Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μην τρώτε τόνο. Είναι επιβαρυμένος.Εκτος αν μιλάτε για τόνο αλοννησου.Με αυτά τα χρήματα παίρνεις μοσχαρίσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, TEOKOS είπε Σκέφτεσαι λάθος όπως οι περισσότεροι. Ποτέ τόνο στο νερό γιατί υπάρχει η πιθανότητα οξείδωσης. Ψάξτο. Αν είσαι σε αυστηρή δίαιτα απλά να τον ξεπλένεις Θα το κοιτάξω για την οξείδωση, αλλά σε λάδι δεν θέλω και το να τον ξεπλένω με νερό δεν μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα 3 ώρες πριν, CallMeRp είπε Μην τρώτε τόνο. Είναι επιβαρυμένος.Εκτος αν μιλάτε για τόνο αλοννησου.Με αυτά τα χρήματα παίρνεις μοσχαρίσια. Δεν τρώω και συνέχεια, 1,5 φορά την εβδομάδα περίπου (1 φορά σίγουρα τρώω σολομό) αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια οδηγία για τις ασφαλείς ποσότητες κατανάλωσης οπότε μιλάμε λίγο στον αέρα. Τόνο αλοννήσου που βρίσκουμε, εννοείς φρέσκο? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από cthulhucarbide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Θα το κοιτάξω για την οξείδωση, αλλά σε λάδι δεν θέλω και το να τον ξεπλένω με νερό δεν μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα Δεν τρώω και συνέχεια, 1,5 φορά την εβδομάδα περίπου (1 φορά σίγουρα τρώω σολομό) αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια οδηγία για τις ασφαλείς ποσότητες κατανάλωσης οπότε μιλάμε λίγο στον αέρα. Τόνο αλοννήσου που βρίσκουμε, εννοείς φρέσκο? Σε κονσέρβα. 120γρ ->7.5e~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, CallMeRp είπε Σε κονσέρβα. 120γρ ->7.5e~ Καλύτερα φρεσκότατος αστακός, σε αυτή την τιμή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Cut = πάντα είσαι τουλάχιστον ένα κλικ κάτω από το "χόρτασα". Όλη μέρα έχεις μια ελαφριά (έως βαριά) αίσθηση πείνας. Bulk = πάντα είσαι ένα κλικ τουλάχιστον πάνω από το χόρτασα. Υπάρχουν στιγμές μέσα στη μέρα που σου ρχεται να ξεράσεις από το φαί. Όπως έλεγε κι ενας γιουτουμπερ, "...you feel unpleasantly full". Έχω ξεχάσει πώς είναι να τρως κανονικά. Τουλάχιστον αυτή τη φορά, σε συνδυασμό με πολύ σκληρή προπόνηση (έχω φτάσει σε 8+ καθαρά pull ups με +15kg --> στόχος τα +35kg πριν περάσω σε καθαρά one arm pull ups με βάρος), μοιάζει να αποδίδει. Επιτέλους έχω αρχίσει να φουσκώνω στα σημεία που θέλω κι όχι στην κοιλιά. Η πιο μεγάλη μλκ είναι ότι λογω δουλειάς δεν μπορώ να μοιράσω τα γεύματα μέσα στη μέρα και τρώω μαζεμένα το πρωί και μετά αργά το βράδυ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Cut = πάντα είσαι τουλάχιστον ένα κλικ κάτω από το "χόρτασα". Όλη μέρα έχεις μια ελαφριά (έως βαριά) αίσθηση πείνας. Bulk = πάντα είσαι ένα κλικ τουλάχιστον πάνω από το χόρτασα. Υπάρχουν στιγμές μέσα στη μέρα που σου ρχεται να ξεράσεις από το φαί. Όπως έλεγε κι ενας γιουτουμπερ, "...you feel unpleasantly full". Έχω ξεχάσει πώς είναι να τρως κανονικά. Τουλάχιστον αυτή τη φορά, σε συνδυασμό με πολύ σκληρή προπόνηση (έχω φτάσει σε 8+ καθαρά pull ups με +15kg --> στόχος τα +35kg πριν περάσω σε καθαρά one arm pull ups με βάρος), μοιάζει να αποδίδει. Επιτέλους έχω αρχίσει να φουσκώνω στα σημεία που θέλω κι όχι στην κοιλιά. Η πιο μεγάλη μλκ είναι ότι λογω δουλειάς δεν μπορώ να μοιράσω τα γεύματα μέσα στη μέρα και τρώω μαζεμένα το πρωί και μετά αργά το βράδυ. Πώς βάζεις κιλά στα pull ups, φοράς ειδικό γιλέκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, Vassilis_24 said: Πώς βάζεις κιλά στα pull ups, φοράς ειδικό γιλέκο; κρεμάς plates με ζώνη τα κιλά. αν ειναι ελαφρύ το τσιμπάς και με τα πόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασίλη, έχω 2 τρόπους, επειδή έχω πλάκες κιλών. Ο ένας, βάζω μία πλάκα (πχ 10κιλη) σε backpack, ο άλλος περνάω τα κιλά σε ζώνη την οποία κρεμάω στη μέση. Για έλξεις πιο πολύ βολεύει η ζώνη, για κάμψεις το backpack. Οι καλλισθενικές ασκήσεις απέκτησαν άλλη δυναμική σαν εγιναν weighted. Είναι πιο εύκολα/ξεκάθαρα πλέον τα progressions, και πιο εύκολα μένεις στο rep range των 6-12 που θεωρείται το ιδανικότερο για αύξηση όγκου/δύναμης. