Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

χαχα άλλη μορφή και αυτος. Κριμα δεν ξαναμπηκε βουλή και χάθηκε. Απο τον ψεκασμενο τον Μπαρουφάκη τον προτιμουσα. 

Φιλος εχω ενα πιασιμο σημερα σε ποδια και μέση :P μου λεγε ο άλλος να ανεβω και 100κιλά. Με το μαλακό. 

Αυτη την ασκηση την κάνουμε για καλο, ελπιζω να μην φάμε καμια μέρα καμια κήλη και αντι για καλο κάνουμε κακο. Αν και πάντα την κάνω πολύ καλά. Εσυ την έκανες/κάνεις;

Ένας άνθρωπος μπορει να εχει μεγαλυτερο σκελετο απο το κανονικο. Αυτο και μονο εάν ειναι και ψηλος δεν του επιτρέπει να πέσει κάτω απο ενα αριθμο στα κιλά. Γιατι θα δειχνει σαν τσουρωμαδημενος. Θα πετάνε τα κοκκαλα πάνω στη πλάτη στο στήθος ψηλά στον ώμο κτλπ. 

Μια χαρά ειναι τα κιλάκια οπως λές και εσυ που εισαι 1.70 87 κιλά δηλαδη 17 κιλά πάνω απο το υψος σου. 

Tωρα ντάξει αν κάποιοι θέλουνε να δειχνουνε παιδάκια αδυνατα αλλα με κοιλιακους ας το κάνουν. Εδω γνώμες λέμε. 

Καλά.... το οτι το φυστικοβουτυρο επειδη ειναι Κάλβε και δεν ειναι πχ βιολογικο (κάθε φορά) δε νομιζω οτι θα κάνει και την τεράστια διαφορά. Ακομη και για αυτους που τρελαινονται με την εικονα. Δεν τρως και μερέντα. Ο Ραφαηλ εδειχνε ψωμι λευκο + φυστικοβουτυρο σαϊτογλου. Που εχει και ζάχαρη καστανη μέσα. Και ο τύπος εχει την καλυτερη μυική αναπτυξη απο ολα τα παιδάκια της ηλικιας του. 

17 κιλά πάνω από το ύψος και είσαι οκ; σε ποιον πλανήτη ζεις; μόνο body builders και αν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A! Eπισης και κάτι που έψαχνα τις προαλλες, η συγκεκριμενη τυπισα εχει κατεβει ΚΑΙ σε αγώνες. Στο 20ο λεπτο βάζει και λιγη σοκολάτα μεσα στο φαγάκι της το βραδινο. Ειναι bb αθλητρια

Οταν την ρωτάει ο δικος της αν πειράζει που βάζει σοκολάτα (προφανως για να σατυρισει τους τρελαμένους) λέει δεν με πειραζει εσενα αν σε πειράζει μη βάζεις ! Πρέπει ολοι να κάνουμε το ιδιο;

Αυτο επειδη εκτελεσαν εμενα τις προαλλες που ειχα προτεινει 1 κομμάτι σοκολάτα....βγηκε η άλλη και με αποτομο υφος άρχισε αααα ου και δεν ξερεις και εισαι άσχετος. 

Μετά αναρωτιούνται που τους θεωρούμε σαλταρισμένους. 

Επεξ/σία από Magic_Nature

Το καλύτερο φυστικοβούτυρο  είναι το καθόλου φυστικοβούτυρο

OneWaySystem 2020

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Το καλύτερο φυστικοβούτυρο  είναι το καθόλου φυστικοβούτυρο

OneWaySystem 2020

ΕΝΤΆΞΕΙ αυτα ειναι επιλογές ! Εγω θα φτιάξω σωμα με το φυστικοβουτυρο. Οποτε απλα θα μου ευχηθεις καλη τυχη :D 

Οπως λεει και η άλλη απο πάνω.... εμενα 25γρ σοκολατα δεν με πειράζουν!Την ημέρα... αν εσενα σε πειράζουν μην τα φάς!

Οποτε αυτα τα 25γρ αντικατεστησε τα με οτι θές... μέλι ή τυράκι ή λιγο σαλτσουλα ή λιγη μουστάρδα ή μια φέτα ψωμι. Ειναι απλα το 1% των θερμιδων :D και σου δινει και ενα boost. Γιατι προσεξε να δεις εγω δεν πηγαινω μια φορά την εβδομάδα και ρημάζω τις ταβερνες τρωω μεσα σε ενα βράδυ 10 γευματα μαζεμενα και απλά μετα λέω εκανα ενα cheat meal! Aυτο δεν ειναι ένα ! 

Ουτε ρημαζω 3-4 μηνες τα σουβλατζιδικα και μετα ξαφνικα εμφανιζομαι στο γυμναστηριο. 

Νταξει δεν θα πάμε και για μιστερ ολυμπια. Μη σαλτάρουμε και τελειως. 

Αν και δεν γράφω στο νήμα συχνά, το παρακολουθώ συνέχεια. 

Ε, τον τελευταίο καιρό έχει καταντήσει πολύ κουραστικό. Μερικοί νομίζουν ότι είναι το προσωπικό τους blog ή ημερολόγιο. Έλεος και ήμαρτον 

• Like 3
  • Thanks 2

ενταξει να σου πω ομως πχ εγώ έμαθα οτι το ρύζι το μετράς άβραστο κάτι που αγνοούσα εντελώς ,ολο κ καποια πληροφορία παίρνεις απο σπόντα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sndev είπε

ενταξει να σου πω ομως πχ εγώ έμαθα οτι το ρύζι το μετράς άβραστο κάτι που αγνοούσα εντελώς ,ολο κ καποια πληροφορία παίρνεις απο σπόντα 

Κανονικα θα έπρεπε να βάζουμε περισσοτεροι φωτογραφιες και επιδοσεις. Αλλα κάποιοι έχουν ανασφάλεια με το θεμα

οποτε σου λεει... θα αραξω στη γωνια και με το υφος του σοφου θα κρινω τους υπολοιπους. Κλασσικο εργάκι το χουμε δει πολλες φορές.Αλλα δεν μασάμε απο τέτοια.

7 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Κανονικα θα έπρεπε να βάζουμε περισσοτεροι φωτογραφιες και επιδοσεις. Αλλα κάποιοι έχουν ανασφάλεια με το θεμα

οποτε σου λεει... θα αραξω στη γωνια και με το υφος του σοφου θα κρινω τους υπολοιπους. Κλασσικο εργάκι το χουμε δει πολλες φορές.Αλλα δεν μασάμε απο τέτοια.

Όχι απλά δεν έχουμε τα κουράγια σου να γράφουμε σεντόνια. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον επειδη εμένα μ αρεσει να ειμαι αυθορμητος (για αυτο ειχα και επιτυχιες με τις γυναικες χωρις να εχω σωματάρες και φετες και γραμμωσεις και ιστοριες που ψάχνουν κάποιοι) και οποιος δε γουστάρει προβλημα του (ας με κάνει ιγκνορ) ! Αλλωστε δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις υποφέρω και υποφέρεις χαχα :D 

θα πω και κάτι τελευταιο πριν πάω να την πέσω ! 

Το φιτνεσ και η γυμναστική ειναι ωραια πράγματα και ωραια χομπι ! Κάντε οτι γουστάρετε , μη ζειτε με υπερβολικές στερησεις ! Και κυριως μη ψάχνεστε με τις ετικέτες των φυστικοβουτυρων , των μακαρονιών , αν ειναι μπαρίλα ή αυξημενης πρωτεινης κτλπ κτλπ αυτα ειναι λεπτομέρειες ασήμαντες. Οπως ειπε και ο Ντακον οταν γυμνάζεσαι και προοδευεις και τρως και σχετικά σωστα οκ εννοειται αυτο, θα φανει η διαφορά με κάποιον που δεν γυμνάζεται τωρα αν θα φανει στη παραλία ή το οτι αυτος τα φτυνει περισσοτερο ή και στα 2 ειναι επισης λεπτομέρειες! Αυτά. Γεια χαρά.  

Ντι ντι δεν μιλάω για σένα γενικότερα αναφέρομαι

θέλει κάποιος να έχει σώμα που να σχηματίζονται οι μύες, να κόβουν και να μεγαλώνουν? Θα παίρνει υποχρεωτικά την πρωτεΐνη του απο ασπράδια απο καθαρό ψαχνό κοτόπουλο απο ψάρι απο άπαχο μοσχαρίσιο κιμά, από καθαρή whey όχι απο αυτήν με τον υδατάνθρακα που έχει 20 ευρω τα 5 κιλά κτλ κτλ  !

Εννοείται πως και τα φασολάκια έχουν πρωτεΐνη και το φυστικοβούτυρο και το ταχίνι και οι σαρδέλες όμως αν παίρνεις απο αυτά την πρωτεΐνη σου πάντα θα υπάρχει ένας spect που θα σου την λέει για το σώμα σου 😁  

-------

OneWaySystem  2020 😂

• Like 2

3 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

θέλει κάποιος να έχει σώμα που να σχηματίζονται οι μύες, να κόβουν και να μεγαλώνουν? Θα παίρνει υποχρεωτικά την πρωτεΐνη του απο ασπράδια απο καθαρό ψαχνό κοτόπουλο απο ψάρι απο άπαχο μοσχαρίσιο κιμά, από καθαρή whey όχι απο αυτήν με τον υδατάνθρακα που έχει 20 ευρω τα 5 κιλά κτλ κτλ  !

Εννοείται πως και τα φασολάκια έχουν πρωτεΐνη και το φυστικοβούτυρο και το ταχίνι και οι σαρδέλες όμως αν παίρνεις απο αυτά την πρωτεΐνη σου πάντα θα υπάρχει ένας spect που θα σου την λέει για το σώμα σου 😁  

-------

OneWaySystem  2020 😂

Σου κάνω παράθεση διότι το προέβλεψες πρώτος 😁

https://www.newsit.gr/ellada/koronoios-kleinoun-gymnastiria-theat/2992693/?fbclid=IwAR3HjEiuc-frImnWOiHWTTB3DpN2CoEKoDFIU3v2cdPRoq9H0l-q0y3jMjI

Κορονοϊός: Κλείνουν γυμναστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι και δικαστήρια!

• Like 1
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

θέλει κάποιος να έχει σώμα που να σχηματίζονται οι μύες, να κόβουν και να μεγαλώνουν? Θα παίρνει υποχρεωτικά την πρωτεΐνη του απο ασπράδια απο καθαρό ψαχνό κοτόπουλο απο ψάρι απο άπαχο μοσχαρίσιο κιμά, από καθαρή whey όχι απο αυτήν με τον υδατάνθρακα που έχει 20 ευρω τα 5 κιλά κτλ κτλ  !------

OneWaySystem  2020 😂

Βασικά αυτήν απορώ ποιοι και για ποιο λόγο την παίρνουν...

• Like 3

2 λεπτά πριν, JcD είπε

Σου κάνω παράθεση διότι το προέβλεψες πρώτος 😁

Μακάρι να ήταν πρόβλεψη φίλος, εχω πολύ στενή σχέση με ανώτατη εισαγγελέα και τα μαθαίνω όλα από πολύ μέσα! Το οτι θα κλείσουν θέατρα σινεμαδες γυμναστήρια καφετερίες μπουζούκια τα πάντα ολα το εχω γράψει στο άλλο νήμα πριν 15 μέρες. Την ζωή οπως την ξέραμε την ξεχνάμε μέχρι νεοτέρας, σε πολυ λιγο όλοι σπίτια μας θα μαζευόμαστε στον φωτη για πλειστεισον.. 

• Like 3

3 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Μακάρι να ήταν πρόβλεψη φίλος, εχω πολύ στενή σχέση με ανώτατη εισαγγελέα και τα μαθαίνω όλα από πολύ μέσα! Το οτι θα κλείσουν θέατρα σινεμαδες γυμναστήρια καφετερίες μπουζούκια τα πάντα ολα το εχω γράψει στο άλλο νήμα πριν 15 μέρες. Την ζωή οπως την ξέραμε την ξεχνάμε μέχρι νεοτέρας, σε πολυ λιγο όλοι σπίτια μας θα μαζευόμαστε στον φωτη για πλειστεισον.. 

Και καφετέριες και εστιατόρια και ολα Ε?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εχουμε νεοτερες εξελιξεις  τελικα κλεινουν τα γυμναστηρια :

https://www.kathimerini.gr/1068845/article/epikairothta/ellada/kleinoyn-dikasthria-8eatra-kinhmatografoi---sta-117-ta-kroysmata

Χαλκιδικη σου ερχομαι ! Γιαννη ετοιμασου !

6 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Και καφετέριες και εστιατόρια και ολα Ε?

Οχι ακομα δεν αναφερεται κατι τετοιο .

Επεξ/σία από Fotis13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...