Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω μαν γκόγκες! Μεγάλη αγάπη. Πρέπει να αγοράσω, πάει καιρός. Αν και οι χειροποίητες που έτρωγα παλιά ήταν το κάτι άλλο.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Glikos είπε

Πω μαν γκόγκες! Μεγάλη αγάπη. Πρέπει να αγοράσω, πάει καιρός. Αν και οι χειροποίητες που έτρωγα παλιά ήταν το κάτι άλλο.

Νιοκι είναι.Φανταζομαι λέμε το ίδιο;

Δύο λεπτά βράσιμο.Λιγο τσιμπημενη η τιμή.

Και μην ξεχνιόμαστε ...για έξω που κυκλοφορούμε και θέλουμε να έχουμε δροσερή αναπνοή 😛 αντί τσίχλα που είναι μες την ζάχαρη , μαστίχα!

Edit.Τις βρηκα και θα τις τιμήσω.

Με σιμιγδάλι αλεύρι, αλάτι, 5 αυγά ανά κιλό, ζυμωμένα με πρόβειο γάλα.

IMG_20181208_151244.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Α Νιόκι? Αυτά τα παίρνω από σούπερ που και που, νομίζω οι γκόγκες είναι παρόμοιες. :P

• Like 1
Δημοσ.

Από περιέργεια και μόνο.

Θα φάω κράξιμο βέβαια γιατι εδωσα όσο ένα κοτόπουλο.

IMG_20181211_192205-1000x750.jpg

IMG_20181211_192155-1000x750.jpg

Κάτι από Σάββατο.

77κιλα.Αυριο και να βρέχει έχω φύγει για αερόβιο.Ειμαι 2 μέρες off και είναι κακό 😁

IMG_20181211_203549.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CallMeRp είπε

Από περιέργεια και μόνο.

Θα φάω κράξιμο βέβαια γιατι εδωσα όσο ένα κοτόπουλο

IMG_20181211_192155-1000x750.jpg

Με τις σταφίδες είναι πάρα πολύ ωραίο! 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Musclemar είπε

Με τις σταφίδες είναι πάρα πολύ ωραίο! 

Αμέσως το κατάλαβες 😁

Είχε και με καρότο και ένα άλλο με ξηρούς καρπούς.Εχει ποικιλία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πήγα και τρεις σελίδες πίσω να βρω γνώριμα πρόσωπα (avatars έστω)... 😅 

Δυστυχώς διέκοψα τις προπονήσεις για ένα τρίμηνο, ξεκίνησα πάλι από την αρχή τώρα και μου κακοφαίνεται γιατί δεν έχω ούτε τις μισές επιδόσεις σε σχέση με πριν, αλλά τουλάχιστον ξεκίνησα. Δεν έχω ψυχολογία να στρώσω τη διατροφή όμως και θα το βρω κι αυτό μπροστά μου. 

Πρωινή φωτογραφία, θέλω συμμάζεμα, αλλά δεν το παίρνω απόφαση... 😑 

Επεξ/σία από Toxo <3 lover
  • Like 9
Δημοσ.

Μετα από τρίμηνη αποχή μια χαρά φαίνεσαι. Κι αυτο μαλλον γιατι δεν επεσες στα μουτρα στις σαβουρες.

Οσο και να σου κακοφαινεται συνεχισε. Επίσης κάποια διαλλειματα μεταξυ δυο εβδομαδων σε περιοδους γυμναστικης μονο καλο κανει. Γυρνας γεματος, φουλ ορεξη και το σωμα ετοιμο να δωσει.

Τωρα τρεις μηνες ειναι πολύ αλλα δες το σαν πρόκληση.

Υ.Γ: τρελός συνδυασμός το total black

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε

Θα πήγα και τρεις σελίδες πίσω να βρω γνώριμα πρόσωπα (avatars έστω)... 😅 

Δυστυχώς διέκοψα τις προπονήσεις για ένα τρίμηνο, ξεκίνησα πάλι από την αρχή τώρα και μου κακοφαίνεται γιατί δεν έχω ούτε τις μισές επιδόσεις σε σχέση με πριν, αλλά τουλάχιστον ξεκίνησα. Δεν έχω ψυχολογία να στρώσω τη διατροφή όμως και θα το βρω κι αυτό μπροστά μου. 

Πρωινή φωτογραφία, θέλω συμμάζεμα, αλλά δεν το παίρνω απόφαση... 😑 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

48356099_2156660094650747_7435587939934928896_n.jpg.f2d3217eba9959bae78aa30a37a55502.jpg

Άσε ρε τα ψόφια ,τα συμαζέματα και τις ταπεινότητες. Μια χαρά είσαι και το ξέρεις.

Αμα δεν υπάρχει δυνατότητα για γυμναστήρια κ.λ.π 10 λεπτά στο σπίτι καθημερινά και αποφυγή της σαβουροφαγίας ,γίνεται συντήρηση.

Όταν δεν υπάρχει πρόβλημα παχυσαρκίας η είναι κανείς παρά πολύ αδύνατος η έχει κινητικά προβλήματα δεν χρειάζεται να αφιερώνει όλη του την ζωή στην γυμναστική και στο μαγείρεμα . Υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνει κανείς

Φυσιολογικα πράγματα αλλά σταθερά και για πάντα.

Αυτο είναι και το νόημα του fitness. Σε είκοσι χρόνια από τώρα να εξακολουθείς να είσαι δραστήρια,υγιής και όμορφη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Call καταρχην μπραβο για  την  φωτο  που εβαλες .Ειναι παντα διαφωτιστικες .

Αν γυμναζεσαι λιγοτερο απο ενα χρονο εισαι οκ αν γυμναζεσαι παραπανω θες δουλεια .Ενω ριχνεις το βαρος στο διατροφικο κομματι και πολυ σωστα κανεις  το αποτελεσμα δεν ειναι αντιστοιχο .Ισως θα επρεπε να ριξεις το βαρος στην  προπονηση με εμφαση στην ενταση και την συστηματικοτητα δλδ να μην κανεις οποτε το θυμασαι .Στην διατροφη θες αλλαγες η' να την τηρεις με ευλαβεια και χωρις ατασθαλιες .

Τοξο εσενα δεν σε φοβαμαι  εχεις τις προυποθεσεις για ενα πολυ καλο αποτελεσμα αν γυμναστεις συστηματικα κατι που θα κανεις μολις βρεις τις ισορροπιες σου ειναι θεμα χρονου .Ειναι αλλοι λογοι που σε κρατανε πισω οχι  οτι βαριεσαι να γυμναστεις .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα την εντύπωση από παλιά ότι ο Toxo ήταν gay άνδρας. Είχε κάνει νομίζω και ένα δικό του νήμα σχετικά με LGBT. (Δεν το λέω ειρωνικά.)

Μπέρδεψα τα τόξα μήπως? Εξεπλάγην.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Glikos είπε

Είχα την εντύπωση από παλιά ότι ο Toxo ήταν gay άνδρας. Είχε κάνει νομίζω και ένα δικό του νήμα σχετικά με LGBT. (Δεν το λέω ειρωνικά.)

Μπέρδεψα τα τόξα μήπως? Εξεπλάγην.

Άλλοι λογαριασμοί !

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Άσε ρε τα ψόφια ,τα συμαζέματα και τις ταπεινότητες. Μια χαρά είσαι και το ξέρεις.

Αμα δεν υπάρχει δυνατότητα για γυμναστήρια κ.λ.π 10 λεπτά στο σπίτι καθημερινά και αποφυγή της σαβουροφαγίας ,γίνεται συντήρηση.

Όταν δεν υπάρχει πρόβλημα παχυσαρκίας η είναι κανείς παρά πολύ αδύνατος η έχει κινητικά προβλήματα δεν χρειάζεται να αφιερώνει όλη του την ζωή στην γυμναστική και στο μαγείρεμα . Υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνει κανείς

Φυσιολογικα πράγματα αλλά σταθερά και για πάντα.

Αυτο είναι και το νόημα του fitness. Σε είκοσι χρόνια από τώρα να εξακολουθείς να είσαι δραστήρια,υγιής και όμορφη.

Δεν αυτολιβανίζομαι, πιστεύω με έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ο Φώτης με έπιασε αμέσως. Το μια χαρά αν έχεις δοκιμάσει το βάζο με το μέλι δε σε καλύπτει. 😅 Έχω δει πολύ καλύτερες ημέρες. Δεν τρώω σωστά σε αυτή τη φάση, δυσκολεύομαι, αλλά λέω μετά τις γιορτές που θα έχω βαρεθεί, ίσως να έχω πιθανότητες για κάτι καλύτερο. Ουσιαστικά αυτό είναι και το πρόβλημά μου. 

Ευχαριστώ για την υποστήριξη, παιδιά. Θα προσπαθήσω. 

ΥΓ: Πιστεύω ότι είναι εμφανές πως δεν είμαι άνδρας, το gay δεν μπορείς να το ξέρεις. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...