Magic_Nature Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, afentiko είπε στο παρκο νεα σμυρνης παντως που ειχε οργανα εχουν βαλει κορδελα γυρω γυρω και χαρτια που λεει απαγορευεται η χρηση των οργανων. Εννοειται οτι δεν υπαρχει καποιος να επιβλεπει και οτι μπορεις απλα να περασεις την κορδελα και να κανεις οτι θελεις αλλα ολο και καποιος θα πεταχτει να σου πει "και κανεις οτι γουσταρεις, και εσυ εισια ο εξυπνος και οι αλλοι οι βλακες που ακουνε; κλπ κλπ " Θα φωνάξουν την αστυνομία φίλε μην το επιχειρήσεις έχω φίλο αστυνομικό μερικοί ούτε που φαντάζεσαι για τι ανοησίες τους καλούν. Μερικοι εκτός από ηλιθιοι είναι και κακοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 καλα και να ερθει η αστυνομια στη χειροτερη απλα να σου πουνε να φυγεις και θα το κανεις, δε προκειται να σε τραβηξουν, αλλα αυτο που με απωθει περισσοτερο ειναι η μιρλα μεσα στο αυτι μου οσο θα προσπαθω να κανω οτι μπορω να κανω εκει περα και θα εχω τον Χ,Ψ "ευσυνειδητο" πολιτη να μου λεει τι σκουπιδι ειμαι 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, afentiko είπε καλα και να ερθει η αστυνομια στη χειροτερη απλα να σου πουνε να φυγεις και θα το κανεις, δε προκειται να σε τραβηξουν, αλλα αυτο που με απωθει περισσοτερο ειναι η μιρλα μεσα στο αυτι μου οσο θα προσπαθω να κανω οτι μπορω να κανω εκει περα και θα εχω τον Χ,Ψ "ευσυνειδητο" πολιτη να μου λεει τι σκουπιδι ειμαι 🤣 Γιατί πρέπει να απασχολήσεις ένα περιπολικό για το χόμπι σου; τόση ανάγκη; Για κάποιο χ ψ λόγο έκλεισαν οι χώροι άθλησης. Ο ευσυνειδητος πολίτης πρέπει να το τηρήσει 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, afentiko είπε καλα και να ερθει η αστυνομια στη χειροτερη απλα να σου πουνε να φυγεις και θα το κανεις, δε προκειται να σε τραβηξουν, αλλα αυτο που με απωθει περισσοτερο ειναι η μιρλα μεσα στο αυτι μου οσο θα προσπαθω να κανω οτι μπορω να κανω εκει περα και θα εχω τον Χ,Ψ "ευσυνειδητο" πολιτη να μου λεει τι σκουπιδι ειμαι 🤣 Καλα ο καθενας μπορει να λεει οτι σαχλαμάρα του έρθει ειναι γνωστο αυτό. Αν υπηρχε επιτοπου δικαστηριο τα μισα θα ηταν ανοησιες να ξέρεις. Και λεω δικαστηριο ως ανεξάρτητο παράγοντα γιατι αυτοι που διαφωνουν μεταξυ τους δεν προκειται να τα βρούν ετσι και αλλιώς. Πάντα θα βρουν κάτι για να σου πούν.Πχ το οτι πλακώσανε ολοι χθες στα σουπερ μάρκετ δεν το σκέφτονται, αλλα το οτι εσυ θα πάς 1 ατομο να πιάσεις ενα χερουλι σε ενα υπαιθριο πάρκο να γυμναστεις τους πειραξε ! Που μπορει εσυ να έχεις και αντισηπτικο μαντηλάκι - οινοπνευμα και να σκουπιζεις. Και που ξέρεις αν δεν ειναι κανας τρελος-κομπλεξικος μπάτσος και δεν σε τραβήξει; μην εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν που δεν ξέρεις. Ο άλλος για να το παιξει ηρωας στο προισταμενο του μπορει να σε τραβηξει τμήμα και να ενημερωσει και εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας θα πει "Καντε οτι κρινετε τι με πηρατε να με ενοχλησετε για αυτο το πράγμα" και θα μπλέξεις στη κρίση του μυστήριου. Πλακωσαν χθες στα σουπερ πηρανε 10 πακέτα μακαρονια... πηγα εγω μετά και δεν εβρισκα.... οι ενσυνειδητοι πολίτες. ΑΑΦΟΥ δεν βγαζεις άκρη τι ψάχνεις να βρεις... λογική; ο καθενας κοιτάζει τη πάρτη του εκτος απο εξαιρέσεις. Εγω αν ήμουν Αθηνα πάντως στο σπιτι μου.... θα πηγαινα να πάρω εναν πάγκο με δοσεις. Ποσο κάνει 150 ευρω; πάρε ενα πάγκο... φτιάξε και ενα ράκ στο κήπο.... πάρε και μια μπάρα και τελειωσες βάλε και ενα μονοζυγο.... άστους να τα κλεισουν μέχρι του χρονου τέτοιο καιρο. Με αυτους θα ασχολεισαι; Άντε να σου βγει το κοστος κάνα 300αρι το πολύ... βάλε δοσεις απο τη πιστωτική. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Εγω πηγα για ενα τρεξιματάκι στο βουνό ...αφου τον στίβο μας τον εκλεισαν και μερικοι ''εξυπνοι'' αποφασισαν να πηδηξουν τα καγκελα και να τρέξουν μέσα.Μάγκες ο στίβος έκλεισε για όλους κι όχι για μερικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Skatzivas είπε Καλημέρα και ευχαριστώ θερμά όσους απάντησαν. Στο φίλο με την εικόνα προφίλ του Reeves, εννοείται και διατροφή και μάλιστα έχω βρει ένα παλιό ποστ σου και έχω ξεκινήσει και καμψεις κλπ για αρχάριους που πρότεινες. Απλά αυτό που εννοούσα είναι ότι το περπάτημα είναι το μόνο που μπορώ να κάνω καλύτερα μέσα στην καθημερινότητά μου, τουλάχιστον τώρα, χωρίς να το παρατήσω. Και φυσικά να πω ότι όταν τελειώνω τη γυμναστική, νιώθω αυτή την υπέροχη ευεξία και ντόπα που σου δίνει θετική ενέργεια. Έχει φτιάξει και η ψυχολογία μου προς το θετικό, σου δίνει καλή διάθεση. Ίσως ένα ζευγάρι σωστά παπούτσια να βοηθάει καλύτερα. Εγώ έχω κάτι Reebok running hexaffect run 3, σε κάλη κατάσταση, αν κ νομίζω ότι θα ήθελα κάτι να πιο "γερό". Το λοιπόν, μπράβο σου για την προσπάθεια και συνεχίζεις.. Δεν αφήνεις με τίποτα το περπάτημα το συνεχίζεις σιγά σιγά σαν το βάζεις στην καθημερινότητα σου σαν να μην υπάρχει αύριο και θα δεις κάθε μέρα κάθε βδομάδα που περνάει πόσο καλύτερα θα περπατάς! Ούτε πηδηματάκια όμως που επιβαρύνουν τον αυχένα ούτε σκοινάκι, ούτε τίποτα μόνο περπάτημα! Και όχι δεν θα αδυνατίσεις από το περπάτημα αλλά δεν είναι όλα θερμίδες γαμωτο μην τα μετατρέπετε όλα σε αριθμούς! Σου λένε όλοι θες να αδυνατίσεις? Χεσε την άσκηση και φτιάξε διατροφή, με την διατροφή αδυνατίζεις ~ρίξε τις θερμίδες! Ναι οκ Ανακαλύψαμε την Αμερική, συγχαρητήρια!! Αυτό είναι όλο? Με ένα απλό περπάτηματακι (την μόνη άσκηση που μπορεί να κάνει αυτήν την στιγμή ο άνθρωπος) μπορεί να μην καίμε πολλές θερμίδες όμως οξυγονώνουμε το αίμα μας, αλλάζουμε τον μεταβολισμό μας, βελτιώνουμε το κυκλοφοριακό μας , λειτουργεί καλύτερα όλο το καρδιαγγειακό μας σύστημα κτλ Αν καθίσω να γράψω για τα οφέλη ενός ανθρώπου που απλά περπατάει σε σχέση με κάποιον που κάθεται στον καναπέ ολη μερα θα χάσω όλη την δικια μου μέρα! Μέχρι και τουαλέτα πάμε καλύτερα το περπάτημα βοηθάει και τους δυσκοίλιους, Συν το μεγαλύτερο κέρδος του το έγραψε μόνος του ο άνθρωπος και έχει να κάνει με την ευεξία που νιώθει κάθε φορά που περπατάει !! Καλή επιτυχία φίλος, σιγά σιγά και με υπομονή θα τα καταφέρεις. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από OneWaySystem 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάγκες μια ειναι η λυση .... homemade γυμναστηριο. Οι μυστήριοι που κυκλοφορουν θα μας την χαλάσουν τη δουλειά. Να το έχετε υποψιν σας. Πάρτε σαν σενάριο το χειροτερο να ειστε καλυμμένοι. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Καλα ο καθενας μπορει να λεει οτι σαχλαμάρα του έρθει ειναι γνωστο αυτό. Αν υπηρχε επιτοπου δικαστηριο τα μισα θα ηταν ανοησιες να ξέρεις. Και λεω δικαστηριο ως ανεξάρτητο παράγοντα γιατι αυτοι που διαφωνουν μεταξυ τους δεν προκειται να τα βρούν ετσι και αλλιώς. Πάντα θα βρουν κάτι για να σου πούν.Πχ το οτι πλακώσανε ολοι χθες στα σουπερ μάρκετ δεν το σκέφτονται, αλλα το οτι εσυ θα πάς 1 ατομο να πιάσεις ενα χερουλι σε ενα υπαιθριο πάρκο να γυμναστεις τους πειραξε ! Που μπορει εσυ να έχεις και αντισηπτικο μαντηλάκι - οινοπνευμα και να σκουπιζεις. Και που ξέρεις αν δεν ειναι κανας τρελος-κομπλεξικος μπάτσος και δεν σε τραβήξει; μην εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν που δεν ξέρεις. Ο άλλος για να το παιξει ηρωας στο προισταμενο του μπορει να σε τραβηξει τμήμα και να ενημερωσει και εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας θα πει "Καντε οτι κρινετε τι με πηρατε να με ενοχλησετε για αυτο το πράγμα" και θα μπλέξεις στη κρίση του μυστήριου. Πλακωσαν χθες στα σουπερ πηρανε 10 πακέτα μακαρονια... πηγα εγω μετά και δεν εβρισκα.... οι ενσυνειδητοι πολίτες. ΑΑΦΟΥ δεν βγαζεις άκρη τι ψάχνεις να βρεις... λογική; ο καθενας κοιτάζει τη πάρτη του εκτος απο εξαιρέσεις. Εγω αν ήμουν Αθηνα πάντως στο σπιτι μου.... θα πηγαινα να πάρω εναν πάγκο με δοσεις. Ποσο κάνει 150 ευρω; πάρε ενα πάγκο... φτιάξε και ενα ράκ στο κήπο.... πάρε και μια μπάρα και τελειωσες βάλε και ενα μονοζυγο.... άστους να τα κλεισουν μέχρι του χρονου τέτοιο καιρο. Με αυτους θα ασχολεισαι; Άντε να σου βγει το κοστος κάνα 300αρι το πολύ... βάλε δοσεις απο τη πιστωτική. Νομίζεις ότι άλλοι δεν θέλουμε να πάμε στο πάρκο να γυμναστουμε; τι σχέση έχει ότι μπορεί να έχει μαντηλακια μαζί του; Είναι δημόσιος χώρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, karaLRS είπε Νομίζεις ότι άλλοι δεν θέλουμε να πάμε στο πάρκο να γυμναστουμε; τι σχέση έχει ότι μπορεί να έχει μαντηλακια μαζί του; Είναι δημόσιος χώρος. Έχει οτι παιρνει μέτρα τηρησης υγιεινης για την μη μετάδοση του ιού. Και αυτο αρκεί. Για μένα τουλάχιστον. Αλλα δεν ειναι σιγουροι οτι ολοι θα τηρησουν τους κανονες υγιεινης για αυτο κλεινουν τα πάντα. 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Υ.Γ. Ντίντη, αν περιμένεις με σαρδέλα και φάβα να βάλεις μυικά κιλά, οπλίσου με αρκετή υπομονή. Οχι εντάξει, πλάκα κάνω. Αλλα γενιικά καλο ειναι να σπάει που και που η κοτοπουλιλα και με άλλες επιλογές κατάλληλες. Δε μπορω να τρωω καθε μερα κοτοπουλο θα πάω να πηδηξω απο το μπαλκονι !!! Γενικα για μυς θέλεις υπομονη απο το επιπεδο του noob gains και μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Το περπάτημα είναι καλή γυμναστική, ως αποκλειστική γυμναστική, για ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας. Το να είσαι υπέρβαρος δε σε εμποδίζει να γυμναστείς με αντιστάσεις. Και επιτέλους ας αποσυνδέσουμε τη γυμναστική με την απώλεια βάρους! Η γυμναστική είναι για να δυναμώνουμε το σώμα, να αποκτούμε ευλυγισία και ισορροπία και 1002 ακόμα καλούδια, στα οποία συμπεριλαμβάνετε ο έλεγχος του σωματικού βάρους. Αλλά αν θέλει κάποιος να αδυνατίσει, πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη διατροφή. Αν θέλει επιπλέον να γυμναστεί, καλώς να το πράξει, μόνο οφέλη θα δει στη ζωή του. Με εκνευρίζει όμως όταν κάποιος λέει ότι θα ξεκινήσει γυμναστική για να χάσει κιλά. Υ.Γ. Ντίντη, αν περιμένεις με σαρδέλα και φάβα να βάλεις μυικά κιλά, οπλίσου με αρκετή υπομονή. Γιάννη, εδώ διαφωνώ με κάθε δυνατό τρόπο, ελάχιστοι κοιτάνε την ευλιγισία κατά την εκγύμναση, το βλέπεις πανεύκολα στο γυμναστήριο που πάνε σαν τους Robocops. Χαχαχα. Κουβέντα να γίνεται. 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skatzivas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις απαντήσεις. Όσο για τους υπαίθριους χώρους κι εγώ έχω παιδική χαρά κυριολεκτικά κάτω από το σπίτι μου και βλέπω πηδάνε 15 χρονα και μαλακιζονται. Λέω, να πάρω την αστυνομία; αλλά δεν ξέρω ειλικρινά. Όσο για τα μαντηλάκι και τις προφυλάξεις, γνώμη μου είναι ότι ναι Εσύ θα πάρεις μέτρα και θα πάει καλά, αλλά είναι τόσο σοβαρό που θέλουν να αποκλείσουν κάθε ρισκο ή ενδεχόμενο λάθους. Κι εγώ χτες τα έβγαλα λίγο, μια ώρα στον ήλιο στην πλατεία και δεν ήρθαν σε επαφή με κανέναν κ όταν γυρίσαμε εννοείται πλύσιμο κ απολυμαντικό, αλλά και πάλι χεστηκα πάνω μου μετά,λέω δεν τα ξαναβγαζω. Γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις λέω better safe than sorry ή ελληνιστί η μάνα του Χοσέ δεν έκλαψε ποτέ! Καλή συνέχεια αδέρφια με υγεία και αγάπη. Να κάνουμε αυτό το σκατοκοσμο λίγο καλύτερο κ λιγότερο μίζερο για τα παιδιά μας. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Skatzivas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον μάγκες θα προτεινω μερικές ασκησεις για οσους δεν έχουν προσβαση σε κανενα γυμναστηριο ειτε ιδιωτικο σπιτισιο φιλου τους ειτε υπαιθριο επειδη ο ρουφιανος της γειτονιας θα καλέσει την αστυνομια. Για κάθε μυική ομάδα θα προτεινω μια πολυαρθρικη και μια μονοαρθρικη. Έχουμε και λέμε .... 1. Κάμψεις σε ευθεια-επιπεδο (Πολυαρθρικη) θωρακικος-ωμοι-τρικεφαλοι Ανοίγματα (flies) με αλτήρες σε κρεβάτι ή σε στρωμα στο δάπεδο - μονοαρθρικη - στήθος θωρακικος. 2. Πιέσεις ώμων με αλτήρες (πολυαρθρικη) Ώμοι (δελτοειδης) - τρικεφαλοι Εκτασεις ώμων με αλτήρες - Προτάσεις ώμων με αλτήρες (μονοαρθρικη) 3. Μονοζυγος (chin ups) (Πολυαρθρική) πλάτη - δικέφαλοι Εκτάσεις χεριών με λυγισμενα τα γονατα και λιγο σκυφτος (μονοαρθρικη) - πλάτη ψηλά. 4. Άρσεις θανάτου με αλτήρες - Καθισματα - Προβολές με αλτήρες Πολυαρθρικές - πλάτη - κορμος - harmstrings - τετρακεφαλοι - γλουτοι - δικέφαλοι μηριαιοι 5. Κάμψεις δικεφάλων - "Σφυρια" (μονοαρθρικη) με αλτήρες για τα χέρια. 6. κΆΜΨΕΙς ΜΕ ΚΛειστη λαβή (τρικέφαλοι- πολυαρθρική) 7. Βυθισεις για τρικεφάλους με το βάρος του σώματος 8. Κοιλιακοι - Ραχιαιοι Και οτι άλλο μπορει να φανταστει κανεις με αλτήρες !!! ή και το βάρος του σώματος. Η προπονηση μπορει να γινει πολύ σκληρη αν ειναι συνεχομενη με πολυ μικρά διαλειματα! Και το pump στους μυς έντονοτατο! Gia ayto μην ψαρώσουμε αν δεν έχουμε βαρυ εξοπλισμο στο σπιτι μας.... εγω πχ εχω ενα αλτηράκι με συνολικά 9 κιλους δισκους +3 κιλα το βάρος του σιδερου ειναι 12 κιλά το αλτηράκι. Αλλα μπορω να κάνω δουλειά και με αυτο και να κλάσω μέντες. Για παράδειγμα δοκιμασε να βαρέσεις 30 συνεχομενες κάμψεις ή 40 ή 50 με οσες καιγεται ο καθενας και μετά κάνε 10 επαναληψεις κάμψεις δικεφάλων ή πιέσεις ώμων ή εκτάσεις για πλάτη σουπερ σέτ στηθος-πλάτη. Να σου φυγει το κλαπέτο ! 27 λεπτά πριν, Skatzivas είπε Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις απαντήσεις. Όσο για τους υπαίθριους χώρους κι εγώ έχω παιδική χαρά κυριολεκτικά κάτω από το σπίτι μου και βλέπω πηδάνε 15 χρονα και μαλακιζονται. Λέω, να πάρω την αστυνομία; αλλά δεν ξέρω ειλικρινά. Όσο για τα μαντηλάκι και τις προφυλάξεις, γνώμη μου είναι ότι ναι Εσύ θα πάρεις μέτρα και θα πάει καλά, αλλά είναι τόσο σοβαρό που θέλουν να αποκλείσουν κάθε ρισκο ή ενδεχόμενο λάθους. Κι εγώ χτες τα έβγαλα λίγο, μια ώρα στον ήλιο στην πλατεία και δεν ήρθαν σε επαφή με κανέναν κ όταν γυρίσαμε εννοείται πλύσιμο κ απολυμαντικό, αλλά και πάλι χεστηκα πάνω μου μετά,λέω δεν τα ξαναβγαζω. Γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις λέω better safe than sorry ή ελληνιστί η μάνα του Χοσέ δεν έκλαψε ποτέ! Καλή συνέχεια αδέρφια με υγεία και αγάπη. Να κάνουμε αυτό το σκατοκοσμο λίγο καλύτερο κ λιγότερο μίζερο για τα παιδιά μας. Φιλικά πάντα. Επισης φιλε καλη συνέχεια. Να τον κάνουμε καλυτερο βεβαια, για αυτο να μην καλέσεις την αστυνομια. Απλα κατέβα κάτω και φωναξε τα παιδάκια να τους δωσεις 2-3 συμβουλές σαν μεγαλυτερος. Αν το πράγμα δεν ειναι ακραιο ασε τα να παιξουνε απλά. Δεν ειναι εκει το προβλημα Περιμενω και μια έγκριση απο OneWay και λοιπους εμπειρους του θρέντ (πραγματικούς) και προχωράμε με το παραπανω προγραμμα κάνουμε και ενα σπλίτ άνω κορμος κάτω κορμος και ειμαστε τζέτ. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, yannis27gr είπε Το περπάτημα είναι καλή γυμναστική, ως αποκλειστική γυμναστική, για ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας. Το να είσαι υπέρβαρος δε σε εμποδίζει να γυμναστείς με αντιστάσεις. Και επιτέλους ας αποσυνδέσουμε τη γυμναστική με την απώλεια βάρους! Η γυμναστική είναι για να δυναμώνουμε το σώμα, να αποκτούμε ευλυγισία και ισορροπία και 1002 ακόμα καλούδια, στα οποία συμπεριλαμβάνετε ο έλεγχος του σωματικού βάρους. Αλλά αν θέλει κάποιος να αδυνατίσει, πρέπει να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη διατροφή. Αν θέλει επιπλέον να γυμναστεί, καλώς να το πράξει, μόνο οφέλη θα δει στη ζωή του. Με εκνευρίζει όμως όταν κάποιος λέει ότι θα ξεκινήσει γυμναστική για να χάσει κιλά. Υ.Γ. Ντίντη, αν περιμένεις με σαρδέλα και φάβα να βάλεις μυικά κιλά, οπλίσου με αρκετή υπομονή. Κοίτα αυτό ξαναέρχεται κάθε τόσο στο θέμα οπότε λέω να πω και εγώ την άποψή μου μιας και διαφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό σε αυτό που γράφεις. Δεν το γράφω απλά για να διαφωνήσω (οι απόψεις αυτές δεν αλλάζουν στον καθένα μας) απλά για να εξηγήσω μία άλλη πλευρά: Περιληπτικά αυτό που ισχύει (για εμένα) είναι το εξής: όταν γυμνάζομαι 2-3-4 φορές την εβδομάδα τότε για κάποιο λόγο πες το placebo ή whatever επιδιώκω αυτόματα και καλύτερης ποιότητας τροφή. Δεν έχει σημασία καν τι γυμναστική είναι, πόσο είναι το επιπλέον θερμιδικό έλλειμα που μπορώ να πετύχω ή το πόσες θερμίδες καίω ανά ώρα. Απλά και μόνο η συστηματική άθληση κάθε δύο τρεις μέρες μειώνει, ας πούμε, την τάση να καταναλώνω χειρότερης ποιότητας τροφή. Οπότε εγώ θα έλεγα οτι είναι απαραίτητη η γυμναστική και άμεσα συνδεδεμένη με την απώλεια βάρος - ΟΧΙ όμως απαραίτητα επειδή με τη γυμναστική θα πετύχεις το θερμιδικό έλλειμα αλλά επειδή είναι καταλύτης της πνευματικής ενέργειας που έχει κάποιος για να ρυθμίζει τη διατροφή του χωρίς αυτό να γίνεται καταπίεση. Αυτό φυσικά ΔΕΝ ισχύει για όλους, αλλά σίγουρα ισχύει για εμένα και για άλλους σας εμένα. Ε, «όλοι εμείς» θα λέμε ακριβώς αυτό: θα ξεκινήσω τη γυμναστική για να χάσω κιλά. Γιατί η γυμναστική είναι που προκαλεί τη καλή διατροφή και όχι το αντίθετο. TLTR: (opinion) καθόλου γυμναστική => δυσκολότερο να έχεις καλή διατροφή 21 ώρες πριν, Skatzivas είπε Καλησπέρα σε όλους. Είχα γράψει πρόσφατα εδώ για το θέμα μου και επανέρχομαι να ακούσω κάποια γνώμη, αν μπορεί κάποιος. 40 ετών, υπέρβαρος, 1.73 εκ. 103 κιλά και δουλειά γραφείου. Τελικά από μαγνητική διαγνώστηκε 5 κηλες αυχένα και από ηλεκτρομυογραφημα ωλενια νευριτιδα. Ακολουθώ αγωγή και φυσιοθεραπεία και είμαι πολύ καλά. Έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής, έχω γίνει ενεργητικός,περπατω καθε μερα μισης μια ώρα,σκαλες παντού και προσέχω τη διατροφή μου, οσο μπορώ. Μου συστήθηκε, γιατί θέλω να γυμναστω-κάνω κάτι , κολύμβηση ή πιλατες και γενικά κάποιες ασκήσεις του αυχένα και κοιλιακοί και ραχιαιοι. Δοκίμασα από μόνος μου και σχοινακι. Καταλήγω ότι το κολυμβητήριο που ρώτησα έχει άκυρες ώρες και δυσκολεύομαι να δίνω το 50αρικο.Το πιλατες ακόμη πιο ακριβό. Το σχοινακι, που το έκανα μόνος μου, μετά από λίγο από το πήδημα με πιάνει πονοκέφαλος. Το τράνταγμα είπε ο φυσικοθεραπευτης δεν μου προκαλεί κακό. Και κλείνω ως εξής. Είμαι 40 ετών με δύο παιδιά και έχω λίγο χρόνο να κάνω κάτι. Επειδή είμαι χρόνια αγύμναστος και υπέρβαρος μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνω κοιλιακούς και ραχιαιους και σχοινακι. Δεν θέλω να τα παρατήσω και μόνο στο περπάτημα μπορώ να αντεπεξελθω. Έχει την καλοσύνη να προτείνει κάποιος κάτι ενδεικτικό για περπάτημα και απώλεια βάρους; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Θα ήθελα να απαντήσει κάποιος αν έχει τη διάθεση να πει μια γνώμη και όχι να κοροϊδέψει, αρκετά προβλήματα έχουμε όλοι μας,δεν χρειάζεται κι εδώ μέσα. Να είστε όλοι καλά αυτές τις δύσκολες μέρες. To πρόβλημα με το περπάτημα είναι ότι πρέπει να περπατήσεις 34809840923484092384 ώρες για να χάσεις βάρος. Θα τρως μία σοκολάτα light και θα πρέπει να περπατήσεις 3948234092384 ώρες . Εμένα η άποψή μου είναι πρέπει να πας πειραματικά για να δεις τι ταιριάζει στη ψυχοσύνθεσή σου και τι σου δίνει positive feedback loop. Σχοινάκι, box jumps και κολύμπι εμένα μου κακοφαίνεται με 5 κήλες στον αυχένα. Εγώ ανέκαθεν ψηφίζω HIIT και ψάχνεις τι HIIT σου ταιριάζει. Ότι πάθηση και να έχεις όλο και κάτι μπορεί να βρεις. Π.χ. στατικό ποδήλατο μπορεί να είχε πολύ καλό efficiency και πολύ μικρό Impact πιστεύω. Ίσως να μπορείς και κανονικό. Ψάξε για διάφορα versions και δες τι άσκηση σου ταιριάζει και μετά κάνε εναλλαγές HIIT και LIIT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Είπαμε ισορροπημένη διατροφή και άσκηση είναι δίδυμα αδελφάκια ! Ντιντι θα την δω μετά την προγραματαρα σου τώρα πάω σε καμιά παιδική χαρά για προπόνηση Spoiler αχαχαχαχχ πλάκα κάνω ε 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Είπαμε ισορροπημένη διατροφή και άσκηση είναι δίδυμα αδελφάκια ! Ντιντι θα την δω μετά την προγραματαρα σου τώρα πάω σε καμιά παιδική χαρά για προπόνηση Απόκρυψη περιεχομένων αχαχαχαχχ πλάκα κάνω ε 😂 χαχαχαχα ναι ειχα πει για το Π της παιδικης χαράς τοτε οτι κάνεις μονοζυγο. Επειδη βλέπω οτι το πράγμα αρχιζει και ξεφευγει κλεινουν λιμάνια - τραμπουκιζουν αυτους που πάνε βολτα στο βουνο και τις παραλιες λέω να πάω να τσιμπησω κανα 2 δισκους ακομη των 2.5 κιλων και να κάτσω σπιτι μου να κανω προπονησεις. Γιατι στο τέλος βλεπω να πιανομαστε στα χέρια μεταξυ μας στα πάρκα. Θα πετάξει κανεις καμια μαλακια και θα έχουμε συραξη. Τις προάλλες ειχα πάει να συνενοηθω με εναν για κάτι και ενω ειχε άδικο μου λέει σε κάποια φάση "μην μου λες μαλακιες" τι ειπες του κάνω; πως μιλάς ετσι ρε του λεω σε κάποιον που δεν ξέρεις. Δεν ντρεπεσαι λιγο; και σηκωθηκα και έφυγα χωρις να περιμενω καμια απάντηση. Μιλαμε ο τυπος ουτε που με ήξερε. Αλλα η γλώσσα μεγάλη. Χωριάτης κανονικος. Δεν ξαναμιλάμε εμεις οι 2 του κάνω φιλε οτι θές με τον λογιστή πηγαινε εκει και πες τις ενστάσεις σου. Ρε με το κάθε τρελο να πουμε ! Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις