cthulhucarbide Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Γιατί πλέον δεν μπορώ στο my fitness pal να βάλω το βάρος μου με δεκαδικά πχ 90,5 αλλά πρέπει να είναι τελείως ακαίρεο δηλαδή 90 ή 91 ? Άλλαξε σε όλους ή μόνο εμένα τον πίνει το σύστημα? Εδώ και λίγες εβδομάδες συμβαίνει αυτό, τόσο καιρό έπαιζε κανονικά 25 λεπτά πριν, CallMeRp είπε 6.5 χλμ τρέξιμο Βραδινό σαλάτα φακές με λεμόνι Χωρίς τυριά, ψωμιά. Έχουμε δρόμο για την κορυφή. Δεν υποτίθεται (έστω συνίσταται) πως κάθε γεύμα πρέπει να έχει μέσα πρωτεΐνη? Επίσης το βραδυνό δεν πρέπει να έχει λιγότερο υδατάνθρακα και περισσότερο από τα άλλα μιας και μετά πας για ύπνο? (δεν σου την λέω, ειλικρινής απορία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Γιατί πλέον δεν μπορώ στο my fitness pal να βάλω το βάρος μου με δεκαδικά πχ 90,5 αλλά πρέπει να είναι τελείως ακαίρεο δηλαδή 90 ή 91 ? Άλλαξε σε όλους ή μόνο εμένα τον πίνει το σύστημα? Εδώ και λίγες εβδομάδες συμβαίνει αυτό, τόσο καιρό έπαιζε κανονικά Δεν υποτίθεται (έστω συνίσταται) πως κάθε γεύμα πρέπει να έχει μέσα πρωτεΐνη? Επίσης το βραδυνό δεν πρέπει να έχει λιγότερο υδατάνθρακα και περισσότερο από τα άλλα μιας και μετά πας για ύπνο? (δεν σου την λέω, ειλικρινής απορία) Καλά κάνεις.Οι φακές έχουν χαμηλή περιεκτηκότητα σε υδ/κα ,έχουν χαμηλό γ.δ. και αποτελούν μια πολύ καλή πηγή φυτικής πρωτεΐνης, φτάνοντας τα 18 γραμμάρια σε 1 φλιτζάνι ,έχουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως φυλλικό οξύ, σίδηρο, χαλκό, φώσφορο, φυτικές ίνες, βιταμίνες. Ακόμη επειδή καταναλώνω αρκετό κρέας ,έχω δύο-τρία γεύματα μες τη βδομάδα και παραπάνω αν είναι εφικτό αυστηρά μόνο όσπρια-λαχανικά ,ειδικά μετά το αερόβιο μου. update:Αντί φακές ,μπορείς να παίξεις με ρεβίθια/φασόλια ,εξίσου θρεπτικά.Δε φτάνει να κοιτάς μόνο τα γρ.πρωτείνης αλλά την θρεπτική τους αξία και φυσικά να κάνεις σωστούς συνδιασμούς. Μετά από ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης έχω πρωτείνη ζωικής προέλευσης μαζί με υδ.κα υψηλου γ.δ. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Πρωινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Το μεγαλύτερο μέρος του σιδήρου που περιέχουν οι φακές καταλήγει στην τουαλέτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Το μεγαλύτερο μέρος του σιδήρου που περιέχουν οι φακές καταλήγει στην τουαλέτα. Αφού καταναλώθηκε χωρίς τυρί (και είχε και λεμόνι που αυξάνει την απορρόφηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Αφού καταναλώθηκε χωρίς τυρί (και είχε και λεμόνι που αυξάνει την απορρόφηση) Δεν έχει σχέση με τι καταναλώθηκε. Φάε φακές γιατί είναι όσπρια. Αν τρως γιατί πιστεύεις ότι σου προσφέρουν σίδηρο....Δεν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Η απορρόφηση του φυτικού σιδήρου αν συνδυάζεται με βιταμίνη C αυξάνεται κατά 400%. Μια χαρά μπορείς να καλύπτεις την ανάγκες σε σίδηρο αν κάνεις σωστούς συνδυασμούς, το λέω εγγυημένα αυτό. Callme, τι στόχο έχεις βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Η απορρόφηση του φυτικού σιδήρου αν συνδυάζεται με βιταμίνη C αυξάνεται κατά 400%. Μια χαρά μπορείς να καλύπτεις την ανάγκες σε σίδηρο αν κάνεις σωστούς συνδυασμούς, το λέω εγγυημένα αυτό. Callme, τι στόχο έχεις βάλει; Ακριβώς. Στόχος μου είναι μια ισορροπημένη διατροφή χαμηλή σε κορεσμένα λίπη όπου θα λαμβάνω όλα τα απαραίτητα θρεπτικα συστατικά.Εμφανισιακά , ένα γεροδεμένο σώμα με ποσοστά λίπους κάτω από 13-14%.Σωστοί συνδιασμοί γευμάτων ,αυτοέλεγχο χωρίς να παρεκκλίνω από το στόχο ,γεύματα χαμηλά θερμιδικά τις ημέρες με αερόβιο και περισσότερο κοντρολάρισμα κάτι το οποίο είναι καθαρά ψυχολογικό. Ουσιαστικά καλύτερη οργάνωση και επίτευξη του στόχου με λιγότερα λάθη κάτι το οποίο μαθαίνεις με διάβασμα,εμπειρίες κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 13%-14% κάνεις και με απλή διατροφή με 2-3 cheat meal την βδομάδα αρκεί να μην είσαι σκελετός. Αλλά ότι βολεύει και ευχαριστεί τον καθέναν. 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Αφού καταναλώθηκε χωρίς τυρί (και είχε και λεμόνι που αυξάνει την απορρόφηση) 🤣🤣 Ούτε σε αγώνες να κατεβαίνατε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, yannis27gr είπε Η απορρόφηση του φυτικού σιδήρου αν συνδυάζεται με βιταμίνη C αυξάνεται κατά 400%. Μια χαρά μπορείς να καλύπτεις την ανάγκες σε σίδηρο αν κάνεις σωστούς συνδυασμούς, το λέω εγγυημένα αυτό. Callme, τι στόχο έχεις βάλει; Δεν ισχύει, μην επιμένεις. Διαβασε να δεις αν απορροφαται ο δισθενης ή ο τρισθενής σιδηρος και ποιες τροφες τον περιέχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, revolver1990 είπε 13%-14% κάνεις και με απλή διατροφή με 2-3 cheat meal την βδομάδα αρκεί να μην είσαι σκελετός. Αλλά ότι βολεύει και ευχαριστεί τον καθέναν. 🤣🤣 Ούτε σε αγώνες να κατεβαίνατε..... Λέω κάτω από 13% Με τρία cheat πιο πιθανό να βάλεις κάνα κιλό... Και συνεχίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Βάλτε κανά κιλό ρε παίδες τώρα τον χειμώνα! (note to self κυρίως). On a side note, θέλω να επιχειρήσω να φτιάξω πάλι φυστικο/ρο, γιατί την πρώτη φορά κάτι μήνες πριν έκανα βλακεία και μου βγήκε χάλια. Και ταχίνι ίσως. Επειδή τρώω συχνά δεν συμφέρει τόσο να παίρνω συνέχεια από σουπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, μια γνώμη πάνω στο πρόγραμμα; Τα πρώτα 3 είναι από 3 διαφορετικά γυμναστήρια, ρωτήθηκα τι σκοπό έχω μόνο (μυική αύξηση και ενδυνάμωση), το 3ο γυμναστήριο ρώτησε ύψος-κιλά-ηλικία, τα άλλα δύο όχι, επίσης δεν έχω μιλήσει με κανέναν από αυτούς που βγάλανε τα προγράμματα οπότε... 1ο: https://imgur.com/SzefYVQ https://imgur.com/GNVHnjg 2ο: https://imgur.com/rSpcYFB https://imgur.com/xDDM6XL 3ο: https://imgur.com/xfcqzGz Το παρακάτω είναι δικό μου https://imgur.com/QieqGq6 https://imgur.com/CGYFump Θα τα έβαζα σαν φώτο αλλά κάτι παίζει με το 'spoiler' και δεν το καταφέρνω καλά. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από frozex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 στην σειρά που έχει γράμματα με αριθμούς τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 το γράμμα δείχνει την μέρα και ο αριθμός την σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις