Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, poulinos είπε

μετα την δουλεια που εχω ριξει αυτον τον μηνα με εξαιρεση την τσεχια τα σκαλακια θα ειναι χαλαρωση

οπως το ειπεςIMG-59262b3707517212cc7591ebfcb4debe-V.jpg

Ε φιλος ηταν να μη παρουμε τη κατρακυλα..... εμενα μου κανε εντυπωση που πηγατε κιολας σημερα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για τον Ντίντι που πιστεύει σε βαμπίρ και βαρυκόκκαλους. Υπάρχουν και πιο επιστημονικά άρθρα αλλά τα αφήνω για τον ίδιο αν πραγματικά τον ενδιαφέρει να μάθει και να μην αναπαράγει σαν παπαγαλάκι αστικούς μύθους.

Πάντως και η δική ζωή έχει επηρεαστεί τα μάλα όπως όλων και προβλέπεται και μια γεμάτη γεμάτη μείωση εσόδων τους επόμενους μήνες αλλά αναφορικά με την προπόνηση, όχι μόνο δε μου προξένησε πρόβλημα ο κορονοιός αλλά αντίθετα τη βελτίωσε. Προβλέπονται 2 -που στανταράκι θα γίνουν τουλάχιστον 4- βδομάδες εγκλεισμού στο σπίτι οπότε έχω όλο το χρόνο να κάνω τις δίωρες προπονήσεις που επιθυμούσα και που ποτέ δεν προλάβαινα να κάνω πριν.

• Like 4
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Για τον Ντίντι που πιστεύει σε βαμπίρ και βαρυκόκκαλους. Υπάρχουν και πιο επιστημονικά άρθρα αλλά τα αφήνω για τον ίδιο αν πραγματικά τον ενδιαφέρει να μάθει και να μην αναπαράγει σαν παπαγαλάκι αστικούς μύθους.

Πάντως και η δική ζωή έχει επηρεαστεί τα μάλα όπως όλων και προβλέπεται και μια γεμάτη γεμάτη μείωση εσόδων τους επόμενους μήνες αλλά αναφορικά με την προπόνηση, όχι μόνο δε μου προξένησε πρόβλημα ο κορονοιός αλλά αντίθετα τη βελτίωσε. Προβλέπονται 2 -που στανταράκι θα γίνουν τουλάχιστον 4- βδομάδες εγκλεισμού στο σπίτι οπότε έχω όλο το χρόνο να κάνω τις δίωρες προπονήσεις που επιθυμούσα και που ποτέ δεν προλάβαινα να κάνω πριν.

Ε τωρα ντάξει θα παιξουμε το παιχνιδι με τις έρευνες και εγω εχω ερευνα που λέει το αντιθετο. Εγραψα κάτι συγκεκριμενο και αυτο ισχυει. Τωρα αν δεν το δέχεσαι δεν με πειράζει. Πχ κάποιος που εχει πιο ανοιχτη περιφέρεια και λιγο λιπος να βάλει θα φαινεται απο κάποιον που ειναι πιο κλειστος κάτω. Αυτα φαινονται και με το μάτι , τι να τις κάνω τις έρευνες. 

Αν εχεις ανοιχτη περιφέρεια, και συνεχιζεις να χάνεις κιλα στο τέλος θα φαινεσαι πάνω πχ σκελετωμένος και κάτω πιο ανοιχτος. Αυτο ειναι θεμα με τον σκελετο του καθενος αυτο έγραψα αλλα ως συνηθως κάποιοι μπηκαν στο γνωστο τρυπάκι να το διαστρεβλώσουν. Δεν ασχολουμαι καν απο οσο ειδες ουτε απάντησα. Για να μη πειτε μετά οτι τσακωνομαι εγω και θα κλειδωθει το θρέντ. 

Σε βλακειες δεν απαντάω ξανα το λέω απο τώρα. Και δεν εννοω το δικο σου ποστ παρα το οτι και εσυ πας να μου τη βγεις. Πχ εγω δεν σε ειπα παπαγαλάκι. Μαθετε να κανετε κουβεντούλα χωρις να χαρακτηριζετε γιατι ολο παρεξηγησεις θα προκυπτουν και μετά θα απορειτε. Εμενα δεν με νοιάζει αλλα βλέπω σημεια. 

Επεξ/σία από Magic_Nature

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Παρνηθα σκαλακια να χτισουμε και αντοχη  και βαρος στο σακιδιο ,κλασικη προπονηση ορειβατη .

Πήγα σε μια φιλη στον 8ο σήμερα, έκανα να το ανέβω σερί τρεξίματακι και έκλασα μέντες ρε φίλε τα έπαιξα σταμάτησα 5 λεπτά να ξελαχανιάσω , παει κολλήσαμε κορονοιους, καλα λενε αυτοι που προσέχουν περισσότερο την πατάνε πάντα!

40 λεπτά πριν, k4ts0u είπε

Σκεφτομαι να πηγαινω σε κανενα παρκο με το ποδηλατο και να κανω μονοζυγο,διζυγο προς το παρον και λιγο ωμους χερια σπιτι με αλτηρες.

Ψιτ κανονισε να γεμίσουν τα πάρκα τωρα και να μην μπορούμε να παμε για προπόνηση ουτε εκει ε ? 😁

7 λεπτά πριν, 4saken είπε

@OneWaySystem Ο Ντιντις λεει οτι πηρε 7 κιλα σε ενα χρονο περιπου, εγω λεω οτι τα 5 τουλαχιστον ειναι λιπος και νερο.Ποια η γνωμη σου?

Νταξει τον αδικεις δεν ειπε οτι πηρε 7 κιλα μύες ο ανθρωπος, το παραδέχεται οτι δύναμη παιζει τωρα, λογικό να εβαλε λίπος με ταχινι και φυστικοβούτυρο θα κατακτήσει την κορυφή 😄

5 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Και μια σημερινη μετα απο αρκετς κρεπαλες αυτες τις μερες

https://www.dropbox.com/sh/3tdbw92fjsotp01/AAA0XlXYzay2k_T8vuGaYH8ua?dl=0

Σπεκτ επικλινή ούτε καν ε ? Ξέρεις τι ειναι, τον έχεις ακουστά? 😂

Ωραίος , μπράβο !

20 minutes ago, Magic_Nature said:

Ε φιλος ηταν να μη παρουμε τη κατρακυλα..... εμενα μου κανε εντυπωση που πηγατε κιολας σημερα. 

ολες τις ημερες ηταν ηρεμα αλλα σημερα παρα ηταν ηρεμα.λογικο που κλεινουν

δεν πειραζει ας βελτιωθουμε σε μονοζυγο και cardio για τα βουνα.ωραια ειναι και αυτα

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, poulinos είπε

μετα την δουλεια που εχω ριξει αυτον τον μηνα με εξαιρεση την τσεχια τα σκαλακια θα ειναι χαλαρωση

οπως το ειπεςIMG-59262b3707517212cc7591ebfcb4debe-V.jpg

Τι έγινε ρε παιδιά κλείνει ; 
εγω σήμερα μεσημέρι  ειμουν και δεν είπαν τίποτα. Αύριο με βλέπω με βάρη στο σπίτι ( έχω δυο αλτήρες 7 kg και μετά τρέξιμο στο δημοτικό σταδιο

Επεξ/σία από mp123

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Και μια σημερινη μετα απο αρκετς κρεπαλες αυτες τις μερες

https://www.dropbox.com/sh/3tdbw92fjsotp01/AAA0XlXYzay2k_T8vuGaYH8ua?dl=0

Σαν πολεμιστης στην Αρχαια Σπάρτη εισαι ρε μπαγάσα :D 

Μπράβο ωραίος. Θηρίο. 

Α ρε σωματαράδες ολοι εδω μεσα χαχα ! 

9 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Νταξει τον αδικεις δεν ειπε οτι πηρε 7 κιλα μύες ο ανθρωπος, το παραδέχεται οτι δύναμη παιζει τωρα, λογικό να εβαλε λίπος με ταχινι και φυστικοβούτυρο θα κατακτήσει την κορυφή 😄

χαχα ισχυει ! Τι συνδυασμους εχω βγάλει ρε φιλε! Φαβες - σαρδελες - φυστικοβουτυρα. Σε αυτο δεν εχεις να πεις. 

16 λεπτά πριν, mp123 είπε

εγω σήμερα μεσημέρι  ειμουν και δεν είπαν τίποτα. Αύριο με βλέπω με βάρη στο σπίτι ( έχω δυο αλτήρες 7 kg και μετά τρέξιμο στο δημοτικό σταδιο

Ολα κλεινουν φιλε,ειναι παρανομο να ειναι ανοικτα ,θα φανε προστιμο αν παραμεινουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, 4saken είπε

Δεν τον αδικω ελεγε οτι λογικο να παρει και λιγο λιπος οποτε θεωρει οτι πηρε τουλαχιστον 4 μυς.Να με διαψευσει.

Θυμαμαι τι ειχα πει. Σου ειχα πει αντι να ψάχνεσαι ποσα κιλά μυς-λιπος έχεις πάρει , κάνε προπονηση και φάε λιγο περισσοτερο. Αν θες να γεμισεις.

Στη τελική κάνε το στη πράξη να δεις τι δουλευει στο δικο σου σώμα. Αν δεις βιντέακια 4-5 στο γιουτιουμπ ο ενας διαφωνει με τον άλλον ο ενας λέει "φαση ογκου" ο άλλος λέει ξεχάστε τη φάση ογκου. Ο ενας λέει τρωγε μονο κοτοπουλο μπροκολο ο άλλος λέει φάε και λιγο ψωμι με μέλι.

Οποτε το μονο που μένει ειναι να κανει ο καθενας δοκιμές με το σώμα του. Για καλλιστεια πάτε ρε παιδια και φοβάστε να φάτε μη βάλετε λιπος.

Πω ρε τρέλα και αυτή. Εσυ λές εισαι 70 κιλα εγω πιστευω εισαι αδυνατος. Εσυ πιστευεις ειμαι λιπωμένος. Ε ντάξ. Ο καθενας λέει τα δικά του. Πρέπει να επηρεαστεις εσυ απο τη δική μου γνώμη; Oxi αν σ αρεσει οπως εισαι. 

Βλέπετε κάτι σωματα που τα χουνε φτιαξει 10-15 χρονια και νομιζετε τωρα οτι επειδη θα φας κοτοπουλο και οχι φυστικοβουτυρο θα γινεις ετσι. Δε γινεσαι. Και να σου δειξω και μια δικιά μου φωτο Ιανουάριο οταν στα έλεγα αυτά.

Ιανουάριος αρχές. Αλλα ηθελα να παχυνω και άλλο! 

Ο OneWay λέει για το φυστικοβουτυρο αλλα έχει κανει και μια δεκαετια προπονηση πριν φτιάξει σώμα δεν το έφτιαξε σε 4-5 μήνες. Μην ειστε τέτοιοι θα βρεθει κανας επιτηδειος και θα αρχισει να σας ταιζει σκονιτσες χωρις να το πάρετε χαμπάρι. Αμα σας δει ψώνια ;) 

Το σωμα δεν φτιάχνει απο τη μιά μέρα στην άλλη οποτε εκεινο που ειπα ηταν... οτι αυτο που ήμουν απο αυτο που έγινα ειναι καλυτερο. Αυτο έγραψα δεν έκατσα να μετράω ποσους μυς πηρα ποσα νερά και ποσο λιπος... εσενα δεν σ αρεσει το αποτέλεσμα. Εντάξει δεν με νοιάζει. Ηταν καθαρα δικη μου επιλογη να δοκιμάσω να πάρω 7 κιλά σε 7 περιπου μήνες για να δω τη περιφημη διατροφη του ογκου. Σιγουρα πάω για το καλυτερο σε βάθος χρονου. Ο Μηλάς έκατσε χάλασε το σώμα του ... ετρωγε σαβουρες μονο και μονο για να δει και να κανει πειραμα. Μη τρελαινομαστε ααα θα πάρω λιπος και θα πάρω λιπος. 

WIN_20191201_141915.JPG

• Like 1

• Moderators
1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε

Πήγα σε μια φιλη στον 8ο σήμερα, έκανα να το ανέβω σερί τρεξίματακι και έκλασα μέντες ρε φίλε τα έπαιξα σταμάτησα 5 λεπτά να ξελαχανιάσω , παει κολλήσαμε κορονοιους, καλα λενε αυτοι που προσέχουν περισσότερο την πατάνε πάντα!

Ψιτ κανονισε να γεμίσουν τα πάρκα τωρα και να μην μπορούμε να παμε για προπόνηση ουτε εκει ε ? 😁

Σπεκτ επικλινή ούτε καν ε ? Ξέρεις τι ειναι, τον έχεις ακουστά? 😂

Ωραίος , μπράβο !

Εδώ τον κανονικό τον ακουμπάω μόνο για να τον αλλάξω θεση γιατί με ενοχλεί 😜

Στήθος δεν είχα ποτέ κια ειδικά τώρα με το κροσφιτ κάνω πάγκο μια φορά το εξάμηνο 

59 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Σαν πολεμιστης στην Αρχαια Σπάρτη εισαι ρε μπαγάσα :D 

Μπράβο ωραίος. Θηρίο. 

Α ρε σωματαράδες ολοι εδω μεσα χαχα ! 

χαχα ισχυει ! Τι συνδυασμους εχω βγάλει ρε φιλε! Φαβες - σαρδελες - φυστικοβουτυρα. Σε αυτο δεν εχεις να πεις. 

Βρήκες άνθρωπο να παρομοίασεις με Σπαρτιάτη.. 

Επίσης δεν είναι σωματοδομη όλοι εδώ μέσα αλλά σκληρή προπόνηση για χρόνια 

• Like 1

1 hour ago, mp123 said:

ναι.τελευταια μερα σημερα και ουτε.καν εκλεισε 00.00.εκλεισε στις 22.00.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Εδώ τον κανονικό τον ακουμπάω μόνο για να τον αλλάξω θεση γιατί με ενοχλεί 😜

Στήθος δεν είχα ποτέ κια ειδικά τώρα με το κροσφιτ κάνω πάγκο μια φορά το εξάμηνο 

Βρήκες άνθρωπο να παρομοίασεις με Σπαρτιάτη.. 

Επίσης δεν είναι σωματοδομη όλοι εδώ μέσα αλλά σκληρή προπόνηση για χρόνια 

Να μας απαντησει σε αυτο ο One.

Kάποιος που "γενετικ'α" οπως λέει δεν έχει πχ στηθος μπορει να το φτιάξει με καταλληλη προπονηση ; 

OneWay το μικροφωνο σε σενα :D 

Περιμενω απάντηση ενω θα τρώω το βραδινο μου ! 

masa.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...