mp123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Μετεξεταστέος / Την επόμενη φορά η μπριζόλα να ειναι μοσχάρι 😁 Το πιάτο με το μπρόκολο φερτο να το κατασπαράξω ! Χθες μου είχε μοσχαρι βραστο με λαχανικά. δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει σπίτι το ψητό μοσχάρι. Μόνο έξω που παίρνω καμμία μοσχαρίσια στα κάρβουνα.τηγανι δεν βάζουμε. Μόνο ψητά στον φούρνο χωρίς καθόλου λάδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) οι θερμίδες που λένε οι συσκευασίες στο ρύζι πίσω ειναι για άβραστο η για βρασμένο? το χα πάντα απορια κ είδα τώρα το ποστ του @Magic_Nature. οταν προσεχα τη διατροφή μου πάντα μετρούσα 100 γρ σε μαγειρεμένο 🤔 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, sndev είπε οι θερμίδες που λένε οι συσκευασίες στο ρύζι πίσω ειναι για άβραστο η για βρασμένο? αβραστο. Αν μιλάμε για τις "φτωχες" απλες συσκευασιες αν μιλάμε για τα Uncle Bens οπως αυτο που έδειξα χθες τα προψημενα τοτε 250γρ εννοει οσο ειναι το βάρος της συσκευασιας αρα συμφωνα με αυτην σου λεει πχ στα 100γρ 150 θερμιδες γιατι το ρυζι εχει 300+ στα 100 γραμαρια αλλα ειναι άβραστο και μολις μετά φουσκώσει γινεται πχ 200-250γρ απο τα νερά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, sndev είπε οι θερμίδες που λένε οι συσκευασίες στο ρύζι πίσω ειναι για άβραστο η για βρασμένο? το χα πάντα απορια κ είδα τώρα το ποστ του @Magic_Nature. οταν προσεχα τη διατροφή μου πάντα μετρούσα 100 γρ σε μαγειρεμένο 🤔 για αβραστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 αληθεια τωρα? πω.. 2-3 χρόνια τυραννιόμουν άδικα κ πεινούσα.. ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, sndev είπε οι θερμίδες που λένε οι συσκευασίες στο ρύζι πίσω ειναι για άβραστο η για βρασμένο? το χα πάντα απορια κ είδα τώρα το ποστ του @Magic_Nature. οταν προσεχα τη διατροφή μου πάντα μετρούσα 100 γρ σε μαγειρεμένο 🤔 Και εγω την εψαχνα αυτη τη πληροφορια. Για να τη βάλω στην εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Ο άλλος που είχε ανεβάσει φωτογραφία με μια πιρουνιά ρύζι 50γρ δεν ξανάγραψε εξαφανίστηκε παλιό αλήτες 😁😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, OneWaySystem είπε Ο άλλος που είχε ανεβάσει φωτογραφία με μια πιρουνιά ρύζι 50γρ δεν ξανάγραψε εξαφανίστηκε παλιό αλήτες 😁😂 Ποιος ηταν αυτος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 τα δημοτικα σταδια να ειναι ανοικτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Στο γυμναστήριο που πάω ανοικτό θα παραμείνει. Σήμερα πήγα δεν άκουσα τίποτα ότι θα κλείσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, Spect~ είπε Ποιος θα μας ελεγξει; 😜 Μεταξυ μας ειμαστε ετσι και αλλιως. Επισης δεν εχει αδεια γυμναστηριου αλλα συλόγου απο οσο θυμαμαι ΕΙστε κοντα στο πλυντηριο αυτοκινητων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, 4saken είπε ΕΙστε κοντα στο πλυντηριο αυτοκινητων? Στη Δασια λιγο μετα τη γεφυρα του Μερλιν και πριν το Magna Grecia ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Ελα ναι καταλαβα!Αν ηταν πιο κοντα ισως το δοκιμαζα αλλα δεν την παλευω να ερχομαι μεχρι την Δασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Είπα να χτυπήσω μια πιτσουλα υγιεινή 😂😋 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Είπα να χτυπήσω μια πιτσουλα υγιεινή 😂😋 Υγιεινη με λευκο αλευρι δεν υπάρχει αλλα θα μου βάλεις φωτο οποτε πάω πάσο ! Να και μια πιτσα που ειχε φτιάξει η δικιά μου πριν κανα μήνα εν τω μεταξυ παλι ξέφυγαν οι θερμιδες σημερα 3000+ 320γρ υδατανθρακας (παλι καλα δεν εχω φαει ψωμιά για μια βδομάδα) πρωτεινη 150γρ. προπονησάρα δυνατη με αρσεις 90 κιλά για 5 επαναληψεις. Με παυση μερικά δευτερολεπτα αναμεσα. Εδειξα την εκτελεση σε γυμναστρια μου ειπε οτι η τεχνικη μου ειναι τέλεια. Επι λέξη. Την κάνεις τέλεια μου λέει την άσκηση! Ειμαι για 100 και βάλε αλλα προς το παρον θα μεινω εδώ να φτάσω στο σημειο να μου ειναι πολύ άνετα. Δε βιάζομαι. Μεγαλο μυστικο στις άρσεις να πατάς πολύ καλα με τα ποδια. Σαν να θές να σπρώξεις το πάτωμα απο εκει ξεκινάει η ώθηση ! Εφαγα ενα τραβηγματάκι στον αριστερο πλάγιο κοιλιακο βεβαια αλλα οκ. Εβαλα ζώνη απο τα 80 κιλά εννοειται. Εκει λιγο σαν να τρομαξα γιατι δεν θελω να γινει καμια μαλακια και να πετάξω καμια κήλη στο ξαφνικο γιατι μετά πάλι χειρουργεια και βαριέμαι. Εκανα και άλλα βεβαια , 2 ασκησεις για δικεφαλους , 1 ασκηση για πηχεις , τροχαλια pull downs σετάκια ντροπ με 70 και 60 κιλά αντιστοιχα 9το μεγιστο μου εδω ειναι τα 85) ... γενικα έφτασα στο σημειο να μου πέσουν τα 5 κιλα αλτηράκια απο τα χέρια στην 6η επαναληψη. Εν τω μεταξυ αν και ειναι νωρι για φωτο τωρα.... μολις που ξεκινησα το προγραμμα ... δειχνει να δινει ενα μικρο pump η τακτικη των ντροπ σέτ. Δεν ειναι κακό ! Παιδια μην αρχισετε μτ η κοιλιτσα ! Ναι εντάξει ξερω οτι εχω βάλει και λιγο λιπος. Δεν έγινε κάτι ! Βεβαια δεν ειναι μπάκα ταβερνιάρη... ακομη το προλαβαμε λέει !!! Εκεινο που με ενοχλει σχεδον σε κάθε προπονηση μετά.... ειναι τα χέρια. Τρικέφαλα κυριως. Οποτε εκει ειναι το αδυνατο σημείο. Επισης μια ερώτηση ειναι φυσιολογικο το μάγκωμα στη μέση στις άρσεις; το ένιωσα σε 1-2 επαναληψεις οχι κάτι οδυνηρο βεβαια ή πονο - σουβλιά. Απλα ένα μάγκωμα στη μέση. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις