Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

47 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Για όσους διαμαρτύρεστε για τον Ντίντι, παιδιά κάντε ένα μπλοκ, μη σπαμάρετε κι εσείς. Ο Σπεκτ το απολαμβάνει να συζητάει, ο Μάου επίσης, αν σας χαλάει, λήξτε το, εγώ έχω κάνει μπλοκ από όταν ξαναγύρισε. Έχει λύσεις το forum για οταν μας χαλάει κάτι.

Χθες λοιπόν, πήρα τα πόδια μου, έκανα έναν μεγάλο περίπατο μιας ώρας ενώ όλα ήταν κλειστά και γυρίζω να πιάσω το kettlebell, παιδιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Γέλασα τόσο πολύ. Πριν 2 χρόνια τις ασκήσεις αυτές τις είχα για πλάκα. Έχω μέλλον μέχρι να το καταφέρω, άρα όλα καλά προς το παρόν από το χώρο της εκγύμνασης! Ευκαιρία να προσέξω και λίγο τη διατροφή τώρα που θα περνάω περισσότερο χρόνο σπίτι. 

εβαλα ενα βιντεο κατι σελιδες πιο πισω. Το δοκιμασα σημερα και μου εφυγε λιγο ο πατος στις ασκησεις των χεριων. Θελει προσοχη μην γινουμε σαν μπαλες απο το καθισιο.

Παω να ποσταρω στο anti-fitness. Η καταστροφη ερχεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

48 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Μερικές φωτογραφίες απο τους αγώνες

https://www.dropbox.com/sh/k79jpmpuqci1jjd/AAACyPwsjNUxUJF97QddehBOa?dl=0

ΥΓ: ψόφο στις διοργανώσεις που ενώ πληρώνεις συμμετοχή, εχει σπόνσορες κλπ μετά οι φωτογράφοι ζητάνε λεφτά για τις φωτογραφίες.. Θα έπρεπε να είναι πληρωμένοι απο την διοργάνωση..

Σε μερικές φαίνεται να περνάς πολύ δύσκολα, χαχα. Well done! 

1 ώρα πριν, Fubar.gr είπε

Τι αποψη έχετε για τον Jeff Cavaliere (Athlean X)

εκατοντάδες βίντεο στο καναλι του, πχ:

o jeff έχει τρομερό υλικό. ειδικά αν θέλεις να μάθεις για τους μυς κ τα λοιπά. 

τα βίντεο με τους μαρκαδόρους,  που κανει breakdown τους μυς  είναι τα τοπ βιντεο του για μενα

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Μερικές φωτογραφίες απο τους αγώνες

https://www.dropbox.com/sh/k79jpmpuqci1jjd/AAACyPwsjNUxUJF97QddehBOa?dl=0

ΥΓ: ψόφο στις διοργανώσεις που ενώ πληρώνεις συμμετοχή, εχει σπόνσορες κλπ μετά οι φωτογράφοι ζητάνε λεφτά για τις φωτογραφίες.. Θα έπρεπε να είναι πληρωμένοι απο την διοργάνωση..

πωπω παναγια μου, φαινεται πολυ δυσκολο ολο αυτο. Σε αυτους τους αγωνες ειναι που βγηκες 19ος;

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Γυφτια, εχω πετυχει αντιστοιχο σε γαμους....

Στο προσωπικό υπαίθριο γυμναστηριακι μας θα την βγάζουμε πάλι

Και καπάκι εδω θα κάνουμε τα 5χιλιομετρακια μας / 4.800 ακριβώς ο περιφερειακός

Ζουλιαρηδεςς  🤓

Φόρτωμα στο αμάξι κετλεμπερ , λάστιχα , trx και φύγαμε ..

• Like 7

4 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Για εναν bodybuilder μπορει να μην έχει, για εναν που θέλει να κάνει μια διαφορα-αλλαγη πιο γρηγορα μπορει και να χει 

να κανεις body recomposition που ειναι αυτο που προτεινετε εδω μέσα , ισως εχει νοημα στα 80 κιλά για κανα χρονο εκει εχεις και λιπος εχεις και κάποιους μυς να υποστηριξεις τη προπονηση σου. 

στα 70-75 ενω εισαι μπακαλιαρος για μενα δεν έχει. Καταρχην δεν έχεις δυναμη (λέμε τωρα) να σηκωσεις εναν αλτηρα πάνω απο 10 κιλά. 

Δεν εχεις δυναμη να σηκώσεις πάνω απο 70 κιλά φορτιο σε εναν πάγκο κτλπ κτλπ. 

να χάσεις ποιο λιπος; αυτο που δεν έχεις; να βάλεις ποιους μύς; με υποθερμιδικη - ισοθερμιδικη διατροφη; βλέπεις κάτι παιδάκια στο γυμναστηριο παιδευονται με τέτοια, αντι να βάλουν στοχο με τη μια απλα να αυξησουν το βάρος τους για 6-7 κιλά τουλάχιστον. Να δυναμώσουν. Και μετά βλέπουν. 

Εγω απο εκει που επαιζα 10-12 κιλά αλτηρες τωρα ειμαι στα 15-22.5. Απο εκει που επαιζα 55-60 πάγκο τωρα ειμαι μέγιστο τα 80. Άρσεις έχω φτάσει τα 90 κιλά , καθισματα τα 80 με προσπαθειες στα 100 και για τα 2 αν θέλω αλλα δε βιάζομαι ακομη. Δεν φτάνεις κιλά αν δεν γεμισεις λιγο. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα. Οταν το σώμα δεν 'αρπάει' θέλεις πιο δραστικές τακτικές. 

Τα νούμερα που αναφέρεις δεν χρειάζονται κιλά για να τα πετύχεις... Δεν θεωρώ καν τον εαυτό μου δυνατό παρόλα αυτά στα 75 κιλά έχω σηκώσει 100 πάγκο, 180 άρσεις και 160 κάθισμα. Παίρνει χρόνο και χρειάζεται προπόνηση , με το να βάλεις πολλά κιλά σίγουρα βοηθάει σε κάποιες ασκήσεις αλλά δεν είναι τοσο απαραίτητο όσο το θεωρείς.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fubar.gr είπε

Δεν μου αρέσει, fishing στους τίτλους των βίντεο, υπερβολικά υπερβολικές αναλύσεις περί των ασκήσεων, κουραστικός για εμένα. Προτιμώ τα παλιά βίντεο του elliot hulse, προτού την αρπάξει!

Επεξ/σία από JcD

10 λεπτά πριν, JcD είπε

Δεν μου αρέσει, fishing στους τίτλους των βίντεο, υπερβολικά υπερβολικές αναλύσεις περί των ασκήσεων, κουραστικός για εμένα.

Έτσι είναι, και επιπλέον τα έχει ήδη πει όλα τώρα πια. Ανακυκλώνεται συνέχεια ψάχνοντας να βρει τρόπους για να πουλήσει καινούρια προγράμματα. 

Δυστυχώς έτσι είναι η κουλτούρα του youtube, μπορεί να βγει κάποιος και να κάνει μια πολύ σύντομη και περιεκτική ανάλυση πάνω σ'ένα θέμα και μετά να μην ξανασχοληθεί, αλλά έτσι δεν κερδίζεις views ούτε subscribers. Πρέπει να βγάζεις συνέχεια καινούρια βίντειο και να αναμασάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια με όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό περιτύλιγμα.

Πάντως δίνει σωστές πληροφορίες σχετικά με την εκτέλεση των ασκήσεων.

• Like 3

• Moderators
1 ώρα πριν, evabb είπε

πωπω παναγια μου, φαινεται πολυ δυσκολο ολο αυτο. Σε αυτους τους αγωνες ειναι που βγηκες 19ος;

14ος παρακαλω.. Ναι από τους αγώνες είναι 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fubar.gr είπε

O jeff είναι εξαιρετικός.

Αν ρωτάς για τα προγράμματά του έχει ένα μειονεκτημα όμως: ότι κάνει εναλλαγές και πολλές διασκευές σε βασικές ασκήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορείς εύκολα να τα κάνεις σε ένα γυμναστήριο.

Αν έχεις δικό σου χώρο τότε και τα προγράμματά του είναι κορυφή πόλυ καλά

Επεξ/σία από GothicCrusader

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...