starmanwarz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Νέος στα γυμναστηρια (αλλά όχι στη γυμναστική) και μετά από 4 μήνες έχω 2 αποριες: Πόσο καλά είναι τα προγράμματα που δίνουν στα γυμναστηρια? Εγώ ζήτησα πρόγραμμα 3 ημερών για ενδυνάμωση, πάνω στο δίμηνο το άλλαξα ξανά απλά μου φαίνεται λίγο random, σαν να είναι το κιλού ένα πράγμα, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Γενικότερα αξίζουν αυτά η να ψαχτω αλλού? Επίσης, μπαίνω στον 5ο μήνα και λέω να ανέβω από τις 3 στις 4 προπονήσεις την εβδομάδα, καθώς βλέπω ότι κάποιες μυικες ομάδες έχουν μόνο 2 ασκήσεις στα προγράμματα που μου έβγαλαν. Αξίζει η τέταρτη μέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagos789 είπε Δεν υπαρχει "κατω πλευρα" στηθους Υπαρχουν μυες στηθους οπως και αλλοι μυες (δελτοειδεις κτλ) που πιθανως θα συμμετασχουν υποστηρικτικα στην ασκηση Δεν μπορεις να απομονωσεις ενα κομματι απο τους μυες στηθους,παρα μονο με..νυστερι Εκτός του ότι δεν ρώτησα εγώ, νομίζω λάθος κατάλαβες την ερώτηση του φίλου. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Πόσο καλά είναι τα προγράμματα που δίνουν στα γυμναστηρια? Εγώ ζήτησα πρόγραμμα 3 ημερών για ενδυνάμωση, πάνω στο δίμηνο το άλλαξα ξανά απλά μου φαίνεται λίγο random, σαν να είναι το κιλού ένα πράγμα, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Γενικότερα αξίζουν αυτά η να ψαχτω αλλού? Γενικα ειναι μια χαρα.Αν το αλλαξεις θα πρεπει να το αλλαξεις για συγκεκριμενο λογο και στοχους.Και ενα προγραμμα απο μονο του δεν κανει κατι. 54 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Επίσης, μπαίνω στον 5ο μήνα και λέω να ανέβω από τις 3 στις 4 προπονήσεις την εβδομάδα, καθώς βλέπω ότι κάποιες μυικες ομάδες έχουν μόνο 2 ασκήσεις στα προγράμματα που μου έβγαλαν. Αξίζει η τέταρτη μέρα Ναι,και η πεμπτη ημερα αξιζει.Καθε μερα αξιζει εφοσον μπορεις να μην σερνεσαι και να μην γινεις αντικοινωνικος. Ο αριθμος των ασκησεων δεν σημαινει κατι απο μονος του για την συνολικη επιβαρυνση,μπορεις να κανεις 1 ασκηση 2 σετ (πχ βαθια καθισματα) και να θες φορειο μετα λογω της εντασης και του μικρου διαλλειματος. 21 λεπτά πριν, Glikos είπε Εκτός του ότι δεν ρώτησα εγώ, νομίζω λάθος κατάλαβες την ερώτηση του φίλου. Δεν απαντησα σε σενα 🤷♂️ Καταλαβα αριστα την ερωτηση,θελει να γυμνασει μονο τους "κατω μυες" του στηθους,κατι που δεν γινεται δηλαδη Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από vagos789 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Με έκανες παράθεση, οπότε ίσως καταλάθος απάντησες σε μένα. Και μια χαρά γίνεται να γυμνάσεις το κάτω μέρος. Δεν μιλάω για complete απομόνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Ο μυς γυμναζεται as a whole,δεν υπαρχει αλλος τροπος οποια κι αν ειναι η κινηση και το ευρος της Επισης η υπερτροφια του θα ειναι μια και μοναδικη,ασχετως απο την ασκηση που εκτελειται,δεν μπορει να κανει γωνιες και στροφες ασχετες με την ανατομια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ο μυς γυμναζεται as a whole,δεν υπαρχει αλλος τροπος οποια κι αν ειναι η κινηση και το ευρος της Επισης η υπερτροφια του θα ειναι μια και μοναδικη,ασχετως απο την ασκηση που εκτελειται,δεν μπορει να κανει γωνιες και στροφες ασχετες με την ανατομια του Man, εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν κατάλαβες τι ήθελε να πει ο φίλος. Δεν είπε ότι θέλει να γυμνάσει μόνο το κάτω μέρος. Ρώτησε για καμιά άσκηση για την κάτω μεριά του στήθους, aka lower chest, με βαράκια. Μια καλή άσκηση είναι decline bench με βαράκια. Όταν κάνεις π.χ. στήθος δεν κάνεις μόνο το κλασσικό flat bench press και τέλειωσες. Το ιδανικό είναι να συνδυάσεις και άλλες ασκήσεις για να στοχεύσεις και σε lower/upper. Για ποιές γωνίες και στροφές λες? Και από πότε το decline/incline bench είναι άσχετες ασκήσεις και δεν έχουνε σχέση με την ανατομία/υπετροφία? Άλλο είναι το ερώτημα. Φιλικά, δεν καταλαβαίνεις. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kogba Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, starmanwarz είπε Νέος στα γυμναστηρια (αλλά όχι στη γυμναστική) και μετά από 4 μήνες έχω 2 αποριες: Πόσο καλά είναι τα προγράμματα που δίνουν στα γυμναστηρια? Εγώ ζήτησα πρόγραμμα 3 ημερών για ενδυνάμωση, πάνω στο δίμηνο το άλλαξα ξανά απλά μου φαίνεται λίγο random, σαν να είναι το κιλού ένα πράγμα, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Γενικότερα αξίζουν αυτά η να ψαχτω αλλού? Επίσης, μπαίνω στον 5ο μήνα και λέω να ανέβω από τις 3 στις 4 προπονήσεις την εβδομάδα, καθώς βλέπω ότι κάποιες μυικες ομάδες έχουν μόνο 2 ασκήσεις στα προγράμματα που μου έβγαλαν. Αξίζει η τέταρτη μέρα? Σε γενικές γραμμές, καλά είναι, ιδίως για τα πρώτα 1-2 χρόνια και κατά την άποψη μου πάντα. Με τον καιρό, αν σου αρέσει να δοκιμάζεις, θα δεις και άλλα προγράμματα και τρόπους εκγύμνασης. Μην απορρίπτεις κάτι επειδή και μόνο το κάνει ένας bodybuilder η ένας πυγμάχος η αρσιβαρίστας η παλαιστής η armwrestler η strongman. Ο καθένας για το σκοπό που θέλει, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι απαγορευτικό για τους άλλους. Καλή η γυμναστική, αλλά χρειάζεται και ξεκούραση, σωματική και ψυχολογική. Μπορείς να κάνεις κάτι ηπιότερα σε μία επιπλέον ημέρα, που δεν θα σε κουράσει τόσο ώστε να μην τα καταφέρεις στο κυρίως πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, starmanwarz είπε Πόσο καλά είναι τα προγράμματα που δίνουν στα γυμναστηρια? το 'καλά είναι' που σου απάντησαν είναι σχετικό, είναι καλά σε σύγκριση με αυτό που θα κάνει κάποιος αρχάριος μόνος του αλλά πολύ χειρότερα από αυτά που θα σου βγάλει ένας που έχει ασχοληθεί μαζί σου (π.χ. personal trainer). στο γυμναστήριο που πάω εγώ αυτός που βγάζει τα προγράμματα δεν βλέπει τους ενδιαφερόμενους καθόλου, το μόνο που ξέρει για αυτούς είναι το όνομα τους, πόσες μέρες την εβδομάδα θα πηγαίνουν και ποιος είναι ο στόχος τους (όγκος, ενδυνάμωση, γράμμωση....). δες το παρακάτω για να κτλβεις πως εννοώ εγώ το καλό πρόγραμμα σχεδιασμένο στα μέτρα του καθενός Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 τι 5 μέρες ρε παιδια που θα πάτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Να κάνω μια παρένθεση για την συζήτηση που πάει να γίνει, και να πω ότι το πόσες μέρες πάει ο καθένας δεν λέει από μόνο του κάτι, άλλος μπορεί να κάνει 5 μέρες φουλ μπόντυ και άλλος 3 μέρες (μία πόδια, μία πλάτη, κλπ). Οπότε πιο σωστό θα ήταν να πει ο καθένας πόσες φορές γυμνάζει την κάθε μυική ομάδα, και όχι πόσες φορές πάει γενικά γυμναστήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Glikos είπε Man, εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν κατάλαβες τι ήθελε να πει ο φίλος. Δεν είπε ότι θέλει να γυμνάσει μόνο το κάτω μέρος. Ρώτησε για καμιά άσκηση για την κάτω μεριά του στήθους, aka lower chest, με βαράκια. Μια καλή άσκηση είναι decline bench με βαράκια. Όταν κάνεις π.χ. στήθος δεν κάνεις μόνο το κλασσικό flat bench press και τέλειωσες. Το ιδανικό είναι να συνδυάσεις και άλλες ασκήσεις για να στοχεύσεις και σε lower/upper. Για ποιές γωνίες και στροφές λες? Και από πότε το decline/incline bench είναι άσχετες ασκήσεις και δεν έχουνε σχέση με την ανατομία/υπετροφία? Άλλο είναι το ερώτημα. Φιλικά, δεν καταλαβαίνεις. Επαναλαμβανεις τα ιδια Δεν υπαρχει κατω μερια στηθους,εκτος αν εισαι χειρουργος και εχεις ανοιξει με νυστερι ασθενη Το decline/incline εχει να κανει με τους ανταγωνιστες/συναγωνιστες μυες και οχι με το αν θα φουσκωσει η κατω μοιρα του στηθους και ξερω γω τι αλλη μπαρουφα απο τα ninenties κυκλοφορει Οταν πχ εισαι decline θα δουλεψουν παραπανω οι τρικεφαλοι κ.ο.κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, vagos789 είπε Επαναλαμβανεις τα ιδια Δεν υπαρχει κατω μερια στηθους,εκτος αν εισαι χειρουργος και εχεις ανοιξει με νυστερι ασθενη Το decline/incline εχει να κανει με τους ανταγωνιστες/συναγωνιστες μυες και οχι με το αν θα φουσκωσει η κατω μοιρα του στηθους και ξερω γω τι αλλη μπαρουφα απο τα ninenties κυκλοφορει Οταν πχ εισαι decline θα δουλεψουν παραπανω οι τρικεφαλοι κ.ο.κ. Αν κάνεις σωστά την άσκηση θα δώσεις έμφαση στο κάτω μέρος. Το νυστέρι δεν ξέρω που κολλάει. Ούτε είπε κανείς θα φουσκώσεις μόνο το κάτω μέρος και θα είσαι σαν καρτούν. Δεν χρειάζεται να μηδενίσεις την άσκηση. Πολύ απλά πες ότι δεν γουστάρεις incline/decline και κάνεις μόνο flat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Glikos είπε έμφαση στο κάτω μέρος. Το λεω τελευταια φορα γιατι δεν εχει νοημα να μιλαω σε τοιχο Δεν υπαρχει "εμφαση στο κατω μερος" Ειναι ενας ο μυς και δουλευει ΟΛΟΣ οταν ασκειται και ΟΛΟΣ μεγαλωνει προς προκαθορισμενη κατευθυνση Αυτο που αλλαζει με τις διαφορετικες γωνιες ειναι οι συναγωνιστες/ανταγωνιστες μυες ποσο θα συμμετασχουν στη κινηση,εδω ειναι το σημειο οπου οποιος ενδιαφερεται γοογλαρει τις λεξεις και φευγει σοφοτερος και οποιος τα ξερει ολα ψαχνει ασκησεις για ογκο,κατω μοιρα στηθους και φουσκωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, vagos789 είπε Το λεω τελευταια φορα γιατι δεν εχει νοημα να μιλαω σε τοιχο Δεν υπαρχει "εμφαση στο κατω μερος" Ειναι ενας ο μυς και δουλευει ΟΛΟΣ οταν ασκειται και ΟΛΟΣ μεγαλωνει προς προκαθορισμενη κατευθυνση Αυτο που αλλαζει με τις διαφορετικες γωνιες ειναι οι συναγωνιστες/ανταγωνιστες μυες ποσο θα συμμετασχουν στη κινηση,εδω ειναι το σημειο οπου οποιος ενδιαφερεται γοογλαρει τις λεξεις και φευγει σοφοτερος και οποιος τα ξερει ολα ψαχνει ασκησεις για ογκο,κατω μοιρα στηθους και φουσκωμα Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί φίλτατε. Δεν δίνεις την ίδια έμφαση όταν κάνεις π.χ. dips, incline, decline, flies, διότι όπως λες και εσύ συμμετέχουν και άλλοι μυς. Οπότε η καθεμιά, πιάνει και έμμεσα άλλους μυς. Διαλέγεις και παίρνεις. Θεωρώ ότι πρέπει να συνδυάζονται, λίγο ή πολύ. Το τι προτιμάς/τι σου ταιριάζει και ανάλογα με τους στόχους σου, το ξέρεις εσύ. Κανείς δεν είπε ότι ο μυς θα μεγαλώσει σε άλλη κατεύθυνση. Το πόσο θα μεγαλώσει ο μυς και ποιές ασκήσεις είναι καλύτερες για σένα αυτό το μαθαίνεις στην πορεία. Το decline / incline bench θεωρούνται πολύ καλές ασκήσεις, άσχετα αν δεν τις γουστάρεις. Note : Προσωπικά με πιάνει καλύτερα το decline / incline, από το flat, σαν άσκηση. Οπότε δίνω έμφαση εκεί. Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο μαν. Κοίτα το βίντεο από ATHLEAN-X επί του θέματος και δες τι αναλύσεις κάνει σχετικά με μοίρες, fibres, targeting lower chest. Θεούλης ο Jeff. Ελπίζω να το απολαύσεις. Υ.Σ. Αυτό είναι το τελευταίο μνμ που σου γράφω επί του θέματος, γιατί το κουράσαμε. Καλή συνέχεια μαν. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 13 hours ago, wizzy said: Ποιο μοντέλο είναι; https://www.public.gr/product/handsfree-akoystika-samsung-eoeg920bbegww-mayra/prod7800343pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1833341pp&sn_id=prod7800343pp προσοχη υπαρχει η εκδοση που ειναι σε κουτακι κανει κοντα 15 ευρω και υπαρχει και η αντιγραφη εκδοση πιυ ειναι χυμα σε σακιυλακι κανει 3 ευρω και δεν στηριζεται στο αυτι και ειναι για κλαμματα γενικοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις