Pankar95 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να γραφτώ στο Δημοτικό Γυμναστήριοτης περιοχής μιας και το δικαιούμαι ως άνεργος δωρεάν, αλλά ζητούν βεβαίωση απο καρδιολόγο ή παθολόγο. Που παίζει να το βρώ αυτό και αν γίνεται χωρίς να πληρώσω (μιλάμε για Αθήνα); Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Pankar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p Για δες αν σε αφήνει να κκεισεςι ραντεβού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, παπι είπε https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p Για δες αν σε αφήνει να κκεισεςι ραντεβού Βρίσκει παθολόγο μεθαύριο στην κατηγορία Κ.Υ. πρώην Π.Ε.Δ.Υ Αυτό καλύπτεται από την ασφάλεια ε; Έχω ΕΦΚΑ-ΙΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Ικα με αλλο ονομα είναι η κατηγορία. Οχι δεν πληρώνεις τίποτα, μονο σε ιδιώτες δινεις μια συμμετοχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Κομπλέ. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, CallMeRp είπε Λέω κάτω από 13% Με τρία cheat πιο πιθανό να βάλεις κάνα κιλό... Και συνεχίζουμε Δεν ξέρω...ίσως εγώ και κάποια άτομα που γνωρίζω έχουμε πάρα πολύ καλό μεταβολισμό 😍 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε ρε παιδια ένα τζιμάνι που ειχαμε εδώ που έτρωγε φακή και ρέγγα πως τον λέγαν; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αν ψηνεις ανεβασε και καμια πικ να δουμε πως εισαι σωμματικα και που θα πας. αν ψηνεις. πάντως revolver με 2/3 cheat meal τη βδομάδα δεν χτυπάς 12άρι σίγουρα. για μένα. Κρατάω το αίτημα σου 😛 και θα ανταποκριθώ θετικά σε κανα μήνα.Κάτσε λίγο να φτάσουμε σε ένα αποδεκτό επίπεδο😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Νταξ ανάλογα το άτομο (μεταβολισμός, δραστηριότητες κλπ) και το διατροφικό του πλάνο. Και ανάλογα το τι cheat meal θα είναι. Μία μικρή ποσότητα ή 10 πιάτα μακαρόνια που λέει ο λόγος. Πάντως προσωπικά ακολουθώντας IF, το θέμα φαγητού από άποψη ποσότητας- se cutting- είναι εύκολο. Χωρίς τρελές πείνες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, Glikos said: Νταξ ανάλογα το άτομο (μεταβολισμός, δραστηριότητες κλπ) και το διατροφικό του πλάνο. Και ανάλογα το τι cheat meal θα είναι. Μία μικρή ποσότητα ή 10 πιάτα μακαρόνια που λέει ο λόγος. Πάντως προσωπικά ακολουθώντας IF, το θέμα φαγητού από άποψη ποσότητας- se cutting- είναι εύκολο. Χωρίς τρελές πείνες κλπ. μέχρι τι bodyfat έχεις φτάσει; δεν ειναι μόνο η πείνα είναι και η ρουτίνα μαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 πλακα κανουν ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε μέχρι τι bodyfat έχεις φτάσει; δεν ειναι μόνο η πείνα είναι και η ρουτίνα μαν.. Δεν έχω μετρηθεί ποτέ διότι δεν με ενδιαφέρει τόσο κιόλας αλλά στο λιγότερο μου πρέπει να ήμουν πολύ χαμηλά. Σε σημείο που πίστευα ότι το παράκανα. Μάλλον (sub) 10. Βάση του καθρέπτη και των όσων ξέρω. Η IF έχει αρκετά οφέλη, δεν είναι μόνο εργαλείο για cutting. Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος πολύ χαμηλά ποσοστά , εκτός αν ασχολείται επαγγελματικά. Εγώ το έκανα για να τεστάρω κυρίως. Ο καθένας ότι τον βολεύει σε θέμα διατροφικού πλάνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosV Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την άποψη σε όσους ξέρουν. Πήγα στο γιατρό και μου είπε οτι τα συμπτώματα δείχνουν οτι έχω αυχενική ριζοπαθεια, αναμένω ακτινογραφία. Μου είπε οτι θα χρειαστεί να κόψω τα βάρη σίγουρα. Οταν τον ρωτησα για καλισθενικς μου είπε επειδή ειναι σε έξαρση, ξεκούραση και βλέπουμε. Κάποιες φορές οι γιατροί υπερβάλλουν και θα ήθελα οποίος είναι γνωστής μια δεύτερη γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αν δε σου γέμισε το μάτι αυτος για τον χ ψ λόγο, πάρε μια δεύτερη γνώμη. Γνώστης εδώ, δηλ ορθοπεδικός, δεν υπάρχει. Ισχυει πως κάποιοι γιατροί που δεν έχουν επαφή με το «γυμναζομαι» μπορούν πολυ εύκολα να σου πουν κόψε τη γυμναστική. Ισως λοιπόν ειναι καλύτερα για σένα αυτή η δεύτερη γνώμη, όταν έχεις και την ακτίνα, να ειναι απο αθλίατρο. Ειναι γεγονός Παντως πως πανω στην έξαρση του προβλήματος δε ρίχνουμε και workouts. Γενικά μιλώντας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/10/2018 στις 12:13 ΜΜ, margaritagr είπε Δεν έχει σχέση με τι καταναλώθηκε. Φάε φακές γιατί είναι όσπρια. Αν τρως γιατί πιστεύεις ότι σου προσφέρουν σίδηρο....Δεν. Μαργαρίτα, μιας κι εσύ που το έχεις σπουδάσει δεν είδα να το σχολιάζεις και το έχω διαβάσει κι αλλού, εκτός από εδώ που το έγραψε ο Γιάννης, ισχύει ότι αυξάνεται η απορρόφηση φυτικού σιδήρου αν συνδυάζεται με βιταμίνη C ή με κάτι όξινο και ότι μειώνεται αν συνδυάζεται με γαλακτοκομικά; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Vassilis_24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε ρε παιδια ένα τζιμάνι που ειχαμε εδώ που έτρωγε φακή και ρέγγα πως τον λέγαν; φάβα* Με φάβα και σαρδέλα θα κατακτήσουμε την κορυφή - DDevil, o μεγάλος εναλλακτικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις