Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εχεις σώσει 2 κουτάβια και μπράβο σου. Αλλα ο εν λογω κυριος έχει έρθει σε άμεση αντιπαράθεση με κοσμο ο οποιος δεν ειναι συνεργασιμος και κυκλοφορουν και πολλοι αλήτες.Εχει χειριστει εκατοντάδες περιστατικά. 

Ξέρεις τι ειναι να παιρνεις τη πρωτοβουλια να τρως απο το προσωπικο σου χρονο ενω θα μπορουσες να εισαι σε μια παραλια και να καυλαντιζεις με τα γκομενάκια... να πηγαινεις να κτυπάς το κουδουνι του κάθε αλητη - περιθωρειακου - χασικλα της κοινωνιας και να του λές να φροντισει το ζώο του. 

Έκατσα σε μια τέτοια περιπτωση το καλοκαιρι που μας πέρασε και ευτυχως παρολιγο γλιτώσαμε τις μηνυσεις και τις αστυνομιες. Μερικοι άνθρωποι δεν παιρνουν απο λόγια. Το να σώσεις ενα κουτάβι ειναι πολύ καλο και μπράβο σου αλλα το να σώσεις ενα κουτάβι απο ενα αληταρά που νομιζει οτι ειναι κτήμα του και εχει πάνω του απολυτη εξουσια ειναι επισης απαιτητικο. 

Τεσπα εχετε τη γνώμη σας. Εχω τη δική μου. Ουτε εγω θα σου χαϊδεψω τα αυτια, δεν συμφωνω μαζι σου και τελειωσε. Καλο απογευμα. 

27 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Θα πω καλό λόγο για κάποιον ο οποίος αξίζει τον καλό λόγο. Δεν θα χαιδέψω κανενός τα αυτιά.. 

Φιλόζωος δυο ταχυτήτων ομως ε; τα παντα για τα σκυλια, ισως κάποια πραγματα για τα γατιά και ολα τα υπόλοιπα στο πιάτο.. :) (οχι δεν ειμαι vegan , αν και λόγω της σχεσης που ειναι εχω μειώσει υπερβολικά τις ποσότητες που ετρωγα και ισως τις κοψω τελείως κάποια στιγμη)

Aξιζει συμφωνα με τα κριτηρια ποιανού; εγω μπορει να έχω άλλα κριτήρια αμα το πάμε ετσι. Αλλαζω και εγω τα κριτηρια μου και δεν μου κάνει οποιος ειναι αδυνατος στα ποδια ακομη και αν ειναι γραμμωμένος σε ολο το υπολοιπο κορμι. Θα γινω και εγω αυστηρος δεν εχω προβλημα. Θα αρχισω και εγω να τον λέω chicken legs και αδυναμο διοτι ο κορμος του δεν στηριζεται σε δυνατα ποδια. Μειώνοντας τελειως ολη την προσπαθεια και το αποτελεσμα που ειχε. Αυτο ειναι αντικειμενικη κριτικη; 

Αυτο που γράφεις έχει μια βάση. Οταν ομως γινεις Βέγκαν τελειως και κοψεις και τα ψαράκια μπορεις να τη πεις σε αυτον που δεν ειναι. 

Ο Αλεξ δεν εχει καναλι οπως λές αλλα δεν τον διέψευσα του εδωσα +1 οπως δινω και σε αυτον. Εσεις εδω μου λετε οχι μη κοιτάς αυτον κοιτα τον άλλον... γιατι ολοι μυς δεν έχουνε, δεν έχουν φτιάξει ολοι το σώμα τους. Για φτιαγμενο σωμα δε μιλάμε; εσυ που ξέρεις οτι ο αθλητης που μου δειχνεις δεν έχει πάρει φαρμακα... σε παιρνει μαζι του στη προπονηση; δηλαδη με ποιο κριτηριο ο Μηλας ας πουμε ειναι σκουπιδι και αυτος που θα μου δειξεις εσυ ειναι καλυτερος. 

Το χω ξαναπει και στο παρελθον... τρελαινεστε πολυ εδω μέσα παιδια... δε κανει τοσο. Καθεστε τωρα και κράζετε εναν ανθρωπο ο οποιος εχει κινητοποιησει μέχρι και Υπουργους που έχουν πάει σπιτι του και εχει κανει εκπομπη μαζι τους. Φιλικη συμβουλη και οχι για ολους. Δε κανει τοσο θελει και λιγο πιο χαλαρα. Κανεις δεν εινα θεος ολοι έχουμε τα ψεγάδια μας. Μην ανησυχεις. 

27 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Κανε ενα πειραμε και τρωγε κοτοπουλο & μπροκολο για 5 μηνες και κανε αεροβιο και βαρη καθε μερα και ελα να δουμε ποσα κιλα θα εχεις γινει και πως θα δειχνεις  :)

Θα το κάνω αλλα για τη πάρτη μου, οχι για να με κρινει ο Χ,Ψ,Ζ που χει τα δικά του κριτήρια περι φιτνεσ. Βγαλαμε τωρα και τον Μηλά ανικανο. Ντάξει τα καταλαβα ολα ! Καλη καρδιά. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

33 λεπτά πριν, evabb είπε

Πρώτον δεν είναι σαλόνι. Δεν δεύτερον σου λείπει ή λίπη; τόση στέρηση πια στα λιπαρά; 😛

Σαλόνι ενισχυμένο είναι...😊-ήταν μάλλον, τώρα μόνο ο σάκος έμεινε!

saloni.jpg

• Like 4
  • Thanks 1

On 13/03/2020 at 16:25, Magic_Nature said:

Δάσκαλε εδω εισαι φάουλ. Προτιμω να αναγνωρισω το δικαιο πάρά να κάνω σε σενα τη καρδιά ακομη και αν σε συμπαθώ. Πολυ κακώς τον κρινεις έτσι τοσο άδικα τον άνθρωπο.

Ντιντι ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και σου έχω σταθεί βράχος εδώ 🙂 Το θέμα μας δεν είναι αν εχω δίκιο η άδικο εγω η εσυ, είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου, εσένα σ αρέσει αυτός -και εννοείται δεν σε κατηγορώ γι αυτό- αντιθέτως έμενα καθόλου δεν μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους That's All!

Δυο πραγματάκια μόνο

1. Για το σωμα του μην τον θαυμάζεις και πολυ , εσυ αν έπαιρνες αυτά που εχει πάρει αυτος μπορεί να ήσουν καλύτερος, έχεις όμως το μυαλό κ λες μακριά από αυτα , ε αυτός δεν το χει !  

2. Για τα αδεσποτακια άλλοι μπορεί να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτόν χωρίς να είναι όμως με μια κάμερα στο χέρι για να τσιμπάνε συνδρομητές ! Εγώ πχ ούτε φαντάζεσαι τι κάνω πάνω στο θέμα, τι χρόνο και χρήμα μπορεί να ξοδεύω χωρίς να εχω πει κουβέντα ούτε εδώ ούτε στο φβ ούτε πουθενά ! 

Αυτα , φιλικά πάντα ντιντι, δεν θέλω να νιώθεις οτι σου την πέφτω.

-----

Spoiler

Και για να μην νομίζεις οτι είμαι παραμυθάς τσίμπα τα αδεσποτακια μου στειρωμένα όλα ένα προς ένα.

Μπόνους φώτο πριν 25 χρονια   😁 1.86 / 95κ

Εντωμεταξύ είμαι σεσημασμένος τεντιμπόης και με την βούλα , παίζει να είμαι κ ο μοναδικός σε όλο το ινσομνια με κόκκινο απαγορευτικό στο προφίλ μου 😂 😁

964845837_Screenshot_2020-03-13DasFitnessThread2.png.ae21f6528222c76d4f46949f8e0756f5.png

• Like 3

• Moderators
32 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ναι εχεις σώσει 2 κουτάβια και μπράβο σου. Αλλα ο εν λογω κυριος έχει έρθει σε άμεση αντιπαράθεση με κοσμο ο οποιος δεν ειναι συνεργασιμος και κυκλοφορουν και πολλοι αλήτες.Εχει χειριστει εκατοντάδες περιστατικά. 

Ξέρεις τι ειναι να παιρνεις τη πρωτοβουλια να τρως απο το προσωπικο σου χρονο ενω θα μπορουσες να εισαι σε μια παραλια και να καυλαντιζεις με τα γκομενάκια... να πηγαινεις να κτυπάς το κουδουνι του κάθε αλητη - περιθωρειακου - χασικλα της κοινωνιας και να του λές να φροντισει το ζώο του. 

Έκατσα σε μια τέτοια περιπτωση το καλοκαιρι που μας πέρασε και ευτυχως παρολιγο γλιτώσαμε τις μηνυσεις και τις αστυνομιες. Μερικοι άνθρωποι δεν παιρνουν απο λόγια. Το να σώσεις ενα κουτάβι ειναι πολύ καλο και μπράβο σου αλλα το να σώσεις ενα κουτάβι απο ενα αληταρά που νομιζει οτι ειναι κτήμα του και εχει πάνω του απολυτη εξουσια ειναι επισης απαιτητικο. 

Τεσπα εχετε τη γνώμη σας. Εχω τη δική μου. Ουτε εγω θα σου χαϊδεψω τα αυτια, δεν συμφωνω μαζι σου και τελειωσε. Καλο απογευμα. 

Aξιζει συμφωνα με τα κριτηρια ποιανού; εγω μπορει να έχω άλλα κριτήρια αμα το πάμε ετσι. Αλλαζω και εγω τα κριτηρια μου και δεν μου κάνει οποιος ειναι αδυνατος στα ποδια ακομη και αν ειναι γραμμωμένος σε ολο το υπολοιπο κορμι. Θα γινω και εγω αυστηρος δεν εχω προβλημα. Θα αρχισω και εγω να τον λέω chicken legs και αδυναμο διοτι ο κορμος του δεν στηριζεται σε δυνατα ποδια. Μειώνοντας τελειως ολη την προσπαθεια και το αποτελεσμα που ειχε. Αυτο ειναι αντικειμενικη κριτικη; 

Αυτο που γράφεις έχει μια βάση. Οταν ομως γινεις Βέγκαν τελειως και κοψεις και τα ψαράκια μπορεις να τη πεις σε αυτον που δεν ειναι. 

Ο Αλεξ δεν εχει καναλι οπως λές αλλα δεν τον διέψευσα του εδωσα +1 οπως δινω και σε αυτον. Εσεις εδω μου λετε οχι μη κοιτάς αυτον κοιτα τον άλλον... γιατι ολοι μυς δεν έχουνε, δεν έχουν φτιάξει ολοι το σώμα τους. Για φτιαγμενο σωμα δε μιλάμε; εσυ που ξέρεις οτι ο αθλητης που μου δειχνεις δεν έχει πάρει φαρμακα... σε παιρνει μαζι του στη προπονηση; δηλαδη με ποιο κριτηριο ο Μηλας ας πουμε ειναι σκουπιδι και αυτος που θα μου δειξεις εσυ ειναι καλυτερος. 

Το χω ξαναπει και στο παρελθον... τρελαινεστε πολυ εδω μέσα παιδια... δε κανει τοσο. Καθεστε τωρα και κράζετε εναν ανθρωπο ο οποιος εχει κινητοποιησει μέχρι και Υπουργους που έχουν πάει σπιτι του και εχει κανει εκπομπη μαζι τους. Φιλικη συμβουλη και οχι για ολους. Δε κανει τοσο θελει και λιγο πιο χαλαρα. Κανεις δεν εινα θεος ολοι έχουμε τα ψεγάδια μας. Μην ανησυχεις. 

Θα το κάνω αλλα για τη πάρτη μου, οχι για να με κρινει ο Χ,Ψ,Ζ που χει τα δικά του κριτήρια περι φιτνεσ. Βγαλαμε τωρα και τον Μηλά ανικανο. Ντάξει τα καταλαβα ολα ! Καλη καρδιά. 

6LlqCea.png

ΓΙα τα υπολοιπα θα απαντησω μετα που θα εχω χρονο 😘

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Ντιντι ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και σου έχω σταθεί βράχος εδώ 🙂 Το θέμα μας δεν είναι αν εχω δίκιο η άδικο εγω η εσυ, είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου, εσένα σ αρέσει αυτός -και εννοείται δεν σε κατηγορώ γι αυτό- αντιθέτως έμενα καθόλου δεν μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους That's All!

Δυο πραγματάκια μόνο

1. Για το σωμα του μην τον θαυμάζεις και πολυ , εσυ αν έπαιρνες αυτά που εχει πάρει αυτος μπορεί να ήσουν καλύτερος, έχεις όμως το μυαλό κ λες μακριά από αυτα , ε αυτός δεν το χει !  

2. Για τα αδεσποτακια άλλοι μπορεί να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτόν χωρίς να είναι όμως με μια κάμερα στο χέρι για να τσιμπάνε συνδρομητές ! Εγώ πχ ούτε φαντάζεσαι τι κάνω πάνω στο θέμα, τι χρόνο και χρήμα μπορεί να ξοδεύω χωρίς να εχω πει κουβέντα ούτε εδώ ούτε στο φβ ούτε πουθενά ! 

Αυτα , φιλικά πάντα ντιντι, δεν θέλω να νιώθεις οτι σου την πέφτω.

Φιλε το ξέρω οτι ησουν απο τους πρώτους που ειχες πει εναν καλο λογο εδώ και το εκτιμώ. Βασικα πολλους καλους λογους. Επομενος ηταν ο Dakon. Δεν θα πουνε ολοι κάτι καλο. Το ξέρω αυτο και δεν με σφιγγει στο στομάχι. Ειμαι πλέον "ψυχρος εκτελεστης" αν χρειαστει. 

Διαφωνω και εγω με τα αναβολικά. Εννοειται ειναι βλακεια αυτο που έκανε αλλα εφοσον λεει οτι ειναι επιλογη του. Δε μπορεις να τον βρισεις για αυτο. 

Για τα αδεσποτάκια φιλε, εχω μια μικρη ενσταση οχι γιατι δεν εχεις κάνει εσυ. Αλλα για να συγκινησεις κοσμο οπως εχει πει και ο ιδιος και να "φοβισεις" ωστε να κανεις τη δουλειά σου θα πρέπει το πράγμα να πάρει δημοσιοτητα. Τα χω δει και απο δικές μου δουλειές ο κοσμος δυστυχως καμια φορά δεν σέβεται , δεν υπολογιζει δεν συνεργάζεται θέλει "βουρδουλα" δημοσιοτητα και δημοσια διαπομπευση για να ντραπει και να κινητοποιηθει. Και στη τελικη στο λεω και ανοιχτα εφοσον εκανε τέτοια δουλεια, έχει τη μαγκιά να εκτεθει.... να βγει να εκθεσει τον εαυτο του... ετσι... αξιζει συνδρομητες.

Ετσι ειναι ο καθενας παιρνει αναλογα με το ποσο ρισκάρει, πχ  εγω δεν βγηκα να εκθέσω τον εαυτο μου, εγω μεχρι και φωτο στο ινσομνια με συνεφάκια τη βάζω. Ενω αυτος ειναι πλέον γνωστος και επώνυμος μπορει ο ΚΑΘΕ τρελος που έφαγε μηνυση και προστιμο χιλιάρικα να πάει να του κάψει το σπιτι. Ξέρεις πολύ καλα οτι ένας αλητης δεν θα παραδεχθει ποτέ οτι έσφαλε, απλα θα δει με κακο μάτι και εκδικητικα εκεινον που του την "βγηκε" οπως αυτος νομιζει στο αλητικο μυαλο του. 

Εδω κάποιοι φοβουνται να κάνουνε μέχρι και επωνυμη καταγγελια στην αστυνομια και σου λένε "δεν ασχολουμαι δεν με ενδιαφέρει". Τις προαλλες ειχε βγει ενα αποβρασμα και τον έβριζε ολους και αυτον και τον εισαγγελέα και ολους μας και ηταν ιδιοκτητης σεκιουριτι οπλοφορουσε κτλπ... και ομως πηγε και κοντραρε αυτον.

Καταλαβαινεις απο ενα σημειο και μετά οτι μπλέκεις με υποκοσμο. Δεν ειναι απλά ο σφιχτης του γυμναστηριου που θα φάει το κουακεράκι του και θα πέσει για ύπνο για να προλάβει την μυικη αποκατάσταση. Κάνω μια δουλειά που έχω δει πολλή αλητεια. Επιτρεψε μου. 

Τελοςπαντων σεβαστή η γνωμη σου αρκει να μην εχει απαξιωτικούς χαρακτηρισμους για κάποιον που προσπαθει γιατι δε φαινεται ωραιο. Ο τυπος αυτη τη στιγμη δεν εχει ουτε οικογένεια να ασχοληθει ουτε με τα παιδιά του ασχολειται με τα σκυλιά και τα γατιά του κοσμου. Εχει αφιερωθει. Κατα τα αλλα δεν υπάρχει καμια αντιπαράθεση μεταξύ μας. Αυτα και σορρυ για τα σεντονια. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 2

• Moderators
49 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Όταν μιλάμε για ένα χώρο που παίζει ρόλο η αισθητική τότε προφανώς και θα κρίνεις το σύνολο. Αν ο άλλος κάνει μόνο άνω κορμό και τίποτα άλλο τότε όσο καλός και να είναι πάνω ναι ο κάτω κορμος θα του κλέψει όλη τη δόξα. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Είναι όπως τα μοντέλα αν πάρεις ένα μοντέλο με ωραίο σώμα και άσχημο πρόσωπο ε όσο και να το κάνεις το πρόσωπο θα σχολιάσεις.. 

Αυτο που γράφεις έχει μια βάση. Οταν ομως γινεις Βέγκαν τελειως και κοψεις και τα ψαράκια μπορεις να τη πεις κανε αυτον που δεν ειναι. 

Εγω δεν βγαίνω με κάμερες να φωνάζω ότι είμαι φιλόζωος και τα ζωάκια μας το ένα τα ζωάκια μας το άλλο.. Γενικά όλοι αυτοί είναι σκύλο φίλοι όχι φιλόζωοι.. Οι φιλόζωοι είναι λίγοι.. 

Κριτική σκέψη και εμπειρία.. Εννοείται ότι πάντα μπορεί να πέσεις έξω αλλά αργά ή γρήγορα φαίνεται τι είναι ο καθένας και αυτοί που έχουν επιτυχίες σε βάθος χρόνου το κάνουν γιατί κάνουν κάτι σωστά.. Οι Κινέζοι πχ στην άρση βαρών κάτι κάνουν καλύτερα από τους άλλους για να έχουν τέτοιες επιτυχίες συνέχεια.. Ε δε θα ακούσεις αυτόν και θα ακούσεις το 20χρονο καγκουρι που βγήκε στην τιβι για να τον δει ο κόσμος; 

Εννοείται θα το κάνεις για σένα και μόλις το κάνεις θα καταλάβεις και ένα δυο πράγματα παραπάνω που θα σε βοηθούν να κρίνεις πιο σωστά αυτά που βλέπεις.. 

Υγ; ότι έχει τούμπανο σώμα το έχει αυτόν δεν το αρνείται κανεις, το αν ταιριάζει στα γούστα μας είναι αλλο θέμα, αλλά το ότι η χημεία που τον βοήθησε του μειώνει το επίτευγμα είναι αλήθεια είτε σιυ αρέσει ούτε οχι.. 

Να και τα πρώτα μειονεκτήματα της καραντίνας. Έχετε πολύ άπλετο χρόνο. Κι απόλαυση φυσικά ο ντίντης που λέει ότι σπάστηκε και δε θα ξαναγράψει και ξαναγράφει στα καπάκια ολόκληρα σεντόνια... :)

Προπόνηση, αγροτικές δουλειές, αύριο θα πάμε και για μπανάκι στη θάλασσα. Κρίμα που την Κυριακή χαλάει ο καιρός και θα μας χαλάσει το μίνι καλοκαιράκι που πήγαμε να φτιάξουμε.

Πήγα χτες εκτάκτως σε έναν οφθαλμίατρο και μου είπε ότι το ένα μάτι είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το άλλο (30 χρόνια πάω σε οφθαλμίατρους κανείς δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε καν η κανονική μου οφθαλμίατρος που με είδε 2 φορές πριν μερικές βδομάδες) κι αυτό είναι σύμπτωμα θυροειδούς, οπότε τη Δευτέρα έχω ραντεβού με γιατρό να μου γράψει τις σχετικές αιματολογικές.

1. Ντοκ, μια που είσαι και ενδοκρινολόγος, παίζει να έχει δίκιο;

2. Τι άλλες εξετάσεις να πω στο γιατρό να μου γράψει (μιας και θα πέσει τσίμπημα); Τις κλασσικές; Λέω να βάλω και καμιά βιταμίνη, να δω που βρίσκομαι. Κυρίως τη D που υποτίθεται ότι έχουμε έλλειψη το χειμώνα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, yannis27gr είπε

Προπόνηση, αγροτικές δουλειές, αύριο θα πάμε και για μπανάκι στη θάλασσα. Κρίμα που την Κυριακή χαλάει ο καιρός και θα μας χαλάσει το μίνι καλοκαιράκι που πήγαμε να φτιάξουμε.

Θα ερθω και εγω  αλλα μονο για προπονηση και μπανιο στην θαλασσα ,αγροτικες δουλειες δεν κανω.

Εγω σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώτε ρύζι και κοτόπουλα καθε  μέρα. Εγω γενικά λευκό κρέας ( κοτόπουλο γαλοπούλα )το σιχενομε και το ρύζι.Άλλη  μια φωτό σήμερα από την διατροφή μου.πιστευω το καλύτερο είναι κρέας με λαχανικά. Μακαρόνια ρύζια σάλτσες τηγανητά    κλπ ανθυγιεινά τα έχω κόψει 10 μήνες τώρα.Αν φάω από αυτά δεν ξέρω δεν θα Νοιώθω καλά μετά.

3η μέρα βάζω ( δεν ξαναβαζω οκ ) να δείτε πως τρώω. Αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε παρακαλώ.Δεν θέλω να στερούμε τίποτα. Πριν την γυμναστική αν έχω ξεχάσει την μπάρα δημητριακων  fitnesses στο σπίτι παίρνω μια σοκολάτα υγείας μαύρη την μικρή συσκευασία. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην την φάω αφού βλέπω πως με βοηθάει σωματικά και ψυχικά.

σημερα παντζάρια με λιγο ελαιόλαδο και ξίδι βαλσαμικο ( το ιταλικό όχι τις αηδίες τα ελληνικά ) και μπιφτέκι από τον κρεοπώλη . Το κοριτσι μου δεν τα καταφέρνει με τα μπιφτέκια. Ψωμιά τέλος. Μόνο μια πίτα αραβική ολικης. στο φαγητό το πολύ.

44318510-7F5C-4025-AC5C-D19C8FA33BC2.jpeg

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@yannis27gr Aν όντως πρόκειται για εξόφθαλμο ή σημαντική διαφορά στο μέγεθος, τότε, ναι, είναι κάτι που περιμένει να δει κάποιος σε κατάσταση υπερθυρεοειδισμού. Σου είπε ο οφθαλμίατρος να κάνεις OCT; Επίσης, σου έκανε βυθοσκόπιση;

Κάνε ένα υπερηχογράφημα θυρεοειδούς και από αίμα, TSH και Free T4 και Τ3, σε πρώτη φάση. Αν βγει κάποια παθολογική τιμή το ψάχνουμε πιο βαθιά με anti-TSH αντισώματα και άλλες μορφές απεικόνισης.

Μέτρα μια ομοκυστεΐνη, εκτός από την 25 (OH) βιταμίνη D.

Επεξ/σία από gntgrx
  • Like 2

17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγω σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρώτε ρύζι και κοτόπουλα καθε  μέρα. Εγω γενικά λευκό κρέας ( κοτόπουλο γαλοπούλα )το σιχενομε και το ρύζι.Άλλη  μια φωτό σήμερα από την διατροφή μου.πιστευω το καλύτερο είναι κρέας με λαχανικά. Μακαρόνια ρύζια σάλτσες τηγανητά    κλπ ανθυγιεινά τα έχω κόψει 10 μήνες τώρα.Αν φάω από αυτά δεν ξέρω δεν θα Νοιώθω καλά μετά.

3η μέρα βάζω ( δεν ξαναβαζω οκ ) να δείτε πως τρώω. Αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε παρακαλώ.Δεν θέλω να στερούμε τίποτα. Πριν την γυμναστική αν έχω ξεχάσει την μπάρα δημητριακων  fitnesses στο σπίτι παίρνω μια σοκολάτα υγείας μαύρη την μικρή συσκευασία. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην την φάω αφού βλέπω πως με βοηθάει σωματικά και ψυχικά.

σημερα παντζάρια με λιγο ελαιόλαδο και ξίδι βαλσαμικο ( το ιταλικό όχι τις αηδίες τα ελληνικά ) και μπιφτέκι από τον κρεοπώλη . Το κοριτσι μου δεν τα καταφέρνει με τα μπιφτέκια. Ψωμιά τέλος. Μόνο μια πίτα αραβική ολικης. στο φαγητό το πολύ.

44318510-7F5C-4025-AC5C-D19C8FA33BC2.jpeg

Το παντζάρι είναι δύναμη! Καμιά ώρα πριν την προπόνηση δουλεύει νιτρικό!

• Like 1
  • Thanks 2

46 λεπτά πριν, gntgrx είπε

@yannis27gr Aν όντως πρόκειται για εξόφθαλμο ή σημαντική διαφορά στο μέγεθος, τότε, ναι, είναι κάτι που περιμένει να δει κάποιος σε κατάσταση υπερθυρεοειδισμού. Σου είπε ο οφθαλμίατρος να κάνεις OCT; Επίσης, σου έκανε βυθοσκόπιση;

Κάνε ένα υπερηχογράφημα θυρεοειδούς και από αίμα, TSH και Free T4 και Τ3, σε πρώτη φάση. Αν βγει κάποια παθολογική τιμή το ψάχνουμε πιο βαθιά με anti-TSH αντισώματα και άλλες μορφές απεικόνισης.

Μέτρα μια ομοκυστεΐνη, εκτός από την 25 (OH) βιταμίνη D.

Γιατί να μην κάνει και τα αντισώματα εξαρχής ; 

Μπορεί να βρεθούν πχ υψηλές τιμές σε αυτά αλλά ακόμα να μην έχει πειραχτεί η tsh και να θέλει μόνο παρακολούθηση. Ε καλό είναι να το ξέρει. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Μη νομίζεις ότι τα επεξεργασμένα ολικής άλεσης είναι και πολύ καλύτερα από τα αποφλοιωμένα επεξεργασμένα.  Ένα από τα οφέλη των τροφών που είναι πλήρεις είναι και η επεξεργασία που κάνει ο οργανισμός για να τις διασπάσει. Το να φας το ρεβίθι ολόκληρο δεν είναι το ίδιο με το να το φας σε χούμους. Ακόμα και η έκκριση σάλιου κατά τη μάσηση παίζει κάποιο ρόλο.

Το μπιφτέκι από τον κρεοπώλη δεν έχει ψωμί μέσα; 

Και τα τηγανητά δεν είναι απαραιτήτως ανθυγιεινά, εξαρτάται από την ποσότητα και το είδος του λαδιού.

Θα μπορούσες επίσης να κόψεις από την φωτό την Coca Cola που δεν είναι καν zero :D

Προσωπικά έχω φτάσει σε τρομερή φόρμα τρώγωντας παγωτά, σοκολάτες, ψωμιά, τηγανητά, πατατάκια, κόκα-κόλα και γενικώς οτιδήποτε ήθελα, επειδή γι'αυτό που θέλουν να κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα τον κυριότερο ρόλο παίζει η ποσότητα πρωτεΐνης και οι συνολικές θερμίδες, ασχέτως προέλευσης. Αλλά όταν μιλάμε για "υγιεινή" διατροφή, είναι άλλο θέμα.

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 2

9 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Μη νομίζεις ότι τα επεξεργασμένα ολικής άλεσης είναι και πολύ καλύτερα από τα αποφλοιωμένα επεξεργασμένα.  Ένα από τα οφέλη των τροφών που είναι πλήρεις είναι και η επεξεργασία που κάνει ο οργανισμός για να τις διασπάσει. Το να φας το ρεβίθι ολόκληρο δεν είναι το ίδιο με το να το φας σε χούμους. Ακόμα και η έκκριση σάλιου κατά τη μάσηση παίζει κάποιο ρόλο.

Το μπιφτέκι από τον κρεοπώλη δεν έχει ψωμί μέσα; 

Και τα τηγανητά δεν είναι απαραιτήτως ανθυγιεινά, εξαρτάται από την ποσότητα και το είδος του λαδιού.

Θα μπορούσες επίσης να κόψεις από την φωτό την Coca Cola που δεν είναι καν zero :D

Προσωπικά έχω φτάσει σε τρομερή φόρμα τρώγωντας παγωτά, σοκολάτες, ψωμιά, τηγανητά, πατατάκια, κόκα-κόλα και γενικώς οτιδήποτε ήθελα, επειδή γι'αυτό που θέλουν να κάνουν οι περισσότεροι εδώ μέσα τον κυριότερο ρόλο παίζει η ποσότητα πρωτεΐνης και οι συνολικές θερμίδες, ασχέτως προέλευσης. Αλλά όταν μιλάμε για "υγιεινή" διατροφή, είναι άλλο θέμα.

Το μπιφτέκι είναι όλο κρέας. Η Coca Cola light. είναι.Δεν μπορώ την zero . Μια θερμίδα παραπάνω είναι. Την κανονική Coca Cola  και γενικά άλλο αναψυκτικό  δεν το μπορώ με την μια Νοιώθω φούσκωμα από την ζάχαρη. Χυμούς μόνο τους sugar free παίρνουμε σπίτι.
Δωσε info για ψωμί. Αν φάω ψωμί πάλι δεν Νοιώθω καλά. Με τις αραβικές πίτες ολικής ( μισή την ημέρα τρώω στο φαγητό ) Νοιώθω καλύτερα το στομάχι μου. Τι μπορώ να δοκιμάσω αντί για πίτα αραβική ολικής; ( ψωμί τέλος ούτε ακουμπάω και είναι πολύ καλύτερα ) . 

Αυτό που λες όμως ( άσχετος είμαι 10 μήνες έχω αρχίσει γυμναστήριο) ότι όσες θερμίδες πάρουμε άσχετος προέλευσης έχει να κάνει και με το στομάχι του καθένος. 

5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αυτό που λες όμως ( άσχετος είμαι 10 μήνες έχω αρχίσει γυμναστήριο) ότι όσες θερμίδες πάρουμε άσχετος προέλευσης έχει να κάνει και με το στομάχι του καθένος. 

Ναι, αυτό είναι ο πρώτος κανόνας: Τρώμε αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα και αν κάτι μας πειράζει με οποιονδήποτε τρόπο το κόβουμε, ακόμα κι αν πρόκειται για την καλύτερη τροφή του κόσμου.

Από την άλλη όλα είναι και θέμα ποσοτήτων. Πρακτικά τίποτα δεν θα σε πειράξει ούτε βραχυπρόθεσμα ούτε μακροπρόθεσμα αν το παίρνεις σε σχετικά μικρές ποσότητες.

Αυτό που παίζει ρόλο είναι το τί είναι η ΒΑΣΗ της διατροφής σου. Και από αυτήν την άποψη είναι πολύ καλό η βάση να είναι τα λαχανικά.

Τώρα εδώ που θέλουν όλοι μυική ανάπτυξη, ίσως να πρέπει να γίνει κάποιος συμβιβασμός ως προς την μακροπρόθεσμη υγεία σε σχέση με την ποσότητα και την προέλευση της πρωτεΐνης. Από την άποψη ότι το κόκκινο κρέας και οι μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης έχουν πλεονεκτήματα για τη μυική ανάπτυξη αλλά ταυτόχρονα επιταχύνουν την γήρανση. Σε πολύ γενικές γραμμές αυτά.

• Like 3
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...