Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Τι λές ρε φιλε. Ειδες τα χέρια το στηθος και τους ώμους του. Έλεος ξεκοληστε απο την εικονα μονιμως. Ο ανθρωπος ειναι ΔΥΝΑΤΟΣ !

Όπως το βλέπει ο καθένας εγω πάω γυμναστήριο για γράμμωση .δεν με νοιάζει να είμαι δυνατός και να είμαι ετσι

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα κυριες και κυριοι ,ερχεται αρμαγεδων !

Ηδη εγω ψαχνω εναλλακτικες θα μιλησω με τον Γιαννη που εχει κανει διατριβη στο θεμα της "οικιακης " γυμναστικης .

88369628_2847597618628707_7803910488265326592_n.jpg

Ειχε προειδοποιησει ο δάσκαλος OneWay .....

13 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όπως το βλέπει ο καθένας εγω πάω γυμναστήριο για γράμμωση .δεν με νοιάζει να είμαι δυνατός και να είμαι ετσι

Εντάξει . Δεκτό. Μα εγω δεν κρινω κάποιον απο εσάς απλα παρεμβαινω οταν βλέπω οτι πάμε να υποτιμησουμε και άλλα στύλ. Ενω μια χαρα αντεχουν στο γυμναστηριο και παράγουν εργο και δυναμη. Γιατι ντάξει ρε φιλε αν πάτε με αυτον να κουβαλησετε πχ ενα καφάσι πράγματα και εσυ Ή εγώ (λεμε τωρα) τα φτυσεις στα μισα της σκάλας εεεε θα σου γυρισει και αυτος και θα σου πει "οποτε άλλη φορά μην λές πολλά για την δική μου εικονα." γιατι και αυτο εδω τωρα που δειχνεις εικονα ειναι.

• Like 2

25 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ηθελα απλα να σχολιάσω οτι ο συγκεκριμενος τύπος ειναι μεν κομμενος αλλα για δυναμη πρέπει να φάει λιγο παραπανω και να ανέβει σε κιλά. Αν δεις το παραδέχεται και ο ιδιος στα βιντεο του , οτι η "φαση ογκου" ειναι ενα εργαλειο που μπορει να δουλέψει σε αυτον. Πηγε να κανει δυναμη στο πάγκο με 100 κιλά να ανέβει αλλα έπιασε πλατώ. Η επομενη τακτικη ειναι φορτωμα φαγητού. Δεν ειναι ολα άσπρο μαύρο , οντως σου ειχα πει να σταματησεις να αγχώνεσαι.

Ο τριχωτος μια χαρα δυνατος ειναι , δυνατοτερος απο τον άλλον. Μην ανησυχεις. Και τρωει και τη μακαροναδιτσα του και τρολάρει χαχα :D

ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΙΟΝ εννοεις 18χρονο καγκουρι. Τον Ραφαηλ; 23 ειναι και πολυ ανερχομενος πιτσιρικας με μέλλον. Και ο Σάκης ειναι πολυ καλος σε αυτο που κάνει αλλα αν θέλει να κάνει κάτι αλλο πρέπει να αλλαξει προσέγγιση. Δε μπορεις να φάς 1 κιλο ρυζι για να πιάσεις τον υδατάνθρακα που θέλεις για να σου δωσει ωθηση στη προπονηση + να μην βάλεις λιπάκι. Θα σκιστει το στομάχι σου. Τα παραδέχεται και ο ιδιος ευτυχώς.

Και παλι ξεφευγεις. Δυναμη θες ή εμφανιση; Δεν λεω οτι δεν μπορουν να συνδιαστουν ως ενα βαθμο αλλα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα αν διαλεξεις το ενα απο τα δυο και επικεντρωθεις εκει.

Τι 18 τι 23, πιτσιρικια ειναι και τα δύο για μενα την γεροντισα. (καταλαβες ποιον λεω παντως, η ηλικια του δεν με πολυενδιαφερει)

Ο αλλος παλι, μπορει να ειναι δυνατος αλλα απο εμφανιση δεν λεει και πολλα. Αν αυτο που τον ενδιαφερει ειναι η δυναμη και μονο, μπραβο του. Υπαρχουν και πιο δυνατοι και πιο χοντροι απο αυτον.

Για καποιον που τον ενδιαφερει το κομματι της εμφανισης πρωτιστως καλυτερα να κοιταξει τον πιτσιρικα που φαινεται οτι το εχει μελετησει το θεμα (οταν σου λεει για την διαφορα πριν το pump και μετα το pump καταλαβαινεις οτι λιωνει στις φωτογραφιες).

Επιμενω οτι πρεπει να διαλεξεις τι θελεις γιατι κινδυνευεις να τα κανεις σκατα και να μην καταφερεις τπτ.

• Like 2

13 λεπτά πριν, evabb είπε

Δυναμη θες ή εμφανιση; Δεν λεω οτι δεν μπορουν να συνδιαστουν ως ενα βαθμο αλλα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα αν διαλεξεις το ενα απο τα δυο και επικεντρωθεις εκει.

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν τρεις βασικοί στόχοι: 1) Εμφάνιση (δηλαδή γράμμωση με έναν καλούτσικο μυικό όγκο) 2) Μυική μάζα (όσο το δυνατόν μεγαλύτεροι μύες) 3) Δύναμη

Και τώρα ας υποθέσουμε ότι έρχεται ένα τζίνι και μας δίνει 3 επιλογές, άμεσα πραγματοποιήσιμες:

1) Θα γίνεις γραμμωμένος φέτες (π.χ 1.80 / 77 kg/ 7% bf) αλλά με μέτρια μυική μάζα και με δύναμη στο μέσο όρο του γυμναστηρίου

2) Θα γίνεις ζώο εντελώς με μύες που θα σπάνε κουμπιά και δεν θα χωράνε σε παντελόνια και μπλουζάκια, αλλά το λίπος σου θα παίζει πάνω από 20% και η δύναμη σου θα είναι στο μέσο όρο του γυμναστηρίου.

3) Θα γίνεις τρομερά δυνατός και θα σηκώνεις όλο το ρακ μαζί με τις πλάκες αλλά δεν θα έχεις ιδιαίτερα μεγάλους μύες και το λίπος σου θα είναι πάνω από 20% (πχ. 1.80 / 90 κg / 20 % bf)

Τότε πιστεύω ότι ένα 90% των θαμώνων ενός μέσου γυμναστηρίου θα διάλεγε ασυζητητί το 1.

• Like 4

3 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν τρεις βασικοί στόχοι: 1) Εμφάνιση (δηλαδή γράμμωση με έναν καλούτσικο μυικό όγκο) 2) Μυική μάζα (όσο το δυνατόν μεγαλύτεροι μύες) 3) Δύναμη

Και τώρα ας υποθέσουμε ότι έρχεται ένα τζίνι και μας δίνει 3 επιλογές, άμεσα πραγματοποιήσιμες:

1) Θα γίνεις γραμμωμένος φέτες (π.χ 1.80 / 77 kg/ 7% bf) αλλά με μέτρια μυική μάζα και με δύναμη στο μέσο όρο του γυμναστηρίου

2) Θα γίνεις ζώο εντελώς με μύες που θα σπάνε κουμπιά και δεν θα χωράνε σε παντελόνια και μπλουζάκια, αλλά το λίπος σου θα παίζει πάνω από 20% και η δύναμη σου θα είναι στο μέσο όρο του γυμναστηρίου.

3) Θα γίνεις τρομερά δυνατός και θα σηκώνεις όλο το ρακ μαζί με τις πλάκες αλλά δεν θα έχεις ιδιαίτερα μεγάλους μύες και το λίπος σου θα είναι πάνω από 20% (πχ. 1.80 / 90 κg / 20 % bf)

Τότε πιστεύω ότι ένα 90% των θαμώνων ενός μέσου γυμναστηρίου θα διάλεγε ασυζητητί το 1.

Σωστός..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Συμφωνω μαζι σου απολυτα. Οταν κανεις γυμναστικη με στοχο να γινεις γραμμωμενος, εκ των πραγματων θα ανεβει οσο να ναι και η δυναμη ως ενα βαθμο. Οσο χρησιμοποιεις του μυς σου τοσο δυναμωνουν. Προφανως αν θες να γινεις ζωο οπως λες τοτε πρεπει να κοψεις απο αλλου. Γι αυτο του λεω διαλεξε. Γιατι μια μας λεει οτι θελει να βελτιωσει την εμφανιση του και απο την αλλη μας λεει οτι θελει να σηκωνει σακια. Κι αυτος που δουλευει γραμμωση θα μπορεσει να το σηκωσει εν τελη το σακι, απλα μπορει οχι μεσα σε 6 μηνες αλλα σε 12. Λες για τον μεσο ορο του γυμναστηριου αλλα σκεψου και τον μεσο ορο του γενικου πληθυσμου. Εκει καταλαβαινεις οτι το να εισαι εστω και στον μεσο ορο του γυμναστηριου σε οποιοδηποτε τομεα, εισαι ηδη καλυτερα απο ενα πολυ μεγαλο ποσοστο του γενικου πληθυσμου.

Επεξ/σία από evabb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, evabb είπε

Και παλι ξεφευγεις. Δυναμη θες ή εμφανιση; Δεν λεω οτι δεν μπορουν να συνδιαστουν ως ενα βαθμο αλλα θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα αν διαλεξεις το ενα απο τα δυο και επικεντρωθεις εκει.

Τι 18 τι 23, πιτσιρικια ειναι και τα δύο για μενα την γεροντισα. (καταλαβες ποιον λεω παντως, η ηλικια του δεν με πολυενδιαφερει)

Ο αλλος παλι, μπορει να ειναι δυνατος αλλα απο εμφανιση δεν λεει και πολλα. Αν αυτο που τον ενδιαφερει ειναι η δυναμη και μονο, μπραβο του. Υπαρχουν και πιο δυνατοι και πιο χοντροι απο αυτον.

Για καποιον που τον ενδιαφερει το κομματι της εμφανισης πρωτιστως καλυτερα να κοιταξει τον πιτσιρικα που φαινεται οτι το εχει μελετησει το θεμα (οταν σου λεει για την διαφορα πριν το pump και μετα το pump καταλαβαινεις οτι λιωνει στις φωτογραφιες).

Επιμενω οτι πρεπει να διαλεξεις τι θελεις γιατι κινδυνευεις να τα κανεις σκατα και να μην καταφερεις τπτ.

Οσο και αν δεν θές να το δεχτεις εγω το τελευταιο 7μηνο πέτυχα αυτο που ήθελα. :P

Δηλαδη.... περυσι το καλοκαιρι (ενω ειχα ξεκινησει να προσεχω διατροφικα απο αρχές Μαϊου) ήμουν 81 κιλά... κανω μια υποθερμιδικη πέφτω στα 77

μπακαλιάρος..... εδειξα φωτο

ηθελα να ανεβω και σε ογκο οποτε επελεξα την "γρηγορη" λυση αυτην που δειχνει αλλαγές πανω σου -> υπερθερμιδικη διατροφη με προοδευτικη επιβάρυνση προπονησης στο γυμναστηριο (εξατομικευμενα πάντα) γιατι εγω ξεκινησα παγκο στα 55 κιλά.

Το πέτυχα ως ενα σημειο αλλα εβαλα και λιγο λιπάκι παραπάνω + αυξηση επιδοσεων στο γυμναστηριο. Νιωθω πιο δυνατος αλλα επειδη δεν μ αρεσει να ειμαι ψευτης θα ήθελα πάνω να ήμουν λιγο περισσοτερο φορτωμένος ωμοι-στηθος-χέρια. Στα ποδια ειμαι υπερ-ευχαριστημενος αλλα τα ποδια τα χω δουλέψει και απο μικρος οποτε μη λέω ουτε εδώ ψέμματα (μαυρη ζωνη στο Tae- εχω κατεβει σε αγώνες). Οποτε θα δοκιμασω κάτι αλλο τωρα για μυική ενδυνάμωση.

Επεξ/σία από Magic_Nature

• Moderators
1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Ηθελα απλα να σχολιάσω οτι ο συγκεκριμενος τύπος ειναι μεν κομμενος αλλα για δυναμη πρέπει να φάει λιγο παραπανω και να ανέβει σε κιλά. Αν δεις το παραδέχεται και ο ιδιος στα βιντεο του , οτι η "φαση ογκου" ειναι ενα εργαλειο που μπορει να δουλέψει σε αυτον. Πηγε να κανει δυναμη στο πάγκο με 100 κιλά να ανέβει αλλα έπιασε πλατώ. Η επομενη τακτικη ειναι φορτωμα φαγητού. Δεν ειναι ολα άσπρο μαύρο , οντως σου ειχα πει να σταματησεις να αγχώνεσαι.

Ο τριχωτος μια χαρα δυνατος ειναι , δυνατοτερος απο τον άλλον. Μην ανησυχεις. Και τρωει και τη μακαροναδιτσα του και τρολάρει χαχα :D

Μπορείς να πετύχεις ενα καλό επίπεδο λίπους και δύναμης αν το κάνεις σωστά. Και στις δυο περιπτώσεις ο ενας ειναι "αδύναμος" ενω ο άλλος είναι "χοντρός". Προσωπικα εγω προτιμώ κατι ενδιάμεσο και πιο λειτουργικό γιατι ουτε το να ειμαι 24/7 σε διατροφη εχω ορεξη ουτε να δειχνω σαν τριχωτή μπάλα με ποδιά. 

Αυτο που προσπαθει να σου πει η Ευα ειναι οτι πρέπει να θέσεις ενα πρωτεύον στόχο , εσυ λες οτι ήθελες να δειχνεις πιο γεματος απο περυσι αλλα αυτο ειναι σαν να λες οτι θελω στα επομενα γενεθλια μου θελω να ειμαι 1 χρονο μεγαλύτερος απο περύσι. Θελεις να εισαι πιο χόντρος απο περυσι; πιο δυνατός; πιο γραμμωμένος; θες δηλαδη να κανει powerlifting (δυναμη και θα δειχνεις σαν χοντρος), body building (μετρια δυναμη με καλύτερη εμφανιση) ; τι θες; αυτο ρωταω η Ευα

• Thanks 1

27 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ο στόχος "ψυχική και σωματική υγεία" δεν είναι βασικός;

Εγώ πάντως αν ήμουν εισαγγελέας γυμναστηρίων θα ασκούσα δίωξη σε αυτούς που ανεβάζεις, μέσα θα τους έχωνα όλους 😁

Αφού ακούς τον Άλεξ τότε άκου τον και στο πιο σωστό που σου είπε να ξε-ακολουθήσεις δηλαδή αυτά τα σκουπίδια από το ytube! Ο ένας προτείνει σάντουιτς με μέλι, του αλλουνού του εθνικιστή γυαλίζει το μάτι του, ο πιτσιρίκος που είναι τέρμα χωμένος μέσα στο γουιστρολ και δεν μπορεί να  κάνει τρικέφαλους με δύο πλάκες στην τροχαλια και κλέβει, αυτός με τα τηγάνια που πας και τους βρίσκεις όλους αυτούς τους τρελούς ρε φίλε Ντιντι χάχαχα

Θες μια διατροφική συμβουλή για να ανέβεις μυικα? Βραζε σε μια κατσαρόλα καθημερινά 10 αυγά και τρώγετα  μέσα στην ημέρα όποτε θες!  3 το πρωί, 5 το μεσημέρι, 2 το βράδυ! Πρόσθεσε τα στην οποία διατροφή κάνεις, Άσε τα Ασπραδια από το μπουκάλι που είναι σαν μιλκο, κάνε αυτό που σου λέω καθημερινά και σε ένα δύο μήνες θα με θυμηθείς! 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Εγώ πάντως αν ήμουν εισαγγελέας γυμναστηρίων θα ασκούσα δίωξη σε αυτούς που ανεβάζεις, μέσα θα τους έχωνα όλους 😁

Αφού ακούς τον Άλεξ τότε άκου τον και στο πιο σωστό που σου είπε να ξε-ακολουθήσεις δηλαδή αυτά τα σκουπίδια από το ytube! Ο ένας προτείνει σάντουιτς με μέλι, του αλλουνού του εθνικιστή γυαλίζει το μάτι του, ο πιτσιρίκος που είναι τέρμα χωμένος μέσα στο γουιστρολ και δεν μπορεί να  κάνει τρικέφαλους με δύο πλάκες στην τροχαλια και κλέβει, αυτός με τα τηγάνια που πας και τους βρίσκεις όλους αυτούς τους τρελούς ρε φίλε Ντιντι χάχαχα

Θες μια διατροφική συμβουλή για να ανέβεις μυικα? Βραζε σε μια κατσαρόλα καθημερινά 10 αυγά και τρώγετα  μέσα στην ημέρα όποτε θες!  3 το πρωί, 5 το μεσημέρι, 2 το βράδυ! Πρόσθεσε τα στην οποία διατροφή κάνεις, Άσε τα Ασπραδια από το μπουκάλι που είναι σαν μιλκο, κάνε αυτό που σου λέω καθημερινά και σε ένα δύο μήνες θα με θυμηθείς! 

αααααχαχαχαχαχ ετσι για να χουμε να σχολιάζουμε ρε φιλε !

19 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Μπορείς να πετύχεις ενα καλό επίπεδο λίπους και δύναμης αν το κάνεις σωστά. Και στις δυο περιπτώσεις ο ενας ειναι "αδύναμος" ενω ο άλλος είναι "χοντρός". Προσωπικα εγω προτιμώ κατι ενδιάμεσο και πιο λειτουργικό γιατι ουτε το να ειμαι 24/7 σε διατροφη εχω ορεξη ουτε να δειχνω σαν τριχωτή μπάλα με ποδιά. 

Αυτο που προσπαθει να σου πει η Ευα ειναι οτι πρέπει να θέσεις ενα πρωτεύον στόχο , εσυ λες οτι ήθελες να δειχνεις πιο γεματος απο περυσι αλλα αυτο ειναι σαν να λες οτι θελω στα επομενα γενεθλια μου θελω να ειμαι 1 χρονο μεγαλύτερος απο περύσι. Θελεις να εισαι πιο χόντρος απο περυσι; πιο δυνατός; πιο γραμμωμένος; θες δηλαδη να κανει powerlifting (δυναμη και θα δειχνεις σαν χοντρος), body building (μετρια δυναμη με καλύτερη εμφανιση) ; τι θες; αυτο ρωταω η Ευα

Θελω δυναμη φιλε. Και μια σχετικά νορμαλ εμφάνιση. Δε θελω τα κοψιματα και τις υπερβολές του ξανθού. Ισα να χωριζουν οι μυς και πανω να φορτωσω λιγο παραπανω για να υπάρχει αρμονια με το κάτω μέρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην αρχίσεις συζήτηση για ουσίες ντιντι, θα κλειδώσει το θέμα. Κάνε εντιτ και σβήσε το σχόλιο σου.

Κλειστά τα σχολεία για 14 μέρες, κλειστοί και μεις (αν κι εγώ κάποια ιδιαίτερα θα τα κάνω, άλλωστε δεν υπάρχουν καθόλου κρούσματα εδώ πάνω), ευκαιρία για ξεκούραση και χτίσιμο μυών.

Θα πήξουμε αργότερα όταν θα πρέπει να αναπληρώσουμε τα κενά αλλά έτσι είναι η ζωή, περάσαμε πολύ χειρότερα απ' αυτά.

Επεξ/σία από yannis27gr
  • Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

αααααχαχαχαχαχ ετσι για να χουμε να σχολιάζουμε ρε φιλε !

Θελω δυναμη φιλε. Και μια σχετικά νορμαλ εμφάνιση. Δε θελω τα κοψιματα και τις υπερβολές του ξανθού. Ισα να χωριζουν οι μυς και πανω να φορτωσω λιγο παραπανω για να υπάρχει αρμονια με το κάτω μέρος.

Οποτε κανεις αυτο που σου ειπε ο Αλεξ με μια νορμαλ υπερθερμιδικη διατροφη χωρις να πεθαινεις σε υδατανθρακες και με αρκετη πρωτεινη και αφου εχεις φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο τοτε κοβεις λιγο φαι για να στεγνωσεις και του χρονου το καλοκαιρι θα σαι αγνωριστος

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Οποτε κανεις αυτο που σου ειπε ο Αλεξ με μια νορμαλ υπερθερμιδικη διατροφη χωρις να πεθαινεις σε υδατανθρακες και με αρκετη πρωτεινη και αφου εχεις φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο τοτε κοβεις λιγο φαι για να στεγνωσεις και του χρονου το καλοκαιρι θα σαι αγνωριστος

Ναι εννοειται. Αυτο εχω σκοπο να δοκιμασω. Το ξεκινησα απο προχθές. Στις αρσεις ομως δεν υπάρχουν ντροπ σετ νομιζω ή υπάρχουν;

οντως για 1 χρονο σκοπευω να το κάνω. Πέσαμε μέσα στο χρονικο διάστημα. Δε βιάζομαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...