Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν χρειάζεται να έχεις το κληρονομικό χάρισμα, ούτε εσωτερική πληροφόρηση για να προβλέψεις ότι θα γινόταν αυτό. O Μaus έχει αντίληψη και χρησιμοποίησε την κοινή λογική.

Οι εδώ προσπαθούν να μην την πατήσουν όπως έγινε στην Ιταλία.  Τώρα βρισκόμαστε στην επιταχυνόμενη φάση της διασποράς και απέχουμε αρκετά από το peak. Το όλο ζητούμενο είναι να γίνει throttling στη διασπορά έτσι ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει της περίστασης το σύστημα υγείας. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ιθύνοντα αν θα κολλήσουν 10.000 πάνω ή κάτω. Τους ενδιαφέρει να γίνεται με ρυθμό ώστε να μην μπουκώσει το σύστημα και πεθάνουν νέοι άνθρωποι παραγωγικής ηλικίας εξαιτίας αδυναμίας παροχής υπηρεσιών υγείας. Τα γερόντια τα έχουν ξεγραμμένα, ούτως ή άλλως. Επειδή είμαι στο σύστημα και τα βλέπω από μέσα, είναι ήδη οριακά τα πράγματα. Όμως το πάθημα της Ιταλίας φαίνεται να γίνεται μάθημα και ίσως γλυτώσουμε τα χειρότερα.

Όσον αφορά την προπόνηση, το 5|3|1 μπαίνει on hold. Θα φορτώσω το σάκο μου με 20 κιλά και θα αρχίσω τα hill sprints στο λόφο της Φιλοθέης. Να πάω τουλάχιστον από καρδιακή προσβολή και όχι από τη λινάτσα τον ιό.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Και καφετέριες και εστιατόρια και ολα Ε?

Εξαιρούνται από την απαγόρευση ακριβώς οι καφετέριες και τα εστιατόρια...

• Like 1

Παντως εγω εχω βγαλει εναλλακτικο προγραμμα μεχρι να παω στον Γιαννη .Παρνηθα σκαλακια να χτισουμε και αντοχη  και βαρος στο σακιδιο ,κλασικη προπονηση ορειβατη .Εκτος αν βρω γκομενα με  γυμναστηριο στο σπιτι .

14 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

ς. Την ζωή οπως την ξέραμε την ξεχνάμε μέχρι νεοτέρας, σε πολυ λιγο όλοι σπίτια μας θα μαζευόμαστε στον φωτη για πλειστεισον.. 

Και εχω 65αρα πολυ καλη θα το ζησουμε χααχ α.

• Like 1

2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Μια χαρα ειχες  , τα λεγαμε αυτα χρονια εδω  ,απλα και εσυ εκανες τα δικα σου τοτε υποθετω!

Οχι ρε δεν καταλαβες,το διαβασες βιαστικα μαλλον .Το αντιθετο εννοουσα .

Τα γυμναστηρια btw  δεν κλεινουν μεχρι νεωτερας :

https://www.protagon.gr/epikairotita/ekpliksi-to-ypoyrgeio-ygeias-den-kleinei-ta-gymnastiria-44342015115?fbclid=IwAR3w_CKKnxUFBe25zacsASk8O34co_tEQgWu8s-RMrbhm2p_vuYGpe0chTU

Αναφερομαι 15-20 χρονια  πριν που η προσβαση στην πληροφορηση ηταν δυσκολοτερη σε σχεση με το σημερα.

1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

ΕΝΤΆΞΕΙ αυτα ειναι επιλογές ! Εγω θα φτιάξω σωμα με το φυστικοβουτυρο. Οποτε απλα θα μου ευχηθεις καλη τυχη :D 

Οπως λεει και η άλλη απο πάνω.... εμενα 25γρ σοκολατα δεν με πειράζουν!Την ημέρα... αν εσενα σε πειράζουν μην τα φάς!

Οποτε αυτα τα 25γρ αντικατεστησε τα με οτι θές... μέλι ή τυράκι ή λιγο σαλτσουλα ή λιγη μουστάρδα ή μια φέτα ψωμι. Ειναι απλα το 1% των θερμιδων :D και σου δινει και ενα boost. Γιατι προσεξε να δεις εγω δεν πηγαινω μια φορά την εβδομάδα και ρημάζω τις ταβερνες τρωω μεσα σε ενα βράδυ 10 γευματα μαζεμενα και απλά μετα λέω εκανα ενα cheat meal! Aυτο δεν ειναι ένα ! 

Ουτε ρημαζω 3-4 μηνες τα σουβλατζιδικα και μετα ξαφνικα εμφανιζομαι στο γυμναστηριο. 

Νταξει δεν θα πάμε και για μιστερ ολυμπια. Μη σαλτάρουμε και τελειως. 

A τωρα δεν τα λεει ωραια ο δασκαλος?

2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Καλά.... το οτι το φυστικοβουτυρο επειδη ειναι Κάλβε και δεν ειναι πχ βιολογικο (κάθε φορά) δε νομιζω οτι θα κάνει και την τεράστια διαφορά.

Εγω το γραψα σαν υγιεινη επιλογη σε σχεση με αυτο που ανεβασες.

• Like 1

Κλειστα και τα γυμναστηρια ?Και τωρα ποτακι τιποτα βολτα τιποτα ταινιουλά σπιτι και παει και το γυμμαστηριο?pushups here we go δηλαδη και κανα μονοζυγο 

2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

A! Eπισης και κάτι που έψαχνα τις προαλλες, η συγκεκριμενη τυπισα εχει κατεβει ΚΑΙ σε αγώνες. Στο 20ο λεπτο βάζει και λιγη σοκολάτα μεσα στο φαγάκι της το βραδινο. Ειναι bb αθλητρια

Οταν την ρωτάει ο δικος της αν πειράζει που βάζει σοκολάτα (προφανως για να σατυρισει τους τρελαμένους) λέει δεν με πειραζει εσενα αν σε πειράζει μη βάζεις ! Πρέπει ολοι να κάνουμε το ιδιο;

Αυτο επειδη εκτελεσαν εμενα τις προαλλες που ειχα προτεινει 1 κομμάτι σοκολάτα....βγηκε η άλλη και με αποτομο υφος άρχισε αααα ου και δεν ξερεις και εισαι άσχετος. 

Μετά αναρωτιούνται που τους θεωρούμε σαλταρισμένους. 

Η συγκεκριμενη επειδη παει στο γυμνατηριο μου ,οντως ειναι απιστευτη,πλαταρες κανονικες 

• Like 2

Μόλις τώρα, poulinos είπε

ειμαστε δεν ειμαστε 5 ατομα στον οροφο με τα βαρη.4 για την ακριβεια.

Και μονο που ειστε... ακομη. Ειναι εκπληκτικο ! Οπου να ναι δεν θα ειστε! 

Μη παρεξηγηθω εννοω θα κλεισετε ! Απολαυσε τη τελευταια σου προπονηση χαχα 

8 minutes ago, Magic_Nature said:

μετα στο παρκακι μονοζυγο και τρεξιμο. 6 μετρα αποσταση ελεγαν στο γυμναστηριο. η μονη μερα που μπορει να γινει

χαχαχαχαχα.

• Moderators
3 ώρες πριν, evabb είπε

17 κιλά πάνω από το ύψος και είσαι οκ; σε ποιον πλανήτη ζεις; μόνο body builders και αν. 

Για εμενα λεει και αν δεν σου αρεσω ελα να μου το πεις απο κοντα αν τολμας 😛

2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Για εμενα λεει και αν δεν σου αρεσω ελα να μου το πεις απο κοντα αν τολμας 😛

Εσυ μια χαρά είσαι. Εμπίπτεις στις εξαιρέσεις. 😎

• Like 1

39 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Η συγκεκριμενη επειδη παει στο γυμνατηριο μου ,οντως ειναι απιστευτη,πλαταρες κανονικες 

Πολύ δυνατη φιλε! Και μπράβο της γιατι τολμάει να δειξει και κάτι διαφορετικο.

Φαντασου τωρα αυτην να μπαινει στο bb forum και να τους γράφει να τρωνε και 25γρ σοκολατα την ημέρα..... θα φάει το κράξιμο της αρκουδας

Οτι ειναι άσχετη

οτι δεν ξέρει

οτι πάει να καταστρεψει κοσμο

και ολα αυτα τα ωραια που διαβαζουμε κατα καιρους απο "ψαγμενους" που λεει και ο Phil strife xaxaxa 

για αυτο έχουν χαλάσει και οι σχέσεις και οι μισοι δεν λένε καλημερα μεταξυ τους γιατι υπάρχει κοσμος που ψάχνεται για να την πει στον άλλον τα δικά του δεν τα βλέπει. 

Πηγαινε ρε κακομοιρη (οχι εσενα) κάνε τη προπονηση σου φάε οσο καλυτερα μπορεις και μέχρι εκει που σε κανει να νιωθεις ψυχολογικά καλά και άσε τους διπλα. Καθομαστε τωρα και ψάχνουμε λεπτομέρειες της λεπτομέρειας για να τη πούμε στον άλλον. Ημαρτον. Βλέπω ειναι και ο κοσμος του αθλητισμου γεμάτος απο τζιμάνια !!! χαχα 

2 hours ago, Fotis13 said:

Παντως εγω εχω βγαλει εναλλακτικο προγραμμα μεχρι να παω στον Γιαννη .Παρνηθα σκαλακια να χτισουμε και αντοχη  και βαρος στο σακιδιο ,κλασικη προπονηση ορειβατη .Εκτος αν βρω γκομενα με  γυμναστηριο στο σπιτι .

Και εχω 65αρα πολυ καλη θα το ζησουμε χααχ α.

μετα την δουλεια που εχω ριξει αυτον τον μηνα με εξαιρεση την τσεχια τα σκαλακια θα ειναι χαλαρωση

29 minutes ago, Magic_Nature said:

οπως το ειπεςIMG-59262b3707517212cc7591ebfcb4debe-V.jpg

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...