Kourkounatos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 8:01 ΜΜ, idomeneas7 είπε Γυμναστήριο (διάδρομο, όργανα, ομαδικά). Πατσοκοίλι έχω κυρίως γιατί τα δύο τελευταία χρόνια εκτός από τις σαβούρες που τρώω πάντα, πίνω και τουλάχιστον μια μπύρα την ημέρα. Τα κιλά μου είναι καλά και δεν με ενδιαφέρει να χάσω από αλλού, όμως νομίζω δεν πάει έτσι. Δεν μπορώ κάθε μέρα για πάντα λόγω κι άλλων υποχρεώσεων. 'Αντε μια φορά την εβδομάδα ίσως. Οπως ειπες και εσυ,δεν γινεται να χασεις λιπος μονο απο την κοιλια αλλα χανεις απο ολα το σωμα.Το σωμα σου ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να χανει λιπος απο παντου (απο που πρωτα και απο που τελευαια εξαρταται απο πολλες παραμετρους οι οποιες δεν ειναι και ξεκαθαρες ακομα επιστημονικα).Οποτε θα χασεις απο ολο το σωμα.2ον θεωρω πως το 5 φορες την εβδομαδα για μια αρχαρια ειναι υπερβολικο.Θα σου συνιστουσα 3 αντε 4 με το ζορι.Επισης το να μην χασεις κιλα αλλα να θες να χασεις λιπος,ο μονος τροπος να το επιτυχεις ειναι να μετατρεψεις το λιπος σου σε μυικο ιστο ωστε να παραμεινεις στα ιδια κιλα.Δηλαδη χανεις λιπος,και κερδιζεις μυικο ιστο οποτε παραμεινεις στα ιδια κιλα.Θεωρω πως αν θες να χασεις λιπος οποτε να πεσει το ποσοστο λιπους σου καλο θα ηταν να χασεις και 1-2 κιλα.Το χασιμο λιπους βεβαια να ξερεις εξαρταται και απο την κουζινα σου παρα πολυ δηλαδη απο την διατροφη σου και οχι εξ ολοκληρου μονο απο την γυμναστικη.Επισης το αεροβιο δεν ειναι απαραιτητο για να χασεις λιπος.Εχω φτασει απο το 26% λιπος στο 10,5% χωρις να χω κανει ουτε ενα λεπτο διαδρομο ελλειπτικο η οτιδηποτε αεροβιο. Κατα την γνωμη μου το κακο δεν εχει γινει απο την μια μπυρα την ημερα τοσο,οσο απο την διατροφη σου.Ξεκινωντας με μικρες αλλαγες και στην συνεχεια με μειωση μεριδων η αλλαγη διατροφικων συνηθειων και με μια ηπια γυμναστικη θα δεις διαφορα.Επισης σου συστηνω υπομονη γιατι το λιπος απο την κοιλια θελει χρονο..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ειμαι εγω στις φωτο, αλλα το σωμα μου ειναι σαν το δεξια με λιγοτερη γραμμωση αυτη την περιοδο! (αλλα ωμους σαν του αριστερου :Ρ ) με ποιες ασκησεις μπορω να πριξω το πανω μερος του στηθους αλλα να μην μεγαλωσει κι αλλο το κατω μερος;;!!! Επικλινης μονο;;; Ευχαριστω! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από koulouri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 26/11/2018 στις 12:06 ΠΜ, γροσερισοπ είπε και υπνος αυριο πλατες.. Ειδες που τρως σοβαρα πως ανεβηκες ? Me ta macbook σου με τα ολα σου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Just now, Fotis13 said: Ειδες που τρως σοβαρα πως ανεβηκες ? Me ta macbook σου με τα ολα σου ! να δω πως θα χάσω λιπος. παντως θυμάμαι οταν πρωτοεγραψα εδώ έγραψα ενα μηλο για απογευματινο και κάτι τέτοια και απάντησες ενα μηλο τρωει ο πατερας μου. χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε να δω πως θα χάσω λιπος. παντως θυμάμαι οταν πρωτοεγραψα εδώ έγραψα ενα μηλο για απογευματινο και κάτι τέτοια και απάντησες ενα μηλο τρωει ο πατερας μου. χαχαχαχαχαχα Ε ναι χαχα.Εσυ θα χασεις το λιπος που θες μην ανησυχεις .Ξερεις τι πρεπει να κανεις . Γενικα υπαρχουν 2 μεγαλες κατηγοριες ανθρωπων που κανουν βαρη και εχουν το εξης θεμελιωδες προβλημα .Οι μεν τους ειναι πολυ δυσκολο να φανε αρκετα ωστε να βαλουν κιλα και οι αλλοι (στους οποιους ανηκω και εγω ) που τους ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να κανουν αυστηρα την διατροφη που απαιτειται ωστε να ριξουν το ποσοστο λιπους και να εχουν ενα ωραιο αισθητικο αποτελεσμα . Οσοι καταφερνουν να αντιμετωπισουν αυτη την δυσκολια η οποια ειναι πολυ μεγαλη και διαρκειας για αυτες τις κατηγοριες βλεπουν αποτελεσματα τα οποια μπορει να ειναι εως και θεαματικα ,οι υπολοιποι απλα παραμενουν "ιδιοι " ας κανουν και 20 χρονια βαρη . Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Στις 26/11/2018 στις 8:18 ΜΜ, CallMeRp είπε Φυτικές ίνες , σύνθετοι υδατάνθρακες, χαμηλός γ.δ. Σωστά, το είχα δει και από τα συστατικά πίσω, 15γρ φυτικές και 15γρ πρωτεινη και σχεδόν 0 σάκχαρα αν θυμάμαι σωστά, που είναι πολύ καλή επίδοση σε σχέση και με τους άλλους υδατάνθρακες. Αλλά ρώταγα μήπως έχει και τίποτα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία ή βιταμίνες που να το κάνουν πιο απαραίτητο γιατί αλλιώς και το ρύζι καλός υδατάνθρακας είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 φυτικες ινε και θα λεγα.. εγώ παιδια σταματησα να τα σκαλίζω πολύ πρωτεινη κωτοπουλο μοσχαρι χοιρινο και σωλομο υδατάνθρακας μακαρονι τυρια γιαουρτια και κανα φρουτο αν λάχει. η ζυγαρια ζυγαρια βεβαια χαχααχαχα μου χει μεινει χουι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kourkounatos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, koulouri είπε δεν ειμαι εγω στις φωτο, αλλα το σωμα μου ειναι σαν το δεξια με λιγοτερη γραμμωση αυτη την περιοδο! (αλλα ωμους σαν του αριστερου :Ρ ) με ποιες ασκησεις μπορω να πριξω το πανω μερος του στηθους αλλα να μην μεγαλωσει κι αλλο το κατω μερος;;!!! Επικλινης μονο;;; Ευχαριστω! Δοκιμασε τις ιδιες ασκησεις που κανεις αν τις κανεις(πχ πιεσεις σε οριζοντιο παγκο,εκτασεις με αλτηρες σε οριζοντιο παλι) αλλα με αλλη γωνια.Υπαρχουν 1-2 ασκησεις που απομονωνουν το πανω μερος του στηθους.Το ιδιο μπορεις να κανεις και με τα push-ups σου. 12 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε φυτικες ινε και θα λεγα.. εγώ παιδια σταματησα να τα σκαλίζω πολύ πρωτεινη κωτοπουλο μοσχαρι χοιρινο και σωλομο υδατάνθρακας μακαρονι τυρια γιαουρτια και κανα φρουτο αν λάχει. η ζυγαρια ζυγαρια βεβαια χαχααχαχα μου χει μεινει χουι Για υδατανθρακα εχεις δοκιμασει ποτε τα απλα ρυζι-πατατα η γλυκοπατατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Fotis13 είπε Γενικα υπαρχουν 2 μεγαλες κατηγοριες ανθρωπων που κανουν βαρη και εχουν το εξης θεμελιωδες προβλημα .Οι μεν τους ειναι πολυ δυσκολο να φανε αρκετα ωστε να βαλουν κιλα και οι αλλοι (στους οποιους ανηκω και εγω ) που τους ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να κανουν αυστηρα την διατροφη που απαιτειται ωστε να ριξουν το ποσοστο λιπους και να εχουν ενα ωραιο αισθητικο αποτελεσμα . Μπορεις να αναφερεις ενδεικτικα τι και ποσο τρως σε καθε περιπτωση? Δηλαδη τι τρως οταν εισαι σε φαση που θες να βαλεις κιλα και τι τρωςοταν εισαι σε φαση να ριξεις το ποσοστο λιπους. Ενδεικτικα για μια μερα θελω να γραψεις, να εχουμε ενα μπουσουλα, δεν θελω να γραψεις ολη την διατροφη της εβδομαδας π.χ. Επισης πανω κατω τι χρονικο διαστημα απαιτει η καθε φαση? Π.χ 2 μηνες τρωω φουλ και 2 μηνες στεγνωνω? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από crom251 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 40 minutes ago, Kourkounatos said: Δοκιμασε τις ιδιες ασκησεις που κανεις αν τις κανεις(πχ πιεσεις σε οριζοντιο παγκο,εκτασεις με αλτηρες σε οριζοντιο παλι) αλλα με αλλη γωνια.Υπαρχουν 1-2 ασκησεις που απομονωνουν το πανω μερος του στηθους.Το ιδιο μπορεις να κανεις και με τα push-ups σου. Για υδατανθρακα εχεις δοκιμασει ποτε τα απλα ρυζι-πατατα η γλυκοπατατα? ε ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Παιδια εχει κανεις να προτεινει κατι σε ζεστο ροφημα σοκολατας? Κοιταξα τις σοκολατας απο το μαρκετ αλλα η ζαχαρη που εχουν μεσα ειναι υπερβολικη. Ειδα απο myprotein τη ζεστη σοκολατα αλλα δεν με ψηνει να παρω 1 κιλο σκονη σοκολατα. Το κακαο πινεται ή θα ειναι πολυ πικρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, iCyd είπε Παιδια εχει κανεις να προτεινει κατι σε ζεστο ροφημα σοκολατας? Κοιταξα τις σοκολατας απο το μαρκετ αλλα η ζαχαρη που εχουν μεσα ειναι υπερβολικη. Ειδα απο myprotein τη ζεστη σοκολατα αλλα δεν με ψηνει να παρω 1 κιλο σκονη σοκολατα. Το κακαο πινεται ή θα ειναι πολυ πικρο? Κοιτα και το skinny hot chocolate, εχουν δειγματα αν θες να δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Σωστά, το είχα δει και από τα συστατικά πίσω, 15γρ φυτικές και 15γρ πρωτεινη και σχεδόν 0 σάκχαρα αν θυμάμαι σωστά, που είναι πολύ καλή επίδοση σε σχέση και με τους άλλους υδατάνθρακες. Αλλά ρώταγα μήπως έχει και τίποτα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία ή βιταμίνες που να το κάνουν πιο απαραίτητο γιατί αλλιώς και το ρύζι καλός υδατάνθρακας είναι Ναι είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Εγώ παίρνω αυτό της fytro και ζέας άμα λάχει.Εχει κι άλλες ποιότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Musclemar είπε Κοιτα και το skinny hot chocolate, εχουν δειγματα αν θες να δοκιμασεις. To ειδα και αυτο , θα ψαξω μηπως κανενας θελει να κανει παραγγελια γιατι δεν θελω τιποτα αλλο αυτο τον καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, crom251 είπε Μπορεις να αναφερεις ενδεικτικα τι και ποσο τρως σε καθε περιπτωση? Δηλαδη τι τρως οταν εισαι σε φαση που θες να βαλεις κιλα και τι τρωςοταν εισαι σε φαση να ριξεις το ποσοστο λιπους. Ενδεικτικα για μια μερα θελω να γραψεις, να εχουμε ενα μπουσουλα, δεν θελω να γραψεις ολη την διατροφη της εβδομαδας π.χ. Επισης πανω κατω τι χρονικο διαστημα απαιτει η καθε φαση? Π.χ 2 μηνες τρωω φουλ και 2 μηνες στεγνωνω? Μπορούν να απαντήσουν και οι πιο ειδικοί εδώ μέσα αλλά εγώ φαντάζομαι το παρακάτω βίντεο είναι καλώς μπούσουλας. Φυσικά τροποποιώντας το για τις δικές σου macro ανάγκες https://www.youtube.com/watch?v=LadUUxiH_UM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις