Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Καλα εσυ και και συναδελφος gamer ! Eγω δεν εχω κετμπελ ,βασικα δεν εχω τιποτα περα απο ενα στρωμα γιογκα που μου αφησε μια πρωην χαχα και 2 20κιλα βαρακια . Το ωραίο είναι ότι έχω κι έναν λαμπερό ήλιο πάνω από το κεφάλι μου και θα τον εκμεταλλευτώ να κάνω μεγάλους περιπάτους μπας και ξεπιαστούν τα πόδια μου. 🙃 Ήλπιζα σήμερα να πάω πάλι για προπόνηση και να τελειώσω με αυτούς τους βασανιστικούς πόνους, αλλά... Να αφήσω και τα 2 cents μου και να πω σε αυτούς που ταλαιπωρούνται από παλινδρομήσεις να δοκιμάσουν και τη μαστίχα ως λύση. Μετά από 2 μήνες θεραπείας με χάπια ppi που δε μου έκαναν τίποτα, πήρα μαστίχα σε σκόνη και έκτοτε έχω ξεχάσει τα επεισόδια της παλινδρόμησης σε τεράστιο βαθμό, δε χρειάζομαι καν τη μαστίχα κάθε μέρα. Το αναφέρω καθαρά γιατί πρόκειται για μη φαρμακευτική λύση δε θα σύστηνα χάπια από το insomnia, είμαι σοβαρός άνθρωπος. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, pananton είπε Έχει κανείς κάποιο Link ώστε να φτιάξουμε ένα workout plan για αυτές τις μέρες χωρίς gym? Από εξοπλισμό δεν έχω τίποτα εδώ Αθήνα (τον έχω μεταφέρει στο χωριό για τις διακοπές) και τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι running sessions και λίγη δουλίτσα σπίτι (air squats, core, burbees και γενικά τέτοια χωρίς εξοπλισμό)...καμιά ιδέα κανείς γιατί βλέπω αυτές οι απαγορεύσεις να κρατάνε καιρό... https://wodprep.com/wp-content/uploads/2020/01/WODprepsWODs.pdf?utm_source=reddit 13 ώρες πριν, Magic_Nature είπε 3:37 τα λιπάκια στη κοιλιά σε φάση "ογκου". Για μενα κακως χάνει μια χαρα ειναι πιο γεμάτος. Στη παρουσα φάση δεν με ενδιαφέρουν καθολου οι κοιλιακοι. Ξεχασε να γραψει τι εχει παρει ομως ε; γιατι μην εχεις αυταπατες οτι ειναι καθαρος (και δεν αναφερομαι σε ναρκωτικα ε) 2 1
Conan2046 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Αν διάβαζε κανείς Conan να θυμηθεί τον Γκονάρ τον Πίκτη, τρομερή ομοιότητα.
Magic_Nature Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Spect~ είπε https://wodprep.com/wp-content/uploads/2020/01/WODprepsWODs.pdf?utm_source=reddit Ξεχασε να γραψει τι εχει παρει ομως ε; γιατι μην εχεις αυταπατες οτι ειναι καθαρος (και δεν αναφερομαι σε ναρκωτικα ε) https://www.youtube.com/watch?v=amwzBNJlrR0 τΣΈΚΑΡΕ ΣΤΟ 4¨36 ωραια που τα λέει εχει δικιο. Οσο δεν εισαι γυμνασμενος σου λένε ααα ουυυ δεν εισαι γυμνασμενος δεν εισαι καλος δεν εισαι ωραιος μολις γινεσαι τουμπανιάρης ή καλυτερος "αααα ναι αλλα πηρε φάρμακα" οπως ειχε πει και ο τηλεπερσονας με το 8 πακ τι αλλο να κάνω για να σας το βουλώσω ρε φιλε (για τους δικους του haters) Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε https://www.youtube.com/watch?v=amwzBNJlrR0 τΣΈΚΑΡΕ ΣΤΟ 4¨36 ωραια που τα λέει εχει δικιο. Οσο δεν εισαι γυμνασμενος σου λένε ααα ουυυ δεν εισαι γυμνασμενος δεν εισαι καλος δεν εισαι ωραιος μολις γινεσαι τουμπανιάρης ή καλυτερος "αααα ναι αλλα πηρε φάρμακα" οπως ειχε πει και ο τηλεπερσονας με το 8 πακ τι αλλο να κάνω για να σας το βουλώσω ρε φιλε https://www.panagiotismilas.gr/2019/10/30/πήρα-10-κιλά-έγινα-αρκούδα-δείτε-το-νέο-γ/ 10 κιλα σε 5 μηνες και να μην εχεις γινει μπουλης δεν γινεται σε φυσιολογικες καταστάσεις.. Τωρα αν εσυ θες να πιστευεις το αντιθετο κανενα προβλημα. Παντως θα σου ελεγα να σταματησεις να βλεπεις τα ελληνικα σκουπιδια και να αρχισεις να παρακολουθεις κανεναν σοβαρο αθλητη/προπονητη 6 2 1
Magic_Nature Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Spect~ είπε https://www.panagiotismilas.gr/2019/10/30/πήρα-10-κιλά-έγινα-αρκούδα-δείτε-το-νέο-γ/ 10 κιλα σε 5 μηνες και να μην εχεις γινει μπουλης δεν γινεται σε φυσιολογικες καταστάσεις.. Τωρα αν εσυ θες να πιστευεις το αντιθετο κανενα προβλημα. Παντως θα σου ελεγα να σταματησεις να βλεπεις τα ελληνικα σκουπιδια και να αρχισεις να παρακολουθεις κανεναν σοβαρο αθλητη/προπονητη Ρε φιλε ελεος με το κράξιμο καλοπροαιρετα στο λέω. Και να πεις για κάποιον ενα καλο λογο δε θα πάθεις κάτι. Ειδες χθες εγω σου αναγνωρισα οτι εισαι δυνατος παρα το οτι κατα το παρελθον δεν εχεις μιλήσει καλά. Και το ξέρεις. Βεβαια δεν το έκανα για να σου κάνω χάρη. Τωρα σχετικά με τον Μηλά χαρακτηριζεις σκουπιδι εναν άνθρωπο ο οποιος ειναι μαχιμος , φιλοζωος , ιδυρει αστυνομια ζωων και πέρα απο ολα αυτα και την εξαιρετικη ψυχη που έχει διοτι τον γνωριζω απο κοντά , πάει γυμναστηριο πριν ακομη γεννηθούμε ολοι εμεις. Με συγχωρεις που στο λεω αλλα δε δεχομαι το χαρακτηρισμο σου. Ο τύπος εχει φάει τη ζωη του στα γυμναστηρια και προφανως μπορει να φτιάξει και να χαλάσει το σωμα οτυ οτι ώρα θελει διοτι υπάρχει το λεγομενο muscle memory. Και ξανα... μη συγκρινουμε μηλα με πορτοκάλια. Ο Μηλας ειναι ερασιτέχνης πια δεν ειναι αθλητης για να τον συγκρινω με "σοβαρους" αθλητες που δηθεν δεν χαπακώνονται. Βγηκες και έγραψες οτι δεν μας λέει πως πηρε φάρμακα , σου ανεβασα βιντεο που το λέει ξεκάθαρα τωρα μου λες ειναι σκουπιδι ετσι αυθαιρετα και δεν γινεται να πάρει 10 κιλα σε 5 μηνες χωρις να γινει μπούλης. Δηλαδη εχουμε φτάσει στο σημειο να κράζουμε και αυτο που βλέπουμε ! Ο άνθρωπος χρησιμοποιει τους μυς του για να σώζει γάτες και σκυλους απο φρεάτια στη τελική , και οχι για να τους διαφημιζει στις παραλιες για να ικανοποιησει τις ματαιοδοξιες του. Γενικά το λέω αυτο δεν εχω σκοπο να φωτογραφισω κάποιον απο εδω μέσα. Δε μπορουμε να τον χαρακτηριζουμε τοσο απαξιωτικά. Πολυ σκληροι ειστε εδω μέσα κάποιοι ρε παιδια πωπω σκληροτητα. Σκουπιδια λεει... ακου χαρακτηρισμους. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
bilya Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 magic ο μηλας εχει πει σε βίντεο οτι εχει παρει τους χυμούς του (καμαρώνοντας κι ολας) κ γι υτο δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Επίσης πραγματικά που πας κ βρίσκεις τον καθε τίποτα του ελληνικού YouTube. Υπάρχουν τοσα βίντεο με άτομα όπου κάνουν πρωταθλητισμό κ δίνουν τρομερές συμβουλές. Δλδ θα άκουγες συμβουλές για deadlift απο τους τίποτα που βλέπεις ή απο τους παρακάτω? Spoiler Γι υτο ψαξε, βρες τους τοπ σε αυτο που θες να κάνεις, φιλτραρε τι ακους κ προχωρά. 7
Magic_Nature Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, bilya είπε magic ο μηλας εχει πει σε βίντεο οτι εχει παρει τους χυμούς του (καμαρώνοντας κι ολας) κ γι υτο δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Επίσης πραγματικά που πας κ βρίσκεις τον καθε τίποτα του ελληνικού YouTube. Υπάρχουν τοσα βίντεο με άτομα όπου κάνουν πρωταθλητισμό κ δίνουν τρομερές συμβουλές. Δλδ θα άκουγες συμβουλές για deadlift απο τους τίποτα που βλέπεις ή απο τους παρακάτω? Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Γι υτο ψαξε, βρες τους τοπ σε αυτο που θες να κάνεις, φιλτραρε τι ακους κ προχωρά. Ο καθένας καμαρώνει για διαφορετικους λογους, άλλος λέει εγω δεν βάζω ποτέ προφυλακτικο, άλλος κάνει επικινδυνα αθληματα σε γκρέμια, άλλος βλεπει πάνω στη συσκευασια του πακέτου των τσιγάρων το καρκινο παρολαυτα αναβει με έμφαση το τσιγαράκι του ! Ο συγκεκριμενος βγήκε και ειπε ναι παιρνω ειναι επιλογή μου. Μην το κάνετε εσεις. Επισης ειπε να μην μειώνουν τη προσπαθεια του ρίχνοντας το στο φάρμακο διοτι δεν πέτυχε μονο απο αυτο. Κανει και σκληρη διατροφη -μονοφαγια - σκληρη προπονηση. Αν κάποιος δεν έκανε μονοφαγια - σκληρη διατροφή και σκληρη προπονηση με αεροβιο πρωι και βάρη το βράδυ (προσωπικα δεν το εχω κανει ποτέ αυτο την ιδια μέρα) με μονο τα φάρμακα να έπαιρνε απλα θα ξεκινουσε κουράδας.... μια και το ριχνουμε βλέπω στους χαρακτηρισμους.... και κουράδας θα τελειωνε. Απλό. Τωρα τον Μηλά δεν τον βλέπω για τις άρσεις θανάτου γιατι δεν έχει δειξει ποτέ. Αλλα εδωσε πολύ καλές συμβουλες στη προπονηση του (με ντροπ σέτ) εννοειται λέγοντας πως μπορεις να γινεις τουμπανάρας με λιγα κιλά και υψηλη ένταση. Στη διατροφη ειναι πολυ σκληρος δεν μπορω να τον ακολουθησω. Δεν θα αντεχα να τρωω επι 3 μηνες ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΜΠΡΟΚΟΛΟ-ΝΕΡΟ και τιποτα άλλο. Κάθε μέρα + το αεροβιο 6 το πρωι + τα βαρη το απογευμα στο γυμναστηριο. Καλο ειναι να αναγνωριζουμε κάποια πράγματα ακομη και αν αυτος που βλέπουμε δεν εμπιπτει στα προσωπικά μας κριτήρια. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
bilya Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ο καθένας καμαρώνει για διαφορετικους λογους, άλλος λέει εγω δεν βάζω ποτέ προφυλακτικο, άλλος κάνει επικινδυνα αθληματα σε γκρέμια, άλλος βλεπει πάνω στη συσκευασια του πακέτου των τσιγάρων το καρκινο παρολαυτα αναβει με έμφαση το τσιγαράκι του ! Ο συγκεκριμενος βγήκε και ειπε ναι παιρνω ειναι επιλογή μου. Μην το κάνετε εσεις. Επισης ειπε να μην μειώνουν τη προσπαθεια του ρίχνοντας το στο φάρμακο διοτι δεν πέτυχε μονο απο αυτο. Κανει και σκληρη διατροφη -μονοφαγια - σκληρη προπονηση. Αν κάποιος δεν έκανε μονοφαγια - σκληρη διατροφή και σκληρη προπονηση με αεροβιο πρωι και βάρη το βράδυ (προσωπικα δεν το εχω κανει ποτέ αυτο την ιδια μέρα) με μονο τα φάρμακα να έπαιρνε απλα θα ξεκινουσε κουράδας.... μια και το ριχνουμε βλέπω στους χαρακτηρισμους.... και κουράδας θα τελειωνε. Απλό. Τωρα τον Μηλά δεν τον βλέπω για τις άρσεις θανάτου γιατι δεν έχει δειξει ποτέ. Αλλα εδωσε πολύ καλές συμβουλες στη προπονηση του (με ντροπ σέτ) εννοειται λέγοντας πως μπορεις να γινεις τουμπανάρας με λιγα κιλά και υψηλη ένταση. Στη διατροφη ειναι πολυ σκληρος δεν μπορω να τον ακολουθησω. Δεν θα αντεχα να τρωω επι 3 μηνες ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΜΠΡΟΚΟΛΟ-ΝΕΡΟ και τιποτα άλλο. Κάθε μέρα + το αεροβιο 6 το πρωι + τα βαρη το απογευμα στο γυμναστηριο. κ εδώ είναι αυτό που σου λέω οτι πρέπει να μάθεις να φιλτραρεις τι ακούς κ τι βλέπεις. Πραγματικά πιστεύεις οτι έβαλε με κοτόπουλο κ μπρόκολο 10 κιλά ? Θεωρείς οι χυμοί που έπινε δεν έκαναν τίποτα? Δες powerlifters, bodybuilders strongman τι τρώνε γι να καταλάβεις οτι ο συγκεκριμένος ειτε απλα λεει για να λεει (δεν ειναι η πρώτη φορά άλλωστε) ή κατι κρύβει. Εσυ διαλέγεις τι θες. Το YouTube έχει απίστευτο υλικό κρίμα να χάνεις τον χρόνο σου με τετοια ατομα. 5
OneWaySystem Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Είμαστε μια ωραία οικογένεια 🙂 Τοξο έχεις ακόμη το πρόγραμμα με το κετλεμπερ που είχα δείξει ρε θηρίο ? Δεν είναι τυχαίο που σου έχω την μεγαλύτερη αδυναμία εδώ (οκ μαζί με την Μαργαρίτα 🙂 ) Εντωμεταξύ όταν εγώ έκανα και τα πρότεινα τα κετλεμπερ δεν τα ήξερε άνθρωπος, τώρα που γίνανε τις μόδας δεν ασχολούμαι έτσι από αντίδραση 🙃 Για τον Μηλα θα πω μόνο πως αρχ@@ φιλόζωος είναι τα σκυλιά τον ενδιαφέρουν, για τα γατάκια χέστηκε πραγματικά! Βασικά η κονομα τον ενδιαφέρει μέσω των σελίδων του αλλά οκ αφού βρίσκει χαζους καλά κάνει .. Το πόσο καλά είναι στα μυαλά του δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να βγάλεις πόρισμα, βλέπεις την φάτσα του και αυτό αρκεί.. 6 1
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ρε φιλε ελεος με το κράξιμο καλοπροαιρετα στο λέω. Και να πεις για κάποιον ενα καλο λογο δε θα πάθεις κάτι. Ειδες χθες εγω σου αναγνωρισα οτι εισαι δυνατος παρα το οτι κατα το παρελθον δεν εχεις μιλήσει καλά. Και το ξέρεις. Βεβαια δεν το έκανα για να σου κάνω χάρη. Τωρα σχετικά με τον Μηλά χαρακτηριζεις σκουπιδι εναν άνθρωπο ο οποιος ειναι μαχιμος , φιλοζωος , ιδυρει αστυνομια ζωων και πέρα απο ολα αυτα και την εξαιρετικη ψυχη που έχει διοτι τον γνωριζω απο κοντά , πάει γυμναστηριο πριν ακομη γεννηθούμε ολοι εμεις. Με συγχωρεις που στο λεω αλλα δε δεχομαι το χαρακτηρισμο σου. Ο τύπος εχει φάει τη ζωη του στα γυμναστηρια και προφανως μπορει να φτιάξει και να χαλάσει το σωμα οτυ οτι ώρα θελει διοτι υπάρχει το λεγομενο muscle memory. Και ξανα... μη συγκρινουμε μηλα με πορτοκάλια. Ο Μηλας ειναι ερασιτέχνης πια δεν ειναι αθλητης για να τον συγκρινω με "σοβαρους" αθλητες που δηθεν δεν χαπακώνονται. Βγηκες και έγραψες οτι δεν μας λέει πως πηρε φάρμακα , σου ανεβασα βιντεο που το λέει ξεκάθαρα τωρα μου λες ειναι σκουπιδι ετσι αυθαιρετα και δεν γινεται να πάρει 10 κιλα σε 5 μηνες χωρις να γινει μπούλης. Δηλαδη εχουμε φτάσει στο σημειο να κράζουμε και αυτο που βλέπουμε ! Ο άνθρωπος χρησιμοποιει τους μυς του για να σώζει γάτες και σκυλους απο φρεάτια στη τελική , και οχι για να τους διαφημιζει στις παραλιες για να ικανοποιησει τις ματαιοδοξιες του. Γενικά το λέω αυτο δεν εχω σκοπο να φωτογραφισω κάποιον απο εδω μέσα. Δε μπορουμε να τον χαρακτηριζουμε τοσο απαξιωτικά. Πολυ σκληροι ειστε εδω μέσα κάποιοι ρε παιδια πωπω σκληροτητα. Σκουπιδια λεει... ακου χαρακτηρισμους. Το αν είναι καλός άνθρωπος ή όχι δεν έχει καμία σημασία από την στιγμή που τα βίντεο του έχουν σχέση με το body building. Επίσης υπάρχουν κι άλλοι που το λένε ότι έχουν πάρει διάφορα ματζουνια αλλά είναι σοβαροί σε αυτό που κάνουν και δεν τους το καταλογιζει κανείς. Το ελληνικό YouTube είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων μια κάκιστη αντιγραφή μεγάλων ξενόγλωσσων καναλιών.
JcD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Κάτι τέτοιες στιγμές μου λίπη το σαλόνι μου όπως ήταν μέχρι πέρυσι...😂 5
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, JcD είπε Κάτι τέτοιες στιγμές μου λίπη το σαλόνι μου όπως ήταν μέχρι πέρυσι...😂 Πρώτον δεν είναι σαλόνι. Δεν δεύτερον σου λείπει ή λίπη; τόση στέρηση πια στα λιπαρά; 😛 1
Magic_Nature Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε Για τον Μηλα θα πω μόνο πως αρχ@@ φιλόζωος είναι τα σκυλιά τον ενδιαφέρουν, για τα γατάκια χέστηκε πραγματικά! Βασικά η κονομα τον ενδιαφέρει μέσω των σελίδων του αλλά οκ αφού βρίσκει χαζους καλά κάνει .. Το πόσο καλά είναι στα μυαλά του δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να βγάλεις πόρισμα, βλέπεις την φάτσα του και αυτό αρκεί.. Φιλε ενας ειναι δεν μπορει να ασχοληθει με ολα τα θεματα του κοσμου. Άλλο οι σκυλοι άλλοι οι γάτες ειναι τεράστια κεφάλαια μεταξύ τους. Δυστυχως ειναι απο τους μοναδικους που έχει προσφέρει και μάλιστα εθελοντικά. Και τον κράζουμε απο το καναπέ του σπιτιού μας ως προς αυτο το θέμα. θα ήθελα πραγματικά να δω κάποιους να πηγαινετε να τα βάλετε και να ΄ρχεστε σε άμεση αντιπαράθεση με το κάθε απόβρασμα της κοινωνιας τον κάθε τεμπελη ανεπροκοπο ανίκανο άνθρωπο που εχει απλα ενα ζωο αλυσοδεμένο και το βασανιζει αντι να το δώσει κάπου αλλού. Ο Μηλάς εχει χειριστει πολλές τέτοιες περιπτώσεις με μεγάλη επιτυχια και τεράστια υπομονη.Ειναι δυσκολο να αγαπας τοσο τα ζώα και να βλέπεις ανθρωπους οχι μονο να ειναι τελειως ανικανοι αλλα οταν πας να τους μιλησεις να σε ειρωνευονται κιολας. Ηρωας που δεν τους άρχισε στις γρηγορες. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ απο λογια κάποιοι. Δάσκαλε εδω εισαι φάουλ. Προτιμω να αναγνωρισω το δικαιο πάρά να κάνω σε σενα τη καρδιά ακομη και αν σε συμπαθώ. Πολυ κακώς τον κρινεις έτσι τοσο άδικα τον άνθρωπο. Και μερικα λεφτά να έβγαλε στη τελική μαγκιά του , αφιέρωσε χρονο. Τσάμπα θα έχουμε τον καθενα να δουλευει; εσυ δουλευεις τσάμπα; Και εντάξει επειδη εχω σπαστει λιγο με το τροπο που του επιτιθεστε θα αποχωρησω απο τη κουβέντα και δεν θα απαντησω για την ώρα σε άλλα μηνύματα. Καλο απογευμα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 1 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε Ρε φιλε ελεος με το κράξιμο καλοπροαιρετα στο λέω. Και να πεις για κάποιον ενα καλο λογο δε θα πάθεις κάτι. Ειδες χθες εγω σου αναγνωρισα οτι εισαι δυνατος παρα το οτι κατα το παρελθον δεν εχεις μιλήσει καλά. Και το ξέρεις. Βεβαια δεν το έκανα για να σου κάνω χάρη. Θα πω καλό λόγο για κάποιον ο οποίος αξίζει τον καλό λόγο. Δεν θα χαιδέψω κανενός τα αυτιά.. Αναφορά σε κείμενο Τωρα σχετικά με τον Μηλά χαρακτηριζεις σκουπιδι εναν άνθρωπο ο οποιος ειναι μαχιμος , φιλοζωος , ιδυρει αστυνομια ζωων και πέρα απο ολα αυτα και την εξαιρετικη ψυχη που έχει διοτι τον γνωριζω απο κοντά , πάει γυμναστηριο πριν ακομη γεννηθούμε ολοι εμεις. Φιλόζωος δυο ταχυτήτων ομως ε; τα παντα για τα σκυλια, ισως κάποια πραγματα για τα γατιά και ολα τα υπόλοιπα στο πιάτο.. (οχι δεν ειμαι vegan , αν και λόγω της σχεσης που ειναι εχω μειώσει υπερβολικά τις ποσότητες που ετρωγα και ισως τις κοψω τελείως κάποια στιγμη) Αναφορά σε κείμενο Με συγχωρεις που στο λεω αλλα δε δεχομαι το χαρακτηρισμο σου. Ο τύπος εχει φάει τη ζωη του στα γυμναστηρια και προφανως μπορει να φτιάξει και να χαλάσει το σωμα οτυ οτι ώρα θελει διοτι υπάρχει το λεγομενο muscle memory. Και ο One εχει φαει τη ζωη του στα γυμναστηρια και ηταν με κοτοπουλο και ρυζι μερα νυχτα αλλα οπως εγινε αυτος δεν ειχε γινει ουτε στα καλα, guess why! Το οτι ειναι πιο ευκολο και γρήγορο για καποιον που ειχε ενα Χ ογκο στο παρελθον να μεγαλωσει ξανα δεν σημαινει οτι μπορει να το κανει σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, ειδικα οσο ανεβαινουν τα κιλα και η ηλικια. Αναφορά σε κείμενο Και ξανα... μη συγκρινουμε μηλα με πορτοκάλια. Ο Μηλας ειναι ερασιτέχνης πια δεν ειναι αθλητης για να τον συγκρινω με "σοβαρους" αθλητες που δηθεν δεν χαπακώνονται. Βγηκες και έγραψες οτι δεν μας λέει πως πηρε φάρμακα , σου ανεβασα βιντεο που το λέει ξεκάθαρα τωρα μου λες ειναι σκουπιδι ετσι αυθαιρετα και δεν γινεται να πάρει 10 κιλα σε 5 μηνες χωρις να γινει μπούλης. Δηλαδη εχουμε φτάσει στο σημειο να κράζουμε και αυτο που βλέπουμε ! Αναφερθηκα γενικα στην ελληνικη σκηνη του youtube που δυστυχως ειναι για τα πανηγυρια στο μεγαλυτερο βαθμο.. Οταν ενας ανθρωπος παει απο τα 78 στα 88 σε 5 μηνες με κοιλιακους φλεβικοτητα κλπ (ειδικα οταν δεν ακουμπαει τον κατω κορμο) και προσπαθει να πεισει τον κοσμο οτι ειναι φυσικος ε σκουπιδι μπορω να τον χαρακτηρίσω μονο.. Εκτιμω αυτους που παίρνουν και το παραδεχονται και του σεβομαι .. Γενικα η αποψη μου ειναι οτι οσο δεν ανταγωνιζεσαι με αλλους παρε οτι θες, αν ανταγωνιζεσαι με αλλους και παιρνεις τοτε αμεσως εισαι σκουπιδι. Αναφορά σε κείμενο Ο άνθρωπος χρησιμοποιει τους μυς του για να σώζει γάτες και σκυλους απο φρεάτια στη τελική , και οχι για να τους διαφημιζει στις παραλιες για να ικανοποιησει τις ματαιοδοξιες του. Γενικά το λέω αυτο δεν εχω σκοπο να φωτογραφισω κάποιον απο εδω μέσα. Δε μπορουμε να τον χαρακτηριζουμε τοσο απαξιωτικά. Πολυ σκληροι ειστε εδω μέσα κάποιοι ρε παιδια πωπω σκληροτητα. Σκουπιδια λεει... ακου χαρακτηρισμους. Ξερεις ποσοι το κανουν αυτο χωρις μυς και χωρις να το διατυμπανίζουν σε ολα τα Social media .. 3 κουταβια εχω σωσει μονο εγω σε 2 χρονια και μαντεψε; δεν το ξερει σχεδον κανεις 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε Ο καθένας καμαρώνει για διαφορετικους λογους, άλλος λέει εγω δεν βάζω ποτέ προφυλακτικο, άλλος κάνει επικινδυνα αθληματα σε γκρέμια, άλλος βλεπει πάνω στη συσκευασια του πακέτου των τσιγάρων το καρκινο παρολαυτα αναβει με έμφαση το τσιγαράκι του ! Ο συγκεκριμενος βγήκε και ειπε ναι παιρνω ειναι επιλογή μου. Μην το κάνετε εσεις. Για αυτο τον σεβομαστε για οτι τωρα λεει οτι δεν παιρνει ενω ειναι ξεκαθαρο, για καποιον που ξερει 2 πραγματα το αν το κανει, τον κατακρινουμε. Αναφορά σε κείμενο Επισης ειπε να μην μειώνουν τη προσπαθεια του ρίχνοντας το στο φάρμακο διοτι δεν πέτυχε μονο απο αυτο. Κανει και σκληρη διατροφη -μονοφαγια - σκληρη προπονηση. Αν κάποιος δεν έκανε μονοφαγια - σκληρη διατροφή και σκληρη προπονηση με αεροβιο πρωι και βάρη το βράδυ (προσωπικα δεν το εχω κανει ποτέ αυτο την ιδια μέρα) με μονο τα φάρμακα να έπαιρνε απλα θα ξεκινουσε κουράδας.... μια και το ριχνουμε βλέπω στους χαρακτηρισμους.... και κουράδας θα τελειωνε. Απλό. Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει ριξει δουλεια για αυτο το αποτελεσμα. Ασχετα τα δυο μεταξυ τους. Αν και να ξερεις αυτοι που παίρνουν μπορει να εχουν μεγαλυτερη μυικη αναπτυξη ακομη και οταν δεν γυμναζονται απο καποιον ο οποιος γυμναζεται και δεν παιρνει. Αναφορά σε κείμενο Τωρα τον Μηλά δεν τον βλέπω για τις άρσεις θανάτου γιατι δεν έχει δειξει ποτέ. Αλλα εδωσε πολύ καλές συμβουλες στη προπονηση του (με ντροπ σέτ) εννοειται λέγοντας πως μπορεις να γινεις τουμπανάρας με λιγα κιλά και υψηλη ένταση. Στη διατροφη ειναι πολυ σκληρος δεν μπορω να τον ακολουθησω. Δεν θα αντεχα να τρωω επι 3 μηνες Κατι το οποιο σου ειχε πει και ο αλεξ χωρις να εχει καναλι στο youtube. Αναφορά σε κείμενο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΜΠΡΟΚΟΛΟ-ΝΕΡΟ και τιποτα άλλο. Κάθε μέρα + το αεροβιο 6 το πρωι + τα βαρη το απογευμα στο γυμναστηριο. Καλο ειναι να αναγνωριζουμε κάποια πράγματα ακομη και αν αυτος που βλέπουμε δεν εμπιπτει στα προσωπικά μας κριτήρια. Κανε ενα πειραμε και τρωγε κοτοπουλο & μπροκολο για 5 μηνες και κανε αεροβιο και βαρη καθε μερα και ελα να δουμε ποσα κιλα θα εχεις γινει και πως θα δειχνεις Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από Spect~ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις