4saken Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μωρε και γω πριν 1 χρονο αρχισα να τρωω φυστικοβουτυρο και πηρα αυτο που πηρες εσυ πρωτη φορα. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. Και πως ξεκινησα?Η συζυγος ετρωγε με μανια κατι αραχιδες σαν τον πατερα μου παλιοτερα στο γραφειο...Οντως ειχα δοκιμασει και ηταν εθιστικα...Μου θυμιζαν και τα φυστικια του σουπερ Γκουφι...Τι βλακειες τρως τις λεω φαε κανα ξηρο καρπο.Μπαινω απο περιεργεια ιντερνετ και βλεπω την διατροφικη τους αξια.Μετα απο λιγο καιρο ειπα να δοκιμασω φυστικοβουτυρο και λεω οπα εδω ειμαστε!Απο τοτε καθε 2-3 μερες ειναι must... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 @Conan2046 40 χρονών, υψος 1,86 Μόνο διατροφή, σχεδόν καθόλου γυμναστική. Και μένα μου φάνηκε λίγο παράξενο αυτό με τα 95, γιατι βάσει δεικτών το ιδανικό είναι 80-85. Μου λέει οτι στο σωματότυπο μου θα είναι υπερβολικά αδύνατο το 85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, 4saken είπε Μωρε και γω πριν 1 χρονο αρχισα να τρωω φυστικοβουτυρο και πηρα αυτο που πηρες εσυ πρωτη φορα. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. Και πως ξεκινησα?Η συζυγος ετρωγε με μανια κατι αραχιδες σαν τον πατερα μου παλιοτερα στο γραφειο...Οντως ειχα δοκιμασει και ηταν εθιστικα...Μου θυμιζαν και τα φυστικια του σουπερ Γκουφι...Τι βλακειες τρως τις λεω φαε κανα ξηρο καρπο.Μπαινω απο περιεργεια ιντερνετ και βλεπω την διατροφικη τους αξια.Μετα απο λιγο καιρο ειπα να δοκιμασω φυστικοβουτυρο και λεω οπα εδω ειμαστε!Απο τοτε καθε 2-3 μερες ειναι must... Εντάξει εμπειρε φιλε μου. Εχεις δικιο 5 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε @Conan2046 40 χρονών, υψος 1,86 Μόνο διατροφή, σχεδόν καθόλου γυμναστική. Και μένα μου φάνηκε λίγο παράξενο αυτό με τα 95, γιατι βάσει δεικτών το ιδανικό είναι 80-85. Μου λέει οτι στο σωματότυπο μου θα είναι υπερβολικά αδύνατο το 85 Φιλε μου αν εισαι 1.86 καλα σου ειπε ο διατροφολογος! Μεινε σε κάποια κιλα γιατι μπορει να χεις βαρυ σκελετο και να φαινεσαι καλυτερος τωρα με περισσοτερη μυικη μάζα πάνω σου. Περισσοτερη μυικη μαζα = καλυτερος μεταβολισμος = περισσοτερη δυναμη = περισσοτερη προστασια στις αρθρώσεις. Αυτο παιδευομαστε να πάρουμε μάζα. Εσυ την έχεις έτοιμη. Μεινε με αυτην ! Η ζυγαρια ειναι ενα νουμερο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε @Conan2046 40 χρονών, υψος 1,86 Μόνο διατροφή, σχεδόν καθόλου γυμναστική. Και μένα μου φάνηκε λίγο παράξενο αυτό με τα 95, γιατι βάσει δεικτών το ιδανικό είναι 80-85. Μου λέει οτι στο σωματότυπο μου θα είναι υπερβολικά αδύνατο το 85 Υποθέτω ότι μετά από 1,5 χρόνο υποθερμιδική διατροφή και μείωσης των θερμίδων έκρινε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταθεροποιήσεις τις θερμίδες και να κινηθείς ισοθερμιδικά. Δεν υπάρχει περίπτωση άλλωστε με 1,86 ύψος να μην έχεις υπερβολικό λίπος ακόμα. Όμως πλέον είσαι σε ένα σημείο που θα μπορείς να εντάξεις και την γυμναστική στο πρόγραμμα σου αν δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι. Περπάτημα και ποδήλατο στην αρχή, ελαφριά βάρη και όσο κατεβαίνεις κιλά θα μπορείς να αυξάνεις την ένταση. Ακόμα και σ' αυτήν την ηλικία μυϊκή μάζα μπορείς να πάρεις έστω και δυσκολότερα. Από τις αυξημένες καύσεις και την αυξημένη μυϊκή μάζα φαντάζομαι θα μπορέσεις να κατέβεις σταδιακά και χαμηλότερα από τα 95 κιλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Τεράστια η προσπάθειά σου, Fubar. Μπράβο για την επιμονή και την υπομονή σου. Σαν άλλος άνθρωπος δείχνεις. Τα περιττά κιλά πάντα μας "παραμορφώνουν". Παίδαρος είσαι τώρα. -Στην υπόλοιπη συζήτηση, θα συμφωνήσω με τον Conan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 36 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Εντάξει εμπειρε φιλε μου. Εχεις δικιο Φιλε μου αν εισαι 1.86 καλα σου ειπε ο διατροφολογος! Μεινε σε κάποια κιλα γιατι μπορει να χεις βαρυ σκελετο και να φαινεσαι καλυτερος τωρα με περισσοτερη μυικη μάζα πάνω σου. Περισσοτερη μυικη μαζα = καλυτερος μεταβολισμος = περισσοτερη δυναμη = περισσοτερη προστασια στις αρθρώσεις. Αυτο παιδευομαστε να πάρουμε μάζα. Εσυ την έχεις έτοιμη. Μεινε με αυτην ! Η ζυγαρια ειναι ενα νουμερο. Please μην το ξαναπείς αυτό περί βαρύ σκελετού. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 31 λεπτά πριν, evabb είπε Please μην το ξαναπείς αυτό περί βαρύ σκελετού. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, evabb είπε Please μην το ξαναπείς αυτό περί βαρύ σκελετού. Να μην το ξαναπώ εντάξει. Οποτε ειναι ιδιος στο σκελετο ενας ανθρωπος 1.65 μια σταλιά με εναν 1.90 και πλατύ απο τη φυση του , με πλατες σαν ντουλάπες ! Οκ. Σε άλλα νέα έκλεισαν τα ALTERLIFE. Τα ελεγε ο δάσκαλος αλλα κοροιδευατε. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Να μην το ξαναπώ εντάξει. Οποτε ειναι ιδιος στο σκελετο ενας ανθρωπος 1.65 μια σταλιά με εναν 1.90 και πλατύ απο τη φυση του , με πλατες σαν ντουλάπες ! Οκ. Σε άλλα νέα έκλεισαν τα ALTERLIFE. Τα ελεγε ο δάσκαλος αλλα κοροιδευατε. Εγω εχω απορια τι εννοεις γενικα με το βαρυ σκελετο και τι σχέση εχει αυτο με την καθημερινοτητα κάποιου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Να μην το ξαναπώ εντάξει. Οποτε ειναι ιδιος στο σκελετο ενας ανθρωπος 1.65 μια σταλιά με εναν 1.90 και πλατύ απο τη φυση του , με πλατες σαν ντουλάπες ! Οκ. Σε άλλα νέα έκλεισαν τα ALTERLIFE. Τα ελεγε ο δάσκαλος αλλα κοροιδευατε. Για ψάξε δες πόση διαφορά σε βάρος έχει ένας σκελετός 1,65 με έναν 1,90. Θα καταλάβεις αμέσως γιατί το "βαρυκοκαλος" δεν στέκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Υγιεινη με λευκο αλευρι δεν υπάρχει Το 'υγιεινή' πίτσα επειδή της έβαλα ένα αυγό και κοτόπουλο θυμίζει έναν που είχε πει Παίδες ξεκίνησα διατροφή από χθες.. Τον ρωτάει ο φίλος του, και τι έφαγες ? Και απαντάει μακαρονάδα, λουκάνικα, ψωμιά, τηγανητά, γλυκά.. Αλλά το βράδυ γιαουρτάκι 😂😁😊 ~~~ Φώτη αυτό φοβάμαι και γω το παίζει σιγανοπαπαδιά η Μαργαρίτα όλο κλαίγεται και θα μας ξετινάξει στην προπόνηση 😁 Ντι Ντι σε λίγο θα με πιστεψουνε ακόμη και τα ζώα 😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 4saken είπε Μωρε και γω πριν 1 χρονο αρχισα να τρωω φυστικοβουτυρο και πηρα αυτο που πηρες εσυ πρωτη φορα. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. . Μια χαρα ειχες , τα λεγαμε αυτα χρονια εδω ,απλα και εσυ εκανες τα δικα σου τοτε υποθετω! 11 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε ~~~ Φώτη αυτό φοβάμαι και γω το παίζει σιγανοπαπαδιά η Μαργαρίτα όλο κλαίγεται και θα μας ξετινάξει στην προπόνηση 😁 Οχι ρε δεν καταλαβες,το διαβασες βιαστικα μαλλον .Το αντιθετο εννοουσα . Τα γυμναστηρια btw δεν κλεινουν μεχρι νεωτερας : https://www.protagon.gr/epikairotita/ekpliksi-to-ypoyrgeio-ygeias-den-kleinei-ta-gymnastiria-44342015115?fbclid=IwAR3w_CKKnxUFBe25zacsASk8O34co_tEQgWu8s-RMrbhm2p_vuYGpe0chTU Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Το 'υγιεινή' πίτσα επειδή της έβαλα ένα αυγό και κοτόπουλο θυμίζει έναν που είχε πει Παίδες ξεκίνησα διατροφή από χθες.. Τον ρωτάει ο φίλος του, και τι έφαγες ? Και απαντάει μακαρονάδα, λουκάνικα, ψωμιά, τηγανητά, γλυκά.. Αλλά το βράδυ γιαουρτάκι 😂😁😊 ~~~ Φώτη αυτό φοβάμαι και γω το παίζει σιγανοπαπαδιά η Μαργαρίτα όλο κλαίγεται και θα μας ξετινάξει στην προπόνηση 😁 Ντι Ντι σε λίγο θα με πιστεψουνε ακόμη και τα ζώα 😎 χαχα άλλη μορφή και αυτος. Κριμα δεν ξαναμπηκε βουλή και χάθηκε. Απο τον ψεκασμενο τον Μπαρουφάκη τον προτιμουσα. Φιλος εχω ενα πιασιμο σημερα σε ποδια και μέση μου λεγε ο άλλος να ανεβω και 100κιλά. Με το μαλακό. Αυτη την ασκηση την κάνουμε για καλο, ελπιζω να μην φάμε καμια μέρα καμια κήλη και αντι για καλο κάνουμε κακο. Αν και πάντα την κάνω πολύ καλά. Εσυ την έκανες/κάνεις; 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Εγω εχω απορια τι εννοεις γενικα με το βαρυ σκελετο και τι σχέση εχει αυτο με την καθημερινοτητα κάποιου. Ένας άνθρωπος μπορει να εχει μεγαλυτερο σκελετο απο το κανονικο. Αυτο και μονο εάν ειναι και ψηλος δεν του επιτρέπει να πέσει κάτω απο ενα αριθμο στα κιλά. Γιατι θα δειχνει σαν τσουρωμαδημενος. Θα πετάνε τα κοκκαλα πάνω στη πλάτη στο στήθος ψηλά στον ώμο κτλπ. Μια χαρά ειναι τα κιλάκια οπως λές και εσυ που εισαι 1.70 87 κιλά δηλαδη 17 κιλά πάνω απο το υψος σου. Tωρα ντάξει αν κάποιοι θέλουνε να δειχνουνε παιδάκια αδυνατα αλλα με κοιλιακους ας το κάνουν. Εδω γνώμες λέμε. 13 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μια χαρα ειχες ,εδω τα λεγαμε αυτα χρονια εδω ,απλα και εσυ εκανες τα δικα σου τοτε υποθετω! Οχι ρε δεν καταλαβες,το διαβασες βιαστικα μαλλον .Το αντιθετο εννοουσα . Καλά.... το οτι το φυστικοβουτυρο επειδη ειναι Κάλβε και δεν ειναι πχ βιολογικο (κάθε φορά) δε νομιζω οτι θα κάνει και την τεράστια διαφορά. Ακομη και για αυτους που τρελαινονται με την εικονα. Δεν τρως και μερέντα. Ο Ραφαηλ εδειχνε ψωμι λευκο + φυστικοβουτυρο σαϊτογλου. Που εχει και ζάχαρη καστανη μέσα. Και ο τύπος εχει την καλυτερη μυική αναπτυξη απο ολα τα παιδάκια της ηλικιας του. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δυο φορές την εβδομάδα γουστάρω κάτι τέτοιο έτσι για αποτοξίνωση από το κρέας Αγκινάρες με αρακά και καρότα η το ίδιο αλλά με φασολάκια. Φυσικά χωρίς σάλτσες και τόνος Ριο Μάρε .το μόνο ψάρι που μπαίνει σπίτι. Με προσέχει το κορίτσι μου. σημερα είχε λίγο κόσμο στο γυμναστήριο .μπορει να είναι έτσι πάντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mp123 είπε Δυο φορές την εβδομάδα γουστάρω κάτι τέτοιο έτσι για αποτοξίνωση από το κρέας Αγκινάρες με αρακά και καρότα η το ίδιο αλλά με φασολάκια. Φυσικά χωρίς σάλτσες και τόνος Ριο Μάρε .το μόνο ψάρι που μπαίνει σπίτι. Με προσέχει το κορίτσι μου. σημερα είχε λίγο κόσμο στο γυμναστήριο .μπορει να είναι έτσι πάντα. ρε φιλε σορρυ κιολας... αλλα γιατι τοσο λιγος υδατανθρακας ; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις