mic2mic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, karaLRS είπε Ο στόχος "ψυχική και σωματική υγεία" δεν είναι βασικός; Φυσικά και είναι, ο βασικότερος. Αλλά δεν έρχεται σε αντιδιαστολή με τους υπόλοιπους στόχους, οι οποίοι συνεχίζουν να υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 χαχαχαχ ο άλλος λέει ο ξανθομπάμπουρας τρωει ολη μέρα ρυζι και πατιέται στο καθρέφτη ! Ο εθνικιστης που γυαλιζει το μάτι του χαχα ρε τι άνθρωποι κυκλοφορουν !!! One ο τυπος που κάθεται και τρωει χαλαρα την μακαροναδιτσα του σε μεριδες του ταψιού και δινει συμβουλες για φιτνες ! Ειναι μεγάλος θεουλης. Πωπω με επιασε το στομλάχι μου απο τα γέλια αχχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Μην αρχίσεις συζήτηση για ουσίες ντιντι, θα κλειδώσει το θέμα. Κάνε εντιτ και σβήσε το σχόλιο σου. Κλειστά τα σχολεία για 14 μέρες, κλειστοί και μεις (αν κι εγώ κάποια ιδιαίτερα θα τα κάνω, άλλωστε δεν υπάρχουν καθόλου κρούσματα εδώ πάνω), ευκαιρία για ξεκούραση και χτίσιμο μυών. Θα πήξουμε αργότερα όταν θα πρέπει να αναπληρώσουμε τα κενά αλλά έτσι είναι η ζωή, περάσαμε πολύ χειρότερα απ' αυτά. Συναδελφος; Γυμνασιο ή λυκειο; Εμας ακομα να μας κλεισουν. Αντιθετως ακυρωνουν τα σχολικα ταξιδια που ηταν ή τελευταια μου ελπιδα να βγει λιγο πιο χαλαρα η τελευταια εβδομαδα πριν το πασχα. 40 λεπτά πριν, Spect~ είπε Μπορείς να πετύχεις ενα καλό επίπεδο λίπους και δύναμης αν το κάνεις σωστά. Και στις δυο περιπτώσεις ο ενας ειναι "αδύναμος" ενω ο άλλος είναι "χοντρός". Προσωπικα εγω προτιμώ κατι ενδιάμεσο και πιο λειτουργικό γιατι ουτε το να ειμαι 24/7 σε διατροφη εχω ορεξη ουτε να δειχνω σαν τριχωτή μπάλα με ποδιά. Αυτο που προσπαθει να σου πει η Ευα ειναι οτι πρέπει να θέσεις ενα πρωτεύον στόχο , εσυ λες οτι ήθελες να δειχνεις πιο γεματος απο περυσι αλλα αυτο ειναι σαν να λες οτι θελω στα επομενα γενεθλια μου θελω να ειμαι 1 χρονο μεγαλύτερος απο περύσι. Θελεις να εισαι πιο χόντρος απο περυσι; πιο δυνατός; πιο γραμμωμένος; θες δηλαδη να κανει powerlifting (δυναμη και θα δειχνεις σαν χοντρος), body building (μετρια δυναμη με καλύτερη εμφανιση) ; τι θες; αυτο ρωταω η Ευα ειχα αρχισει να σκεφτομαι οτι μαλλον δεν μιλαω ελληνικα αλλα ενταξει, βλεπω οτι με καταλαβαινει εστω και ενας ανθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχουμε και επισημη αιτημα απο τον Περιφερειαρχη ,ειναι θεμα χρονου να γινει .Γιαννη ανεβαινω πανω ετοιμασε σουβλες θα φερω και playstation . https://www.protagon.gr/epikairotita/kleinoun-gymnastiria-sxoles-xorou-athlitika-kentra-ti-synevi-sto-iolmes-place-44342014175?fbclid=IwAR1NeAzzYrp_cw3Vdvdd-ePdpzdPn_tdoP4isy0PrU6Qrip-nHaUlRzejEQ Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Fotis13 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εχουμε και επισημη αιτημα απο τον Περιφερειαρχη ,ειναι θεμα χρονου να γινει .Γιαννη ανεβαινω πανω ετοιμασε σουβλες θα φερω και playstation . https://www.protagon.gr/epikairotita/kleinoun-gymnastiria-sxoles-xorou-athlitika-kentra-ti-synevi-sto-iolmes-place-44342014175?fbclid=IwAR1NeAzzYrp_cw3Vdvdd-ePdpzdPn_tdoP4isy0PrU6Qrip-nHaUlRzejEQ Εμεις ευτυχως δεν θα κλεισουμε οτι και να γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε Εμεις ευτυχως δεν θα κλεισουμε οτι και να γινει Γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Γιατι? Ποιος θα μας ελεγξει; 😜 Μεταξυ μας ειμαστε ετσι και αλλιως. Επισης δεν εχει αδεια γυμναστηριου αλλα συλόγου απο οσο θυμαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δεν παίζει ρόλο αν είναι σύλλογος ή γυμναστήριο, όλα θα κλείσουν αν δώσει εντολή ο περιφερειάρχης. Εύα, ΚΞΓ έχω, δεν είμαι στο δημόσιο. Οπότε συνάδελφοι ως εκπαιδευτικοί. Εσύ είσαι στο Βέλγιο, σωστά; Φώτη, έχεις ανοιχτή πρόσκληση από καιρό. Playstation και σούβλες υπάρχουν καθώς και άφθονος χρόνος λόγω καραντίνας. Μόνο από όργανα χωλαίνουμε εκτός κι αν θες να μπεις σε φάση bodyweight προπονήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Δεν παίζει ρόλο αν είναι σύλλογος ή γυμναστήριο, όλα θα κλείσουν αν δώσει εντολή ο περιφερειάρχης. Εύα, ΚΞΓ έχω, δεν είμαι στο δημόσιο. Οπότε συνάδελφοι ως εκπαιδευτικοί. Εσύ είσαι στο Βέλγιο, σωστά; Φώτη, έχεις ανοιχτή πρόσκληση από καιρό. Playstation και σούβλες υπάρχουν καθώς και άφθονος χρόνος λόγω καραντίνας. Μόνο από όργανα χωλαίνουμε εκτός κι αν θες να μπεις σε φάση bodyweight προπονήσεις. ΚΞΓ σημαίνει κέντρο ξένων γλωσσών; Ναι εγώ στο Βέλγιο, σε κανονικά σχολεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Στις 27/2/2020 στις 9:47 ΜΜ, OneWaySystem είπε Γυμναστείτε όσο προλαβαίνετε, σοβαρές πληροφορίες μου εκ των έσω λένε οτι παίζει πολύ δυνατά το σενάριο να κλείσουν και γυμναστήρια μέχρι νεοτέρας ! Πάει, κλέφτες θα γίνουμε, θα την βγάζουμε με καλλισθενικη σαν τον τζων! 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Εχουμε και επισημη αιτημα απο τον Περιφερειαρχη ,ειναι θεμα χρονου να γινει .Γιαννη ανεβαινω πανω ετοιμασε σουβλες θα φερω και playstation . Σας τα έλεγε ο θείος πριν 15 μέρες και το κακό είναι οτι δεν κάνω μαντεψιες αλλά έχω πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν ελάχιστοι! Φωτη σε σούβλες και τέτοια δεν έχω κονε, αν όμως κατσει η φάση μπορούμε να κανονίσουμε να μαζευτούμε εγω, εσυ η φίλη σου η Μαργαριτα και ο αληταμπουρας ο τεο και να φτιάξουμε δυνατή προπόνηση στον σουπερ περσοναλτρειναδικο χώρο μου άκρως απολυμασμένο!! Δωρεάν μην λέμε τα αυτονόητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Σας τα έλεγε ο θείος πριν 15 μέρες και το κακό είναι οτι δεν κάνω μαντεψιες αλλά έχω πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν ελάχιστοι! Φωτη σε σούβλες και τέτοια δεν έχω κονε, αν όμως κατσει η φάση μπορούμε να κανονίσουμε να μαζευτούμε εγω, εσυ η φίλη σου η Μαργαριτα και ο αληταμπουρας ο τεο και να φτιάξουμε δυνατή προπόνηση στον σουπερ περσοναλτρειναδικο χώρο μου άκρως απολυμασμένο!! Δωρεάν μην λέμε τα αυτονόητα. Δε πα να κλεισουνε ολα ! Εχω προσβαση και κονε σε ειδικο χωρο - σιδεράδικο στο οποιο δεν έχει μη εξουσιοδοτημένος πολίτης Εκει και πάγκο εχω και μονοζυγα και μπαρες για στρατιωτικές και άρσεις θανατου και τροχαλια - και κωπηλατική μηχανημα και απο ολα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Εγώ ειμαι μέσα για την πρόσκληση του One απλά θα σας καμαρώνω και μετά θα συμμετάσχω στο φαΐ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας που λέμε για φαγητά και μακαρονάδες εγω 6 μέρες την εβδομάδα κάτι τέτοια έχω πει στην γυναίκα να μου μαγειρεύει.διατροφη σωστή και γράμμωση. Ούτε φουσκώματα ούτε υπερβολές. υ.γ. Το απόγευμα φρούτα και το βράδυ λίγους ξήρους καρπούς με ένα μπολ ( κανονικό )παγωτο Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από mp123 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μετεξεταστέος / Την επόμενη φορά η μπριζόλα να ειναι μοσχάρι 😁 Το πιάτο με το μπρόκολο φερτο να το κατασπαράξω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Βάλαμε να φαμε; λοιπον οπως ειπα και χθες ειναι ευλογια να ερχεσαι απο τη δουλειά και να υπάρχει ετοιμο φαγητο! 150γρ μπιφτεκι άλιπο 100γρ ρυζι (ζυγισμενο άβραστο) σαλατα 1 φετα τυρι μιλνερ 15μλ λαδάκι. Βεβαια το μωράκι μου λειπει τωρα, οποτε έπρεπε να μαγειρέψω εγώ! Σε λιγο θα τη πέσω κιολας θα ξυπνησω μετα απο κανα 1-1.5 ωρα και θα πάω γυμναστηριο....... ναι καλα ακουσατε .. γυμναστηριο. Οσο δε κλεινει εγω θα πηγαινω ! Εφαγα και κράξιμο το πρωι απο το άλλο θρέντ αλλα ο μαχητης τη φάβας δεν μασάει. χεχε Βεβαια ειμαι επαρχια και ακομη εδω δεν έχει ερθει κρουσμα. Τεσπα μη ψαρωνετε ! Προχωράμε δυνατα ! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις