gntgrx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Και άμα σκάσει ο σάκος και φύγουν οι αμμούτσες μέσα στο σπίτι, θα γίνει χαμός. Αυτά είναι για τους ανύπαντρους. Πέρα από την πλάκα, μια χαρά προπόνηση μπορείς να κάνεις. Όρεξη να έχεις και θα το βρεις τον τρόπο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 39 λεπτά πριν, gntgrx είπε Και άμα σκάσει ο σάκος και φύγουν οι αμμούτσες μέσα στο σπίτι, θα γίνει χαμός. Αυτά είναι για τους ανύπαντρους. Πέρα από την πλάκα, μια χαρά προπόνηση μπορείς να κάνεις. Όρεξη να έχεις και θα το βρεις τον τρόπο. ισχυει οτι αμα σκασει σακος με αμμο η ακομα χειροτερα με ροκανιδια μεσα σε κανενα σαλονι, ειναι αιτια διαζυγιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 οχι μονο τωρα αλλα καλο ειναι να το ενταξετε στην διατροφη σας. Εγω το τρωω με κουακερ για πρωινο. https://www.ofarmakopoiosmou.gr/blog/kefir-ta-12-ofeli-toy-kefir-gia-tin-ygeia-tin-apoleia-varoys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά αποψε αποφάσισα να σταματήσω τις έντονες προπονησεις. Μετά απο 7 μήνες συνεχούς παρουσιας στο γυμναστήριο , θα αδράξω την ευκαιρια της αναστολής σε γυμναστηρια και δουλειά για να ξεκουράσω το χέρι μου. Ως τωρα ειχα 2 διαγνώσεις... η μια ηταν επικονδυλιτιδα η άλλη ηταν θλάση δικεφάλου. Δεν ξερω τι διάολο ειναι ακριβώς απο τα 2 αλλα βλέπω επιμένει οποτε ισως ειναι καλυτερα να αράξω λιγο να το φροντισω. Η αληθεια ειναι πως οσο και αν πατάω τον αγκώνα δεν με πονάει αλλα ειναι σιγουρα κάποια τενοντιτιδα. Η προπονηση για οσους ξέρουν θα ειναι έκκεντρη + κάποιες ασκησεις φυσικοθεραπειας μέρα παρα μέρα με μπαλάκι και έναν αλτηρα των 3-5 κιλών + παγοθεραπεια. Έκκεντρη σημαινει πως πχ στις πιέσεις ωμων θα δινω τον αλτηρα στο χέρι μου στο ψηλο σημειο για να τον κατεβάζω. Και ξανά. Ισα για να αιματώνεται η περιοχη και να επιταχυνθει η αποκατασταση. Δεν ξέρω ποσο το έχω ταλαιπωρησει, ευελπιστω ομως να μην κρατησει παραπάνω απο 3 εβδομάδες. Η αληθεια ειναι πως δεν με πονάει αφορητα αλλα καλυτερα να μην το χειροτερεψω άλλο θα αποβει εις βαρος μου στο μέλλον.... Θα κοψω και το πολύ γράψιμο στο φορουμ οποτε οσοι νευριαζαν με τα σεντονια πλέον θα απαλλαγούν Ελπιζω να αντέξω 3 εβδομάδες και να μην ξανα...κυλήσω. Ελπιζω να θέλει οντως τοσο "λιγο". Γιατι έχω ακουσει κατι 3-4μηνα και εχω πανικοβληθει ! Αν ειναι να προπονουμαστε 7 μηνες και να καθομαστε 4 θα φτάσουμε 40 χρονων και δεν θα έχουμε κανει τιποτα. Καλές προπονησεις χωρις τραυματισμους σε ολους. ΥΓ Τον συγκεκριμενο "τραυματισμο" τον ειχα πριν ξεκινησω το 7μηνο της προοδευτικης επιβαρυνσης στο γυμναστηριο, για να μην σκεφτούν κάποιοι οτι τραυματιστηκα λογω κακης εκτέλεσης. Σήμερα έβγαλα την προπονηση κανονικά αλλα τα τσιμπήματα που νιώθω που και που με κάνουν να αποφασισω να σταματήσω. Οποτε μάλλον σταματαω νωρις και δεν θα αργησει η αποκατασταση. Για να δούμε. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peiraiask Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Περαστικά! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από peiraiask 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Το εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους ειτε για ποικιλια, ειτε γιατι δεν ειχα προσβαση σε εξοπλισμο. Προσαρμοζεται σε δυναμη και αντοχη. https://furthermore.equinox.com/articles/2012/01/powerlunchworkout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, peiraiask είπε Περαστικά! https://www.in.gr/2014/02/07/health/body/tenontitida-giati-epimenei-para-ti-therapeia-to-xeiroyrgeio-einai-i-esxati-lysi/ βρηκα ενα ωραιο άρθρο για τις τενοντιτιδες γενικοτερα. Λεει πολύ ωραια πράγματα. Πχ για την προοδευτική φορτιση του τενοντα ετσι ωστε να ανέχεται τα φορτια. α) Γονιδιακοί: κάποια άτομα είναι γονιδιακά προικισμένα να αποδίδουν μυϊκά καλύτερα σε επαναλαμβανόμενα και εκρηκτικά φορτία. Τα άτομα αυτά παρουσιάζουν λιγότερους τενόντιους τραυματισμούς, λόγω καλύτερης προσαρμοστικής ικανότητας κολλαγόνου και γενικότερα τείνουν να γίνονται αποδοτικότεροι αθλητές σε σύγκριση με το γενικό πληθυσμό. Εδω κολλάει αυτο που λέγανε οτι κάποιοι πηγαν να γινουν σαν τον Κολεμαν και σαν τον Κάτλερ και απλα καταστράφηκαν. Τον Τζονσον τον θυμαμαι σε μια φωτο στα 17 του απο τοτε θηριο ηταν πριν ακομη ξεκινησει τις γυμναστικες με βάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, Spect~ είπε Με τις μαλακιες τους θα γινουμε ξανα φιτ... ρε spect χαχαχα τον γυρο της Κερκυρας κανεις καθε μερα ? Θα λιωσεις ρε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, Fotis13 είπε ρε spect χαχαχα τον γυρο της Κερκυρας κανεις καθε μερα ? Θα λιωσεις ρε . Προσπαθω :p Ασε γιατι οι αλλοι 2 ηταν αργοι και ηταν λες και πηγα περιπατο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpiskoto12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) πάνω που ειπα θα τρέξω το κλασσικό μάραθον του αποριλίου νμε fixed gear στην αθλήνα κλείσανε τα γυμναστήρια. θα πήγαινα μόνο για heavy lifts deads/fronts squats/romanians κρίμα μου οπανε οτι εκλεισε για 2 εβδομάδες και ψάχνομαι αν ξέρει κανείς κανένα σιδεράδικο ακόμα ανοιχτό με μπάρα και αρκετά plates ας στείλει. φυσικά ακομα κάνουμε ποδήλατο πρέπει να χάσω ένα 8κιλο όμως στα 80 -82υπάρχει μια δυσκολία κινήσεων στο πάνω σώμα αλλα φυσικά και επίδοσης όπως μου ειπε και ένας συμφορίτης εδώ μέσα έχω πόδια καλαμάκια και φοράω σορτσάκια για να φένβονται τα πόδια μου σαν αερόστατο... αχ δόλιε.... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από mpiskoto12 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, mpiskoto12 είπε πάνω που ειπα θα τρέξω το κλασσικό μάραθον του αποριλίου νμε fixed gear στην αθλήνα κλείσανε τα γυμναστήρια. θα πήγαινα μόνο για heavy lifts deads/fronts squats/romanians κρίμα μου οπανε οτι εκλεισε για 2 εβδομάδες και ψάχνομαι αν ξέρει κανείς κανένα σιδεράδικο ακόμα ανοιχτό με μπάρα και αρκετά plates ας στείλει. φυσικά ακομα κάνουμε ποδήλατο πρέπει να χάσω ένα 8κιλο όμως στα 80 -82υπάρχει μια δυσκολία κινήσεων στο πάνω σώμα αλλα φυσικά και επίδοσης CANNONS με τετοια μπουτια εισαι ετοιμος για cosplay Chun-Li 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpiskoto12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, evabb είπε με τετοια μπουτια εισαι ετοιμος για cosplay Chun-Li 🤣 εντλάξει δεν ειναι τόσο μεγάλα όσο φένονται. ξεγελάει αρκετα η φωτογραφία έβα.... αλλα οκ ειναι μεγάλα ρε παιδι μου! παρε πχ μια άλλη καθόλου μα καθολου παμπ είχα να κανω 2 βδομαδο ποδια Προπόνηση για το Μαραθον με fixed gear. θα γινει με τελικό σούνιο. Conditioning σίγουρα ειχα και άλλο να δώσω Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από mpiskoto12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Τώρα με κλειστά γυμναστήρια τι κάνουμε; Προπόνηση σπίτι μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Τώρα με κλειστά γυμναστήρια τι κάνουμε; Προπόνηση σπίτι μόνο; φτιαχνουμε cardio :p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 ριμαδι σκοινακι, ουτε 3 λεπτα δεν εβγαλα (αφου ειχα κανει μιση ωρα αλλες ασκησεις και τα ειχα φτυσει ηδη). Συν δωρο δυο μαστιγωματα στην κοιλια λες και τα ζωγραφισα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις