Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, frozex said:

στην περιοχή της κοιλιάς δλδ πως είσαι για να λες αυτό 19-20%; ποια μέθοδο χρησιμοποιείς για λιπομέτρηση; γτ αν είσαι εσύ 20 εγώ πρέπει να είμαι 25+ και η λιπομέτρηση μου δείχνει 19.5%

το μάτι ρε φιλε εντάξει καταλαβαινεις πάνω κάτω που εισαι τι 18 τι 20 πάλι για μένα κεφτές ειμαι.

σιγά μην πάω και για ντέξα σκαν.

εχω κοιλίτσα και πλάγια ρε μαν

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

γιατί με πιάνει ανησηχια και τόση τσίτα στις βραδυνές προπονήσεις; φάση μινι panic attack.

72 κιλά 18% fat υπολογίζω. μπορει και 19% ο κόουτσ μου με λειει με τπτ 20άρι. αλλα τα γαμάω και εγώ στη διατροφή αλκωολ. (χωρισμός + τραυματισμός = win win)

Εάν θες να μετράς λίπος για να ξέρεις τι χάνεις, πάρε ένα δερματοπτυχόμετρο που είναι αρκετά φτηνό. 

Ερώτηση για συμπλήρωμα και ούρα.

Εγώ και κάποιοι γνωστοί μου παίρνουμε το ίδιο συμπλήρωμα (πολυβιταμίνη)  και αυτοί όταν ουρούν το χρώμα είναι έντονο κίτρινο ενώ εγώ δεν έχω παρατηρήσει να αλλάζει κάτι στο δικό μου είτε σε χρώμα είτε σε οσμή (για γεύση δεν ξέρω). 

Τι παίζει με το σύμπλεγμα βιταμινών B; Λέτε να έχω ανεπάρκεια και να το κρατάει ο οργανισμός μου και δεν το βγάζει όπως σε αυτούς; 

• Moderators
2 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Ερώτηση για συμπλήρωμα και ούρα.

Εγώ και κάποιοι γνωστοί μου παίρνουμε το ίδιο συμπλήρωμα (πολυβιταμίνη)  και αυτοί όταν ουρούν το χρώμα είναι έντονο κίτρινο ενώ εγώ δεν έχω παρατηρήσει να αλλάζει κάτι στο δικό μου είτε σε χρώμα είτε σε οσμή (για γεύση δεν ξέρω). 

Τι παίζει με το σύμπλεγμα βιταμινών B; Λέτε να έχω ανεπάρκεια και να το κρατάει ο οργανισμός μου και δεν το βγάζει όπως σε αυτούς; 

Δοκιμασε τη γευση, μονο ετσι θα ξερεις και για καλυτερο ο ενας του αλλου 😛

Απλα εσυ πινεις πιο πολυ νερο απο τους αλλους. Το χρωμα εχει να κάνει με την αφυδάτωση ή οχι του οργανισμου, οσο πιο καθαρο τοσο πιο ενυδατωμένος εισαι

• Like 1
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Δοκιμασε τη γευση, μονο ετσι θα ξερεις και για καλυτερο ο ενας του αλλου 😛

Απλα εσυ πινεις πιο πολυ νερο απο τους αλλους. Το χρωμα εχει να κάνει με την αφυδάτωση ή οχι του οργανισμου, οσο πιο καθαρο τοσο πιο ενυδατωμένος εισαι

Και κάπου αλλού που ρώτησα μου είπαν πως εγώ θα είμαι πιο ενυδατωμένος και για αυτό δεν είναι έντονο το κίτρινο χρώμα.

thx

1 ώρα πριν, frozex είπε

από διατροφή πως είστε; την ίδια κάνετε; 

Θα έχει να κάνει τελικά πως εγώ πίνω περισσότερο νερό. Η διατροφή μου δεν είναι η καλύτερη και νιώθω κουρασμένος. Τώρα που έπιασε ο χειμώνας με πονάνε οι αρθρώσεις μου και για αυτό είπα να ''κουμπώσω'' κανά συμπλήρωμα (έστω και για το placebo effect).

29 minutes ago, frozex said:

κάνοντας DL αν η μπάρα δεν 'σέρνεται' πάνω σου και είναι σε απόσταση από το σώμα κοντά 5-7εκ είναι λάθος;

αν δεν. γρατζουνάει μαν.. 

έχω σκίσει όλα τα κολάν με τα ντεντλιφτ

γνώμη μου

• Thanks 1

@γροσερισοπ Βάσει χεριών θα έλεγα 14%-15% bf...όχι ότι έχει σημασία...επίσης και εγώ έχω λίγα παχάκια στο lower back ...είναι το τελευταίο σημείο που χάνω.

Μετά από mini cut 2 εβδομάδων...λέω να το πάω έτσι...bulk 3 μήνες-mini cut 2-3 βδομάδες και να το πάω όλο το χρόνο επ αόριστου...

Μέτριος φωτισμός.

Κρατάνε ακόμα οι φλέβες στους κοιλιακούς,μίκρυνα λίγο,λογικά λόγω της μείωσης των carbs και από τα -2kg.... 74kg

(έχει μικρύνει η μέση και μου πέφτουν τα ρούχα φακ 😅 )

h5K1Yon.jpg

• Like 7

26 minutes ago, cthulhucarbide said:

Χαζή ερώτηση: Όταν γυμνάζουμε τους ώμους (με εκτάσεις αλτήρων κλπ) γυμνάζουμε τους τραπεζοειδείς έτσι?

συμεττέχουν ναι

βάλε μια shrugs και έγινες..

προσπάθησε καθώς σηκώνεις τα χέρια σου να τα 'διώχνεις' μακριά από το σώμα σου για να έχεις μικρότερη συμμετοχή από τους τραπεζοειδής. 

6 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

συμεττέχουν ναι

βάλε μια shrugs και έγινες..

συμμετέχουν και αυτοί ή είναι ο κύριος μυς που γυμνάζει ο ώμος?

5 ώρες πριν, frozex είπε

για να έχεις μικρότερη συμμετοχή από τους τραπεζοειδής. 

Γιατί να το κάνω αυτό?

Στις 20/11/2018 στις 8:14 ΜΜ, frozex είπε

κάνοντας DL αν η μπάρα δεν 'σέρνεται' πάνω σου και είναι σε απόσταση από το σώμα κοντά 5-7εκ είναι λάθος;

Ναι! αλλα δεν χρειαζεται να γρατζουνας τα καλαμια σου...

9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Γιατί να το κάνω αυτό?

για να απομονωθεί καλύτερα ο μυς που θες να γυμνάσεις

Επειδή είχα δει στο youtube βίντεο να μιλάει για το DL λέγοντας πως η γωνία που κάνουμε στο γόνατο πρέπει να είναι μεγαλύτερη από αυτή του squat, χωρίς να δείχνει την άσκηση λάθος, παρερμήνευσα εγώ και εκτελούσα την κίνηση βάζοντας την μέση να κάνει όλη την δουλειά, είχα δλδ πολύ ψηλά την λεκάνη και καθώς κινούταν η μπάρα έφευγε μακριά από το σώμα. Τέσπα, με την βοήθεια γυμναστή και κατεβάζοντας κιλά την εκτέλεσα σωστά στο τέλος, τώρα έχω ξανά αύριο θα δω πως θα πάει.

Ξέρετε κανένα site που να έχει wrist straps, resistance bands, στρώματα κ.α. περί γυμναστικής; μπας και βρούμε τπτ καλό με έκπτωση. Επίσης ρούχα για το γυμναστήριο αγοράζετε online; τώρα που χειμωνιάζει δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν τα ρούχα και λέω να αγοράσω να έχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...