γροσερισοπ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 carbs δεν τρως ρε τυπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε carbs δεν τρως ρε τυπε; δεν ειχα προπονηση σημερα ... ειχα μεσημερι κ απογευμα υδατανθρακα και το πρωι φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Σκέφτομαι για πρωτεινη συμπλήρωμα άγευστη από real greek protein. Μια δόση μετά από προπόνηση ή και πριν την προπονα διαλυμένη σε νερό. 25ευρω/κιλό δωρεάν μτφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, CallMeRp said: Σκέφτομαι για πρωτεινη συμπλήρωμα άγευστη από real greek protein. Μια δόση μετά από προπόνηση ή και πριν την προπονα διαλυμένη σε νερό. 25ευρω/κιλό δωρεάν μτφ εχω ακουσει πολυ μάπα γευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε εχω ακουσει πολυ μάπα γευση Το ξέρω...αλλά δεν έχει χρωστικές. Διάλειμμα στη δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 παραπάνω γράψατε για χυλό βρώμης, όλοι την βράζετε την βρώμη για την φάτε ή όχι; εγώ ας πούμε την ανακατεύω με κρύο γάλα, την αφήνω 5 λεπτά να μαλακώσει και μετά την τρώω. κερδίζεις τπτ με το βράσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, frozex είπε παραπάνω γράψατε για χυλό βρώμης, όλοι την βράζετε την βρώμη για την φάτε ή όχι; εγώ ας πούμε την ανακατεύω με κρύο γάλα, την αφήνω 5 λεπτά να μαλακώσει και μετά την τρώω. κερδίζεις τπτ με το βράσιμο; εγω την αλεθω κ την κανω σκόνη κ απλα την αναμειγνύω με πρωτεϊνη κ κρυο γάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, frozex είπε παραπάνω γράψατε για χυλό βρώμης, όλοι την βράζετε την βρώμη για την φάτε ή όχι; εγώ ας πούμε την ανακατεύω με κρύο γάλα, την αφήνω 5 λεπτά να μαλακώσει και μετά την τρώω. κερδίζεις τπτ με το βράσιμο; Ναι, είναι πολύ πιο ευκολοχώνευτη όταν βράσει. Μπορείς πολύ απλά σε ένα μπολ να βάλεις τη βρώμη που θες και γάλα ίσα ίσα να καλυφθεί η βρώμη. Μετά στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύεις και repeat μέχρι να πάρει κρεμώδη υφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, frozex είπε παραπάνω γράψατε για χυλό βρώμης, όλοι την βράζετε την βρώμη για την φάτε ή όχι; εγώ ας πούμε την ανακατεύω με κρύο γάλα, την αφήνω 5 λεπτά να μαλακώσει και μετά την τρώω. κερδίζεις τπτ με το βράσιμο; Εγώ την προτιμώ ως εξής : Στο μπλέντερ όπως ειπώθηκε με κεφίρ ή γιαουρτι,αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς για έξτρα ενέργεια. Μια κ.σ. περίπου και λίγο λιγότερο πάνω σε μια φέτα ψωμί ολικής με ταχίνι. Στην ομελέτα με σπανάκι ,μανιτάρια κτλ ,μια-δυο κ.σ. Στα μπιφτέκια Σε μπάρα δημητριακών σπιτική(παλιότερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Για πιο ευκολοχώνευτη δεν ξέρω, εγώ την βράζω ώστε να χυλώσει και να γίνει κάτι που μπορείς να φας (με προσθήκη κανέλας ή και στέβιας) για αν απλά την ρίξεις στο γάλα και είναι σούπα απλά δεν τρώγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Βρώμη ακόμα και σκέτη με το κουτάλι σε δύσκολες στιγμές. Υπήρχε περίοδος που δεν είχα άλλες επιλογή και έτρωγα σκέτη βρώμη και τόνο κονσέρβα 😛 Καθιερωμένο πρωινό πλέον βρώμη με coffee caramel protein powder από myprotein. Βρασμένο η στο μικροκυμάτων, γεύση όνειρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 τα γυμναστήρια έχουν την δυνατότητα για δωρεάν δοκιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Θα πρέπει να ρωτήσεις στην γραμματεία του κάθε γυμναστηρίου, κάποια ίσως να προσφέρουν αυτή την επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 10 hours ago, jimis98 said: τα γυμναστήρια έχουν την δυνατότητα για δωρεάν δοκιμή? αρκετα ναι εχουν και το λενε και στο site.σε αλλα αμα θες απλα να δεις και οχι να κανεις τους το λες και περνας και βλεπεις ενω αμα θες να κανεις απλα κλεινεις σαν ραντεβου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, poulinos είπε αρκετα ναι εχουν και το λενε και στο site.σε αλλα αμα θες απλα να δεις και οχι να κανεις τους το λες και περνας και βλεπεις ενω αμα θες να κανεις απλα κλεινεις σαν ραντεβου και αν δεν μου αρέσει τι θα τους πω? 11 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Θα πρέπει να ρωτήσεις στην γραμματεία του κάθε γυμναστηρίου, κάποια ίσως να προσφέρουν αυτή την επιλογή καιθ αν δεν την έχουν τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις