Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, jimis98 είπε

το έχει επιχειρήση κάνεις το zercher squat?

δλδ τελειοποίησες τα back/front squats κ είπες να πιάσεις παραλλαγές? 

Επίσης σταμάτα να σπαμάρεις χαζές ερωτήσεις. Κανείς δεν θα σε πάρει απο το χερακι να σου πει τα βασικά.

Αν πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ποιοι μυς γυμνάζονται / ευνοούνται απο ένα βίντεο ξεκίνα ΔΙΑΒΑΣΜΑ κ άσε τις περίεργες ασκήσεις.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό που μου αρέσει είναι να τρέχω, οπότε είναι η κύρια ασχολία μου και το γυμναστήριο μπήκε στο πρόγραμμα για ενδυνάμωση και δευτερεύοντος, για να μην είμαι εντελώς σαν χλαπάτσα. 

Λόγω υποχρεώσεων τρέχω στο γυμναστήριο.

Ευτυχώς μπορώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, έως μία ώρα. Τις 3 μέρες τρέχω στον διάδρομο. Τις άλλες δύο κάνω όργανα (μισώ τα ελεύθερα βάρη). Δεδομένων των συνθηκών τι θα με συμβουλεύατε; Να κάνω το ίδιο πρόγραμμα και τις δύο ημέρες (οπότε να γυμνάζω όλο το σώμα από λίγο δύο φορές) ή να το σπάσω σε δύο μέρη σε διαφορετικές μυικές ομάδες (οπότε θα γυμνάζω κάθε όμάδα μία φορά την εβδομάδα, αλλά για περισσότερο χρονικό διάστημα);

4 ώρες πριν, unforgiven είπε

Αυτό που μου αρέσει είναι να τρέχω, οπότε είναι η κύρια ασχολία μου και το γυμναστήριο μπήκε στο πρόγραμμα για ενδυνάμωση και δευτερεύοντος, για να μην είμαι εντελώς σαν χλαπάτσα. 

Λόγω υποχρεώσεων τρέχω στο γυμναστήριο.

Ευτυχώς μπορώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, έως μία ώρα. Τις 3 μέρες τρέχω στον διάδρομο. Τις άλλες δύο κάνω όργανα (μισώ τα ελεύθερα βάρη). Δεδομένων των συνθηκών τι θα με συμβουλεύατε; Να κάνω το ίδιο πρόγραμμα και τις δύο ημέρες (οπότε να γυμνάζω όλο το σώμα από λίγο δύο φορές) ή να το σπάσω σε δύο μέρη σε διαφορετικές μυικές ομάδες (οπότε θα γυμνάζω κάθε όμάδα μία φορά την εβδομάδα, αλλά για περισσότερο χρονικό διάστημα);

Αν κάνεις 2 φορές την εβδομάδα βάρη και τις υπόλοιπες τρέξιμο μιας που είναι το κυριότερο για σένα, ίσως θα ήταν καλύτερο να χωρίσεις αυτές τις 2 μέρες σε lower/upper workout. Επίσης με compound exercises. Και γιατί δεν σου αρέσουν τα ελεύθερα βάρη, θα μπορούσες να τα συνδυάσεις. :P

• Like 1

Μετα απο ενα μηνα γυμναστηριο απο εκει που δεν μπορουσα να ανεβω ουτε λιγο στην ελξη πλεον ανεβaζω μεχρι το μισο κεφαλι πανω απο την μπαρα. Αντε να δω ποτε θα καταφερω να βγαλω ολοκληρη :P

• Like 2

Στις 5/12/2018 στις 1:25 ΠΜ, Glikos είπε

Α τώρα ξέρεις και την διατροφή μου, πόσο τρώω, τι, αν γυμνάζομαι ή όχι κλπ.  Και επίσης λες τυχόν παρενέργεις βγαίνουν με τα χρόνια, γιατί όχι ξέρω γω μήνες ή εβδομάδες? Και όχι μόνο αυτό αλλά επηρρεάζουν μόνο μη κανονικά άτομα τα οποία τρώνε σαν μοντέλα. 

No further comment man, καλή συνέχεια. Νομίζω αρκετά το 'αναλύσαμε' το θέμα. Κράτα ότι δουλεύει για σένα και σου φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. :P

Side Note : Θυμήθηκα κάτι ανώμαλα ωράρια σε ένα εργοστάσιο της κακιάς ώρας που δούλευα παλιά και το θέμα ύπνου/φαγητού ήταν ότι νά'ναι. Σου μαμάει τον οργανισμό.

Αυτό κατάλαβες εσυ από αυτά που έγραψα;

Αντε 1+1=2  από την αρχή για να το καταλάβεις.

Οι άμεσες παρενέργειες όπως οι γαστρεντερικές σε άνθρωπο που τρώει ελάχιστα πιθανότητα δεν θα είναι αντιληπτές .

Οι μακροχρόνιες όμως όπως αλωπεκία,νευροπάθεια,υπερουριχαιμία, ουρική νεφροπάθεια,μη φυσιολογικοί δείκτες ηπατικής λειτουργίας ,μειωμένη οστική πυκνότητα,ανεπάρκεια θειαμίνης,εγκεφαλοπάθεια Wernicke κ.λ.π  κάποια στιγμή είναι πιθανόν να τον επισκεφτούν ΑΝ  συνεχίζει αυτό το μοτίβο διατροφής για ΜΕΓΑΛΟ χρονικό διάστημα

(βιβλιογραφία ,κλινικές μελέτες )

Anton SD et al. Flipping the Metabolic Switch: Understanding and Applying the Health Benefits of Fasting; Obesity (2017) 00, 00-00. doi:10.1002/oby.22065 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Αυτό κατάλαβες εσυ από αυτά που έγραψα;

Αντε 1+1=2  από την αρχή για να το καταλάβεις.

Οι άμεσες παρενέργειες όπως οι γαστρεντερικές σε άνθρωπο που τρώει ελάχιστα πιθανότητα δεν θα είναι αντιληπτές .

Οι μακροχρόνιες όμως όπως αλωπεκία,νευροπάθεια,υπερουριχαιμία, ουρική νεφροπάθεια,μη φυσιολογικοί δείκτες ηπατικής λειτουργίας ,μειωμένη οστική πυκνότητα,ανεπάρκεια θειαμίνης,εγκεφαλοπάθεια Wernicke κ.λ.π  κάποια στιγμή είναι πιθανόν να τον επισκεφτούν ΑΝ  συνεχίζει αυτό το μοτίβο διατροφής για ΜΕΓΑΛΟ χρονικό διάστημα

(βιβλιογραφία ,κλινικές μελέτες )

Anton SD et al. Flipping the Metabolic Switch: Understanding and Applying the Health Benefits of Fasting; Obesity (2017) 00, 00-00. doi:10.1002/oby.22065 

Τώρα τρώω και ελάχιστα ε? Παίζει και να λιμοκτονώ. Μάλιστα. Πόσα copy/paste θα κάνεις? Προφανώς όσες εξετάσεις έχω κάνει μέχρι τώρα και βγήκαν σούπερ ήταν λάθος. Την καράφλα περιμένω να δω αν εμφανιστεί αλλά τάση ευτυχώς δεν υπάρχει. Τώρα στην χειρότερη βάζω περούκα. 

Υ.Σ. Στο τέλος γράφεις το εξής : ''Flipping the Metabolic Switch: Understanding and Applying the Health Benefits of Fasting; Obesity'''

key word : Benefits. :P

Βρε λάθος πόστ έγραψες? Oh the irony. Θεωρώ το θέμα λήξαν. Καλή συνέχεια. :P

Επεξ/σία από Glikos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά μην ενδιαφερόμουνα να απαντήσω σε εσένα  που βγάζεις κάτι σαν μανία καταδίωξης.

Εσυ με ΅ quoteρες΅ έξ αρχής και βρήκα την ευκαιρία να απαντήσω για να τα διαβάσει όποιος  κάνει το λάθος να παρασύρετε από άκυρα και  επικίνδυνα post

Άμα δεν γουστάρεις τον αντίλογο να μην ξαναπαραθέσεις μύνημά μου

και edit γιατί συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις 

Το άρθρο λέει για τα πλεονεκτήματα της διαλειματικής ΑΛΛΑ και τα μειονεκτήματα άμα το παρακάνεις. Μην διαλέγεις συγκεκριμένα σημεία για να πεις κάτι.

Ενας που ενδιαφέρεται ψάχνει το βρίσκει και μαθαίνει ΑΜΑ θέλει να μάθει.....

Επεξ/σία από TEOKOS

Στις 6/12/2018 στις 3:36 ΜΜ, jimis98 είπε

πεστα βρε @glikos με αποπερνουν όλοι

τι είπα αν γνωρίζετε την άσκηση και τι διαφορές έχουν με τα front squats

Σκέψου που είναι η μπάρα στα front squats και που είναι στα zercher. Δεν έχεις παρα να δοκιμάσεις με λίγα κιλά. 

Καλησπέρα,

Για απώλεια βάρους βοηθά η λεκιθίνη μαζί με διατροφή και γυμναστική. Ήδη άρχισα γυμναστική και δεν βλέπω να έχω χάσει γραμμάριο.

4 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε

Καλησπέρα,

Για απώλεια βάρους βοηθά η λεκιθίνη μαζί με διατροφή και γυμναστική. Ήδη άρχισα γυμναστική και δεν βλέπω να έχω χάσει γραμμάριο.

τα κιλά απο μόνα τους δεν λενε τπτ. ο συνδυασμός bodyfat%,κιλών κ ύψους λέει μονο την αλήθεια.

Υγ τα παραπάνω ισχύουν εφόσον κανείς σωστή διατροφή. Επίσης θεωρώ πως κανείς διατροφή/γυμναστική τουλάχιστον 2 εβδομάδες.

1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε

Καλησπέρα,

Για απώλεια βάρους το 90+% της προσπάθειας είναι η διατροφή. Η γυμναστική είναι το 9% και το 1% είναι τα συμπληρώματα, τα οποία για το αδυνάτισμα δεν είναι και επιβεβαιωμένο ότι προσφέρουν κάτι καν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...