evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Magic_Nature είπε Στο παγκο με παταει +20 κιλά πάνω ειναι αν και δεν μ αρεσει η τεχνική του στα μέγιστα. Απλα μου κανε εντυπωση στις στρατιωτικές που βάζει τα ιδια με τα δικά μου μέγιστα. Και τι σημαινει αυτο; Την δουλεια του την κανει στην τελικη. Εσυ τι θελεις να κανεις;
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, evabb είπε Και τι σημαινει αυτο; Την δουλεια του την κανει στην τελικη. Εσυ τι θελεις να κανεις; Εγω και έτσι να γινομουν Δεν θα με χαλούσε !!! O Σακης ετσι ειναι γενετικά, ηταν πάντα κομμενος απλα μικροτερος ηταν 58 κιλά μπακαλιάρος. Εγω ουτε στα 70 κιλα δεν ήμουν έτσι. Ειναι και θέμα γενετικής αν θα πιάσεις αυτη την εμφάνιση. Οποτε ναι πηρε καθαρο ογκο και ανέβηκε στα 75 κιλά. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Ρωταω ποιος ειναι ο πρωταρχικος σου σκοπος σου για τον οποιο πας γυμναστηριο.
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, evabb είπε Ρωταω ποιος ειναι ο πρωταρχικος σου σκοπος σου για τον οποιο πας γυμναστηριο. Σε 1η φάση τον πέτυχα. Ηταν να αυξησω το βάρος μου χωρις να πετάξω πολύ κοιλιά και κώλο. Τωρα θέλω να κανω αυτο που προτεινε ο άλεξ για να βάλω λιγο παραπανω μυς οσο μπορώ βεβαια. Φαινομαι πιο γεμάτος απο περυσι το καλοκαιρι. Οποτε κανα χρονο με βλέπω στη "συντηρηση" θα δω και αυτο πως δουλευει και βλέπουμε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 18 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Στο παγκο με παταει +20 κιλά πάνω ειναι αν και δεν μ αρεσει η τεχνική του στα μέγιστα. Απλα μου κανε εντυπωση που χει διπλάσια χέρια και στις στρατιωτικές βάζει τα ιδια με τα δικά μου μέγιστα. Δεν ξέρω τι έρχεται αλλα ειναι λιγο γαϊδουριά να βλέπει οτι περιμένει κοσμος και να κάνει και το διαλειματάκι του στα 2-3 λεπτά το λιγοτερο. Πιάσε ενα ράκ μεγάλε και βάλε εκει ενα καθισμα να κάνεις πάγκο αν θέλεις τοσο πολύ χρονο. "Εχεις πολλά σετ ακομη..." "Ναι ναι εχω άλλα 3...." και τελειωσε μετα απο 20 λεπτά. Στην δύναμη θέλεις τουλάχιστον 2 με 3 λεπτά διαλλειμα οπότε λογικό το κενό του 1
karaLRS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Δεν ξέρω τι έρχεται αλλα ειναι λιγο γαϊδουριά να βλέπει οτι περιμένει κοσμος και να κάνει και το διαλειματάκι του στα 2-3 λεπτά το λιγοτερο. Πιάσε ενα ράκ μεγάλε και βάλε εκει ενα καθισμα να κάνεις πάγκο αν θέλεις τοσο πολύ χρονο. "Εχεις πολλά σετ ακομη..." "Ναι ναι εχω άλλα 3...." και τελειωσε μετα απο 20 λεπτά. Από ποτέ τα όργανα έχουν μέγιστο χρόνο χρήσης; τα ίδια λεφτά πληρώνει με εσένα. Το κορμί του μπορεί να μην άντεχε μικρότερο διάλειμμα. Γιατί να πρέπει όλοι να έχουν διάλειμμα σαν το δικό σου; Συγνώμη που μπήκα έτσι σφήνα στο θέμα αλλά παρατηρώ και στο γυμναστήριο που πάω γενικά μια ανυπομονησία από άτομα που δεν αντέχουν να μην κάνουν το πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει. Έρχονται εκεί που κάνεις, σε κοιτάνε επίμονα, ρωτάνε το κλασσικό "Εχεις πολλά ακόμα;" κλπ. Ο καθένας έχει τον ρυθμό του και από την στιγμή που πληρώνει συνδρομή έχει το κάθε δικαίωμα στα όργανα του γυμναστηρίου 2
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Σε 1η φάση τον πέτυχα. Ηταν να αυξησω το βάρος μου χωρις να πετάξω πολύ κοιλιά και κώλο. Τωρα θέλω να κανω αυτο που προτεινε ο άλεξ για να βάλω λιγο παραπανω μυς οσο μπορώ βεβαια. Φαινομαι πιο γεμάτος απο περυσι το καλοκαιρι. Οποτε κανα χρονο με βλέπω στη "συντηρηση" θα δω και αυτο πως δουλευει και βλέπουμε. Αρα ο σκοπος σου ειναι να πετυχεις μια καλυτερη εμφανιση (και πριν κατι σελιδες ελεγες για μενα οτι θα πρεπει να σταματησω να ενδιαφερομαι για την εμφανιση γκουχ γκουχ). Αρα πρεπει να συνδιασεις ασκηση με την καταλληλη διατροφη (οπως στα λεγαμε). Το που θα φτασεις δεν εχει σημασια αρκει να εισαι καλυτερα σε σχεση με τον παλιοτερο εαυτο σου και να εισαι εσυ ευχαριστημενος. Το να συγκρινεις ποσα κιλα σηκωνεις σε σχεση με τον χ και ψ δεν εχει κανενα απολυτως νοημα γι αυτο που θελεις να πετυχεις.Αν εκανες power lifting θα ειχε νοημα. Στο body building το λεει και η λεξη το θεμα ειναι η εικονα του σωματος. Το πως θα την πετυχεις ειναι αλλο θεμα. Υπαρχουν χιλιαδες ασκησεις που χρησιμοποποιουν μονο το βαρος του σωματος, υπαρχει το crossfit υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι εν ολιγης. (τι σκαρα ρε πουστη μου με τα βιντεο που βαζεις; ή τριχωτοι θα ειναι ολοι ή 18χρονα καγκουρια;) 2
mp123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω πάω ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο. 11 ως 3 είναι οι καλύτερες ώρες. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από mp123 1
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, karaLRS είπε Από ποτέ τα όργανα έχουν μέγιστο χρόνο χρήσης; τα ίδια λεφτά πληρώνει με εσένα. Το κορμί του μπορεί να μην άντεχε μικρότερο διάλειμμα. Γιατί να πρέπει όλοι να έχουν διάλειμμα σαν το δικό σου; Συγνώμη που μπήκα έτσι σφήνα στο θέμα αλλά παρατηρώ και στο γυμναστήριο που πάω γενικά μια ανυπομονησία από άτομα που δεν αντέχουν να μην κάνουν το πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει. Έρχονται εκεί που κάνεις, σε κοιτάνε επίμονα, ρωτάνε το κλασσικό "Εχεις πολλά ακόμα;" κλπ. Ο καθένας έχει τον ρυθμό του και από την στιγμή που πληρώνει συνδρομή έχει το κάθε δικαίωμα στα όργανα του γυμναστηρίου Κοιτα απο την αλλη δεν νομιζεις οτι ειναι γαιδουρια να εχει πιασει ο αλλος ενα οργανο/μηχανιμα και να κανει 1 σετ των 30 δευτερολεπτων και μετα να καθεται εκει με το κινητο στο χερι για 5 λεπτα για να κανει το διαλειμα του; Τις προαλλες ειχε πιασει ενας την πρεσα απο την ωρα που πατησα το ποδι μου στο γυμναστηριο. Εβγαλα ολο μου το προγραμμα κι αυτος ηταν ακομα εκει και την περισσοτερη ωρα απλα επαιζε στο κινητο. Δεν λεω, η συγκεκριμενη πρεσα ειναι λιγο δυσκολη στο φορτωμα/ξεφορτωμα, αλλα ρε πουστη μου ελεος. Στην τελικη παραπανω γυμναστικη θα κανεις. Το μονο που ζηταω ειναι να σηκωνεσαι οταν κανεις το διαλειμα σου για να κανω εγω ενα σετακι και μετα ξανακατσε. 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγω πάω ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο. 11 ως 3 είναι οι καλύτερες ώρες. 8 το πρωι να δεις. 3
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, Spect~ είπε Στην δύναμη θέλεις τουλάχιστον 2 με 3 λεπτά διαλλειμα οπότε λογικό το κενό του Συμφωνοι σε αυτο. Αλλα ουτε καν προτεινε εναλλάξ και αργουσε κιολας. Τέσπα. Πηγα και έκανα επικληνη.
mic2mic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Λίγο με τον κορωνοϊό, λίγο με τον συνωστισμό στα γυμναστήρια, μου φαίνεται τώρα είναι καλή εποχή να πουλήσω 5 χιλιαρικάκια τα powerblock XXXL
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, evabb είπε Αρα ο σκοπος σου ειναι να πετυχεις μια καλυτερη εμφανιση (και πριν κατι σελιδες ελεγες για μενα οτι θα πρεπει να σταματησω να ενδιαφερομαι για την εμφανιση γκουχ γκουχ). Αρα πρεπει να συνδιασεις ασκηση με την καταλληλη διατροφη (οπως στα λεγαμε). Το που θα φτασεις δεν εχει σημασια αρκει να εισαι καλυτερα σε σχεση με τον παλιοτερο εαυτο σου και να εισαι εσυ ευχαριστημενος. Το να συγκρινεις ποσα κιλα σηκωνεις σε σχεση με τον χ και ψ δεν εχει κανενα απολυτως νοημα γι αυτο που θελεις να πετυχεις.Αν εκανες power lifting θα ειχε νοημα. Στο body building το λεει και η λεξη το θεμα ειναι η εικονα του σωματος. Το πως θα την πετυχεις ειναι αλλο θεμα. Υπαρχουν χιλιαδες ασκησεις που χρησιμοποποιουν μονο το βαρος του σωματος, υπαρχει το crossfit υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι εν ολιγης. (τι σκαρα ρε πουστη μου με τα βιντεο που βαζεις; ή τριχωτοι θα ειναι ολοι ή 18χρονα καγκουρια;) Ηθελα απλα να σχολιάσω οτι ο συγκεκριμενος τύπος ειναι μεν κομμενος αλλα για δυναμη πρέπει να φάει λιγο παραπανω και να ανέβει σε κιλά. Αν δεις το παραδέχεται και ο ιδιος στα βιντεο του , οτι η "φαση ογκου" ειναι ενα εργαλειο που μπορει να δουλέψει σε αυτον. Πηγε να κανει δυναμη στο πάγκο με 100 κιλά να ανέβει αλλα έπιασε πλατώ. Η επομενη τακτικη ειναι φορτωμα φαγητού. Δεν ειναι ολα άσπρο μαύρο , οντως σου ειχα πει να σταματησεις να αγχώνεσαι. Ο τριχωτος μια χαρα δυνατος ειναι , δυνατοτερος απο τον άλλον. Μην ανησυχεις. Και τρωει και τη μακαροναδιτσα του και τρολάρει χαχα ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΙΟΝ εννοεις 18χρονο καγκουρι. Τον Ραφαηλ; 23 ειναι και πολυ ανερχομενος πιτσιρικας με μέλλον. Και ο Σάκης ειναι πολυ καλος σε αυτο που κάνει αλλα αν θέλει να κάνει κάτι αλλο πρέπει να αλλαξει προσέγγιση. Δε μπορεις να φάς 1 κιλο ρυζι για να πιάσεις τον υδατάνθρακα που θέλεις για να σου δωσει ωθηση στη προπονηση + να μην βάλεις λιπάκι. Θα σκιστει το στομάχι σου. Τα παραδέχεται και ο ιδιος ευτυχώς. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
mp123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, evabb είπε (τι σκαρα ρε πουστη μου με τα βιντεο που βαζεις; ή τριχωτοι θα ειναι ολοι ή 18χρονα καγκουρια;) Το τελευταίο βίντεο που είδα με το που βλέπω το τηγάνι με τα μακαρόνια και να μιλάει ούτε καν συνέχισα να δω τι λέει. Πως να το δεις σοβαρα 1 2
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Το τελευταίο βίντεο που είδα με το που βλέπω το τηγάνι με τα μακαρόνια και να μιλάει ούτε καν συνέχισα να δω τι λέει. Πως να το δεις σοβαρα Τι λές ρε φιλε. Ειδες τα χέρια το στηθος και τους ώμους του. Έλεος ξεκοληστε απο την εικονα μονιμως. Ο ανθρωπος ειναι ΔΥΝΑΤΟΣ !
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα κυριες και κυριοι ,ερχεται αρμαγεδων ! Ηδη εγω ψαχνω εναλλακτικες θα μιλησω με τον Γιαννη που εχει κανει διατριβη στο θεμα της "οικιακης " γυμναστικης . 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις