Magic_Nature Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, evabb είπε Παρακαλα οσο θες, φωτογραφιες δεν θα παρεις ποτε. Αντε γιατι μας περνας ολους εδω μεσα για ηλιθιους μου φαινεται. Εσυ με παραθετεις και σου απαντάω. Δεν παρακάλεσα κανεναν. Ονειρά βλέπεις; εσενα να σε παρακαλέσω για ποιο λογο; Αν δεν θέλεις να τα διαβάζεις να μη με παραθετεις και να μη λές και πράγματα που δεν ισχυουν. Ουτε εσυ ουτε ο άλλος. Και δεν αναφέρομαι στον Σπεκτ. Και με συγχωρεις νομιζα οτι εσυ ειχες γράψει πως κάποιος γυμναστης καταλάθος σε χουφτωσε στο μονοζυγο. Δεν ήθελα να σε προσβάλλω. καληνυχτα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fnp Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Παιδιά μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο spin bike για σπίτι μέχρι 250 ευρώ ; Έχω βρει αυτά τα δύο : 1) https://www.xtr.gr/el/speeding-mountain-x-fit.html 2) https://powerforce.gr/Ποδήλατα-Γυμναστικής/insportline-podilato-gymnastikhs-spin-bike-jota-4422 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε 3 ώρες πριν, evabb είπε Διακρίνω μια σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, δεν πάτε να τα λύσετε σε πμ να καθαρίσει και λίγο το νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George Karagiannis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Καλημέρα, ρε παιδιά! Έκλεισαν τα πάντα... Δημοτικά στάδια, δημοτικά γυμναστήρια, γυμναστήρια επί πληρωμή... Για πείτε κάνα μέρος για τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη πέραν της Νέα Παραλίας. Φυσικά, τα πεζοδρόμια δεν μετράνε. Δεν είμαι πολύ καιρό Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω. Πού πηγαίνετε εσείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Ντιντι αν βαριεσαι να το δεις ολο δες απο το 9 και μετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Κλειστά τα γυμναστήρια στην Κύπρο, μέχρι τις 10/04. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 39 λεπτά πριν, 4saken είπε Ντιντι αν βαριεσαι να το δεις ολο δες απο το 9 και μετα Τον λατρεύω αυτόν τον τύπο. Ουρλιάζει αλλά μαλακιες δεν λέει. Το έχω λιώσει το κανάλι του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Την μεγαλύτερη αλήθεια την λέει στο 9:56: "Everyone is an idiot". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, mic2mic είπε Την μεγαλύτερη αλήθεια την λέει στο 9:56: "Everyone is an idiot". Ναιιιι, όταν μιλάει ο δάσκαλος πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, evabb είπε Ναιιιι, όταν μιλάει ο δάσκαλος πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε ευχαριστώ. Αυτό με τις φάσεις όγκου/γράμμωσης έχει καταντήσει κουραστικό πλέον, δεν ασχολούμαι καν να το σχολιάσω όπου το βλέπω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιοι σπουδαίοι bodybuilders ήδη από τη δεκαετία του '70 είχαν καταλάβει ότι δεν έχει νόημα. Αλλά προφανώς θα φτάσουμε στο 2100 και θα συνεχίσει να υφίσταται, όπως το ότι η βιταμίνη C προστατεύει από το κρυολόγημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, mic2mic είπε Αυτό με τις φάσεις όγκου/γράμμωσης έχει καταντήσει κουραστικό πλέον, δεν ασχολούμαι καν να το σχολιάσω όπου το βλέπω. Ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιοι σπουδαίοι bodybuilders ήδη από τη δεκαετία του '70 είχαν καταλάβει ότι δεν έχει νόημα. Αλλά προφανώς θα φτάσουμε στο 2100 και θα συνεχίσει να υφίσταται, όπως το ότι η βιταμίνη C προστατεύει από το κρυολόγημα. Ισχύει. Ειλικρινά πολλά πράγματα που έχει πει στα βίντεο του τα έχω δοκιμάσει (συνήθως τυχαία γιατί έτσι μου έβγαινε) και όντως δουλεύουν. Είναι από τους λίγους που λέει ότι μια χαρά βάζεις μύες χωρίς υπερβολικές θερμίδες. Είναι η κινητή απόδειξη. Btw το λέει ότι παίρνει τεστοστερόνη αλλά είναι πολύ επεξηγηματικος και την περισσότερη καριέρα του την έβγαλε φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, evabb είπε Ισχύει. Ειλικρινά πολλά πράγματα που έχει πει στα βίντεο του τα έχω δοκιμάσει (συνήθως τυχαία γιατί έτσι μου έβγαινε) και όντως δουλεύουν. Είναι από τους λίγους που λέει ότι μια χαρά βάζεις μύες χωρίς υπερβολικές θερμίδες. Είναι η κινητή απόδειξη. Btw το λέει ότι παίρνει τεστοστερόνη αλλά είναι πολύ επεξηγηματικος και την περισσότερη καριέρα του την έβγαλε φυσικά. Μα αυτό το λέει (και το δείχνει) μεταξύ άλλων και ο Jeff Cavaliere του Athlean X, που είναι το πιο δημοφιλές κανάλι bodybuilding/fitness στον κόσμο. Αλλά όοοοοοοχι, υπάρχουν αυτοί που επιμένουν ότι αν δεν πάρεις 15 κιλά το χειμώνα δεν κάνεις δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, mic2mic είπε Μα αυτό το λέει (και το δείχνει) μεταξύ άλλων και ο Jeff Cavaliere του Athlean X, που είναι το πιο δημοφιλές κανάλι bodybuilding/fitness στον κόσμο. Αλλά όοοοοοοχι, υπάρχουν αυτοί που επιμένουν ότι αν δεν πάρεις 15 κιλά το χειμώνα δεν κάνεις δουλειά. Πολύ καλό κανάλι κι αυτό αλλά δεν το παρακολουθώ πολύ γιατί ασχολείται ελάχιστα έως καθόλου με γυναίκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 20 ώρες πριν, gntgrx είπε Εγώ σκέφτομαι και τον @Dakonblackblade που με τα πολλά κατάφερε τη γυναίκα να ξεκινήσει γυμναστήριο και τώρα back to square 1. Χρηστάρα, τελικά μήπως να το στήσουμε στον ημιυπαίθριο που λέγαμε; Γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις μεταβίβασης 13 λεπτά πριν, mic2mic είπε Μα αυτό το λέει (και το δείχνει) μεταξύ άλλων και ο Jeff Cavaliere του Athlean X, που είναι το πιο δημοφιλές κανάλι bodybuilding/fitness στον κόσμο. Αλλά όοοοοοοχι, υπάρχουν αυτοί που επιμένουν ότι αν δεν πάρεις 15 κιλά το χειμώνα δεν κάνεις δουλειά. Παλιότερα ήταν το sixpack shortcuts. Τεράστια πρόοδος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, evabb είπε Πολύ καλό κανάλι κι αυτό αλλά δεν το παρακολουθώ πολύ γιατί ασχολείται ελάχιστα έως καθόλου με γυναίκες. Το 99% αυτών που λέει ισχύουν και για γυναίκες, άλλωστε το φόρτε του είναι η εμβιομηχανική και η σωστή επιλογή/εκτέλεση ασκήσεων. Φυσιοθεραπευτής με εμπειρία σε επαγγελματίες αθλητές είναι. Έχει επεκταθεί και σε διατροφικές / προπονητικές συμβουλές αλλά εκεί δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις