Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, evabb είπε

Παρακαλα οσο θες, φωτογραφιες δεν θα παρεις ποτε. Αντε γιατι μας περνας ολους εδω μεσα για ηλιθιους μου φαινεται.

Εσυ με παραθετεις και σου απαντάω. Δεν παρακάλεσα κανεναν. Ονειρά βλέπεις; εσενα να σε παρακαλέσω για ποιο λογο; Αν δεν θέλεις να τα διαβάζεις να μη με παραθετεις και να μη λές και πράγματα που δεν ισχυουν. 

Ουτε εσυ ουτε ο άλλος. Και δεν αναφέρομαι στον Σπεκτ. 

Και με συγχωρεις νομιζα οτι εσυ ειχες γράψει πως κάποιος γυμναστης καταλάθος σε χουφτωσε στο μονοζυγο. Δεν ήθελα να σε προσβάλλω. καληνυχτα. :D 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο spin bike για σπίτι μέχρι 250 ευρώ ; Έχω βρει αυτά τα δύο :

1) https://www.xtr.gr/el/speeding-mountain-x-fit.html

2) https://powerforce.gr/Ποδήλατα-Γυμναστικής/insportline-podilato-gymnastikhs-spin-bike-jota-4422

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

3 ώρες πριν, evabb είπε

Διακρίνω μια σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, δεν πάτε να τα λύσετε σε πμ να καθαρίσει και λίγο το νήμα.

Καλημέρα, ρε παιδιά! Έκλεισαν τα πάντα... Δημοτικά στάδια, δημοτικά γυμναστήρια, γυμναστήρια επί πληρωμή... Για πείτε κάνα μέρος για τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη πέραν της Νέα Παραλίας. Φυσικά, τα πεζοδρόμια δεν μετράνε. Δεν είμαι πολύ καιρό Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω. Πού πηγαίνετε εσείς; 

39 λεπτά πριν, 4saken είπε

Ντιντι αν βαριεσαι να το δεις ολο δες απο το 9 και μετα

Τον λατρεύω αυτόν τον τύπο. Ουρλιάζει αλλά μαλακιες δεν λέει. Το έχω λιώσει το κανάλι του. 

• Like 1
  • Thanks 1

15 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Την μεγαλύτερη αλήθεια την λέει στο 9:56: "Everyone is an idiot".

Ναιιιι, όταν μιλάει ο δάσκαλος πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε ευχαριστώ. 

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, evabb είπε

Ναιιιι, όταν μιλάει ο δάσκαλος πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε ευχαριστώ. 

Αυτό με τις φάσεις όγκου/γράμμωσης έχει καταντήσει κουραστικό πλέον, δεν ασχολούμαι καν να το σχολιάσω όπου το βλέπω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιοι σπουδαίοι bodybuilders ήδη από τη δεκαετία του '70 είχαν καταλάβει ότι δεν έχει νόημα. Αλλά προφανώς θα φτάσουμε στο 2100 και θα συνεχίσει να υφίσταται, όπως το ότι η βιταμίνη C προστατεύει από το κρυολόγημα.

• Like 2

2 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Αυτό με τις φάσεις όγκου/γράμμωσης έχει καταντήσει κουραστικό πλέον, δεν ασχολούμαι καν να το σχολιάσω όπου το βλέπω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιοι σπουδαίοι bodybuilders ήδη από τη δεκαετία του '70 είχαν καταλάβει ότι δεν έχει νόημα. Αλλά προφανώς θα φτάσουμε στο 2100 και θα συνεχίσει να υφίσταται, όπως το ότι η βιταμίνη C προστατεύει από το κρυολόγημα.

Ισχύει. Ειλικρινά πολλά πράγματα που έχει πει στα βίντεο του τα έχω δοκιμάσει (συνήθως τυχαία γιατί έτσι μου έβγαινε) και όντως δουλεύουν. Είναι από τους λίγους που λέει ότι μια χαρά βάζεις μύες χωρίς υπερβολικές θερμίδες. Είναι η κινητή απόδειξη. Btw το λέει ότι παίρνει τεστοστερόνη αλλά είναι πολύ επεξηγηματικος και την περισσότερη καριέρα του την έβγαλε φυσικά. 

1 λεπτό πριν, evabb είπε

Ισχύει. Ειλικρινά πολλά πράγματα που έχει πει στα βίντεο του τα έχω δοκιμάσει (συνήθως τυχαία γιατί έτσι μου έβγαινε) και όντως δουλεύουν. Είναι από τους λίγους που λέει ότι μια χαρά βάζεις μύες χωρίς υπερβολικές θερμίδες. Είναι η κινητή απόδειξη. Btw το λέει ότι παίρνει τεστοστερόνη αλλά είναι πολύ επεξηγηματικος και την περισσότερη καριέρα του την έβγαλε φυσικά. 

Μα αυτό το λέει (και το δείχνει) μεταξύ άλλων και ο Jeff Cavaliere του Athlean X, που είναι το πιο δημοφιλές κανάλι bodybuilding/fitness στον κόσμο. Αλλά όοοοοοοχι, υπάρχουν αυτοί που επιμένουν ότι αν δεν πάρεις 15 κιλά το χειμώνα δεν κάνεις δουλειά.

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Μα αυτό το λέει (και το δείχνει) μεταξύ άλλων και ο Jeff Cavaliere του Athlean X, που είναι το πιο δημοφιλές κανάλι bodybuilding/fitness στον κόσμο. Αλλά όοοοοοοχι, υπάρχουν αυτοί που επιμένουν ότι αν δεν πάρεις 15 κιλά το χειμώνα δεν κάνεις δουλειά.

Πολύ καλό κανάλι κι αυτό αλλά δεν το παρακολουθώ πολύ γιατί ασχολείται ελάχιστα έως καθόλου με γυναίκες. 

20 ώρες πριν, gntgrx είπε

Εγώ σκέφτομαι και τον @Dakonblackblade που με τα πολλά κατάφερε τη γυναίκα να ξεκινήσει γυμναστήριο και τώρα back to square 1.

Χρηστάρα, τελικά μήπως να το στήσουμε στον ημιυπαίθριο που λέγαμε;

Γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις μεταβίβασης

13 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Παλιότερα ήταν το sixpack shortcuts. Τεράστια πρόοδος

• Like 2

7 λεπτά πριν, evabb είπε

Πολύ καλό κανάλι κι αυτό αλλά δεν το παρακολουθώ πολύ γιατί ασχολείται ελάχιστα έως καθόλου με γυναίκες. 

Το 99% αυτών που λέει ισχύουν και για γυναίκες, άλλωστε το φόρτε του είναι η εμβιομηχανική και η σωστή επιλογή/εκτέλεση ασκήσεων. Φυσιοθεραπευτής με εμπειρία σε επαγγελματίες αθλητές είναι. Έχει επεκταθεί και σε διατροφικές / προπονητικές συμβουλές αλλά εκεί δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...