Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, unforgiven είπε Οπότε τρέχεις στο δρόμο/στάδιο; ναι, ή ποδήλατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Πάντως, για να σας λυθεί η απορία, η πρώτη διαδρομή που έκανα με road bike 2-3 ημέρες μετά την αγορά του, ήταν περίπου 160χλμ. ΟΚ, δεν πηγαίναμε μαλιοκούβαρα κι είχα προετοιμαστεί κατάλληλα προηγουμένως, αλλά δεν ήταν κάτι το ακατόρθωτο.☺️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, wizzy είπε Πάντως, για να σας λυθεί η απορία, η πρώτη διαδρομή που έκανα με road bike 2-3 ημέρες μετά την αγορά του, ήταν περίπου 160χλμ. ΟΚ, δεν πηγαίναμε μαλιοκούβαρα κι είχα προετοιμαστεί κατάλληλα προηγουμένως, αλλά δεν ήταν κάτι το ακατόρθωτο.☺️ Εξαρτάται την διαδρομή, το ρυθμό και την τρέλα . Εδω στο κωλόνησο έχει πολλές ανηφόρες και χάλια δρόμους αλλα ναί βγαίνουν τα χιλιόμετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Εξαρτάται την διαδρομή, το ρυθμό και την τρέλα . Εδω στο κωλόνησο έχει πολλές ανηφόρες και χάλια δρόμους αλλα ναί βγαίνουν τα χιλιόμετρα. Γύρω από τη Λευκωσία να δεις τι πάρτυ κάνουν οι ανηφόρες! Μόλις βγεις από την πόλη, προς όποια κατεύθυνση και να πας, οι ανηφόρες είναι εκεί και σε περιμένουν!😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 φορες την βδομαδα gym πλεον αλλα καλη αεροβια τα σαββατοκυριακα με προπονηση βουνου και αυξημενο βαρος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 6:57 ΜΜ, margaritagr είπε Με χάλασε όταν έφυγε ο Μαους!! Όταν έγραφαν ο Μαους, ο Ντακον και ο Αλέξ μαθαίναμε κι εμείς οι άσχετοι. Και υπήρχε εμπιστοσύνη. Edit και ο vapir Τωρα απο τους παλιούς έχουν μείνει μονο Φώτης και ο Σπεκτ που δε μας λένε πολλα πολλα 😛 Thanks που με θυμήθηκες αλλά εν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα. Keep an open mind, ας δοκιμάζουμε και τίποτα από αυτά που δεν συμφωνούμε πριν το ακυρώσουμε, δεν θα μας πέσει ο κώλος. Κάθε τρίτη κάνω body pump. Αν μου πρότεινες κάτι τέτοιο πριν δυο χρόνια θα γελούσα και θα σε ακύρωνα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, alex_000 είπε Thanks που με θυμήθηκες αλλά εν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα. Keep an open mind, ας δοκιμάζουμε και τίποτα από αυτά που δεν συμφωνούμε πριν το ακυρώσουμε, δεν θα μας πέσει ο κώλος. Κάθε τρίτη κάνω body pump. Αν μου πρότεινες κάτι τέτοιο πριν δυο χρόνια θα γελούσα και θα σε ακύρωνα.. Άλεξ δεν είναι θέμα ανοιχτού ή μη, μυαλού.... Χαίρομαι που είσαι καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, margaritagr είπε Άλεξ δεν είναι θέμα ανοιχτού ή μη, μυαλού.... Thanks. Α, δεν αναφερόμουν σε εσένα έτυχε να είσαι στο quote από πάνω, γενική συμβουλή είναι γιατί η συζήτηση είναι στις συνεχείς διενέξεις στο thread. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Προπονηση σήμερα... Αύριο αερόβιο με το μενού να λέει οσπρια😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 πιέσεις στήθους και ανοίγματα με αλτήρες τι διαφορά έχουν? κρατώντας τους αλτήρες οριζόντια ή κάθετα αλλάζει η άσκηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 flies με incline dumbell press λες δικε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει πάθει κανείς τενοντοπάθεια υπερακάνθιου να μου πει πως του πέρασε? Πέρα από ενδυνάμωση των στροφέων μυών, τι άλλο? Καμιά διάταση ξέρει κανείς? Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από cthulhucarbide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Ειχα εγω αυτο ακριβως. Οπως ειπες, ενδυναμωση, καμια φυσιοθεραπεια αν σε παιρνει και το πιο βασικο χρονο. Κατσε μεχρι να περασει, δυστυχως. Με το κατσε δεν εννοω στο κρεβατι ετσι; εννοω μακρυα απο ασκηση και ζορισμα γενικα, γιατι θα σε πιασει λιγο πολυ οτι και να κανεις για ανω κορμο. Εγω ειχα κατσει ενα μηνα και κατι τελειως off. Μετα μπηκα πολυ χαλαρα την πρωτη βδομαδα. Δε με εχει ξανα ενοχλησει απο τοτε (πανω απο 2 χρονια πριν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω προϊόν με σκοπό να καλυτερεύσει η γεύση των protein shakes διότι χρησιμοποιώ χωρίς γεύση και χμμμ... είναι κάπως. Αν δεν το 'εμπιστεύεστε', θα ανακατέψω τη σκόνη χωρίς γεύση με μία βανίλιας που πήρα για παν ενδεχόμενο. Επίσης σήμερα έκανα αυτή την άσκηση διότι δεν μπορώ να κάνω έλξεις και το γυμναστήριο δεν διαθέτει ιμάντες για βοήθεια. Αρχικά να πω πως μου άρεσε σαν άσκηση αλλά κάτι παράξενο συμβαίνει, έκανα αυτή την άσκηση με 35kg σε κάθε μεριά (8 επαναλήψεις 4 σετ) και όταν κάνω 'εμπροσθολαίμια τροχαλία' βγάζω 8reps x 4 sets με 35kg χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια μαζί στη μπάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Έχει πάθει κανείς τενοντοπάθεια υπερακάνθιου να μου πει πως του πέρασε? Πέρα από ενδυνάμωση των στροφέων μυών, τι άλλο? Καμιά διάταση ξέρει κανείς? Ξεκουραση να περασει, βασικα θα θρεψει και θα γινει πιο ανθεκτικό. Διαταση να τι κανεις τι; Τωρα το επαθες, παει, νεξτ ταιμ κανε καλύτερη προθέρμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις