aliask Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα Σιγουρα δεν είναι όλα για όλους Παντως για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ακούσει ή διαβάσει στο παρελθόν για την συγκεκριμένη μέθοδο, οποτε σε κάθε περίπτωση είναι ένας καλός προβληματισμός. Με δεδομένο πως άθελα μου, ουσιαστικά ακολουθώ μια τέτοιου είδους διατροφή...αφού σχεδόν ποτε δεν έτρωγα πρωινό, παρα μόνο έναν καφέ, ίσως αν προσέξω περισσότερο τα γεύματα μου, να έχει για εμένα θετικά αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο... Θα διαβάσω, θα ρωτήσω, θα μάθω σχετικά όσες επιπλέον πληροφορίες μπορώ και ίσως να αποφύγω το σωτήριο κατά τα αλλά ταπεράκι!
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 23 minutes ago, aliask said: Καλημερα Σιγουρα δεν είναι όλα για όλους Παντως για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ακούσει ή διαβάσει στο παρελθόν για την συγκεκριμένη μέθοδο, οποτε σε κάθε περίπτωση είναι ένας καλός προβληματισμός. Με δεδομένο πως άθελα μου, ουσιαστικά ακολουθώ μια τέτοιου είδους διατροφή...αφού σχεδόν ποτε δεν έτρωγα πρωινό, παρα μόνο έναν καφέ, ίσως αν προσέξω περισσότερο τα γεύματα μου, να έχει για εμένα θετικά αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο... Θα διαβάσω, θα ρωτήσω, θα μάθω σχετικά όσες επιπλέον πληροφορίες μπορώ και ίσως να αποφύγω το σωτήριο κατά τα αλλά ταπεράκι! γιατι πολλες φορες χωρις να αναφερομαι συγκεκριμενα αντι να ξεκινησουμε με τα υπολοιπα βασικα για ενα καλυτερο σωμα και φυσικη κατασταση παμε απευθειας σε αυτα που ειναι για πιο προχωρημενους? 1
aliask Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Βιαζόμαστε;! Οντως σωστή παρατήρηση αλλά... στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω πίστει ότι αυτό είναι για προχωρημένους σύμφωνα με όσα πρόχειρα διάβασα και έμαθα βέβαια. Ασφαλως θέλει γνώση ακόμα για να φτάσω στο σημείο να πω ότι το ακολουθώ. Απλά σαν τρόπο σκέψεις - χρόνου - λειτουργίας, προς το παρόν δείχνει να μου ταιριάζει. Οποτε το κοιτάζω περισσότερο και βλέπουμε. Γιατί είναι για προχωρημένους; Έχεις κάτι κατά νου;
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Just now, aliask said: Βιαζόμαστε;! Οντως σωστή παρατήρηση αλλά... στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω πίστει ότι αυτό είναι για προχωρημένους σύμφωνα με όσα πρόχειρα διάβασα και έμαθα βέβαια. Ασφαλως θέλει γνώση ακόμα για να φτάσω στο σημείο να πω ότι το ακολουθώ. Απλά σαν τρόπο σκέψεις - χρόνου - λειτουργίας, προς το παρόν δείχνει να μου ταιριάζει. Οποτε το κοιτάζω περισσότερο και βλέπουμε. Γιατί είναι για προχωρημένους; Έχεις κάτι κατά νου; Οπως εγραψα πιο πανω δεν παει καπου συγκεκριμενα. απλα υπαρχουν ατομα που διαβαζουν κατι για καποιον τροπο δηλαδη να φτιαξουν πιο ευκολα και γρηγορα σωμα και πανε και το ακολουθουν χωρις ομως να εχουν φτιαξει ολα τα προηγουμενα βηματα. δηλαδη παραδειγμα να το πω αν ο αλλος τρωει 10 σοκολατες την εβδομαδα και δενεχει φτιαξει το θεμα διατροφης του δεν εχει νοημα να παει να κανει αυτα που αναφερθηκαν πιο πανω. με αυτην την εννοια το ειπα πιο προχωρημενο. δηλαδη καποιος μπορει να ξεκινησει να φτιαξει την διατροφη του να κοψει πχ ζαχαρη αναψυκτικα κτλ και οταν θελει να το παει ενα βημα παραπερα να κανει το κατι παραπανω. το αναφερω γιατι πολλες φορες ακουγονται αποψεις που δεν διευκρινιζουν ακριβως για ποιο επιπεδο απευθυνονται και πολυς κοσμος που δεν γνωριζει το διαβαζει και νομιζει οτι ξαφνικα βρηκε το μαγικο τροπο να γινει τερατακι. κατα τα αλλα ολα ειναι trial and error απλα με μετρο γιατι ποτε δεν ξερουμε σε ποιον θα καθισει καλα και σε ποιον οχι. το ολο ποστ εχει απλα ενημερωτικο χαρακτηρα οτι κοινως να το ψαχνουμε παραπανω πριν κανουμε κατι.οπως σωστα ειπωθηκε δεν δουλευουν ολα σε ολους και παντα υπαρχει και η αρνητικη πλευρα. για το συγκεκριμενο απλα θα τονισω το προσοχη στο στομαχι για παλινδρομησεις κτλ. 2
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, xgol είπε Σε βαθος χρόνου και με τις καταλληλες μελετες, αναλυσεις και μεταναλυσεις θα δείξει αν εχει ή οχι νοημα η στερηση τροφης για 16 ώρες. Και αν τα οφέλη που αποκομιζει καποιος αξιζουν για να υποβαλλει τον εαυτο του σε τετοιο στρες. Επομενως ολα οσα λέγονται σημερα είναι θεωρητικά. Επισης @Glikos το "ψαχτειτε λιγο" που λες, εννοώντας "δειτε κανα βιντεο στο YouTube ", μου ακούγεται οπως το "ενημερωθειτε" των αντιεμβολιαστων και συναφών ομάδων. Το 16 ώρες έιναι σχετικό. Ο καθένας έχει custom ΔΝ. Σχετικά με το feeding window. Οι ώρες από μόνες του δεν λένε τίποτα. Καθόλου μα καθόλου στρες. Το ίδιο μπορώ να πω για το συκώτι, ότι 'στρεσάρετε' κάθε φορά που τρώς. Επίσης έχουνε γίνει έρευνες σχετικά με αυτό. Όσα λέγονται σήμερα μόνο θεωρητικά δεν είναι, καθώς έχουνε γίνει μελέτες και έρευνες, αλλά όπως είπα πριν δεν πουλάει οπότε γιατί να είναι popular. Με το ψαχτείτε λίγο, εννοώ να βρείς βιβλία, έρευνες, βίντεο, συνεντεύξεις και ότι άλλο είναι στις δυνατότητες σου σχετικά με αυτό που σε ενδιαφέρει. Καθώς και να δοκιμάσεις ο ίδιος να ακολουθήσεις αυτήν την μέθοδο και να κάνεις ανα τόσο εξετάσεις (αιματολογικές, ορμονικές κλπ) και να κρατάς ημερολόγιο σχετικά με τα νούμερα/πρόοδο σου. Δεν είναι μόνο το Youtube αδερφέ. Και πάνω απ΄όλα μην θάβεις κάτι επειδή δεν λειτουργεί σε σένα ή επειδή ο τάδε σου είπε δεν είναι καλό. Σε βάθος χρόνου επίσης έχουν καταρριφθεί 'ακράδαντες' θεωρίες που ήταν και καλά ντε φάκτο, του στυλ 'φάε αμέσως μετά το γυμν γιατί θα αρχίσει να χάνεις μυς'. Η ΔΝ μας πείραξε. 14 ώρες πριν, TEOKOS είπε Διάλειμματικη νηστεία Από τις σημειώσεις μου σε διάλεξη του Καθηγητή Κουρέτα στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αθηνών Κυριότερα σημεία .... Όλες οι μοντέρνες δίαιτες έχουν ιστορικό υπόβαθρο π.χ διαλειματικη=ραμαζάνι Μειονεκτήματα ... Διατροφικές διαταραχές Αύξηση κορτιζόλης Ψυχολογική εμμονή με το φαγητό Τροφικές δυσανεξίες Υπογλυκαιμικά προβλήματα Πονοκέφαλος Εντερικά προβλήματα ,δυσκοιλιότητα Προτερήματα .... Μετά περίπου τις 14-15 ώρες η αυξητική ορμόνη της υπόφυσης αυξάνει έως και 4 φορές Πέφτει η ινσουλίνη Επίδραση στην ικανότητα επίδιόρθωσης των κυττάρων γιατί ο οργανισμός καταναλώνει τις πειραγμένες πρωτεΐνες π.χ καρκίνος Επίδραση στην γονιδιακή έκφραση Απώλεια βάρους Μείωση σακχάρων ,βοηθάει στον διαβήτη τύπου 2 Αυξάνει τα αντιφλεγμονώδη μόρια , κατά των φλεγμονών,αυτοάνοσα Μείωση τριγλυκερίδιων,χοληστερόλης Υγεία εγκεφάλου ,Αλτσχάιμερ Αντιγήρανση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε ηλικίες μικρότερες των 18, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε όλους παραπάνω από 8 εβδομάδες τον χρόνο EDIT...ξέχασα το σημαντικότερο ότι ξεκουράζεται το συκώτι Μας ανέφερε βιβλιογραφίες και διεθνείς επιστημονικές μελέτες δεν τις κράτησα. Δηλαδή είμαι ο superman που δεν έχω καμία παρενέργεια. Μόνο δίαιτα δεν είναι αδερφέ. Ούτε μοντέρνα επίσης. Α και κάτι άλλο, το ραμαζάνι δεν είναι ακριβώς ΔΝ. Τουλάχιστον όχι σε optimal βαθμό. 14 ώρες πριν, poulinos είπε δεν ειναι καταστροφικη απλα καλο ειναι παντα να ακουγονται και τα συν αλλα και τα πλην σε οτιδηποτε γιατι δυστυχως που θα το πω αλλα υπαρχει πολυς κοσμος που το iq δεν ειναι πολυ και οταν γινει η βλακεια λενε μα εγω το διαβασα που το λεγαν. οποτε καλο ειναι να υπαρχει διαλογος ωστε να φαινεται και η αλλη πλευρα.οπως λενε σε ολα υπαρχουν παντα και θετικα και αρνητικα Συμφωνώ. Προσωπικά είμαι της άποψης όπως έχω ξαναπεί να κάνει κάποιος αυτό που του ταιριάζει. Είτε ακολουθεί την α μέθοδο είτε την β, γ κλπ. Δεν εξυμνώ την ΔΝ, ούτε θάβω αυτούς που δεν την ακολουθούν, ίσα ίσα. Αλλά κάποιοι γενικά, ίσως είναι biased με κάτι που είναι αντίθετο από αυτό που ακολουθούν/πιστεύουν. Φανατισμένοι υπάρχουν σε κάθε μεριά. Είμαι δεκτικός σε αρκετές μεθόδους/patterns/διατροφές κλπ, αρκεί να ικανοποιούν μέγιστα τους στόχους μου. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η επιστήμη εξελίσσεται ραγδαία. 2
Liverpool89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Εγω του πρότεινα την διαλλειματικη σαν εναλλακτική, οχι για να του 'ξεκινα διαλλειματικη νηστεια να παθεις πλακα', εδωσα μια εναλλακτική λυση. Ο ανθρωπος ανεφερε οτι δεν τρωει σωστα κυριως και πως θελει να τα κάνει ολα, πισινα, βαρη, αεροβιο και του πρότεινα να ξεκινησει σιγα σιγα γιατι θα κουραστει σε μικρο χρονικο διαστημα, με αποτέλεσμα να τα παρατήσει. Λείπει από το σπίτι 12ωρες. Γυρναει και τρωει ή απέξω ή προχειρα. Στην ουσια διαλλειματικη κάνει, με λάθος τροφες. Τα τάπερ δεν ειναι μονο γι αυτους που τρώμε κάθε δύο ωρες. Είναι για ολους που έχουν ενα πρόγραμμα διατροφης, όποιον και αν ειναι αυτο. Αρχαριος, προχωρημένος και οι δυο πρεπει να τρωνε σωστα για να δουν αποτελέσματα ή να τα κρατήσουν. Στην διατροφη δεν τους λες τον αλλον εισαι αρχαριος δεν θες τοση πρωτεινη, αυτό εξαρτάται απο τα κιλα/ύψος. Αρχαριο λες εναν στην γυμναστικη που γυμνάζεται σοβαρα κατω απο δυο ετη, αλλα πάλι πρέπει να τρεφεται σοβαρα και με πρόγραμμα. Εγω κάνω διαλλειματικη. Δεν μπορώ να τρωω καθε δυο ωρες, συν ότι την μια μερα το τελευταίο γευμα μου μπορεί να ναι 24:00 την αλλη 03:00. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 2
jimis98 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στις 3/12/2018 στις 8:51 ΜΜ, jimis98 είπε τα pendlay row, bent over row και t bar είναι τα ίδια? γνωρίζει κάποιος?
Musclemar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στις 3/12/2018 στις 1:51 ΜΜ, jimis98 είπε τα pendlay row, bent over row και t bar είναι τα ίδια? Νομίζω είχες κάνει την ίδια ερώτηση στο bodybuilders.gr και σου απαντήσαμε λεπτομερώς. 3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Εγω του πρότεινα την διαλλειματικη σαν εναλλακτική, οχι για να του 'ξεκινα διαλλειματικη νηστεια να παθεις πλακα', εδωσα μια εναλλακτική λυση. Ο ανθρωπος ανεφερε οτι δεν τρωει σωστα κυριως και πως θελει να τα κάνει ολα, πισινα, βαρη, αεροβιο και του πρότεινα να ξεκινησει σιγα σιγα γιατι θα κουραστει σε μικρο χρονικο διαστημα, με αποτέλεσμα να τα παρατήσει. Λείπει από το σπίτι 12ωρες. Γυρναει και τρωει ή απέξω ή προχειρα. Στην ουσια διαλλειματικη κάνει, με λάθος τροφες. Τα τάπερ δεν ειναι μονο γι αυτους που τρώμε κάθε δύο ωρες. Είναι για ολους που έχουν ενα πρόγραμμα διατροφης, όποιον και αν ειναι αυτο. Αρχαριος, προχωρημένος και οι δυο πρεπει να τρωνε σωστα για να δουν αποτελέσματα ή να τα κρατήσουν. Στην διατροφη δεν τους λες τον αλλον εισαι αρχαριος δεν θες τοση πρωτεινη, αυτό εξαρτάται απο τα κιλα/ύψος. Αρχαριο λες εναν στην γυμναστικη που γυμνάζεται σοβαρα κατω απο δυο ετη, αλλα πάλι πρέπει να τρεφεται σοβαρα και με πρόγραμμα. Εγω κάνω διαλλειματικη. Δεν μπορώ να τρωω καθε δυο ωρες, συν ότι την μια μερα το τελευταίο γευμα μου μπορεί να ναι 24:00 την αλλη 03:00. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Για ποιό λόγο να τρως κάθε 2 ώρες; Οι μέρες που ο διατροφικός κανόνας ήταν γέυμα ανα 3 ώρες έχουν μείνει στο παρελθόν προ πολλού. Μπορείς να τρως τα 3 βασικά γεύματα της ημέρας και αν πεινάς ενδιάμεσα τρως ένα γρήγορο σνακ. Ανάλογα το πόσο θα απέχουν τα γεύματα σου μεταξύ τους, κανονίζεις και το μέγεθος τους - χωρίς υπερβολές πάντα και ανάλογα το πόσο καλά πιστεύεις οτι σου κάθονται στο στομάχι. Εγώ π.χ. έχω βρει πως έχω καλύτερη πεψη με μια μέση ποσότητα ανά 4, το πολύ 5 ώρες. Αν έχω προπόνηση, οι ανάγκες αυξάνονται, πεινάω περισσότερο και τρώω πιο συχνά. Γενικά πάντως, όποιο διατροφικό στιλ και αν επιλέγεται, ο βασικός κανόνας για να υπάρχει επιτυχία, είτε με απώλεια λίπους - είτε με αύξηση βάρους, είναι πως πρέπει να υπάρχει συνέπεια και οργάνωση, ειδικά με τη σωστή επιλογή τροφών, την καταμέτρηση θερμίδων και τον καταμερισμό μακροθρεπτικών. 14 ώρες πριν, aliask είπε Καλημερα Σιγουρα δεν είναι όλα για όλους Παντως για να είμαι ειλικρινής δεν είχα ακούσει ή διαβάσει στο παρελθόν για την συγκεκριμένη μέθοδο, οποτε σε κάθε περίπτωση είναι ένας καλός προβληματισμός. Με δεδομένο πως άθελα μου, ουσιαστικά ακολουθώ μια τέτοιου είδους διατροφή...αφού σχεδόν ποτε δεν έτρωγα πρωινό, παρα μόνο έναν καφέ, ίσως αν προσέξω περισσότερο τα γεύματα μου, να έχει για εμένα θετικά αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο... Θα διαβάσω, θα ρωτήσω, θα μάθω σχετικά όσες επιπλέον πληροφορίες μπορώ και ίσως να αποφύγω το σωτήριο κατά τα αλλά ταπεράκι! Άπαξ και πιείς καφέ ή οτιδήποτε άλλο ρόφημα περιέχει καφεϊνη ή άλλα συστατικά, η νηστεία κόβεται. 3 1
TEOKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Glikos είπε Τ Δηλαδή είμαι ο superman που δεν έχω καμία παρενέργεια. Μόνο δίαιτα δεν είναι αδερφέ. Ούτε μοντέρνα επίσης. Α και κάτι άλλο, το ραμαζάνι δεν είναι ακριβώς ΔΝ. Τουλάχιστον όχι σε optimal βαθμό. Άμα έχεις συνηθίσει μια ζωή να τρώς σαν κοπέλα του modeling τι άμεσες παρενέργειες να έχεις? Με τα χρόνια θα σου βγούν αυτές Εδώ μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους που γυμνάζονται
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 9 hours ago, Glikos said: Συμφωνώ. Προσωπικά είμαι της άποψης όπως έχω ξαναπεί να κάνει κάποιος αυτό που του ταιριάζει. Είτε ακολουθεί την α μέθοδο είτε την β, γ κλπ. Δεν εξυμνώ την ΔΝ, ούτε θάβω αυτούς που δεν την ακολουθούν, ίσα ίσα. Αλλά κάποιοι γενικά, ίσως είναι biased με κάτι που είναι αντίθετο από αυτό που ακολουθούν/πιστεύουν. Φανατισμένοι υπάρχουν σε κάθε μεριά. Είμαι δεκτικός σε αρκετές μεθόδους/patterns/διατροφές κλπ, αρκεί να ικανοποιούν μέγιστα τους στόχους μου. Πόσο μάλλον από την στιγμή που η επιστήμη εξελίσσεται ραγδαία. ναι συμφωνω.το να ειμαστε καθετοι σε κατι ειναι βλακεια. οπως ειπες σε μενα μπορει να μην δουλεψει σε σενα να δουλεψει.ολα trial and error ειναι.βλεπουμε τι λειτουργει και τι οχι πριν το θαψουμε.το να ειναι καποιος φανατικος σε κατι οτι δεν δουλευει ειναι βλακεια αφου καθε μερα αλλαζουν πολλα πραγματα. απλα καλο ειναι να αναφερονται και τα θετικα και τα αρνητικα και οποιος ακολουθησει το οτιδηποτε να εχει σε μια ακρη του μυαλου του οτι μπορει να μην δουλεψει και οχι να λεει μα πρεπει να δουλεψει και δωσε εκει.ανοιχτο μυαλο δηλαδη. και αν δει κατι παραξενο να ξερει να σταματησει βεβαια. 4 hours ago, Liverpool89 said: Εγω του πρότεινα την διαλλειματικη σαν εναλλακτική, οχι για να του 'ξεκινα διαλλειματικη νηστεια να παθεις πλακα', εδωσα μια εναλλακτική λυση. Ο ανθρωπος ανεφερε οτι δεν τρωει σωστα κυριως και πως θελει να τα κάνει ολα, πισινα, βαρη, αεροβιο και του πρότεινα να ξεκινησει σιγα σιγα γιατι θα κουραστει σε μικρο χρονικο διαστημα, με αποτέλεσμα να τα παρατήσει. Λείπει από το σπίτι 12ωρες. Γυρναει και τρωει ή απέξω ή προχειρα. Στην ουσια διαλλειματικη κάνει, με λάθος τροφες. Τα τάπερ δεν ειναι μονο γι αυτους που τρώμε κάθε δύο ωρες. Είναι για ολους που έχουν ενα πρόγραμμα διατροφης, όποιον και αν ειναι αυτο. Αρχαριος, προχωρημένος και οι δυο πρεπει να τρωνε σωστα για να δουν αποτελέσματα ή να τα κρατήσουν. Στην διατροφη δεν τους λες τον αλλον εισαι αρχαριος δεν θες τοση πρωτεινη, αυτό εξαρτάται απο τα κιλα/ύψος. Αρχαριο λες εναν στην γυμναστικη που γυμνάζεται σοβαρα κατω απο δυο ετη, αλλα πάλι πρέπει να τρεφεται σοβαρα και με πρόγραμμα. Εγω κάνω διαλλειματικη. Δεν μπορώ να τρωω καθε δυο ωρες, συν ότι την μια μερα το τελευταίο γευμα μου μπορεί να ναι 24:00 την αλλη 03:00. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. αν θελει να το παει οπως το παει τωρα που τρωει μετα απο τοσες ωρες μπορει να το κανει αν πιστευει οτι του ταιριαζει αυτο το στυλ. απο την αλλη μπορει να δοκιμασει και το να τρωει με ταπερακια νορμαλ ωρες οπως κανουν και αλλα τοσα ατομα.δοκιμαζει και τα δυο και βλεπει τι του ταιριαζει.αρκει να ξερει που να σταματησει.το βασικο βεβαια οπως ειπες ειναι το να τρωει και σωστα φαγητα.απλα πολλες φορες οταν πεινας εχεις μια ταση αν δεν εχει κατι καλο μαζι να τρως βλακειες.μεσα σε αυτο βαζω και μενα. για το αρχαριος και προχωρημενος απλα υπαρχει μια διαφορα.ο αρχαριος θα δει τα πρωτα αποτελεσματα σχετικα πιο ευκολα απο οτι ο προχωρημενος το λιγο παραπανω.αν δηλαδη εγω ειμαι στο 10 % θα παω αρκετα ευκολα στο +30 % δηλαδη 40 % στο συνολο αντιθετα με σενα που αμα εισαι 60% και θες να πας +30% δηλαδη στο 90% θα ειναι πολυ πιο δυσκολο. οποτε ενω εμενα με παιρνει να κανω δυο τρεις βλακειες και παλι θα δω αποτελεσμα για σενα θα ειναι πιο δυσκολο που προσπαθεις να τελειοποιησεις κατι. αυτος θα δεις μια διαφορα του +30 και θα πεταει απο την χαρα του γιατι θα ειναι εμφανης και θα την εχει καταφερει ευκολα ενω εσυ θα εχεις χρειαστει να κανεις 1002 πραγματα για να δεις το +30. σιγουρα και οι 2 θα πρεπει να τρωνε σωστα σιγουρα και οι 2 θα πρεπει να παιρνουν μια σωστη ποσοτητα πρωτεινης.ειναι αυτο που λενε και πολλα ατομα εδωμεσα.απο το 20 % λιπος για να πας πχ στο 15% ειναι ευκολο χωρις πολυ κοπο αλλα απο το 15 για να πας στο 10.... :(. οποτε αν ο φιλος μας ειναι στο 10 τις 100 μπορει να το ξεκινησει καπως πιο χαλαρα για να μην του κακοφανει.αν θελει να τρωει ανα 10 ωρες καλως αλλα ας δει και το αναποδο μηπως τον βοηθησει περισσοτερο. τωρα για ατομα που εχουν το προγραμμα σου ειναι πραγματι ενα ζορι που απο οτι καταλαβα πρεπει να δουλευεις οτι ωρες να νε. το ιδιο προβλημα με σενα εχω οταν εχω κατι βαρδιες
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Άμα έχεις συνηθίσει μια ζωή να τρώς σαν κοπέλα του modeling τι άμεσες παρενέργειες να έχεις? Με τα χρόνια θα σου βγούν αυτές Εδώ μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους που γυμνάζονται Α τώρα ξέρεις και την διατροφή μου, πόσο τρώω, τι, αν γυμνάζομαι ή όχι κλπ. Και επίσης λες τυχόν παρενέργεις βγαίνουν με τα χρόνια, γιατί όχι ξέρω γω μήνες ή εβδομάδες? Και όχι μόνο αυτό αλλά επηρρεάζουν μόνο μη κανονικά άτομα τα οποία τρώνε σαν μοντέλα. No further comment man, καλή συνέχεια. Νομίζω αρκετά το 'αναλύσαμε' το θέμα. Κράτα ότι δουλεύει για σένα και σου φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Side Note : Θυμήθηκα κάτι ανώμαλα ωράρια σε ένα εργοστάσιο της κακιάς ώρας που δούλευα παλιά και το θέμα ύπνου/φαγητού ήταν ότι νά'ναι. Σου μαμάει τον οργανισμό. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Glikos
jimis98 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Musclemar είπε Νομίζω είχες κάνει την ίδια ερώτηση στο bodybuilders.gr και σου απαντήσαμε λεπτομερώς. Για ποιό λόγο να τρως κάθε 2 ώρες; Οι μέρες που ο διατροφικός κανόνας ήταν γέυμα ανα 3 ώρες έχουν μείνει στο παρελθόν προ πολλού. Μπορείς να τρως τα 3 βασικά γεύματα της ημέρας και αν πεινάς ενδιάμεσα τρως ένα γρήγορο σνακ. Ανάλογα το πόσο θα απέχουν τα γεύματα σου μεταξύ τους, κανονίζεις και το μέγεθος τους - χωρίς υπερβολές πάντα και ανάλογα το πόσο καλά πιστεύεις οτι σου κάθονται στο στομάχι. Εγώ π.χ. έχω βρει πως έχω καλύτερη πεψη με μια μέση ποσότητα ανά 4, το πολύ 5 ώρες. Αν έχω προπόνηση, οι ανάγκες αυξάνονται, πεινάω περισσότερο και τρώω πιο συχνά. Γενικά πάντως, όποιο διατροφικό στιλ και αν επιλέγεται, ο βασικός κανόνας για να υπάρχει επιτυχία, είτε με απώλεια λίπους - είτε με αύξηση βάρους, είναι πως πρέπει να υπάρχει συνέπεια και οργάνωση, ειδικά με τη σωστή επιλογή τροφών, την καταμέτρηση θερμίδων και τον καταμερισμό μακροθρεπτικών. Άπαξ και πιείς καφέ ή οτιδήποτε άλλο ρόφημα περιέχει καφεϊνη ή άλλα συστατικά, η νηστεία κόβεται. εγω δεν εχω λογαριασμο στο bodybuilders.gr αλλα στο bodybuilding
unforgiven Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Musclemar είπε Άπαξ και πιείς καφέ ή οτιδήποτε άλλο ρόφημα περιέχει καφεϊνη ή άλλα συστατικά, η νηστεία κόβεται. Έχω διαβάσει σε πολλές πηγές πως το τσάι και ο καφές σκέτα, επιτρέπονται μιας και ούτε θερμίδες έχουν, ούτε ανεβάζουν την ινσουλίνη που πρέπει να μένει χαμηλά. 1
Liverpool89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Glikos είπε Α τώρα ξέρεις και την διατροφή μου, πόσο τρώω, τι, αν γυμνάζομαι ή όχι κλπ. Και επίσης λες τυχόν παρενέργεις βγαίνουν με τα χρόνια, γιατί όχι ξέρω γω μήνες ή εβδομάδες? Και όχι μόνο αυτό αλλά επηρρεάζουν μόνο μη κανονικά άτομα τα οποία τρώνε σαν μοντέλα. No further comment man, καλή συνέχεια. Νομίζω αρκετά το 'αναλύσαμε' το θέμα. Κράτα ότι δουλεύει για σένα και σου φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Side Note : Θυμήθηκα κάτι ανώμαλα ωράρια σε ένα εργοστάσιο της κακιάς ώρας που δούλευα παλιά και το θέμα ύπνου/φαγητού ήταν ότι νά'ναι. Σου μαμάει τον οργανισμό. Ετσι ειμαι εγω τωρα δεν μου εχει μαμησει μονο τον οργανισμο, αλλα και την ψυχολογια. Ειχα ενα διαστημα με κοπηκε η ορεξη για φαγητό. Μετα απο πολύ πεισμα, ετρωγα με το ζορι, μου ξαναηρθε.. Ο φιλος να δοκιμασει οτι του ταιριαζει με βαση τα ωραρια του και αν μπορεί να κανει διαλλειμα αναμεσα στις δωδεκα ώρες για φαγητό. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Liverpool89 είπε . Ειχα ενα διαστημα με κοπηκε η ορεξη για φαγητό. Λιβε αυτο που το κολαμε? Θελω και εγω ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις