Glikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, iCyd είπε Παιδια εχει κανεις να προτεινει κατι σε ζεστο ροφημα σοκολατας? Κοιταξα τις σοκολατας απο το μαρκετ αλλα η ζαχαρη που εχουν μεσα ειναι υπερβολικη. Ειδα απο myprotein τη ζεστη σοκολατα αλλα δεν με ψηνει να παρω 1 κιλο σκονη σοκολατα. Το κακαο πινεται ή θα ειναι πολυ πικρο? Έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό αυτό το ρόφημα σοκολάτας από ΑΒ. Είναι χωρίς ζάχαρη. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα η αλήθεια είναι. Κοντά στα 3+- ευρώ κάνει. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις το κλασσικό κακάο βάζοντας λίγο στέβια για να μην είναι πικρό. Παραθέτω φωτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 27/11/2018 στις 3:02 ΜΜ, crom251 είπε Μπορεις να αναφερεις ενδεικτικα τι και ποσο τρως σε καθε περιπτωση? Δηλαδη τι τρως οταν εισαι σε φαση που θες να βαλεις κιλα και τι τρωςοταν εισαι σε φαση να ριξεις το ποσοστο λιπους. Ενδεικτικα για μια μερα θελω να γραψεις, να εχουμε ενα μπουσουλα, δεν θελω να γραψεις ολη την διατροφη της εβδομαδας π.χ. Επισης πανω κατω τι χρονικο διαστημα απαιτει η καθε φαση? Π.χ 2 μηνες τρωω φουλ και 2 μηνες στεγνωνω? Φίλε μου δεν είναι τόσο πολύ θέμα τροφών αλλά πρόσληψης θερμίδων. Στον "όγκο" βρισκόμαστε σε θερμιδικό πλεόνασμα, και στη "γράμμωση" βρισκόμαστε σε θερμιδικό έλλειμμα. Ένας μπούσουλας διατροφής που μπορείς να δεις είναι αυτός εδώ: Προτάσεις Επιλογής Τροφών Ανα Γεύμα Για Διατροφή Bodybuilding/Fitness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Όταν αρχίζει κάποιος γυμναστήριο πρέπει τον πρώτο καιρό να κάνει μόνο όργανα και μετά να κάνει βάρη ή μπορεί απευθείας να τα ξεκινήσει και τα 2; Επίσης κάτι προγράμματα που προσφέρουν μερικά γυμναστήρια όπως crosstraining και ποδηλασία αξίζουν ή είναι χάσιμο χρόνου και καλύτερα να μείνεις στον χώρο καθαρά του γυμναστηρίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Όταν αρχίζει κάποιος γυμναστήριο πρέπει τον πρώτο καιρό να κάνει μόνο όργανα και μετά να κάνει βάρη ή μπορεί απευθείας να τα ξεκινήσει και τα 2; Επίσης κάτι προγράμματα που προσφέρουν μερικά γυμναστήρια όπως crosstraining και ποδηλασία αξίζουν ή είναι χάσιμο χρόνου και καλύτερα να μείνεις στον χώρο καθαρά του γυμναστηρίου; Μπορείς να ξεκίνησεις και τα δύο, αρκεί κάποιος γυμναστής να σου δείξει τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, ειδικά στα ελεύθερα βάρη. Πάντα ξεκινάμε με λίγα κιλά και αργή εκτέλεση των επαναλήψεων για να γίνει σωστή εκμάθηση των κινήσεων. Crosstraining και ποδηλασία είναι περισσότερο αεροβικής σημασίας, αντοχής κλπ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Όταν αρχίζει κάποιος γυμναστήριο πρέπει τον πρώτο καιρό να κάνει μόνο όργανα και μετά να κάνει βάρη ή μπορεί απευθείας να τα ξεκινήσει και τα 2; Επίσης κάτι προγράμματα που προσφέρουν μερικά γυμναστήρια όπως crosstraining και ποδηλασία αξίζουν ή είναι χάσιμο χρόνου και καλύτερα να μείνεις στον χώρο καθαρά του γυμναστηρίου; Θα δωσεις εμφαση στη σωστη εκτέλεση σε οτι κανεις. Το να γυμνάζεσαι αξιζει. Το αν θες μυες ή αντοχή ή εκρηκτικότητα ειναι δικο σου θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 3:33 ΜΜ, Glikos είπε Έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό αυτό το ρόφημα σοκολάτας από ΑΒ. Είναι χωρίς ζάχαρη. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα η αλήθεια είναι. Κοντά στα 3+- ευρώ κάνει. Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις το κλασσικό κακάο βάζοντας λίγο στέβια για να μην είναι πικρό. Παραθέτω φωτό. Μπορεις να διαβασεις αν εχει καποια γλυκαντικη ουσια λιγο πιο δεξια στην ετικετα ,γιατι με ενδιαφερει. Αν εχει γλυκαντικη οποια να ειναι και αυτη τοτε δεν εχει κανενα νοημα που δεν εχει ζαχαρη και παλι θα σου κανει Insulin spike. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Musclemar είπε Μπορείς να ξεκίνησεις και τα δύο, αρκεί κάποιος γυμναστής να σου δείξει τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, ειδικά στα ελεύθερα βάρη. Πάντα ξεκινάμε με λίγα κιλά και αργή εκτέλεση των επαναλήψεων για να γίνει σωστή εκμάθηση των κινήσεων. Crosstraining και ποδηλασία είναι περισσότερο αεροβικής σημασίας, αντοχής κλπ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ο γυμναστής μου είπε πως πρώτα πρέπει κανα μήνα να είμαι στα όργανα και μετά στα βάρη αργά αργά. Ελπίζω να έχει κάποια λογική και να μην το είπε για να με ξεφορτωθεί. Φυσικά και το παν είναι να εκτελείται σωστά η άσκηση και επειδή εγώ δεν έχω ιδέα από ελεύθερα βάρη δεν θα πάω να κάνω κάτι μόνος γιατί είναι σίγουρο πως θα το κάνω λάθος. Θα πάω δύο μήνες και βλέπουμε, αν στον δεύτερο μήνα δεν κάνω βάρη τι να πω; Θα απογοητεύω και θα φύγω. Όπως και να'χει όμως δεν με ενδιαφέρει ο όγκος αλλά μόνο η γράμμωση και κυρίως να τονώσω το σώμα μου γιατί ψιλοσέρνομαι. Να δούμε, θα κάνω υπομονή και θα δω αν θα ασχοληθούν μαζί μου. 6 ώρες πριν, παπι είπε Θα δωσεις εμφαση στη σωστη εκτέλεση σε οτι κανεις. Το να γυμνάζεσαι αξιζει. Το αν θες μυες ή αντοχή ή εκρηκτικότητα ειναι δικο σου θεμα. Μωρέ εγώ θέλω να είμαι υγιής, δεν με νοιάζουν τα μπράτσα. Να φανταστείς ούτε 100 μέτρα δεν μπορώ να τρέξω χωρίς να μου βγει η γλώσσα έξω. Άκουγα την Κυριακή μία που έλεγε ο δικός της ''μυρίζει τεστοστερόνη'' και το σύνδεσα με τα βάρη και τη γυμναστική που αυτός ασχολείται. Αν κάνει αυτός βαθιά καθίσματα με πολλά κιλά θα του αυξάνεται η τεστοστερόνη και φαντάσου τι θα της κάνει όταν την βάζει κάτω. Πρέπει να σκεφτόμαστε λοιπόν και τις αντοχές στο κρεβάτι, όχι μόνο να είναι το μπράτσο μας μεγάλο ή να πετάγονται οι φλέβες. Τέλος συμφωνώ πως πρέπει να δώσω πρωταρχική σημασία στην εκτέλεση του κάθε σετ. Αυτός είναι ο λόγος που παράτησα το κροσφιτ. Έβλεπα εκεί μέσα τους μαλάκες να πιέζονται να βγάλουν και άλλες επαναλήψεις κάνοντας λάθος στη στάση του σώματος. Εγώ τα έκανα πάντα αργά και με το πάσο μου, να σκεφτείς πολλές φορές δεν έβαζα καν κιλά στην μπάρα. Αλλά μου τα πρηζαν και μου έλεγαν πιο γρήγορα και πιο γρήγορα μέχρι που την κοπάνησα και εδώ και ένα χρόνο δεν κάνω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, raid_av είπε Μπορεις να διαβασεις αν εχει καποια γλυκαντικη ουσια λιγο πιο δεξια στην ετικετα ,γιατι με ενδιαφερει. Αν εχει γλυκαντικη οποια να ειναι και αυτη τοτε δεν εχει κανενα νοημα που δεν εχει ζαχαρη και παλι θα σου κανει Insulin spike. Έχει μαλτιλόλη. Η οποία έχει γλυκαιμικό δείκτη 52. Η απλή ζάχαρη έχει 60. Από δοκιμή το αγόρασα το ρόφημα άσχετα αν δεν το έχω τεστάρει ακόμα. Για μια στο τόσο και σε μικρές ποσότητες δεν θα έχεις θέμα clain. Αν και προσωπικά προτιμώ απλό κακάο με λίγο στέβια μέσα. Δεν είναι όλες οι γλυκαντικές το ίδιο. Εγώ συνήθως παίρνω στέβια με ερυθριτόλη και γλυκοζίτες στεβιόλης, δεν έχουν γλυκαιμικό δείκτη. Οπότε ρίχνω αυτή σε καφέ, ροφήματα, cakes κλπ. Παραθέτω photo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Έχει ξαναειπωθεί αλλά πείτε μία γιατί δεν είχα συγκρατήσει τα νούμερα, Ένα μεταπροπονητικό γεύμα πόση πρωτεΐνη πρέπει να έχει? Ξέρω ότι είναι και αμφιλεγόμενο ζήτημα αλλά στο περίπου. Ρωτάω γιατί τον τελευταίο καιρό μετά την προπόνηση τρώω αρκετά και παθαίνω βαρυστομαχιά που κρατάει μπόλικη ώρα και έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό οπότε λέω να δω μήπως το παρακάνω με το κοτόπουλο (ή ίσως να πάρω καμιά πρωτεΐνη ώστε να παίρνω μπόλικη χωρίς τον αντίστοιχο όγκο που καταλαμβάνει το κοτόπουλο στο στομάχι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 100 γρ κοτόπουλο είναι αρκετό. 30 γρ πρωτεΐνης έχει και είναι ότι πρέπει . Μια μπουκιά είναι αυτή η ποσότητα. Η σκόνη έχει το καλό της γρήγορης αφομοίωσης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Έχει ξαναειπωθεί αλλά πείτε μία γιατί δεν είχα συγκρατήσει τα νούμερα, Ένα μεταπροπονητικό γεύμα πόση πρωτεΐνη πρέπει να έχει? Ξέρω ότι είναι και αμφιλεγόμενο ζήτημα αλλά στο περίπου. Ρωτάω γιατί τον τελευταίο καιρό μετά την προπόνηση τρώω αρκετά και παθαίνω βαρυστομαχιά που κρατάει μπόλικη ώρα και έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό οπότε λέω να δω μήπως το παρακάνω με το κοτόπουλο (ή ίσως να πάρω καμιά πρωτεΐνη ώστε να παίρνω μπόλικη χωρίς τον αντίστοιχο όγκο που καταλαμβάνει το κοτόπουλο στο στομάχι) Εγώ τουλάχιστον απ όσα διαβάζω-ακούω είμαι της άποψης ότι : Ένα καλό μεταπροπονητικό γεύμα εφόσον έχει προηγηθεί καλή προπόνηση(μιλάμε για ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης) πρέπει να περιέχει υδατάνθρακες κατα προτίμηση υψηλού γ.δ. (σε τι αναλογία διαφέρει) ,πρωτεΐνη και αν μπορούμε να αποφύγουμε τα λιπαρά.Τώρα πόση πρωτείνη θα απορροφηθεί από τον οργανισμό είναι ένα καλό ερώτημα.Νομίζω πως με ένα στήθος κοτόπουλο π.χ. είσαι οκ ,για να το πω με απλά λόγια.Αλλά όλα αυτά είναι πολύ σχετικά.Υπερβολές να μην γίνονται και είσαι οκ. υ.γ.Είναι λάθος να παραλείπει κάποιος τον υδατάνθρακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Τα λιπαρά γιατί πρέπει να αποφεύγονται? Συνηθίζω να ρίχνω λίγο ελαιόλαδο πάνω από το φαΐ πχ 20γρ και μερικές φορές τρώω και τυρί. Άμα είναι να το αλλάξω. Όταν λέω μεταπροπονητικό γεύμα μιλάω για το μεσημεριανό μου, που είναι και το πιο μεγάλο γεύμα της ημέρας (η προπόνηση είναι με βάρη εννοείται). Το οποίο αποτελείται κυρίως από άγριο ρύζι ή πλιγούρι ~90γρ, και στήθος κοτόπουλο 200γρ+(και λίγο παξιμάδι και λίγο πρασινάδα κλπ) 100γρ κοτόπουλο μου φαίνεται πολύ λίγο... Τόσο τρώει ένα παιδί όχι ένας ενήλικας μετά τα βάρη που θέλει να βάλει λίγο μύες... Βασικά εγώ μετά την προπόνηση τρώω καπάκι μισή μπανάνα και αβγό που τα έχω μαζί στο γυμναστήριο διότι μέχρι να γυρίσω σπίτι να μαγειρέψω και να φάω το μεσημεριανό περνάνε περίπου 30-45 λεπτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Αρκετά αμφιλεγόμενο θέμα με άπειρο bro science. Στάνταρ νούμερα δεν υπάρχουν περί γρ. πρωτε'ί'νης, ούτε στάνταρ χρόνος απορρόφησης. Εξάλλου π.χ. οι σκόνες πρωτε'ί'νης (και γενικά η πρωτε'ί'νη) δεν απορροφούνται τόσο γρήγορα όσο λένε. Οι υδατάνθρακες overrated πολύ, σε αντίθεση με τα (καλά) λιπαρά. Αλλά μπροστά στο μάρκετινγκ και στις βιομηχανίες συμπληρωμάτων τύφλα να έχει η επιστήμη. Πιστεύω ανάλογα το διατροφικό πλάνο - προπόνηση - στόχους του καθένα. Στην πορεία μαθαίνεις τι είναι καλύτερο για σένα. My 2 cents. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε αφού βαρυστομαχιάζεις φάε 100 γρ μετά την προπόνηση και 100 μετά από 3 ώρες Και δεν νομίζω να βαραίνει το στομάχι σου από το κοτόπουλο αλλά μάλλον από τα παρελκόμενα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από TEOKOS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τα λιπαρά γιατί πρέπει να αποφεύγονται? Συνηθίζω να ρίχνω λίγο ελαιόλαδο πάνω από το φαΐ πχ 20γρ και μερικές φορές τρώω και τυρί. Άμα είναι να το αλλάξω. Όταν λέω μεταπροπονητικό γεύμα μιλάω για το μεσημεριανό μου, που είναι και το πιο μεγάλο γεύμα της ημέρας (η προπόνηση είναι με βάρη εννοείται). Το οποίο αποτελείται κυρίως από άγριο ρύζι ή πλιγούρι ~90γρ, και στήθος κοτόπουλο 200γρ+(και λίγο παξιμάδι και λίγο πρασινάδα κλπ) 100γρ κοτόπουλο μου φαίνεται πολύ λίγο... Τόσο τρώει ένα παιδί όχι ένας ενήλικας μετά τα βάρη που θέλει να βάλει λίγο μύες... Βασικά εγώ μετά την προπόνηση τρώω καπάκι μισή μπανάνα και αβγό που τα έχω μαζί στο γυμναστήριο διότι μέχρι να γυρίσω σπίτι να μαγειρέψω και να φάω το μεσημεριανό περνάνε περίπου 30-45 λεπτά Αποψη μου :Πλιγουρι μην βάζεις μετά την προπόνηση.Έχει φυτικές ίνες.Τα παξιμάδια αν μιλάμε για σίκαλης-ολικής καλά είναι αλλά βάλτα π.χ. σε πρωινό με αυγά αν θες να αλλάξεις από το κλασσικό βρώμη ή κάποια άλλη στιγμή αλλά όχι μετά την προπόνηση.Λαχανικά πάντα μαζί με το φαγητό μας και μετά το πέρας της άσκησης σου δεν χρειάζεται να φας άμεσα.Έχεις χρόνο.Δε σου λέω μετά από δύο ώρες.Τα λιπαρά επιβραδύνουν την πέψη.Δε θα πάθεις τίποτα βέβαια αν βάλεις μια κ.σ. ελαιόλαδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις