4saken Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 52 λεπτά πριν, evabb είπε Ναιιιι, όταν μιλάει ο δάσκαλος πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε ευχαριστώ. Teacher, not a doctor. A zeeeeroooo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Εν τω μεταξύ, έτσι όπως πάει η δουλειά μόνο εμείς και τα σουβλατζίδικα θα μείνουμε ανοικτοί να δουλεύουμε. Μια εβδομάδα τώρα ακυρώνω/μεταθέτω τα ραντεβού όσων είναι άνω των 60. Προσπαθώ να πείσω τα γεροντάκια ότι δεν χρειάζεται να έρθουν για 1-1½ μήνα. Αν υπάρχει λόγος μπορούμε να τα πούμε και στο τηλέφωνο. Έχω αραιώσει τα ραντεβού, έτσι ώστε να υπάρχει ένα πεντάλεπτο μεταξύ τους και να μην μαζεύεται κόσμος στην αναμονή. Η συνταγογράφηση μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά με pdf, αν και γενικά δουλεύω με τρίμηνες και εξάμηνες. Δεν θέλει ο κόσμος να κάτσει μέσα, ψάχνονται πώς θα βγουν έξω. Αν τραβήξει πολύ η ιστορία, προβλέπω να γίνομαι τρίτεκνος. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Για το φυστικοβουτυρο που συζητηθηκε : Spoiler Εγω δεν θα αγοραζα βιολογικο ,ορισμενα καταστήματα διαθέτουν το προιον χωρις προσθετα.Ενα απ αυτα το carpo κατω απο 3ε.Σε καθε περιπτωση προτιμω τον καρπό ,την αραχίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, gntgrx είπε Αν τραβήξει πολύ η ιστορία, προβλέπω να γίνομαι τρίτεκνος. 😁 Αν ο ιός κάνει ζημιά και στους όρχεις όπως διαδίδεται, σε βλέπω να μένεις με δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, gntgrx είπε Εν τω μεταξύ, έτσι όπως πάει η δουλειά μόνο εμείς και τα σουβλατζίδικα θα μείνουμε ανοικτοί να δουλεύουμε. Μια εβδομάδα τώρα ακυρώνω/μεταθέτω τα ραντεβού όσων είναι άνω των 60. Προσπαθώ να πείσω τα γεροντάκια ότι δεν χρειάζεται να έρθουν για 1-1½ μήνα. Αν υπάρχει λόγος μπορούμε να τα πούμε και στο τηλέφωνο. Έχω αραιώσει τα ραντεβού, έτσι ώστε να υπάρχει ένα πεντάλεπτο μεταξύ τους και να μην μαζεύεται κόσμος στην αναμονή. Η συνταγογράφηση μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά με pdf, αν και γενικά δουλεύω με τρίμηνες και εξάμηνες. Δεν θέλει ο κόσμος να κάτσει μέσα, ψάχνονται πώς θα βγουν έξω. Αν τραβήξει πολύ η ιστορία, προβλέπω να γίνομαι τρίτεκνος. 😁 Έλα να δεις εδώ στο Βέλγιο που ενώ τα μαθήματα έχουν σταματήσει, υποτίθεται πρέπει να είμαστε παρόν στο σχολείο (οι καθηγητές) ειλικρινά μόνο εδώ γίνονται τέτοιες παπαριες. Προμήθειες σε προφυλακτικά μόνο εγώ έκανα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, evabb είπε Προμήθειες σε προφυλακτικά μόνο εγώ έκανα; Οχι αλλα γιατι αν κανεις κατι τετοιο; ΣΜ και φαρμακεια παραμενουν ανοιχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, Spect~ είπε Οχι αλλα γιατι αν κανεις κατι τετοιο; ΣΜ και φαρμακεια παραμενουν ανοιχτα Εδώ έκλεισαν για το σκ ακόμα και τα σούπερ μάρκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Λέμε μπας και τρέξει ο κόσμος και πάρει προφυλακτικά με τα τσουβάλια και εξαντληθούν από την αγορά. Σου λέει, τί θα κάνουμε κλεισμένοι στο σπίτι τόσες μέρες; Άντε να παίξουμε παιχνίδια μέχρι να πρηστούν τα μάτια μας, άντε να δούμε και καμμιά 100ή σαιζόν από σειρές... κάποια στιγμή θα κάνουμε και σεξ. Μη βρεθούμε με απογόνους εκεί που δεν το περιμένουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gntgrx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, mic2mic είπε Αν ο ιός κάνει ζημιά και στους όρχεις όπως διαδίδεται, σε βλέπω να μένεις με δύο. H μόνη μου ελπίδα, διότι δεν θα την παλέψουμε. Πέρα από την πλάκα, ας επιστρέψουμε στο θέμα μας και να μιλήσουμε για προπονήσεις. Λοιπόν, χθες το είπα και το έκανα. Φόρτωσα το σάκο με όλο τον εξοπλισμό που κουβαλάω στο γυμναστήριο + 3 2,5άρες πλάκες. Το σύνολο 20,6 κιλά. Ξεκίνησα από το Χαλάνδρι και ανέβηκα στο λόφο της Φιλοθέης μέχρι το θρόνο του Διός. Είπα πρώτη μέρα να μην το κάνω hill sprint αλλά να το πάω όσο γρηγορότερα μπορώ και επέλεξα την πιο steep διαδρομή (@JcD Βλέπε ανηφόρα Αγίου Ονουφρίου + Άη Γιάννη στο χειρότερο). Βάρεσα κόφτες στις σφίξεις, για μικρές περιόδους ήμουν πάνω από 190, αλλά τα κατάφερα δίχως απρόοπτα. Στη συνέχεια κατέβηκα στο υπαίθριο πάρκο και άρχισα την κινητοποίηση με τα λάστιχα και τις καλλισθενικές. 10x15 Inverted Rows σε διάφορες κλίσεις και επίπεδα στα πόδια, έμφορτος με το σάκο 10x15 Push-ups, ομοίως. 5x10 Diamond Push-ups, έμφορτος 5x10 Bodyweight Pull-ups/Chin-ups 5x5 Pull-ups/Chin-ups, έμφορτος 5x10 Bodyweight Dips 5x5 Dips, έμφορτος 5x10 Hanging Leg Raises 5x5 Hanging Leg Raises/Shins to the bar 5x15 Roman Lifts, έμφορτος 5x10 Single Leg Stand up, έμφορτος 5x10 Single Leg Hip Thrust, έμφορτος Στη συνέχεια πήγα σπίτι και φόρτωσα τα λίγα κιλά που είχα και έκανα τα εξής: 6x10@70kg Zercher Squats με 2" pause 6x15@70kg Banded Deficit Deadlift με λάστιχα τάσης 13,5kg στο 100% 5x16x27,5kg Neutral Grip Dumbbell Swing 4x10x27,5kg Contralateral Lunge 5x8x60kg Barbell Good Morning 4x12x27,5kg Overhead Dumbbell Triceps Extension 4x1'x40kg Suitcase Carry Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου, ιδιαίτερα την προπόνηση έξω στη φύση που είχε τόσο ωραία μέρα. Λινάτσα COVID, δεν μας πτοείς! Αφιερωμένο σε όλους σας! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mic2mic είπε Αυτό με τις φάσεις όγκου/γράμμωσης έχει καταντήσει κουραστικό πλέον, δεν ασχολούμαι καν να το σχολιάσω όπου το βλέπω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιοι σπουδαίοι bodybuilders ήδη από τη δεκαετία του '70 είχαν καταλάβει ότι δεν έχει νόημα. Αλλά προφανώς θα φτάσουμε στο 2100 και θα συνεχίσει να υφίσταται, όπως το ότι η βιταμίνη C προστατεύει από το κρυολόγημα. Για εναν bodybuilder μπορει να μην έχει, για εναν που θέλει να κάνει μια διαφορα-αλλαγη πιο γρηγορα μπορει και να χει να κανεις body recomposition που ειναι αυτο που προτεινετε εδω μέσα , ισως εχει νοημα στα 80 κιλά για κανα χρονο εκει εχεις και λιπος εχεις και κάποιους μυς να υποστηριξεις τη προπονηση σου. στα 70-75 ενω εισαι μπακαλιαρος για μενα δεν έχει. Καταρχην δεν έχεις δυναμη (λέμε τωρα) να σηκωσεις εναν αλτηρα πάνω απο 10 κιλά. Δεν εχεις δυναμη να σηκώσεις πάνω απο 70 κιλά φορτιο σε εναν πάγκο κτλπ κτλπ. να χάσεις ποιο λιπος; αυτο που δεν έχεις; να βάλεις ποιους μύς; με υποθερμιδικη - ισοθερμιδικη διατροφη; βλέπεις κάτι παιδάκια στο γυμναστηριο παιδευονται με τέτοια, αντι να βάλουν στοχο με τη μια απλα να αυξησουν το βάρος τους για 6-7 κιλά τουλάχιστον. Να δυναμώσουν. Και μετά βλέπουν. Εγω απο εκει που επαιζα 10-12 κιλά αλτηρες τωρα ειμαι στα 15-22.5. Απο εκει που επαιζα 55-60 πάγκο τωρα ειμαι μέγιστο τα 80. Άρσεις έχω φτάσει τα 90 κιλά , καθισματα τα 80 με προσπαθειες στα 100 και για τα 2 αν θέλω αλλα δε βιάζομαι ακομη. Δεν φτάνεις κιλά αν δεν γεμισεις λιγο. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα. Οταν το σώμα δεν 'αρπάει' θέλεις πιο δραστικές τακτικές. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Παιδιά κάνα μονόζυγο ανοιχτό που θα βρούμε?? Ζωγράφου/Παπάγου/Καισαριανή είναι όλα κλειστά! Είναι κάνεις από Άλιμο να τσεκάρει αν αφήνουν να πας στα μονόζυγα πριν το πενερουμπια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Βλέπω ολο νέα ονοματα στο θρεντ τελευταια ! Έκλεισαν τα γυμναστηρια γεμισε το θρέντ! Μπράβο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Έχω ακούσει ότι και το καλλιμάρμαρο είναι κλειστό, ενώ επιτρέπεται μόνος σου να πας για τρέξιμο. Έλεος δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Eλεος δεν θα πει τιποτα. Εδω κάνουνε επιδρομες στα σουπερ μάρκετ. χαχαχαχα αεχω πεθανει στα γελια απο το πρωι. Πωπω δεν ξερω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαιμε. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε Eλεος δεν θα πει τιποτα. Εδω κάνουνε επιδρομες στα σουπερ μάρκετ. χαχαχαχα αεχω πεθανει στα γελια απο το πρωι. Πωπω δεν ξερω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαιμε. έχουν σπασει τα νεύρα μου. Είμαι σπιτόγατος, αλλά. κάθε μέρα έβγαινα για δουλειά/σχολή και γυμναστήριο και τα Σάββατα βόλτα. Τώρα έλεος. Θέλω να πάω για τρέξιμο και δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή αν θεωρείται λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις