Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι τελείως αγύμναστη και ξεκινάω 5 ημέρες την εβδομάδα από μια ώρα για ενδυνάμωση και καύση λίπους (θέλω να μείνω στα κιλά που είμαι). Αφού φτάσω στα επίπεδα που θέλω, μετά πόσο θα χρειάζεται για να διατηρήσω το αποτέλεσμα? Δεν θέλω προφανώς να πηγαίνω κάθε μέρα για καιρό. Επίσης μου αρέσει να τρώω.

Φοβάμαι μην γίνω χειρότερα μετά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1. Τι ασκηση ξεκινάς? 

2. Το να καψεις λιπος χωρις να χασεις κιλα γίνεται μεν, δεν αποτελει τον ενδεδειγμενο τροπο, δε.

3. Ξεαγχωσου, βρες κατι που να σου αρεσει και κανε την ασκηση τροπο ζωης. Τιποτε αλλο δε δουλευει σε βαθος χρονου.

Γυμναστήριο (διάδρομο, όργανα, ομαδικά).

Πατσοκοίλι έχω κυρίως γιατί τα δύο τελευταία χρόνια εκτός από τις σαβούρες που τρώω πάντα, πίνω και τουλάχιστον μια μπύρα την ημέρα. Τα κιλά μου είναι καλά και δεν με ενδιαφέρει να χάσω από αλλού,  όμως νομίζω δεν πάει έτσι.

Δεν μπορώ κάθε μέρα για πάντα λόγω κι άλλων υποχρεώσεων. 'Αντε μια φορά την εβδομάδα ίσως.

1 ώρα πριν, idomeneas7 είπε

Είμαι τελείως αγύμναστη και ξεκινάω 5 ημέρες την εβδομάδα από μια ώρα για ενδυνάμωση και καύση λίπους (θέλω να μείνω στα κιλά που είμαι). Αφού φτάσω στα επίπεδα που θέλω, μετά πόσο θα χρειάζεται για να διατηρήσω το αποτέλεσμα? Δεν θέλω προφανώς να πηγαίνω κάθε μέρα για καιρό. Επίσης μου αρέσει να τρώω.

Φοβάμαι μην γίνω χειρότερα μετά.

Οτι ειπε ο xgol στην τριτη απαντηση του,δεν μπορεις να λες θελω να κανω αυτο αλλα μετα να το σταματησω και να κρατησω το αποτελεσμα.Κανε κατι που να σου αρεσει παρα πολυ και μην το βαριεσαι.Αν δεν σαρεσουν τα βαρυ γραψου  σε κατι αλλο

1 ώρα πριν, xgol είπε

1. Τι ασκηση ξεκινάς? 

2. Το να καψεις λιπος χωρις να χασεις κιλα γίνεται μεν, δεν αποτελει τον ενδεδειγμενο τροπο, δε.

3. Ξεαγχωσου, βρες κατι που να σου αρεσει και κανε την ασκηση τροπο ζωης. Τιποτε αλλο δε δουλευει σε βαθος χρονου.

To να καψεις λιπος ενω βρισκεσαι στα ιδια κιλα ,αν εχεις αυτα που λεμε nooby gains,γινεται,αλλα για μικρο διαστημα.

Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι για συντήρηση πιό ήπιο? Εγώ είπα να ξεκινήσω εντατικά να δω αποτέλεσμα και μετά απλά να το συντηρήσω με σαφως λιγότερες επισκέψεις.

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, απλά πρέπει να κάνω κι άλλα πράγματα. Τώρα π.χ. δεν δουλεύω και πάω το πρωί, έτσι όμως και βρω δουλειά δεν θα  μπορώ.

Αντε, ας χάσω και 1-2 κιλά, μην κολλάμε εκεί.

Για να κάνεις ανασύσταση σώματος χρειάζεται αρκετός καιρός. Δεν είναι εύκολο. Να έχεις στα ίδια κιλά αντί για λιπωδη, μυϊκό ιστό δηλαδή. 

Εφόσον έχεις λίπος με τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή, θα μειωθεί. 

Δε συμφωνώ με το πλακωμα 5 μερες τη βδομάδα καθώς είσαι εντελώς αρχαρια. Άμα πέσεις με τα μούτρα πιθανός είναι ένας τραυματισμός. 

• Like 2

1 ώρα πριν, idomeneas7 είπε

Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι για συντήρηση πιό ήπιο? Εγώ είπα να ξεκινήσω εντατικά να δω αποτέλεσμα και μετά απλά να το συντηρήσω με σαφως λιγότερες επισκέψεις.

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, απλά πρέπει να κάνω κι άλλα πράγματα. Τώρα π.χ. δεν δουλεύω και πάω το πρωί, έτσι όμως και βρω δουλειά δεν θα  μπορώ.

Αντε, ας χάσω και 1-2 κιλά, μην κολλάμε εκεί.

Πάρτο αλλιώς γιατί με αυτήν την λογική συντήρηση κάνουν μόνο τα γυμναστήρια.

Ξέρεις ετήσια συνδρομή ,ένα μήνα όλο ενθουσιασμό και μετά πάπαλα....

• Like 1

16 hours ago, idomeneas7 said:

Γυμναστήριο (διάδρομο, όργανα, ομαδικά).

Πατσοκοίλι έχω κυρίως γιατί τα δύο τελευταία χρόνια εκτός από τις σαβούρες που τρώω πάντα, πίνω και τουλάχιστον μια μπύρα την ημέρα. Τα κιλά μου είναι καλά και δεν με ενδιαφέρει να χάσω από αλλού,  όμως νομίζω δεν πάει έτσι.

Δεν μπορώ κάθε μέρα για πάντα λόγω κι άλλων υποχρεώσεων. 'Αντε μια φορά την εβδομάδα ίσως.

μια φορα την εβδομαδα δεν ειναι συντηρηση.

β.εξαρτατε επισης τι εννοεις με το συντηρηση.αλλο συντηρω τα κιλα μου που γινεται και χωρις γυμναστικη αλλο συντηρω μια χ φυσικη κατασταση που μπορει πχ να συντηρηθει με καθημερινο περπατημα και αλλο συντηρω μυικο ιστο .εξαρτατε τι θες πανω απο ολα 

40 minutes ago, idomeneas7 said:

Να φύγει η μπάκα και να μην ξαναερθει κυρίως.

αυτο ειναι κυριως θεμα διατροφης.οχι οτι και η γυμναστικη δεν θα βοηθησει στο να τα χασεις πιο γρηγορα και λιγο πιο σφιχτη γενικοτερα.ξεκινα με το κομμενες οι μπυρες:p

Ερωτηση....υπάρχει καποιο site που μπορεις να βαλεις κριτήρια όπως ηλικία,βαρος,υψος...κτλ και να σου βγάλει προγραμμα γυμναστικής για γυμναστηριο : οργανα,βάρη κτλ

23 λεπτά πριν, masteripper είπε

Ερωτηση....υπάρχει καποιο site που μπορεις να βαλεις κριτήρια όπως ηλικία,βαρος,υψος...κτλ και να σου βγάλει προγραμμα γυμναστικής για γυμναστηριο : οργανα,βάρη κτλ

κ να υπάρχει θα εχει γενικές ασκήσεις κ πρόγραμματα. Καλο για αρχάριο να μπει σε εναν Ρυθμό αλλά ακόμα κ γυμναστής να σου βγάλει πρόγραμμα μετά απο καιρο πρέπει να το αλλάξεις μονος σου γιατι μόνο εσυ ξέρεις τι σου αρέσει, ποιες ασκήσεις σε "πιάνουν" καλύτερα κτλπ κτλπ. 

Αν μιλάμε για 24+ όπου θεωρητικά σταματά η σκελετική ανάπτυξη τοτε δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ηλικία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...