evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Η μέγιστη επίδοση στις γυναίκες, είναι πιο κοντά σε ποσοστό σε , ας πούμε, στην επίδοση για 10 επαναλήψεις. Αν μια γυναίκα κάνει 100 κιλά για 10 επαναλήψεις πχ. μπορεί η μονή της να είναι στα 110 κιλά . Αντίστοιχα σε έναν άντρα θα είναι στα 130 περίπου. Το παράδειγμα είναι ενδεικτικό. Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν έχουν τόσο αποδοτική νευρομυική συναρμογή. Τι πλεονέκτημα έχει αυτό? Σοβαρή μείωση πιθανότητας τραυματισμού. Τα 110 κιλά δεν μπορούν να σε τραυματίσουν όταν κάνεις 100 για 10 επαναλήψεις, ακόμα και η τεχνική να χαλάσει, το σώμα έχει κάνει τόσες προσαρμογές που τα 110 είναι ελεγχόμενα. Διάβασε και αυτό https://startingstrength.com/article/training_female_lifters_neuromuscular_efficiency Δεν το διάβασα όλο, διάβασα περίπου το μισό γιατί από την μέση και κάτω άρχισε να αναφέρεται ενδελεχώς σε επαγγελματίες αθλητές και δεν με ενδιαφέρει και τόσο το θέμα. Το έχω παρατηρήσει και στον εαυτό μου ότι μπορώ να κάνω μια άσκηση με χ βάρος και αν ανεβάσω λίγο τα κιλά να χαλάει πάρα πολύ η φόρμα. Αν η αύξηση είναι πάνω από 5 κιλά παίζει και να μην μπορώ να κουνήσω το βάρος. Τις προάλλες έκανα Squat. 40 κιλά με σωστή τεχνική (όσο μπορώ) 7 επαναλήψεις. Βάζω 42,5 κιλά και και με το ζόρι λυγισα τα γόνατα και δεν κατέβηκα ούτε μέχρι την μέση σε σχέση με πριν. Ήξερα ότι αν κατέβαινα πιο κάτω δεν μπορούσα να ξανανεβω. Pull usps, δοκιμάζει να μου βάλει ο γυμναστής πολύ λιγότερο αντίβαρο σε σχέση με αυτό που βάζω συνήθως. Δεν κουνηθηκα καν. Πάλι καλά που με κράταγε από τον κωλο και δεν σαβουριαστηκα. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια οσοι φοβάστε να κοψετε να έρχεστε στο γυμναστηριο οκ... να μπορουμε και εμεις οι θαμωνες (οχι μονο των μηνων πριν την παραλια) αλλα ολου του χειμώνα να κάνουμε προπονηση με την ησυχια μας εστω μια Δευτερα πρωι πηγα Δευτερα πρωι και δεν ειχε πάγκο ! Αν ειναι δυνατον. Οποτε συντάσσομαι με Dakon. οποιος φοβαται κάθεται σπιτι, εγω πχ ειμαι υγιης δεν μπορει να μου επιβάλλει ο άλλος να μη πάω γυμναστηριο και να αρχισει να με σχολιάζει. Αν ποτε (ελπιζω οχι) εχω συμπτωματα θα πάω μονος μου στο νοσοκομειο δεν θα πάω γυμναστηριο εννοειται. Προσωπικα παω γυμναστηριο συνεχομενα απο το περασμενο αυγουστο. Και μου πιάνει το πάγκο ένας που έρχεται το τελευταιο μήνα. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Επισης καλο θα ειναι να πλένεται τα χερια και αφου πιάσετε το πουλι σας γενικότερα οχι μονο τωρα με τον ιο Διαφωνώ. Σκέψου πού είναι το πουλί μας κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Μέσα στο εσώρουχό μας (ή, στο παντελόνι μας, για τους πιο "ελεύθερους"), κρυμμένο και προστατευμένο από τα πάντα. Σκέψου πού είναι τα χέρια μας και τι κάνουμε με αυτά κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Με αυτά δακτυλογραφούμε στο πληκτρολόγιό σου τα posts που αναρτάς, τα έγγραφα της δουλειάς μας, σηκώνουμε τις μπάρες στο γυμναστήριο, σηκώνουμε τους αλτήρες, ακουμπάμε τα lockers μας, πιάνουμε τις χειρολαβές στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ξύνουμε τις μύτες μας, πιάνουμε και χρησιμοποιούμε εργαλεία, ακουμπάμε πόμολα θυρών, κάνουμε χειραψίες με άλλους που δεν ξέρουμε πού είχαν τα χέρια τους πριν, αν τα είχαν πλύνει ή όχι και γενικά, τα χέρια μας είναι σε συνεχή έκθεση σε οτιδήποτε κυκλοφορεί εκεί έξω. Οπότε; Πλύσιμο των χεριών πριν να πιάσετε το πουλί σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Άρα πλύσιμο χεριών πριν και μετά την επαφή με το πουλί και να μην χρησιμοποιείτε το κινητό σας την ώρα που αγγιζετε το πουλί σας (ή έστω με το άλλο χέρι). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Βασικά καλό είναι να μην πιάνετε καθόλου το πουλί σας. Κάντε ό,τι κάνει κι ο Φώτης με το φαγητό. Βάζει άλλους να κάνουν τη βρόμικη δουλειά... Ρε σεις, σοβαρευτείτε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Το πουλί κάποιων ετσι και αλλιως ειναι για χρονια προστατευμένο...ξέρουν αυτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Το πουλί κάποιων ετσι και αλλιως ειναι για χρονια προστατευμένο...ξέρουν αυτοι σπάνιο είδος? *σορρυ δε κρατήθηκα πάντως και εγώ δεν πάω γυμναστήριο από τότε που άκουσα για το κορονα βιρους. στο χώρο εργασίας μου έχω 2 άτομα ο ενας 83 ετων κ ο αλλος με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες. δεν είναι οτι φοβόμαστε μόνο για εμάς. Αλωστε το πιο πιθανών είναι ότι η πάρτη μας θα τη γλυτώσει με απλο πυρετουλη. Το γυμναστηριο δε είναι απλά ένας χώρος συνωστισμού άλλα ένας χώρος που γίνεται εύκολα ανταλλαγή σωματικών υγρών με διάφορους τρόπους Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, sndev είπε σπάνιο είδος? *σορρυ δε κρατήθηκα πάντως και εγώ δεν πάω γυμναστήριο από τότε που άκουσα για το κορονα βιρους. στο χώρο εργασίας μου έχω 2 άτομα ο ενας 83 ετων κ ο αλλος με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες. δεν είναι οτι φοβόμαστε μόνο για εμάς. Αλωστε το πιο πιθανών είναι ότι η πάρτη μας θα τη γλυτώσει με απλο πυρετουλη. Το γυμναστηριο δε είναι απλά ένας χώρος συνωστισμού άλλα ένας χώρος που γίνεται εύκολα ανταλλαγή σωματικών υγρών με διάφορους τρόπους Αντικοινωνικο ειδος θα έλεγα Κατακουζινοι γενικοτερα ! Υποχοντριοι - προβληματικες προσωπικοτητες ! βΕΒΑΙΑ ΤΟ ιδιο ισχυει και για μερικές γυναικες για να μη λεμε μονο για τους άντρες. Εγω στη δουλειά ερχομαι σε επαφη καθημερινα με αρκετο κοσμο, οποτε τι νοημα έχει να μην πάω γυμναστηριο ; φιλε παιζει να ειναι σαν την θανατηφορα γριπη μη ψαρώνετε. Εχω να αρρωστησω 10 χρονια με γριπη. Αν ήμουν σαν εναν φιλο που οποτε μπαινει χειμωνας με πιάνει βηχας και βρογχιτιδα για κανα μήνα ναι δεν θα πηγαινα. Αλλα τωρα εξω εχει το βράδυ 8 βαθμους και εγω κυκλοφορω μεσα στο σπιτι με ενα κοντομανικο και εχω να αναψω θερμανση 20 μέρες. Οποτε τι να φοβηθω τις γριπες. Πυρετο πανω απο 38 έχω να κανω απο το 2010. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Κατακουζινοι γενικοτερα ! Υποχοντριοι - προβληματικες προσωπικοτητες ! Εγω στη δουλειά ερχομαι σε επαφη καθημερινα με αρκετο κοσμο, οποτε τι νοημα έχει να μην πάω γυμναστηριο ; Δεν είναι τόσο θέμα τί θα πάθεις εσύ στο γυμναστήριο, αλλά τί μπορούν να πάθουν η άλλοι από σένα εφ' όσον είπες η καθημερινότητά σου σε κάνει ευάλωτο στον ιό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ison_ είπε Δεν είναι τόσο θέμα τί θα πάθεις εσύ στο γυμναστήριο, αλλά τί μπορούν να πάθουν η άλλοι από σένα εφ' όσον είπες η καθημερινότητά σου σε κάνει ευάλωτο στον ιό. Απο μενα εφοσον ειμαι υγιης τι μπορει να πάθουν; Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Απο μενα εφοσον ειμαι υγιης τι μπορει να πάθουν; Αν είσαι υγιής, τίποτα. Αλλά κάτι είπες για τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 κοιτά μπορεί να εισαι φορέας κ να μην εχει συμπτώματα η να έχεις ελάχιστα συμπτώματα. αλώστε αυτό επωάζεται σε 14 μέρες. δλδ εσύ μπορεί να νομίζεις οτι είσαι υγιείς αλλά σε 14 ήμερες να νοσήσεις. Μέχρι τότε εν δύναμή μεταδιδεις τον ίο. οπότε στην ερώτηση σου τι μπορεί να παθουν? απο τίποτα κ άπλα συμπτώματα που για να εξεταστουν ομως θα φουλάρουν τα νοσοκομεια κ δε θα εξυπηρετούν σοβαρότερα περιστατικά.. κ εκει ειναι το τεράστιο πρόβλημα. Γενικά οσο πιο πολλα κρουσματα τόσο μπλοκάρει η οικονομία των χωρών μετα μετρα που αναγκαζετε να παρει που ακομα κ στο μικροκοσμο μας εχει επιπτώσεις παντού.Δεν είναι μόνο οι αρρώστιες. όποτε εαν μπορω καπως να βοηθήσω με το να μη πηγαίνω πχ γυμναστήριο για λιγο διαστημα μεχρι να δουμε πως θα παει η γήπεδο ε θα το κάνω,.. αντικατεστησα το γυμναστήριο κ τα όργανα με περπάτημα κ τσοκινκ στο πάρκο της νεας σμυρνης, υπάρχουν εναλακτικες ισως οχι ισάξιες γτ αλλο το καρντιο κ αλλο τα βαρη αλλα ολα ειναι καλά να υπαρχουν. αλλα ετσι σκευτομαι εγω. ισως ειμαι υπερβολικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, Ison_ είπε Αν είσαι υγιής, τίποτα. Αλλά κάτι είπες για τη δουλειά σου. Ναι ειπα οτι καθημερινα έρχομαι σε επαφη με κοσμο, οποτε δεν εχει νοημα να φοβαμαι το γυμναστηριο. Αν εχω συμπτώματα τοτε θα απομονωθώ. Αλλα με φάβα και σαρδέλα λιγο δυσκολο ! Εχω γινει δυναμιτης. Ενας κινουμενος δυναμιτης ! Φαβα + σαρδελα + αρσεις θανατου- καθισματα δεν θες τιποτα άλλο. 2 λεπτά πριν, sndev είπε κοιτά μπορεί να εισαι φορέας κ να μην εχει συμπτώματα η να έχεις ελάχιστα συμπτώματα. αλώστε αυτό επωάζεται σε 14 μέρες. δλδ εσύ μπορεί να νομίζεις οτι είσαι υγιείς αλλά σε 14 ήμερες να νοσήσεις. Μέχρι τότε εν δύναμή μεταδιδεις τον ίο. οπότε στην ερώτηση σου τι μπορεί να παθουν? απο τίποτα κ άπλα συμπτώματα που για να εξεταστουν ομως θα φουλάρουν τα νοσοκομεια κ δε θα εξυπηρετούν σοβαρότερα περιστατικά.. κ εκει ειναι το τεράστιο πρόβλημα. Γενικά οσο πιο πολλα κρουσματα τόσο μπλοκάρει η οικονομία των χωρών μετα μετρα που αναγκαζετε να παρει που ακομα κ στο μικροκοσμο μας εχει επιπτώσεις παντού.Δεν είναι μόνο οι αρρώστιες. όποτε εαν μπορω καπως να βοηθήσω με το να μη πηγαίνω πχ γυμναστήριο για λιγο διαστημα μεχρι να δουμε πως θα παει η γήπεδο ε θα το κάνω,.. αντικατεστησα το γυμναστήριο κ τα όργανα με περπάτημα κ τσοκινκ στο πάρκο της νεας σμυρνης, υπάρχουν εναλακτικες ισως οχι ισάξιες γτ αλλο το καρντιο κ αλλο τα βαρη αλλα ολα ειναι καλά να υπαρχουν. αλλα ετσι σκευτομαι εγω. ισως ειμαι υπερβολικος Ωραια , να σταματησω να πηγαινω και στη δουλειά τοτε.... ε; Τα κοβουμε ολα παιδια ! Οχι μονο το γυμναστηριο και οι καφετεριες - σουβλατζιδικα τιγκα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, Castiel είπε Μόνο μπάρα ήταν, αλλά έχω πολύ μικρή εμπειρία στην άσκηση και παρα πολύ καιρό να την εφαρμόσω. Οι αναπνοές σου ήταν σωστές; Μπορεί ασυναίσθητα να την κρατούσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneWaySystem Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Το ποσοστό θνησιμότητας σε ανθρώπους πάνω από 70 χρονών φτάνει το 15'/. Ο καθένας από εμάς προσωπικά οφείλει με υπευθυνότητα να προστατεύσει τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που είναι ευάλωτα στον ιό! Οσοι έχετε συγγενείς ηλικιωμένους η με προβλήματα υγείας μην το αντιμετωπίζετε σαν γριπουλα.. Ο ιός μεταδίδεται πανεύκολα πολύ πριν εκδηλώσουμε συμπτώματα, δείξτε υπευθυνότητα απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους.. Ξεφτίλα για την στάση των Holmes κ τίποτε άλλο. Έχω άμεση επαφή με τον χώρο αλλά δεν είμαι ηλίθιος να βάζω την τσέπη μου πάνω από την δημόσια υγεία. Θα κλείσουν όλα, όπως θα κλείσουν όλα τα σχολεία / μείνετε συντονισμένοι.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις