάτες "προπονητές" που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο και το έκαναν επειδή έχει ζουμί η δουλειά και επίσης υπάρχουν πολλοί χωριατες "αθλητές" με αποτέλεσμα αυτός ο συνδυασμός να είναι καταστροφικός.

Τωρα αν κάποιος που έχει ένα υπόβαθρο και ξέρει τι κάνει και γιατι το κάνει τότε είναι καλή γυμναστική. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Όπως γράφει και στο άρθρο οι τραυματισμοί εκτός του ότι υπάρχουν παντού, συμβαίνουν συνήθως λόγω λαθών στον όγκο προπόνησης και για αυτό πιο εύκολα τραυματίζεται ένας νέος από εναν έμπειρο. 

Όπως έγραψα και πριν στην Ελλάδα παίζει εξαιρετικός συνδυασμός κακού προπονητή και αθλητή για αυτό και πολλά αθλήματα βγάζουν κακό όνομα. 

Υγ:και εγώ δεν είμαι φαν του κροσφιτ σε γενικές γραμμές και το έχω πει πολλές φορές 

Δημοσ.

4 hours ago, Fotis13 said:

Crossfit  αυτη η μαστιγα !

Εχει παρει και θα παρει πολυ κοσμο στον λαιμο του  στο συντομο μελλον .

αυτες οι διαμαχες gym vs crossfit.φωτη αφου το ξερεις και απο αλλα πραγματα.αυτος που ειναι να φαει τα μουτρα του θα τα φαει ειτε λεγεται crossfit ειτε gym.ειναι σαν ολα τα hobby.κοσμος τραυματιζεται και αλλοι πεθαινουν επειδη το μυαλο ειναι πανω απο το κεφαλι. σιγουρα ειναι πιο παραξενο απο το gym αλλα επειδη οι μισοι ειναι κουκουρουκου δεν φταιει το αθλημα .σκεψου το σαν cace diving.οτι πεθαινουν ατομα που ξαφνικα κανουν cave diving μετα απο τo aowd δεν ειναι λογος να βγαλουμε οτι ειναι κακο το cave diving. ο αλλος παει crossfit και ξαφνικα νομιζει οτι μαμαει και δερνει και μετα γιατι τραυματιστηκε.συν φτιαει και αυτο που ειπαν για τους προπονητες οτι ειναι οτι να ναι. οταν το ανθρωπινο ειδος καταλαβει οτι δεν ειναι ολοι για ολα τοτε θα ειναι ολα καλυτερα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

αυτες οι διαμαχες gym vs crossfit.φωτη αφου το ξερεις και απο αλλα πραγματα.αυτος που ειναι να φαει τα μουτρα του θα τα φαει ειτε λεγεται crossfit ειτε gym.ειναι σαν ολα τα hobby.κοσμος τραυματιζεται και αλλοι πεθαινουν επειδη το μυαλο ειναι πανω απο το κεφαλι. σιγουρα ειναι πιο παραξενο απο το gym αλλα επειδη οι μισοι ειναι κουκουρουκου δεν φταιει το αθλημα .σκεψου το σαν cace diving.οτι πεθαινουν ατομα που ξαφνικα κανουν cave diving μετα απο τo aowd δεν ειναι λογος να βγαλουμε οτι ειναι κακο το cave diving. ο αλλος παει crossfit και ξαφνικα νομιζει οτι μαμαει και δερνει και μετα γιατι τραυματιστηκε.συν φτιαει και αυτο που ειπαν για τους προπονητες οτι ειναι οτι να ναι. οταν το ανθρωπινο ειδος καταλαβει οτι δεν ειναι ολοι για ολα τοτε θα ειναι ολα καλυτερα

Συμφωνω ,το εγραψα συνοπτικα   γιατι με καλυψε η τοποθετηση του Spect απολυτα .

Προφανως και δεν φταιει το αθλημα   απο μονο του .Επισης  οπως ξερεις και εσυ πολυ καλα στην σπηλαιοκαταδυση δεν πας κατευθειαν οντας απειρος δυτης αλλα ειναι  το τελευταιο διπλωμα που παιρνεις καθως εχει προηγηθει μια μεγαλη  σειρα απο αλλα διπλωματα και εκπαιδευσεις  .Δλδ υπαρχει ενα εκπαιδευτικο υποβαθρο  και μια εμπειρια  μεγαλη  ωστε να καταληξεις εκει  και το διακυβευμα ειναι η ιδια  σου η ζωη , οχι ο τραυματισμος .Καπως αντιστοιχα βλεπω και το crossfit  δεν  ενδυκνειται για αρχαριους ,αγυμναστα ατομα για μια σειρα απο λογους που εχουν αναφερθει .

4 ώρες πριν, Spect~ είπε

Κοίτα, και εγώ γενικά είμαι αντίθετος γιατί παίζουν πάρα πολλοί χωριάτες "προπονητές" που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο και το έκαναν επειδή έχει ζουμί η δουλειά και επίσης υπάρχουν πολλοί χωριατες "αθλητές" με αποτέλεσμα αυτός ο συνδυασμός να είναι καταστροφικός.

Τωρα αν κάποιος που έχει ένα υπόβαθρο και ξέρει τι κάνει και γιατι το κάνει τότε είναι καλή γυμναστική. 

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Καλά και με το περπάτημα έχω δει τραυματισμό. Να περπατάει για πρώτη φορά στη ζωή του 1 ώρα σερί και να παθαίνει τενοντίτιδα στο πέλμα.

Δημοσ.
32 minutes ago, Fotis13 said:

Συμφωνω ,το εγραψα συνοπτικα   γιατι με καλυψε η τοποθετηση του Spect απολυτα .

Προφανως και δεν φταιει το αθλημα   απο μονο του .Επισης  οπως ξερεις και εσυ πολυ καλα στην σπηλαιοκαταδυση δεν πας κατευθειαν οντας απειρος δυτης αλλα ειναι  το τελευταιο διπλωμα που παιρνεις καθως εχει προηγηθει μια μεγαλη  σειρα απο αλλα διπλωματα και εκπαιδευσεις  .Δλδ υπαρχει ενα εκπαιδευτικο υποβαθρο  και μια εμπειρια  μεγαλη  ωστε να καταληξεις εκει  και το διακυβευμα ειναι η ιδια  σου η ζωη , οχι ο τραυματισμος .Καπως αντιστοιχα βλεπω και το crossfit  δεν  ενδυκνειται για αρχαριους ,αγυμναστα ατομα για μια σειρα απο λογους που εχουν αναφερθει .

το παν ειναι να μην αφησει κανεις να φουσκωσουν τα μυαλα του και να μην το βλεπει οτι πρεπει να φτασω level x σε χρονο μηδεν.και το βασικο να ακουμε το σωμα μας.εχει και καλα το crossfit οτι εχεις καποιον να σε διορθωσει αμα κανεις βλακεια που δυστυχως στα gym του κιλου δεν υφιστατε.κατα τα αλλα λιγο καιρο που ειχα παει crossfit εβλεπες ατομα που πραγματι το ειχαν και ατομα που απορουσες γιατι ηταν εκει.βεβαια και στο gym ισχυει αυτο.αν με ρωταγε καποιος πως μου φανηκε θα ελεγα οτι ειναι κατι διαφορετικο και αξιζει καποιος να το δοκιμασει για λιγο καιρο .μπορει να μαθει πραγματα.

ειχε τα καλα του ειχε και τα ασχημα του. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...