bilya Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, jimis98 είπε και αν δεν μου αρέσει τι θα τους πω? καιθ αν δεν την έχουν τι μπορώ να κάνω? ελπίζω να σαι ανήλικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, jimis98 said: και αν δεν μου αρέσει τι θα τους πω? καιθ αν δεν την έχουν τι μπορώ να κάνω? Να πληρώσεις το κόστος εγγραφής (εαν υπάρχει) και να γραφτείς για ενα μήνα. Ορισμένα μπορεί να έχουν και ημερήσιες συνδορμές με μικρό κόστος (10-15ευρώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, jimis98 said: και αν δεν μου αρέσει τι θα τους πω? καιθ αν δεν την έχουν τι μπορώ να κάνω? διαλεγεις απο τα παρακατω αναλογως το γυμναστηριο. α.πλρωνεις μια προπονηση για οσα εχουν. β.σου δινουν αυτοι μια δωρεαν προπονηση για να δεις αν σου αρεσει ο χωρος τα μηχανηματα κτλ. γ.στην χειροτερη οπως ειπαν μπορεις να παρεις το μικροτερο πακετο.σπανιο βεβαια να πας σε ενα gym και να σου πουν οτι δεν μπορεις να κανεις μια ημερησια προπονηση ή οτι δεν μπορεις να κανεις μια δωρεαν δοκιμη. δ.ολα μα ολα τα γυμναστηρια το λιγοτερο που κανουν ειναι να σε αφησουν να δεις τους χωρους χωρις να κανεις gym. σε ολες τις περιπτωσεις δεν χρειαζεται να πεις τιποτα.ειτε κανεις μια δωρεαν ειτε μια πληρωμενη ειτε δεις τον χωρο μπορεις απλα να φυγεις.αν σε ρωτησουν τους απαντας οτι θα το σκεφτεις και θα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 να παω να τα κοιταξω σαν να το αγορασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 16 minutes ago, jimis98 said: να παω να τα κοιταξω σαν να το αγορασω η μας τρολαρεις τωρα η δεν ξερω τι.λογικο δεν ειναι να δεις σε τι γυμναστηριο θα πας?,ολα εχουν διαφορετικα πραγματα οποτε το τι θες να κανεις εσυ μπορει να μην συμβαδιζει με το gym.εχω φυγει απο gym που πηγαινα αφου εβγαλαν μηχανηματα και μειωσαν τον χωρο για να τον δωσουν σε ομαδικα προγραμματα.και πιο πριν τα μισα ηταν χαλασμενα επισης τι ωρες ειναι ανοιχτο μερικα πχ ειναι κλειστα κυριακες η κλεινουν νωρις.απλα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 μην με περάσουν για περίεργο για αυτό το λέω γενικά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα gym προτιμώ τα μικρά με λιγο κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μετά από δικέφαλα, στήθος, κοιλιακούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 καλή σόλα το αριστερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε καλή σόλα το αριστερό. Δε κατέβαινε με τίποτα ...έχω πήξει στα βραστά.Μεχρι Χριστούγεννα έτσι θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, jimis98 said: μην με περάσουν για περίεργο για αυτό το λέω γενικά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα gym προτιμώ τα μικρά με λιγο κόσμο α.το μεγαλο gym μπορει να εχει κοσμο αλλα πολλες φορες εχει περισσοτερα μηχανηματα. β.ημουν στο joe weider κοινως social arena και πλεον yava.ειχα δει το planet fitness.πηγα να ρωτησω τυπικα ποσο εχει η συνδρομη και τι χρειαζεται για να κανω εγγραφη και μονη της η κοπελα μου λεει.κανε και μια βολτα μεσα να το δεις.δεν ειναι καθολου παραξενο και καθολου περιεργο να το δεις. επισης ειχα παει και σε ενα αλλο που εδινε και πισινα και cross training. ηρθε και με πηρε ατομο για να μου δειξει την πισινα να μου δειξει το γυμναστηριο να μου δειξει το cross training.ειναι απολυτως φυσιολογικο.αν εσυ πχ θες μονοζυγα ή κρικους και το αλλο δεν εχει(παραδειγμα εφερα) απλα δεν πας.ή αν εγω παω και δω οτι πχ κλεινει 22:00 και εγω θελω να πηγαινω στις 01:00 το βραδυ παλι δεν πας.οποτε ειναι λογικο να θες να δεις τι γινεται.επισης μπορει εσυ να εχεις δυνατοτητα να πηγαινεις 17¨00 με 18:00 και να δεις οτι εκεινη την ωρα απλα δεν χωρας μεσα.ουτε εκει θα πας.πρεπει να τα δεις και να διαλεξεις αν υπαρχει η δυνατοτητα να διαλεξεις.αν τωρα κοντα σου υπαρχει μονο ενα gym οκ εκει δεν μπορεις να κανεις πολλα.μετα ειναι ποσα λεφτα θες να δωσεις και τι προσφορα θα πετυχεις.μπορει το ενα να εχει 100 τωρα και το αλλο 50.βλεπεις τα παντα και κρινεις.το μικρο μπορει πχ να εχει 30 το μηνα οταν ενα Planet fitness εχει 50 το χρονο.αλλα πραγματα θα παρεις στο ενα αλλα στο αλλο.εσυ αποφασιζεις. ακομα και σε crossfit που ειχα παει η πρωτη προπονηση ηταν δωρεαν για να δεις σου αρεσει σου κανει.και τον πρωτο μηνα τον ειχα πιο χαμηλη τιμη σαν τιμη γνωριμιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 cross fit για αρχαριο επικινδυνο μου φαινεται νομιζω μερικα σε χρεωνουν περισσοτερο αν πας τις απογευματινες ωρες και μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Jimi χρόνια πολλά φίλε. Νομίζω πρέπει να σταματήσεις το troll γτ θα μας κλειδώσουν. Τώρα σε περίπτωση που δεν τρολαρεις πάνε στο πιο κοντινό και αφού είσαι αρχάριος δεν θα σε χαλάσει τπτ. Callme, δοκίμασε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 στο γκριλ 15-20 λεπτά ανάλογα το πάχος, τουλάχιστον να πάρει λίγο χρώμα να τρώγετε πιο εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, jimis98 said: cross fit για αρχαριο επικινδυνο μου φαινεται επειδη θα ξεκινησει τσακωμος οπος γινεται και σε youtube για το τι ειναι καλυτερο και ποιο ειναι risky ας αφησουμε καλυτερα αυτην την συζητηση. 😛 .Δεν θα τα συγκρινα καν για πολλους λογους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, frozex είπε Callme, δοκίμασε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 στο γκριλ 15-20 λεπτά ανάλογα το πάχος, τουλάχιστον να πάρει λίγο χρώμα να τρώγετε πιο εύκολα. Καλημέρα. Το ξέρω .. αλλά προτιμώ το βραστό. Πιο υγιεινό και δε θέλει καθάρισμα ο φούρνος 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, jimis98 είπε cross fit για αρχαριο επικινδυνο μου φαινεται νομιζω μερικα σε χρεωνουν περισσοτερο αν πας τις απογευματινες ωρες και μετα Τα αποδυτήρια να τσεκάρεις αν είναι καθαρά, ειδικά αν κάνεις ντους εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις