Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gntgrx είπε

Τώρα (άρα τρέχει μέρες η ιστορία) που χτύπησε ο COVID19 το HP στο Μαρούσι, τη βλέπω τη δουλειά αντί να κάτσουν σπίτι τους οι εκεί, να έρθουν στο δικό μας.

Γνωρίζω άτομα που πηγαίνουν και στα δύο. Σήμερα που με ρώτησαν για πότε το βλέπω το δικό μας να κλείνει, απάντησα μέσα στον Μάρτη.

Φτου να πάρει και μπήκα γερά στο δεύτερο κύκλο 5|3|1. Δεν βαριέσαι, αν μου κόψουν τα βάρη στο γυμναστήριο θα περιοριστώ στα οικογενειακά βάρη. Το πολύ πολύ να βάλω λουριά στα παιδιά μου και να τα κάνω αλτηράκια.

Εμείς εδώ στα χανιά είμαστε καλύτεροι, έσκασαν 23 τουρίστες από ιταλία, κανένας έλεγχος, έχετε γεια βρυσούλες! 😂

• Like 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήπως να έκανες αίτηση για μοντερας ?

Τζον σ αγαπαω σε εκτιμάω, οταν ομως υποτίθεται οτι βρίσκεσαι σε ενα τοπικ που με κάποιους ανθρώπους κανεις που και που και γενικότερες συζητήσεις για πολλά χρόνια τότε δεν στέλνεις μήνυμα σαν το δικο σου, εκτός αν γουσταρφεις να μιλάμε αυστηρά γυμναστηριακα οπότε άντε γεια από μένα, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω ..

"" το θέμα με τα χολμς δεν είναι άσχετο με το παρόν νήμα.

1 ώρα πριν, OneWaySystem είπε

Θα κλείσουν όλα, όπως θα κλείσουν όλα τα σχολεία / μείνετε συντονισμένοι..

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω  παντως την εκανα την προπονηση μου το μεσημερι κανονικα και μαλιστα με το 1/4 του κοσμου που εχει το gym  συνηθως αυτη την ωρα .Αρα το βαζω  στα θετικα περισσοτερος χωρος για μας :).

Aν  υπαρξει  γενικη απαγορευση βρειτε σε ποιανου το σπιτι θα ερθω  να κανω .Να εχει ποικιλια οργανων ε ?

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JcD είπε

Εμείς εδώ στα χανιά είμαστε καλύτεροι, έσκασαν 23 τουρίστες από ιταλία, κανένας έλεγχος, έχετε γεια βρυσούλες! 😂

Μπαρή ξεκίνα τις εντριβές με τσικουδιά.

Τα παιδιά πετάνε από τη χαρά τους που έκλεισαν τα σχολεία. Όταν θα κάνουν μάθημα τον Αύγουστο θα δουν τη γλύκα.

@margaritagr Πάω στο Icon στο Χαλάνδρι, το οποίο ανήκει στον ίδιο όμιλο με τα ΗΡ. Έγινε αυτό που προέβλεψα, πλάκωσαν άτομα από το ΗΡ Αμαρουσίου αντί να κάτσουν σπίτι τους.

Σήμερα 12.30 με 16.30 που ήμουν γινόταν της Πόπης. Δεν έβρισκες μπάρα να κάνεις. Ευτυχώς, εγώ είχα ήδη προλάβει να κάνω κατάληψη σε ένα rack και έκανα μια χαρά τα καθισματάκια μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ την έχω κόψει την γυμναστική εντελώς εδώ και μερικές εβδομάδες. Είχα γεννητούρια και τρεξίματα, έβαζαν τις έγκυες να θηλάζουν σε ένα δωμάτιο όλες μαζί (για τα μωράκια που ήταν στην μονάδα αυξημένης παρακολούθησης) με αποτέλεσμα να κολλήσει ο μικρός RSV για όσους ξέρουν. Το καταλάβανε λίγο αφού γυρίσαμε σπίτι και ξανακάναμε  εισαγωγή για βρογχιολίτιδα.  Οπότε στην αρχή την είχα κόψει την γυμναστική  επειδή απλώς δεν προλάβαινα, στην πορεία γιατί δεν προλάβαινα και δεν είχα και διάθεση με την περιπετειούλα μας. Και τώρα που λέω να ξαναγυρίσω λέω να αποφύγω τα γυμναστήρια για λίγο. Όχι για τον Κωρονοϊό αλλά γενικότερα γιατί δεν είναι ότι καλύτερο οι συνθήκες υγιεινής εκεί και η χρήση πετσέτας δεν είναι στα φόρτε της. 

Έχω σπίτι αρκετό εξοπλισμό, μου λείπουν 2 ορθοστάτες όμως. Θα δω τι πρόγραμμα θα φτιάξω να μην πέσω και τελείως.

Δημοσ.

Βρήκα ευκαιρία για να κόψω

Ειχα μια σπαρίλα τώρα τελευταία, σαν τον φίλο στα προηγουμενα posts. No motivation

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφαγα μια φαγαρα σημερα.... καταρχην πηρα ρυζι Uncle bens + 3 ayga το μεσημέρι.

Και το βράδυ το ιδιο + τονο με καλαμποκι. Και σαλατα με λαδακι και ξυδι πωπω τα σπασε.

Εχω κοψει το ψωμι και εχω αντικαταστησει με ρυζο γκοφρετες σημερα ξεφυγε παλι ο υδατανθρακας 330γρ πφφφ

χθες προχθες ήμουν στα 280 εκει. 

89706474_230321581436356_4041842075560312832_n.jpg

89863523_214570059658605_9071989519300952064_n.jpg

89639508_520484671942941_4759132778275012608_n.jpg

Φτιαχνω ωρα κατι μπιφτεκάρες στο φουρνο για αυριο πωπωωω αλλο πραμα , εβαλα και ενα σακουλάκι μυρωδικα μεσα , λιγο λαδάκι , κρεμυδάκι , λιγο πολτο. Εχω και ρυζι. Αλλη φαγάρα αυριο ! Μολις γυρισω απο τη δουλειά θα με περιμένει ! Μεγαλη υποθεση να χεις έτοιμο φαγητο ρε φιλε ! 

89845775_874426423017723_7107376018167431168_n.jpg

88423280_1437177223110740_5085234415106260992_n.jpg

Πριν λιγο τα έβγαλα και ειναι το ενα μισοφαγωμενο οπως βλέπουμε ! Πολυ μπόμπα. Εγω τα έπλασα με τα χεράκια μου ! Αλλα δεν εβαλα μεσα ψωμια εννοειται , απλα ψηθηκε λιγο το λαδάκι το οποιο ειναι 1.5 κ σουπας περιπου. Νταξει δεν έγινε κάτι. :) Τ ρυζάκι εχει λιγο κάρι μέσα , και λιγο σαλτσουλα απο το ταψάκι διπλα. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1
Δημοσ.

Το σημαντικότερο θέμα για τον κοροναϊό και το γυμναστήριο είναι να προσέχουμε που ακουμπάμε, να καθαρίζουμε πάγκους κλπ, και να πηγαίνουμε ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο αν γίνεται. Εννοείται βέβαια οτι αν κάποιος είναι κρυωμένος ή νιώθει άρρωστος πρέπει να κάτσει σπίτι του! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο τυπος εχει μεγαλυτερους ώμους απο μένα και χέρια (διπλάσια) 

αλλα στις στρατιωτικές πιέσεις τον πατάω.

Εκανε 50 κιλά απο το 11 λεπτο και μετά για 5 επαναληψεις και εγω τα έχω βγάλει για 6. 

Αϊ φορά τη μπλούζα ρε Μπάρμπα !  Μας ζαλισες lean gains "μικρε" και lean gains !!! Και πάει γυμναστηριο και κάνει με άδεις μπάρες το ψοφιμι ! αχαχαχα :D 

Επειδη τον βλέπω στα βιντεο κράζει καμιά φορά. 

• Sad 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Conan2046 είπε

RSV για όσους ξέρουν

Μην μου πεις, το καινούργιο κιβώτιο της Audi? 😁

Να σου ζήσει φιλαράκι, αυτά είναι τα καλά 🙂

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

ο τυπος εχει μεγαλυτερους ώμους απο μένα και χέρια (διπλάσια) 

αλλα στις στρατιωτικές πιέσεις τον πατάω.

Εκανε 50 κιλά απο το 11 λεπτο και μετά για 5 επαναληψεις και εγω τα έχω βγάλει για 6. 

Αϊ φορά τη μπλούζα ρε Μπάρμπα !  Μας ζαλισες lean gains "μικρε" και lean gains !!! Και πάει γυμναστηριο και κάνει με άδεις μπάρες το ψοφιμι ! αχαχαχα :D 

Επειδη τον βλέπω στα βιντεο κράζει καμιά φορά. 

Δεν χτίζεις σώμα μόνο από χ κιλά και πάνω. Ο τύπος είναι στεγνός και γραμμωμενος μέχρι αηδίας και το έχει καταφέρει με λιγότερα κιλά από σένα γιατί έχει την σωστή μέθοδο. Διάλεξε τι σε ενδιαφέρει να κάνεις στο γυμναστήριο. Να σηκώνεις όσα περισσότερα κιλά μπορείς, να φτιάξεις εμφάνιση ή το κάνεις απλά για την υγειά σου; Με βάση τους στόχους σου, σύγκρινε τον εαυτό σου και με τους ανάλογους ανθρώπους για να ξέρεις αν είσαι σε καλό δρόμο. 

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Προσωπικα παω γυμναστηριο συνεχομενα απο το περασμενο αυγουστο. Και μου πιάνει το πάγκο ένας που έρχεται το τελευταιο μήνα. :)

Φαντάζομαι έρχεται δωρεάν αυτός και δεν αξίζει πάγκο; 🙂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, evabb είπε

Δεν χτίζεις σώμα μόνο από χ κιλά και πάνω. Ο τύπος είναι στεγνός και γραμμωμενος μέχρι αηδίας και το έχει καταφέρει με λιγότερα κιλά από σένα γιατί έχει την σωστή μέθοδο. Διάλεξε τι σε ενδιαφέρει να κάνεις στο γυμναστήριο. Να σηκώνεις όσα περισσότερα κιλά μπορείς, να φτιάξεις εμφάνιση ή το κάνεις απλά για την υγειά σου; Με βάση τους στόχους σου, σύγκρινε τον εαυτό σου και με τους ανάλογους ανθρώπους για να ξέρεις αν είσαι σε καλό δρόμο. 

Στο παγκο με παταει +20 κιλά πάνω ειναι αν και δεν μ αρεσει η τεχνική του στα μέγιστα. Απλα μου κανε εντυπωση που χει διπλάσια χέρια και στις στρατιωτικές βάζει τα ιδια με τα δικά μου μέγιστα.

11 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Φαντάζομαι έρχεται δωρεάν αυτός και δεν αξίζει πάγκο; 🙂

Δεν ξέρω τι έρχεται αλλα ειναι λιγο γαϊδουριά να βλέπει οτι περιμένει κοσμος και να κάνει και το διαλειματάκι του στα 2-3 λεπτά το λιγοτερο.

Πιάσε ενα ράκ μεγάλε και βάλε εκει ενα καθισμα να κάνεις πάγκο αν θέλεις τοσο πολύ χρονο.

"Εχεις πολλά σετ ακομη..."

"Ναι ναι εχω άλλα 3...."

και τελειωσε μετα απο 20 λεπτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...