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από yannis27gr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ, ήλπιζα σε κάτι που δε θα έμπαινα σε έξοδα και για ζώνη και για πλάκες. Και δεν ξέρω πώς είναι στην πράξη, όπως το ακούω όμως αν βάζεις τις πλάκες μπροστά δεν πιέζεται πολύ η κοιλιά, με κίνδυνο για καμία κήλη; Για κάμψεις δεν έχω θέμα, έχω λάστιχα και τα βάζω γι'αντίσταση, για τις έλξεις σκεφτόμουν να προσθέσω λίγη δυσκολία, θα το δω πιο μελλοντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Ευχαριστώ, ήλπιζα σε κάτι που δε θα έμπαινα σε έξοδα και για ζώνη και για πλάκες. Και δεν ξέρω πώς είναι στην πράξη, όπως το ακούω όμως αν βάζεις τις πλάκες μπροστά δεν πιέζεται πολύ η κοιλιά, με κίνδυνο για καμία κήλη; Για κάμψεις δεν έχω θέμα, έχω λάστιχα και τα βάζω γι'αντίσταση, για τις έλξεις σκεφτόμουν να προσθέσω λίγη δυσκολία, θα το δω πιο μελλοντικά. εγω το έκανα με ενα κομμάτι σκοινι. Δεσίμο γυρω απο τη μεση και μεσα απο το δισκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Ευχαριστώ, ήλπιζα σε κάτι που δε θα έμπαινα σε έξοδα και για ζώνη και για πλάκες. Και δεν ξέρω πώς είναι στην πράξη, όπως το ακούω όμως αν βάζεις τις πλάκες μπροστά δεν πιέζεται πολύ η κοιλιά, με κίνδυνο για καμία κήλη; Για κάμψεις δεν έχω θέμα, έχω λάστιχα και τα βάζω γι'αντίσταση, για τις έλξεις σκεφτόμουν να προσθέσω λίγη δυσκολία, θα το δω πιο μελλοντικά. γεμίζεις μια σκληρή σακούλα σκουπιδιών με άμμο και χαλίκια, όλο και κάποιο σακίδιο πλάτης θα έχεις, έτοιμο χωρίς έξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 53 minutes ago, Vassilis_24 said: Ευχαριστώ, ήλπιζα σε κάτι που δε θα έμπαινα σε έξοδα και για ζώνη και για πλάκες. Και δεν ξέρω πώς είναι στην πράξη, όπως το ακούω όμως αν βάζεις τις πλάκες μπροστά δεν πιέζεται πολύ η κοιλιά, με κίνδυνο για καμία κήλη; Για κάμψεις δεν έχω θέμα, έχω λάστιχα και τα βάζω γι'αντίσταση, για τις έλξεις σκεφτόμουν να προσθέσω λίγη δυσκολία, θα το δω πιο μελλοντικά. πάρε μια ζώνη παλια και κρεμαστα απο εκει με μια αλυσιδα και ενα λοκακι αυτο που βαζουμε τα κλειδια το αναρχητικο επειδη αυτο το τζιμ που παω δεν εχει ζώνες κάνω αυτο. 20 minutes ago, frozex said: γεμίζεις μια σκληρή σακούλα σκουπιδιών με άμμο και χαλίκια, όλο και κάποιο σακίδιο πλάτης θα έχεις, έτοιμο χωρίς έξοδα. σιγά μην κουβαλάμε και σακια με αμμο για να παμε τζιμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδή μιλούσαν για καλλισθενική, νόμιζα πως εννοεί για το σπίτι. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από frozex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Έχω δοκιμάσει με άμμο και χαλίκια και βάρη από τσιμεντο και άλλες τέτοιες πατέντες. Απλά, not. Το home workout χρειάζεται μια κάποια επένδυση. Το να δώσεις πχ 100€ μπορεί σε κάποιους να φαντάζει too much αλλά μιλάμε για κάτι που θα έχεις μια ζωή, κυριολεκτικά (αυτές τις πλάκες εγώ τις έχω αγορασμένες από όταν κάναμε βάρη έφηβοι με τον αδερφό μου, κοντά 30 χρόνια πια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Βραδινό. Με πιπέρι, κουρκουμά και λίγο αλάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις