Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, txcellas είπε

Παιδες τι ακουστικα χρησιμοποιειται στο γυμναστηριο/ τρεξιμο;

Θελω να παρω ακουστικα bluetooth 'κεφαλης' αλλα δεν μπορω να βρω τι να επιλεξω

https://www.skroutz.gr/s/12708382/Sony-WH-1000XM2.html#reviews

Για δες αυτά, δεν ξέρω αν θα ιδρώνεις βέβαια.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Δυστυχώς έρχεται ακόμα ένα μόνιμο πρόβλημα να προστεθεί σε αυτά που ήδη έχω.

Μόλις γύρισα από τον αθλίατρο διότι με πόναγε η μέση με το παραμικρό εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πέρα από κάποιες κινήσεις πχ στο γυμναστήριο που ίσως δεν γίνονται 100% σωστά και την όποια ξεκούραση, έχω ανεπαρκή διατασιμότητα(?) οπίσθιων μηριαίων. Οι δικέφαλοι του ποδιού δηλαδή είναι από κατασκευής πιο κοντοί και τραβάνε οπότε η καμπύλη της μέσης δεν είναι όσο καμπύλη θα έπρεπε με αποτέλεσμα να πιέζονται τα πράγματα στην μέση και να έχω αυτήν την ημιμόνιμη πλέον οσφυαλγία.Το σημείο της μέσης ακριβώς πάνω από τον κώλο είναι ίσιο και δεν "σπάει" κατευθείαν όπως θα έπρεπε, και έτσι η καμπύλη της μέσης ξεκινάει από πιο πάνω. Το είχα παρατηρήσει και μόνος μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κινητικότητα αυτού του σημείου, και τώρα έγινε επίσημο.

Άλλο σύμπτωμα των κοντών μυών είναι ότι φαίνεται να έχω πιο μικρό κώλο απόσο έχω. Πάω δηλαδή προς το "άκωλος" (αν και σε μικρό βαθμό αλλά whatever, όχι ότι με νοιάζει και πολύ σε σχέση με τον πόνο στην μέση)

Είπα του γιατρού ότι θέλω να γυμνάζομαι για να φτιάξω ένα σώμα δυνατό και ωραίο, οπότε κατά πόσο αυτό το πρόβλημα θα με αφήσει να το κάνω αυτό, και δεν ήξερε να απαντήσει. Λέει ότι κάθε άτομο θα το δει αυτό μόνο στην πράξη.

Προτού τα παρατήσω όλα και πάω να γίνω μοναχός, έχει κανείς εμπειρία με αυτό το θέμα να μου πει μέχρι που μπόρεσε να φτάσει με την γυμναστική και την καθημερινότητα?

Ότι σου είπε ο spect. Ξεκίνα να κάνεις αυτά 2-3 φορές την ημέρα θα σε βοηθήσουν

A196CE68-463A-44DF-91D3-E85F153019E2.jpeg

10 ώρες πριν, frozex είπε

Να πω και εγώ την ιστορία μου, μπας και κάποιος βοηθηθεί έστω και λίγο.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Είχα γράψει παλαιότερα πως είχα το δεξί μου πόδι κάτι χιλιοστά πιο κοντό από το αριστερό. Έψαχνα χειροπράκτη και δεν έβρισκα, επικοινώνησα με τον πρόεδρο του συλλόγου τους για να μου προτείνει κανένα όνομα. Η απάντηση ήταν πως στην πόλη μου δεν υπάρχει κάποιος που να είναι γραμμένος στον σύλλογο και μου πρότεινε να πάω Θεσσαλονίκη. Πριν γίνει αυτή η επικοινωνία, εγώ είχα βρει δύο που συστήνονται σαν χειροπράκτες και έκανα από μία συνεδρία μαζί τους. Δεν θα αναπτύξω τι ακριβώς έγινε με αυτούς απλώς θα πω πως ο 1ος μου έκανε απλά μασάζ και ο 2ος μου τραυμάτισε αγγείο στο δεξί πόδι και ήταν για ένα μήνα μελανιασμένος όλος ο δεξής μηρός. Τέλος πήγα σε έναν φυσικοθεραπευτή και είδε πως το πρόβλημα αυτό οφείλονταν στην γωνία που είχε το δεξί μου γόνατο (ήταν προς τα μέσα). Στις 4 φυσιοθεραπείες ήρθε μια χαρά στη θέση του το γόνατο και στο ίδιο ύψος οι πατούσες, τώρα μπορεί να κάνω άλλη μία μετά τις γιορτές για να δούμε αν κουνήθηκε καθόλου. Ο φυσικοθεραπευτής αυτός χρησιμοποιεί την τεχνική 'ERGON'. Από την εμπειρία μου, αυτή η τεχνική είναι αποτελεσματική και ανώδυνη. Μελανιάζεις στο σημείο που γίνεται η θεραπεία αλλά δεν πονάει ούτε κατά την διάρκεια ούτε και μετά αν ακουμπήσεις το σημείο, οι μελανιές φεύγουν στις 4 μέρες το πολύ. 

Τι θέλω να πω με τα παραπάνω, πως μην εμπιστεύεστε όποιον να 'ναι για το σώμα και την υγεία σας (ο άλλος μου έσπασε αγγείο) και πως καλό είναι να ψάξετε μήπως κάποιος φυσικοθεραπευτής κάνει χρήση του 'ergon technique' ώστε να πάρετε και μία γνώμη από αυτόν.

Λίγη διαφήμιση ακόμα για το ERGON

Όσο κάνω τις φυσικοθεραπείες μιλάμε και μου είπε για μια κυρία που είχε τενοντίτιδα στο αριστερό της χέρι, τρεις ορθοπεδικοί της είπαν εγχείρηση (ακόμη και στο νοσοκομείο που θα ήταν δωρεάν) και με αυτή την τεχνική στο πρώτο μισάωρο κουνούσε όλα τα δάχτυλα κανονικά και μετά την 2η φυσικοθεραπεία δεν είχε καθόλου πόνο.

Τώρα κάτι άσχετο με τα παραπάνω

Στην παρακάτω φωτογραφία υπάρχουν 4 'ομάδες' από καρύδια ανάλογα με την απόχρωση τους. Έχουν καμία διαφορά στην διατροφική τους αξία;

2VF6D3U.jpg

Μπράβο που τελικά έβγαλες άκρη.

Αυτό το ergon από ότι είδα σε βίντεο ίδια λογική με το μπαλάκι και foam roller έχει αλλά πιο στοχευμένα λόγω εργαλείων 

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 1
Δημοσ.

Σήμερα μετά από πόδια ώμους.

Νιοκι με μοσχαρίσιο κιμά με αυγά στο αντικολλητικό και κοτειτζ.

Φρέσκο ιταλικό νιοκι μακράν καλύτερο από αυτό που είχα δοκιμάσει την προηγούμενη εβδομάδα.

IMG_20181215_132708-750x1000.jpg

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 12:23 ΠΜ, txcellas είπε

Παιδες τι ακουστικα χρησιμοποιειται στο γυμναστηριο/ τρεξιμο;

Θελω να παρω ακουστικα bluetooth 'κεφαλης' αλλα δεν μπορω να βρω τι να επιλεξω

airpods !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/12/2018 στις 1:36 ΜΜ, γροσερισοπ είπε

και εγώ με τα airpods ειμαι

παρολου που ιδρώνω πολυ δεν μου εχουν κανει κανα θεμα 1 χρονο τώρα.

Αυτο ειναι το εντυπωσιακο επισης σε τρεξιμο (διαδρομο ) δεν πεφτουν κατι που ειναι σημαντικο για το θεμα μας .

Δεν ξερω βεβαια τι συμβαινει σε ανωμαλο και  trail running .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Moderators
Δημοσ.

Για μενα αυτα εδω ειναι αγαπημένα. Αδιάβροχα για προπονήσεις σε βροχή ή πισίνα, με δικο τους αποθηκευτικό χώρο για μουσική, δεν πάνε πουθενά και με 3 λεπτα φόρτισης δίνουν 1 ωρα μουσικής

https://www.sony.com/electronics/walkman/nw-ws620-series

Δημοσ.

Όποιος αντέχει να το δει ολόκληρο παίρνει βραβείο ανοχής για μένα. Sorry, συνεχίστε, η αισθητική μου έχει πάθει σοβαρό τραυματισμό από τα πρώτα δευτερόλεπτα 

😶

• Like 1
Δημοσ.

@Toxo <3 lover δυστυχως το utube  πολλες φορες ειναι .... ειδικα οταν κατι ειναι στα ελληνικα.απειρες φορες εχω προτιμησει να διαβασω κατι η ενα app απο το να δω κατι στο utube...

και σε πολλα video δεν ειναι το προβλημα το τι λες αλλα πως το λες.περι ορεξεως βεβαια....

7 hours ago, Fotis13 said:

Αυτο ειναι το εντυπωσιακο επισης σε τρεξιμο (διαδρομο ) δεν πεφτουν κατι που ειναι σημαντικο για το θεμα μας .

Δεν ξερω βεβαια τι συμβαινει σε ανωμαλο και  trail running .

παντα ειναι αναλογως το αυτι.σε καποιους τα in ear καθονται τελεια ακομα και οταν ιδρωνουν.αλλοι βαζουν over ear ακουστικα που το μειον ειναι το βαρος ενω αλλοι αυτα που απλα ακουμπανε στο αυτι.το θεμα bluetooth το βγαζω εκτος.προσωπικα σε μενα τα ακουστικα που καθονται τελεια χωρις να ειναι bluetooth και δεν βγαινουν απο το αυτι που να εχω τον διαδρομο ακομα και σε 15+ ειναι τα εικονιζομενα. δοκιμασμενα σε παντως συνθηκες γηπεδο,διαδρομο,βουνο,κρυο,ζεστη

Pdpdefault-eo-eg920llegus-600x600-C1-052016.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

και σε πολλα video δεν ειναι το προβλημα το τι λες αλλα πως το λες.

Αυτό.

Είναι cringe και το χειρότερο από όλα όπως μου έλεγε και ένας φίλος μου που τα βλέπει όλα από την απέξω είναι ότι δημιουργούν στερεότυπα για όλους όσους γυμνάζονται.

```Α αυτοί στο yt είναι έτσι->άρα και εσύ είσαι έτσι ```

Επίσης, σε πολλά σημεία στο βίντεο αναφέρει ότι με φάρμακο και χωρίς βάρη απλά θα παχύνεις.

362r1.jpg

Όχι απλά βάζεις μυική μάζα αλλά από ότι φαίνεται περισσότερο και από αυτόν που γυμνάζεται και είναι drug free.

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101

To βλέπεις άλλωστε από άτομα που παίρνουν 15-20 μυικά κιλά την χρονιά και εμείς παλεύουμε να βάλουμε 5-6.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, poulinos είπε

@Toxo <3 lover δυστυχως το utube  πολλες φορες ειναι .... ειδικα οταν κατι ειναι στα ελληνικα.απειρες φορες εχω προτιμησει να διαβασω κατι η ενα app απο το να δω κατι στο utube...

και σε πολλα video δεν ειναι το προβλημα το τι λες αλλα πως το λες.περι ορεξεως βεβαια....

παντα ειναι αναλογως το αυτι.σε καποιους τα in ear καθονται τελεια ακομα και οταν ιδρωνουν.αλλοι βαζουν over ear ακουστικα που το μειον ειναι το βαρος ενω αλλοι αυτα που απλα ακουμπανε στο αυτι.το θεμα bluetooth το βγαζω εκτος.προσωπικα σε μενα τα ακουστικα που καθονται τελεια χωρις να ειναι bluetooth και δεν βγαινουν απο το αυτι που να εχω τον διαδρομο ακομα και σε 15+ ειναι τα εικονιζομενα. δοκιμασμενα σε παντως συνθηκες γηπεδο,διαδρομο,βουνο,κρυο,ζεστη

Pdpdefault-eo-eg920llegus-600x600-C1-052016.jpg

Ναι δεν διαφωνω ,εγω μιλησα για ασυρματα.

Επισης μπορειτε να μην βαζετε εδω videakia απο την χωματερη του youtube  ?Αν δεν μπορειτε να ξεχωρισετε τα σκουπιδια ,ειναι γεματο το μπαμπλα  με τετοια θεματα βαλτε τα εκει .Μην το ξεφτιλιζουμε και εδω.

Δεν φτανει που η συνεισφορα σας στο τοπικ ειναι μηδενικη  βαζετε και μπουρδες .

Επεξ/σία από Fotis13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...