Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Λιβε αυτο που το κολαμε? Θελω και εγω !

Αυτό σκέφτηκα και εγώ.. Δεν μου κόβεται η όρεξη με τίποτα.. 

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ελατε να αλλαξουμε δουλειες και το συζηταμε.

Αν εχεις ενα 6ωρο διαθεσημο για ύπνο φαγητο. Προτειμας να κοιμηθεις. 

Η ορεξη μου κόπηκε από το αγχος και την πιεση.

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, unforgiven είπε

Έχω διαβάσει σε πολλές πηγές πως το τσάι και ο καφές σκέτα, επιτρέπονται μιας και ούτε θερμίδες έχουν, ούτε ανεβάζουν την ινσουλίνη που πρέπει να μένει χαμηλά.

Δεν είναι θεμα θερμίδων. Η καφεϊνη ενεργοποιεί μηχανισμούς του σώματος και πρέπει να μεταβολιστεί, άρα σταματάει τη νηστεία. Εάν λοιπόν θες να έχεις 100% τα ισχυριζόμενα οφέλη της διαλ. νηστείας, θα πρέπει να καταναλώνεις μόνο νερό κατά τη διάρκεια αυτής. 

Δημοσ.

Παίδες τι ασύρματα ακουστικά κεφαλής έχετε να μου προτείνετε για τρέξιμο; Μέχρι 30-40 ευρώ (Bluetooth) και μπαταρία να κρατάει!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, txcellas είπε

Παίδες τι ασύρματα ακουστικά κεφαλής έχετε να μου προτείνετε για τρέξιμο; Μέχρι 30-40 ευρώ (Bluetooth) και μπαταρία να κρατάει!

Νομίζω δύσκολα θα βρεις κάτι αξιόπιστο σε αυτό το κόστος. Αν έχεις διάθεση και δυνατότητα για κάτι επιπλέον ίσως μπορέσεις να πάρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει. 

Θα επανέλθω με πρόταση 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, txcellas είπε

Δες κάποια creative που παίζει στο 50.. Εγώ θα πήγαινα στα αδιάβροχα Sony που είναι mp3, κρατάει πολλές ώρες κι αν τα σκάσεις λίγο παραπάνω παίζει και έκδοση με Bluetooth 

Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 10:49 ΠΜ, unforgiven είπε

Έχω διαβάσει σε πολλές πηγές πως το τσάι και ο καφές σκέτα, επιτρέπονται μιας και ούτε θερμίδες έχουν, ούτε ανεβάζουν την ινσουλίνη που πρέπει να μένει χαμηλά.

Οι δύο ομάδες ανθρώπων που έχω δει να είναι
δελεαστική η διαλειμματική είναι για όσους:

•  δυσκολεύονται να φάνε γεύματα μέσα
    στην ημέρα που βοηθάνε στον στόχο
    τους (δεν μπορούν οπότε να υπολογίσουν
    θερμίδς/μακροθρεπτικά)
  • έχουν υπερφαγικές τάσεις τα βράδια
    και προτιμάνε να τρώνε περισσότερο
    τότε χωρίς να χονδραίνουν

Κατά τα άλλα, το τυχόν ορμονολογικά οφέλη
σε υγιές πληθυσμό ενδεχομένως να είναι
αδιάφορα.

Είναι σαν την παλιά πεποίθηση πως η
τεστοστερόνη και η κορτιζόλη που εκκρίνονται
κατά την διάρκεια την προπόνησης επηρρέαζα
τα αποτελέσματά σου... αλλά όταν είδαμε
τι συμβαίνει μακρυπρόθεσμα (εκτός
προπόνησης) οι αλλαγές στη σύσταση του
σωματος ήταν αδιάφορες.

Δημοσ.

Παιδιά συνδρομητικά προγράμματα για γυμναστική όπως το keep https://www.keepkeep.com βοηθάνε; τρέχω όλη μέρα Και βαριέμαι το γυμναστήριο, κάνοντας home workout με μια τέτοια εφαρμογή να με coachαρει έχει νόημα η είναι πεταμένα λεφτά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, haris013 είπε

Παιδιά συνδρομητικά προγράμματα για γυμναστική όπως το keep https://www.keepkeep.com βοηθάνε; τρέχω όλη μέρα Και βαριέμαι το γυμναστήριο, κάνοντας home workout με μια τέτοια εφαρμογή να με coachαρει έχει νόημα η είναι πεταμένα λεφτά; 

κολλητος μου πωρωμενος χρονια με τα γυμναστηρια το μπασκετ και το τρεξιμο , παρατησε το γυμναστηριο και εκανε εγγραφη στον thenx ( http://thenx.com/ ). τσεκαρε το μπας και σου κανει. εχει και video στο youtube o τυπος που μπορεις να κανεις μαζι του ασκησεις. οτι πρεπει για να κανεις γυμναστικη στο σπιτι

αν και δεν ειναι πεταμενα λεφτα σε καμια περιπτωση ,εγω την βγαζω περιστασιακα με video του απο youtube.

Επεξ/σία από discoboyminimal
Δημοσ.

Λόγω υπερπροπόνησης χθες και προχθές (έκτακτη εκτός γυμναστηρίου) τα κατάφερα και έχω πιαστεί στους κοιλιακούς.

Πατώντας την κοιλιά με το δάχτυλο δεν αισθάνομαι τίποτα περίεργο (σε σχέση με τους άλλους μύες που το καταλαβαίνεις αμέσως το πιάσιμο) αλλά άμα πάω να κάνω έναν κοιλιακό το καταλαβαίνω αμέσως ότι είναι κουρασμένοι και στυφοί.

Και σήμερα ενώ έκανα σκουάτ (με το συνηθισμένο βάρος) ένιωσα μια περίεργη ενόχληση στην μέση και σταμάτησα, και τώρα που το σκέφτομαι ίσως να ήταν μυικό λόγω του πιασίματος στους κοιλιακούς ή στον κορμό :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...