Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
5 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Να μας απαντησει σε αυτο ο One.

Kάποιος που "γενετικ'α" οπως λέει δεν έχει πχ στηθος μπορει να το φτιάξει με καταλληλη προπονηση ; 

OneWay το μικροφωνο σε σενα :D 

Περιμενω απάντηση ενω θα τρώω το βραδινο μου ! 

masa.jpg

Φυσικά και γίνεται. Απλά θέλει περισσότερη προσπάθεια 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Και μια σημερινη μετα απο αρκετς κρεπαλες αυτες τις μερες

https://www.dropbox.com/sh/3tdbw92fjsotp01/AAA0XlXYzay2k_T8vuGaYH8ua?dl=0

Σαν νιντζα άνοιξα τα λινκς ενώ ο άντρας μου παίζει cod. 

• Like 1

Evabb, ποιο παίζει κι εμένα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι; Δηλαδή καίγομαι με  αυτό το παιχνίδι. 

Η χρονιά φέτος με θέλει χοντρή, δεν εξηγείται. Να προσέχετε ε. 😁

• Like 4
  • Sad 1

Το modern warfare warzone. Το τελευταίο που βγήκε προχθές. Κόντευε να δαγκώσει το πληκτρολόγιο περιμένοντας να κατέβει. 3 μήνες νιαουριζε σαν κακαθημενο που δεν έβγαινε ενώ υπήρχαν τα άπειρα leeks. Θες να σου κάνω κονε να παίζετε ομάδα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3:37 

τα λιπάκια στη κοιλιά σε φάση "ογκου". Για μενα κακως χάνει μια χαρα ειναι πιο γεμάτος. Στη παρουσα φάση δεν με ενδιαφέρουν καθολου οι κοιλιακοι. 

Επεξ/σία από Magic_Nature

7 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

3:37 

τα λιπάκια στη κοιλιά σε φάση "ογκου". Για μενα κακως χάνει μια χαρα ειναι πιο γεμάτος. Στη παρουσα φάση δεν με ενδιαφέρουν καθολου οι κοιλιακοι. 

Ανθρωπο που δεν ακουμπαει καν τα ποδια του δεν μπορω να τον παρω σοβαρα στο θεμα fitness η αληθεια ειναι

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Ανθρωπο που δεν ακουμπαει καν τα ποδια του δεν μπορω να τον παρω σοβαρα στο θεμα fitness η αληθεια ειναι

Ντάξει ο καθενας εχει τα δυνατα και τα αδυνατα σημεια του. Εγω πχ πολυ δυνατά ποδια και χοντρο κορμο. Το μονο που "ζηλευω" ειναι το στηθος και οι ώμοι του, οι κοιλιακοι που παλευει να φτιάξει δεν με ενδιαφέρουν απλα να μην πετάγεται η κοιλιά δεν θέλω. 

Εγω πχ το περισσοτερο τωρα που πάχυνα το άρπαξα στα ποδια , λιγο ώμους , λιγο στήθος. Χέρια καθολου, λιγο πλάτη και λιγο περισσοτερο κοιλιά. Θελω να δουλεψω στηθος και χέρια. Εσυ τι προπονηση κάνεις ; 

2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ντάξει ο καθενας εχει τα δυνατα και τα αδυνατα σημεια του. Εγω πχ πολυ δυνατά ποδια και χοντρο κορμο. Το μονο που "ζηλευω" ειναι το στηθος και οι ώμοι του, οι κοιλιακοι που παλευει να φτιάξει δεν με ενδιαφέρουν απλα να μην πετάγεται η κοιλιά δεν θέλω. 

Εγω πχ το περισσοτερο τωρα που πάχυνα το άρπαξα στα ποδια , λιγο ώμους , λιγο στήθος. Χέρια καθολου, λιγο πλάτη και λιγο περισσοτερο κοιλιά. Θελω να δουλεψω στηθος και χέρια. 

Φιλε μου δεν ειναι αδυνατο σημειο,ειναι οτι δεν το ακουμπαει αυτο το μερος ,το εχει πει,δεν κανει ποδια,για αυτο παντα και με 40 βαθμους φοραει παντα φορμες

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Φιλε μου δεν ειναι αδυνατο σημειο,ειναι οτι δεν το ακουμπαει αυτο το μερος ,το εχει πει,δεν κανει ποδια,για αυτο παντα και με 40 βαθμους φοραει παντα φορμες

Γιατι το κάνει αυτο εχει πει; 

ναι δικιο έχεις. Απο οτι βλέπω εδω δεν φαινεται να έχει αδυναμα ποδια. https://www.panagiotismilas.gr/2019/10/05/10-χρόνια-μετά/

κοιτα πως αλλαξε ρε φιλε ! Πωπω αλλος ανθρωπος. 

Πάντως εγω θα έμενα στα 87 κιλά που έφτασε. Και αμα δεν φαινεται ο κοιλιακος στη παραλια νά. Κοιταξε πως έχασε λιγο ώμο και χέρι. Ετσι πάνε αυτα φιλε! Στη γραμμωση χάνεις , στον ογκο παιρνεις ! 

6 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Μπριζόλα με οδοντογλυφιδες δλδ; 

Μας κλείσανε κι εδώ. Πάω στο σχολείο για τελευταία φορά και από Δευτέρα κλειστά έως και 3 Απρίλη και μετά ξεκινάνε οι διακοπές του Πάσχα. Κλειστά και τα γυμναστήρια. Ευτυχώς έχω έναν μικρό εξοπλισμό στο σπίτι (σκοινάκι, λάστιχα, στρωματακια) και έχω βρει ένα καλό βίντεο με προπόνηση μόνο με σωματικό βάρος. Θα σας το ποσταρω εδώ το απόγευμα γιατί θεωρώ ότι η κοπέλα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο εν λόγω βίντεο. 

Έχει κανείς κάποιο Link ώστε να φτιάξουμε ένα workout plan για αυτές τις μέρες χωρίς gym? Από εξοπλισμό δεν έχω τίποτα εδώ Αθήνα (τον έχω μεταφέρει στο χωριό για τις διακοπές) και τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι running sessions και λίγη δουλίτσα σπίτι (air squats, core, burbees και γενικά τέτοια χωρίς εξοπλισμό)...καμιά ιδέα κανείς γιατί βλέπω αυτές οι απαγορεύσεις να κρατάνε καιρό... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pananton είπε

Έχει κανείς κάποιο Link ώστε να φτιάξουμε ένα workout plan για αυτές τις μέρες χωρίς gym? Από εξοπλισμό δεν έχω τίποτα εδώ Αθήνα (τον έχω μεταφέρει στο χωριό για τις διακοπές) και τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι running sessions και λίγη δουλίτσα σπίτι (air squats, core, burbees και γενικά τέτοια χωρίς εξοπλισμό)...καμιά ιδέα κανείς γιατί βλέπω αυτές οι απαγορεύσεις να κρατάνε καιρό... 

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα  η διαρκεια . Πρεπει να βρουμε σοβαρους εναλλακτικους τροπους  γυμναστικης αν και δεν ειμαι  fan .

Επεξ/σία από Fotis13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...