Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, iamskg είπε

εδω και 2 εβδομαδες δεν εχω παει γυμναστηριο. εχω χασει το ενδιαφερον και το κινητρο για να πηγαινω. εχω αρχισει να νιωθω σαν κουραδα. πως ξαναβρισκω την ορεξη μου; 😭

Τα τελευταία δέκα χρόνια το έχω πάθει αυτό, πας ρομποτικά, δεν το σκέφτεσαι απλά το κάνεις.

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

@Magic_Nature για σενα που σαρεσουν αυτα :P 1.70 και πρεπει να ειμαι στα 87 κιλα τωρα και τρωω και τα μπραουνις μου και τρωω και το ταχινι μου και εχω εχω να φαω κρεας καμποσο καιρο 

https://www.dropbox.com/sh/tvia7l0i6yheyuj/AAA4aEM6jhWzYBjWjaxoPWaga?dl=0

• Like 1
Δημοσ.

Στη παραπάνω φώτο δεν είναι "λάθος" η κλίση στο λαιμό? Απ 'ότι ξέρω πρέπει να είναι σε ουδέτερη θέση για να μην επιβαρύνεται κατά την άσκηση.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k4ts0u είπε

Στη παραπάνω φώτο δεν είναι "λάθος" η κλίση στο λαιμό? Απ 'ότι ξέρω πρέπει να είναι σε ουδέτερη θέση για να μην επιβαρύνεται κατά την άσκηση.

κανονικα πρεπει να ειναι ολα μια ευθεια

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Spect~ είπε

@Magic_Nature για σενα που σαρεσουν αυτα :P 1.70 και πρεπει να ειμαι στα 87 κιλα τωρα και τρωω και τα μπραουνις μου και τρωω και το ταχινι μου και εχω εχω να φαω κρεας καμποσο καιρο 

https://www.dropbox.com/sh/tvia7l0i6yheyuj/AAA4aEM6jhWzYBjWjaxoPWaga?dl=0

Ώχ αγρίεψαν τα πράγματα βλέπω έ !  :D 

Εδώ εισαι 

https://files.fm/u/bze76yvf#/view/WIN_20200309_172320.MP4;play

• Like 1
Δημοσ.

Μετά απο μια βδομάδα αγροτοδουλειες επιτέλους σάκος 12 γυρακια, λυσαξα! 😄

Screenshot_20200309-182848_Polar Beat.jpg

• Like 5
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, evabb είπε

Τς τς τς τς. Και μετά λέμε για τις γκομενες στο Instagram. 

Ναι , ναι! Εσυ δεν ψωνίζεσαι μπροστα απο το καθρέφτη ! :D Που μου λες την άλλη φορά "Εχω περισσοτερους μυς απο σένα στα ποδια" χαχα :D:D 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Ναι , ναι! Εσυ δεν ψωνίζεσαι μπροστα απο το καθρέφτη ! :D Που μου λες την άλλη φορά "Εχω περισσοτερους μυς απο σένα στα ποδια" χαχα :D:D 

αμα απαντησω εδω θα κερδισω οσκαρ ψωνιου οποτε το αφηνω στην ακρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Να δω κόντρα ντιντι Vs Εύας στον πάγκο και τι στον κόσμο 😁

Ευα " Ρε ματζικ τι χαλια ειναι αυτα , καμια αλλαγή δε βλέπω μονο κοιλιες ! " 

εγω "τι ειπες... ελα ελα για μια κοντρα στο παγκο τωρα" αχαχαχα 

Με ενα καλο πιάτο σαρδέλες + φάβα την έχω εύκολα. 

Φιλε τι να κάνουμε εμεις έχουμε αλλο φυζίκ . Δουλευει η φάβα και η σαρδέλα. Γιατι δεν έχει η σαρδέλα πρωτεινη και ο γαυρος;;; 20gr/ 100 φιλε ! 

3 ώρες πριν, k4ts0u είπε

Ευθεια ολα. Σαν ελατήριο πρέπει να κατεβαινεις και να ανεβαίνεις. 

Οντως ειναι αλήθεια οτι κάποιες κοπέλες ... σηκώνουν περισσοτερα απο εμάς αρα ειμαστε φλώροι ! Τωρα ντάξ ειναι και ο Άβης... μονο τα νούμερα τον ενδιαφέρουν. Αν και αυτος την κάνει σωστά. 

Λοιπον η κοπελιτσα μπράβο της ειναι μαχιμι αλλα την κάνει λάθος την άσκηση. Οταν λέμε λοιπον μια ευθεια.... εννοουμε να ΜΗΝ κανεις αυτο που κάνει αυτη στα 100 κιλά. 

Απο το 2:25 και μετά. Βλέπεις μια μικρή κλιση προς τα εμπρος της μέσης της και της πάνω πλάτης. Αυτο συμβαινει επειδη τα γονατα δεν σηκώνονται ταυτοχρονα με το στήθος.

Πρωτα σηκώνει τα γονατα και μετά το στήθος. Το λεγομενο Good Morning.

Ναι! Αν την κάνεις έτσι ειναι λιγο επικινδυνο. 

Ελατήριο σηκώνεσαι. Δεν έχεις διαφορά φάσης σε ποδια και στήθος. 

Μπορω και εγω να φορτώσω 100 κιλά στη μπάρα και να πώ ... έκανα κάθισμα με 100 κιλά ! Άλλο αν το κάνω κατα 50-60% τεχνικά. Οτι μπορω να το σηκώσω μπορώ. Το θεμα ειναι πως θα το σηκώσεις και τι ζημιά θα προκαλέσεις. 

Αυτες οι ασκήσεις πρέπει να γινονται τεχνικά σωστές 95% και βάλε. Αλλιώς δεν εχει νοημα να τις κάνεις περισσοτερο κακο απο οτι καλο θα σου προκαλέσουν. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον σημερινη προπονηση 

Ειχα ρεπο σημερα απο τη δουλεια κ ειπα να παω νωρις ... αφου ξύπνησα κατα τις ... 11

Πηγα κατα τη 1. 

Δυστυχως παιδια οσο καλοκαιριαζει εμφανιζεται κοσμος, τον οποιο φυσικα δεν έβλεπες μέσα στο χειμώνα ουτε για πλάκα. Άτιμοι κοιλιακοι.....

Για μενα η σεζον πάντως ειναι 9-10 μήνες. 

Πάγκο δεν έβρισκα... οποτε βολευτηκα αρχικα με επικληνή.

1. Επικληνης με αλτήρες 

Ζέσταμα -> 20 επαναληψεις με άδεια μπάρα.

12 επαναληψεις με 12.5 κιλά.

Δισέτ

12 επαναλήψεις με 15 κιλά

10 επαναλήψεις με 12.5 κιλά

Δισέτ

12 επαναλήψεις με 15 κιλά

7 επαναληψεις με 12.5 κιλά 

Δισέτ

9 επαναλήψεις με 15 κιλά

6 επαναληψεις με 12.5

2. Ανοιγματα με αλτήρες 

Δισέτ

10 επαναλήψεις με 12.5 κιλά

6 επαναλήψεις με 10 κιλά

Δισέτ 

10 ΕΠαναληψεις με 12.5 ΚΙΛΆ

7 επαναλήψεις με 10 κιλά 

Μονή -> 10 επαναληψεις με 12.5 κιλά.

3. ΠΑΓΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ 

1ο σέτ (μονο) 10 επαναλήψεις με 40 κιλά

Δισέτ

6 επαναληψεις στα 60 κιλά (κάπου εδω αρχισα να κλατάρω) 

8 επαναληψεις στα 40.

Δισέτ

8 επαναληψεις 50 κιλά

5 επαναληψεις 40 κιλά

4. ΩΜΟΙ - ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΤΗΡΕΣ 

Δισέτ 

12.5 κιλά 7 επαναληψεις

9 κιλά 6 επαναλήψεις

Δισέτ 

12.5 κιλά 7 επαναλήψεις

9 κιλά 6 επαναλήψεις

5. ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΩΜΩΝ ΜΕ ΑΛΤΗΡΕΣ 

Δισέτ

8 επαναληψεις με 8 κιλά

5 επαναληψεις με 8 κιλά

Δισέτ (το ιδιο)

6. ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΡΙΚΕΦΑΛΩΝ 

12 επαναληψεις με 30 κιλά στην τροχαλια

Δισέτ

12 επαναληψεις στα 36 κιλά

8 επαναληψεις στα 30

Δισέτ

10 επαναληψεις στα 43 κιλά

8 επαναληψεις στα 30 κιλά

7. ΚΑΜΨΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΑΒΗ ΓΙΑ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΥΣ

12 επαναληψεις

8 (με αποτυχια - στην 9η έπεσα)

ειλικρινα δεν με κρατουσανε τα χέρια μου..... 

Δεν ξέρω πως τα πήγα. Θα δούμε. Εχω καιρο να κάνω τέτοια προπονηση. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, iamskg είπε

εδω και 2 εβδομαδες δεν εχω παει γυμναστηριο. εχω χασει το ενδιαφερον και το κινητρο για να πηγαινω. εχω αρχισει να νιωθω σαν κουραδα. πως ξαναβρισκω την ορεξη μου; 😭

Πρώτα απ'όλα φίλε μου κάτσε και σκέψου πότε ξεκίνησε όλο αυτό και σε τι φάση ήσουν. Ποιός ήταν ο λόγος; Συνέβη κάτι συγκεκριμένο στη ζωή σου; Άπαξ και βρείς το λόγο, ξεκίνα πάλι σιγά σιγά να μπαίνεις στις σκέψεις της γυμναστικής. Πήγαινε πίσω με το μυαλό σου την εποχή που πρωτοξεκίνησες γυμναστική, τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς; Σκέψου με ηρεμία και ησυχία, χωρίς γύρω πράγματα να σου αποσπούν την προσοχή. Βάλε το νου σου στο θετικό κλίμα του των προπονήσεων. Πως αισθανόσουν όταν έκανες ενα καλό σετ; Τι συναισθήματα ένιωθες μετά το τέλος μιας επιτυχημένης προπόνησης; Αφού το κάνεις όλο αυτό και βάλεις το μυαλό σου σε μια θετική διάθεση, θέσε ένα μικρό στόχο να πας γυμναστήριο για 15 λεπτά, αρχικά.

Μη πιέσεις τον εαυτό σου σκέφτομενος οτι πρέπει να πας να κάνεις γυμναστική για 1 ώρα. Ξεκίνα πολύ χαλαρά, και πίστεψε με, με το που κάνεις τα πρώτα 10 λεπτά άσκησης θα θες ακόμα περισσότερό. Την επόμενη φορά βάλε στόχο για 20 λεπτά, μετά 25 κλπ. Προχώρα πολύ σταδιακά. Κάνε τις αγαπημένες σου ασκήσεις, αυτές που σε πορώνουν και θες να κάνεις ασταμάτητα! Ξεκίνα με αυτές, και όσο αυξάνεται η θετική διάθεση θα έχεις όλο και περισσότερη ενέργεια για προπόνηση. Βάλε στο μυαλό σου ότι η γυμναστική είναι ένας σύμμαχος για την καλή μας υγεία και θα σε προστατέψει από πολλά πράγματα στο μέλλον. Είναι ένα θεμέλιο για την καλύτερη ζωή σου, που είμαι σίγουρος θέλεις και επιδιώκεις. Δώσε στο σώμα σου το δώρο του fitness lifestyle, πράγμα που σημαίνει τρόπος ζωής για όλα τα χρόνια και όχι κάτι παροδικό των 2 και 3 μηνών. 

Επεξ/σία από Musclemar
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Αυτες οι ασκήσεις πρέπει να γινονται τεχνικά σωστές 95% και βάλε. Αλλιώς δεν εχει νοημα να τις κάνεις περισσοτερο κακο απο οτι καλο θα σου προκαλέσουν. 

Αν έχεις κάνει 100  επαναληψεις στα 120 κιλά με καλή τεχνική, τα 140 δεν σε τραυματίζουν. Καμία θλάση αλλά αυτά είναι τραύματα υπερσσυσωρευσης και πολύ σπάνια κάτι σοβαρότερο.

Ειδικά στην περίπτωση των γυναικών, έχουν τέτοιο κόφτη από το σώμα τούς που μηχανικά δεν ξέρω αν μπορούν να τραυματιστούν. 

Δημοσ.

Τώρα (άρα τρέχει μέρες η ιστορία) που χτύπησε ο COVID19 το HP στο Μαρούσι, τη βλέπω τη δουλειά αντί να κάτσουν σπίτι τους οι εκεί, να έρθουν στο δικό μας.

Γνωρίζω άτομα που πηγαίνουν και στα δύο. Σήμερα που με ρώτησαν για πότε το βλέπω το δικό μας να κλείνει, απάντησα μέσα στον Μάρτη.

Φτου να πάρει και μπήκα γερά στο δεύτερο κύκλο 5|3|1. Δεν βαριέσαι, αν μου κόψουν τα βάρη στο γυμναστήριο θα περιοριστώ στα οικογενειακά βάρη. Το πολύ πολύ να βάλω λουριά στα παιδιά μου και να τα κάνω αλτηράκια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...