Magic_Nature Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε @Magic Nature Είπα πως δυσκολεύομαι να το πιστέψω, μιας κι έχω δει τοποθετήσεις επ' αυτού και σε άλλα θέματα. Γι' αυτό το λέω, επειδή μου φαίνεται περίεργο. Κατά τ' άλλα, αν όντως έχεις δίκιο, τότε σαφώς και δεν το υποστηρίζω. Μόνο που η Καρδούλα πάει για πρωταθλητισμό, ε; 😛 Πάντως, για κάποιος που παραπονιέσαι που σου την πέφτουν συνεχώς, δεν περίμενα να κατονομάσεις κάποια πίσω απ' την πλάτη της. Δεν μπορω να το βρώ να στο δειξω. Γιατι με έχουν μπανάρει και δεν έχω προσβαση ΟΥΤΕ στα παλια μου ποστ. Εκανα αναζητηση με "μελι+σοκολατα υγειας + bodybuilding.gr" αλλα δεν εβγαλε τιποτα. Το ψευδωνυμο μου ηταν Sonic30. Aν εχεις εσυ λογαριασμο εκει μπες και ψάξε μηνυματα 47 ειχα έτσι και αλλιώς. Τη κυρια δε τη ξέρω απλα ανέφερα ενα αληθινο γεγονος το οποιο με δυσαρεστησε ζητησα να μιλήσω και με τον διαχειριστη αλλα με γράψανε κανονικά δε πειράζει. Δεν μιλησα πισω απο τη πλάτη κανενος ετσι και αλλιως οταν πηγα να τα πώ και μπροστά της με έδιωξαν με μπάν γιατι ειμαι ενας άνθρωπος που δε φοβαται να πει τη γνώμη του. Πάντα ευγενικα χωρις να χαρακτηρισω κάποιον ή να βρισω εννοειται. Έφαγα μπαν ουτε δευτερη ευκαιρια δεν πηρα. Το μπαν ειναι μονιμο. Το 2017 έγινε το περιστατικο αν θυμαμαι καλά. Απλα με πετάξανε εξω με τις κλοτσιές επειδη διαφωνησα με κάτι, ειχα γράψει οτι διαφωνω και με κάποια συμπληρωματα τοτε τωρα εχω αλλάξει γνώμη. 5 λεπτά πριν, evabb είπε ειναι smoothie οχι χυμος. Βγαινει πιο πηχτο. Γι αυτο προτειμω την πρωτεινη να ειναι απλη βανιλια ωστε να συνδιαζεται ευκολα αν και ειδα τωρα τελευταια κατι γευσεις καραμελα και σοκολατα με φουντουκι και θελω να τις δοκιμασω. Αυτες τις γευσεις δεν θα τις εβαζα με φρουτο. Δεν νομιζω οτι θα εβγαινε καλο το αποτελεσμα. εγω καθομαι και βλεπω αυτη την τυπισα και αναρωτιεμαι γιατι εχω δεν τολμαω να φορεσω μπουστακι στο γυμναστηριο. Περιμενω να αποκτησω το 6pack για να βαλω κοντο. Βρε φορα οτι θες εκει πέρα τωρα ωχουυυ , βάλε εκει οτι γουστάρεις. Τι 6 πακ τωρα και ιστοριες. Χαλαρωστε Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον σβήστηκαν; Δεν βρήκα κάτι. Για το άλλο, δεν βρίσκω έντιμο το να κατονομάζουμε κάποιον εν απουσία του. Τάσσομαι υπέρ στο να λύνω με τον άλλον τις διαφορές μου και να μην τον σχολιάζω δημόσια, σε τρίτους, και εν αγνοία του. Άλλο τώρα να το σχολιάσεις δίχως πολλές πολλές συγκεκριμένες πληροφορίες. Τέλος πάντων... Δεν ενδιαφέρει και κανέναν άλλον η συζήτησή μας. Ας μην το συνεχίσουμε, γιατί δεν ξέρω και τις ορέξεις τής ΟΔ. 😛 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από Mrs. Hyde
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 22 minutes ago, evabb said: ειναι smoothie οχι χυμος. Βγαινει πιο πηχτο. Γι αυτο προτειμω την πρωτεινη να ειναι απλη βανιλια ωστε να συνδιαζεται ευκολα αν και ειδα τωρα τελευταια κατι γευσεις καραμελα και σοκολατα με φουντουκι και θελω να τις δοκιμασω. Αυτες τις γευσεις δεν θα τις εβαζα με φρουτο. Δεν νομιζω οτι θα εβγαινε καλο το αποτελεσμα. εχω δοκιμασει δυο τρεις γευσεις.σοκολατα,φραουλα,φυσικη κτλ.με βρωμη οι γευσεις πηγαινουν καλυτερα όπως και με το γαλα.η φυσικη δεν μου αρεσε να πω την αληθεια αλλα σε βρωμη και σε γαλα δεν εχεις τοσο θεμα.πιο πολυ δεν εχει ωραια γευση αν την πιεις με νερο.τωρα σε χυμο σιγουρα οι γευσεις θα κανουν αντιθεση εκτος αν η γευση ειναι παρομοια με αυτο που θα την κανεις αναμιξη.
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, poulinos είπε εχω δοκιμασει δυο τρεις γευσεις.σοκολατα,φραουλα,φυσικη κτλ.με βρωμη οι γευσεις πηγαινουν καλυτερα όπως και με το γαλα.η φυσικη δεν μου αρεσε να πω την αληθεια αλλα σε βρωμη και σε γαλα δεν εχεις τοσο θεμα.πιο πολυ δεν εχει ωραια γευση αν την πιεις με νερο.τωρα σε χυμο σιγουρα οι γευσεις θα κανουν αντιθεση εκτος αν η γευση ειναι παρομοια με αυτο που θα την κανεις αναμιξη. τι εννοεις φυσικη γευση; αγευστη ειναι; Η βανιλια ειναι πολυ συγκεκριμενη γευση
Magic_Nature Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Μάλλον σβήστηκαν; Δεν βρήκα κάτι. Για το άλλο, δεν βρίσκω έντιμο το να κατονομάζουμε κάποιον εν απουσία του. Τάσσομαι υπέρ στο να λύνω με τον άλλον τις διαφορές μου και να μην τον σχολιάζω δημόσια, σε τρίτους, και εν αγνοία του. Άλλο τώρα να το σχολιάσεις δίχως πολλές πολλές συγκεκριμένες πληροφορίες. Τέλος πάντων... Δεν ενδιαφέρει και κανέναν άλλον η συζήτησή μας. Ας μην το συνεχίσουμε, γιατί δεν ξέρω και τις ορέξεις τής ΟΔ. 😛 Ψάξε στο προφιλ μου , έψαξες; Δεν ειχα κάποια διαφορά απλα σου λέω οτι μου φέρθηκαν άσχημα και αποτομα και οταν πηγα να ζητησω τα ρέστα με ευγενικο τροπο με πέταξαν έξω απλά. Δεν κατανομασα ουτε κατηγορησα κανεναν απλα ανέφερα ενα περιστατικο το οποιο καταρχην με ενοχλησε και επισης δεν ειχα τροπο να ειδοποιήσω τον διαχειριστη. Γιατι ειδα οτι με την εν λογω συζητηση δεν μπορει να υπάρξει. Για αυτο το λογο εγω εκει μεσα δε ξαναπατησα ουτε με άλλο νικνεημ. Σαν να εισαι σε ενα κλάμπ να λές πχ στον μπαρμαν οτι το ποτο που σου δωσε ηταν λιγο νερουλο και να έρχεται ο υπευθυνος και να στη λέει και απο πανω και οταν να του λες οτι θές να μιλησεις με το αφεντικο του να φωναζει τους φουσκωτους και να σε πετάνε εξω και να σου λενε μη ξαναπατησεις εδω μέσα . Τι διαφορες βλέπεις εσυ σε αυτο. Απλα σε πετάνε εξω πολυ αποτομα και χωρις να σου δωσουν καν το δικαιωμα της ακροασης. τΗ ΓΝΩΜΗ μου λέω δεν νομιζω οτι το να λέει κάποιος τη γνωμη του γινεται και ανέντιμος ειδικα οταν εχει αντιμετωπιστει με τροπο απαράδεκτο. Αν ειχα εντυπο παραπονων θα τα έγραφα μην ανησυχεις.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 7 minutes ago, evabb said: τι εννοεις φυσικη γευση; αγευστη ειναι; Η βανιλια ειναι πολυ συγκεκριμενη γευση Ναι αγευστη εννοω. οτι η αγευστη με νερο ειναι χαλια.με γαλα κτλ πινεται διοτι καλυπτεται η γευση της απο αυτο που θα εχεις προσθεσει.αντιθετα αν παρεις γευση σοκολατα και την βαλεις να την πιεις με τιποτα φρουτα χυμους κτλ τοτε το αποτελεσμα θα ειναι .....
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, poulinos είπε Ναι αγευστη εννοω. οτι η αγευστη με νερο ειναι χαλια.με γαλα κτλ πινεται διοτι καλυπτεται η γευση της απο αυτο που θα εχεις προσθεσει.αντιθετα αν παρεις γευση σοκολατα και την βαλεις να την πιεις με τιποτα φρουτα χυμους κτλ τοτε το αποτελεσμα θα ειναι ..... καταλαβα. Δεν ξερω κατα ποσο θα μου αρεσει η τελειως αγευστη. Η βανιλια παει με ολα. Ασε που μολις μου ηρθε και τρομερη ιδεα. Smoothie πρωτεινης βανιλια με matcha powder: Η matcha ειτε την λατρευεις ειτε την μισεις, ενδιαμεσο δεν εχει.
OneWaySystem Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Και άπειρα respect για την βοήθεια που προσφέρει, και μάλιστα ενόσω το εξασκεί και επαγγελματικά. Τι εξασκεί πιο επαγγελματικά δεν ξέρω, την δουλειά της γυμναστικής η το να γράφει εκεί μέσα ?!?! Θα σας συμβούλευα με μέτρο τα respect για τις καρδουλες γενικότερα και για το bbgr ειδικότερα χωρίς να επεκταθώ, ούτε ρειάζεται άλλωστε ούτε μας αφορά το τι παίζει εκεί .. 4 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Σου στέλνω inbox, magic. Αααα να σας λείπουν αυτά 😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Προσωπικά, ό,τι έγραψα το έγραψα με γνώμονα το ότι την παρακολουθώ στο φόρουμ και στο προφίλ της στο facebook. Δεν παίρνω και όρκο, guyz. Εδώ ούτε τον ίδιο μας τον εαυτό δεν ξέρουμε πολλές φορές. Για τον άλλον θα δώσουμε εγγυήσεις; 4 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Αααα να σας λείπουν αυτά 😁 Τώρα είναι πολύ αργά. Το πάτησα το κουμπί (Κιμ). χαχα
Magic_Nature Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Προσωπικά, ό,τι έγραψα το έγραψα με γνώμονα το ότι την παρακολουθώ στο φόρουμ και στο προφίλ της στο facebook. Δεν παίρνω και όρκο, guyz. Εδώ ούτε τον ίδιο μας τον εαυτό δεν ξέρουμε πολλές φορές. Για τον άλλον θα δώσουμε εγγυήσεις; Τώρα είναι πολύ αργά. Το πάτησα το κουμπί (Κιμ). χαχα Ξαναγράφω και δημοσια για να μη μου ρθει κανα μηνυμα ξαφνικά να μου ζητάει το λογο! Δεν εννοω απο σενα..... την κυρια δεν την ξέρω δεν εχω σκοπο να αναφέρω με δολιο τροπο πράγματα που θα την δυσφημησουν, αλλα σε ενα περιστατικο η αντιμετωπιση μεσα στο σαίτ ηταν απαράδεκτη. Αυτο εχω δικαιωμα να το γράψω καθως αποτελει προσωπική μου άποψη για ενα συμβαν που έγινε σε μένα. Και δεν εχει σκοπο να αμαυρωσει καμια προσωπικοτητα. Μα πως τα γράφω ο πστης Δες τα τελευταια μηνυματα και πες μου αν αυτο το προφιλ δειχνει ανθρωπο που πρέπει να φάει μπαν απλα εγραψα για τα συμπληρωματα και για άλλα και οπως εγραψε με εμφαση και νοημα και ο One ...... ποτε δεν ξέρουμε τι παιζει και τι σουπιτσα (πρωτεινης) μπορει να χαλάσουμε με τα γραφομενα μας Ξερω πολυ καλα οτι αν γινεις δυσάρεστος με τα λεγομενα σου πρέπει να βρεις καράβι να φυγεις. Θα δεχθεις επιθέσεις απο παντου ξαναλέω μιλάω γενικα δεν πετάω μπηχτες ουτε για τα παιδια εδω μέσα που εγραψαν τη γνώμη τους. Σεβαστή. Ωραιος ο One για ακομα μια φορά , κοβει το μυαλο του , παιρνει στροφές και καταλαβαινει πολλά. Για αυτο παρουσιάζει το μέτρο στα ρισπεκτ ως κάτι το κατάλληλο Επισης να δηλωσω για να μη νομισει κάποιος οτι παριστάνω το γνωστη πως με το Μποντι Μπιλντιν εχω μαυρα μεσάνυχτα θα μου πεις γιατι με το φιτνεσ έχεις λευκά;;; Αλλα εγραψα τη γνωμη μου σε μια που ρωτησε εκει σε ενα ουδετερο θρεντ και δεν ηταν εξειδικευμενο ουτε η ιδια ηταν αγωνιστική ωστε να της χαλάσω εγω τη φορμα με τις κουταμάρες μου. Αυτα 56 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε Τι εξασκεί πιο επαγγελματικά δεν ξέρω, την δουλειά της γυμναστικής η το να γράφει εκεί μέσα ?!?! Θα σας συμβούλευα με μέτρο τα respect για τις καρδουλες γενικότερα και για το bbgr ειδικότερα χωρίς να επεκταθώ, ούτε ρειάζεται άλλωστε ούτε μας αφορά το τι παίζει εκεί .. Αααα να σας λείπουν αυτά 😁 OneWay αρχηγος ! Λοιπον παιδια , σημερινη προπονησούλα , ποδια σημερα Ζεσταματάκι 7 λεπτα ποδηλατο , και μπηκα απευθειας για καθισματα με μπάρα. 1ο σετ 20 κιλά (αδεια μπάρα) 15 επαναληψεις 2ο σετ 40 κιλά 12 επαναληψεις 3ο σετ 60 κιλά 8 επαναλήψεις 4ο σέτ 70 κιλά για 6 επαναληψεις και έκανα και 3 επαναληψεις πιάνοντας το οριο του Dakon ! Στα 80 κιλά λοιπον ! Εντάξει δεν έβαλα 90 κιλά , σιγά σιγά. Μετά εκανα λιγο προσαγωγούς εν τω μεταξυ καπακι στα καθισματα μετα απο κάθε σετ έπεφτα και για κοιλιακους πολύ καλο ! Τέλος η πρέσα ειχε τη τιμητική της 1ο σετ στα 60 κιλά 15 επαναληψεις 2ο σετ στα 80 κιλά 12 επαναληψεις 3ο σετ στα 100 κιλά 10 επαναληψεις 4ο σετ στα 120 κιλά 7 επαναληψεις διατασουλες - ραχιαιους και σπιτι Α! εβγαλα φωτο και τη δέστρα που συζητούσαμε με τον Άλεξ το μεσημέρι απλα εμενα δεν εχει μεταλλικο ελασμα οπως ειπα. https://imgur.com/a/dvzPNp7 https://imgur.com/a/GxTDCdf νομιζω τη φοράω στο σωστο σημείο. ΥΓ Πριν φορτωσω κιλά απο 60 και πάνω εκανα κάτι που θα συμβουλευα κάθε αρχάριο ή μη που ασχολειται με συνθετες ασκησεις να κάνει φωναξα το γυμναστη να με δει, και αφου μου ειπε οτι ειμαι πολύ καλος ! Επι λέξη - δεν εχω λογο να πώ ψεμματα, πήγα και στις τριπλές επαναληψεις στα 80 κιλά. Πρωτα βεβαιωνομαστε οτι κάνουμε σωστά την ασκηση - μετά φορτώνουμε κιλά. Χρυσος κανονας !!! Απο εναν επισης αρχάριο Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 1
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 1 hour ago, evabb said: καταλαβα. Δεν ξερω κατα ποσο θα μου αρεσει η τελειως αγευστη. Η βανιλια παει με ολα. Ασε που μολις μου ηρθε και τρομερη ιδεα. Smoothie πρωτεινης βανιλια με matcha powder: Η matcha ειτε την λατρευεις ειτε την μισεις, ενδιαμεσο δεν εχει. μπορεις να παρεις μικρη ποσοτητα.με τα φρουτα σου κτλ δεν θα εχεις θεμα.με νερο ομως μπλιαχ.η βανιλια ειναι αρκετα ουδετερη πραγματι.γενικως παιζουν απειρες γευσεις.θα πρεπε καποια στιγμη να εχουν ενα πακετ με ολες τις γευσεις σε συσκευασιες του 1 scoop. On 19/02/2020 at 09:45, bilya said: θα δοκιμάσω λογικά καποια στιγμή. Είναι ηδη στο amazon wishlist μου. Απλα θέλω να δοκιμάσω πρώτα πόσο λερώνει σε σχέση με την υγρή. Γενικά δεν μου αρέσει αυτο το χαλι με πλάκες, παγκους κτλπ κατάλευκα απο κιμωλία. μαγνησια μπορεις να βρεις σε 2 καταστασεις. α.σε υγρη.βαζεις λιγακι τριβεις τα χερια κτλ και ετοιμος. β.σε σκονη με 2-3 υποκατηγοριες. β1.σε σκονη χυμα.λερωνεις τα παντα.συνηθως ειναι για climbing. β2.σε πουγκι που μεσα εχεις μαγνησια χυμα αλλα το πουγκι εχει πολλες μικρες τρυπες .εσυ απλα πιεζεις το πουγκι και μικρη ποσοτητα μενει στο χερι σου.δεν λερωνεις. β3.σε κατασταση σαν συμπιεσμενη σκονη λες και κρατας ενα σαπουνι.παλι δεν λερωνεις πολυ. το πουγκι ειναι απο τις πολυ καλες λυσεις 1
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Λοιπον παιδια , σημερινη προπονησούλα , ποδια σημερα Ζεσταματάκι 7 λεπτα ποδηλατο , και μπηκα απευθειας για καθισματα με μπάρα. 1ο σετ 20 κιλά (αδεια μπάρα) 15 επαναληψεις 2ο σετ 40 κιλά 12 επαναληψεις 3ο σετ 60 κιλά 8 επαναλήψεις 4ο σέτ 70 κιλά για 6 επαναληψεις και έκανα και 3 επαναληψεις πιάνοντας το οριο του Dakon ! Στα 80 κιλά λοιπον ! Εντάξει δεν έβαλα 90 κιλά , σιγά σιγά. Μετά εκανα λιγο προσαγωγούς εν τω μεταξυ καπακι στα καθισματα μετα απο κάθε σετ έπεφτα και για κοιλιακους πολύ καλο ! Τέλος η πρέσα ειχε τη τιμητική της 1ο σετ στα 60 κιλά 15 επαναληψεις 2ο σετ στα 80 κιλά 12 επαναληψεις 3ο σετ στα 100 κιλά 10 επαναληψεις 4ο σετ στα 120 κιλά 7 επαναληψεις διατασουλες - ραχιαιους και σπιτι Α! εβγαλα φωτο και τη δέστρα που συζητούσαμε με τον Άλεξ το μεσημέρι απλα εμενα δεν εχει μεταλλικο ελασμα οπως ειπα. https://imgur.com/a/dvzPNp7 https://imgur.com/a/GxTDCdf νομιζω τη φοράω στο σωστο σημείο. ΥΓ Πριν φορτωσω κιλά απο 60 και πάνω εκανα κάτι που θα συμβουλευα κάθε αρχάριο ή μη που ασχολειται με συνθετες ασκησεις να κάνει φωναξα το γυμναστη να με δει, και αφου μου ειπε οτι ειμαι πολύ καλος ! Επι λέξη - δεν εχω λογο να πώ ψεμματα, πήγα και στις τριπλές επαναληψεις στα 80 κιλά. Πρωτα βεβαιωνομαστε οτι κάνουμε σωστά την ασκηση - μετά φορτώνουμε κιλά. Χρυσος κανονας !!! Απο εναν επισης αρχάριο Και είπες, όλα καλά πάνε στο κάθισμα, πως μπορώ να το σαμποτάρω, θα κάνω κοιλιακούς ενδιάμεσα. Αυτά που γράφεις εδώ πέρα, για τις προπονήσεις πάντα, να τα γράφεις και σε ένα σημειωματάριο μαζί σου στο γυμναστήριο για να ξέρεις που να κινείσαι. Ρε και χώμα να τρώει κάποιος όσο βάζει το κάτι παραπάνω, έστω και με ρυθμούς χελώνας , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ, θα δει αποτέλεσμα , όχι μόνο στο σώμα Θα γεράσουμε αλλά που θα πάει, θα ανέβεις . Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από Dakonblackblade
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, poulinos είπε μπορεις να παρεις μικρη ποσοτητα.με τα φρουτα σου κτλ δεν θα εχεις θεμα.με νερο ομως μπλιαχ.η βανιλια ειναι αρκετα ουδετερη πραγματι.γενικως παιζουν απειρες γευσεις.θα πρεπε καποια στιγμη να εχουν ενα πακετ με ολες τις γευσεις σε συσκευασιες του 1 scoop. Γαματο θα ήταν να υπήρχε τέτοια συσκευασία. Να τα δοκιμάσεις όλα και μετά να διαλέξεις. Έχω δει μικρές συσκευασίες των 5 δόσεων σε κάποια αμερικανικά sites αλλά δεν πρόκειται να μπω στον κόπο να αγοράσω φαγώσιμα από την άλλη άκρη της γης. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από evabb
mic2mic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, evabb είπε Γαματο θα ήταν να υπήρχε τέτοια συσκευασία. Να τα δοκιμάσεις όλα και μετά να διαλέξεις. Έχω δει μικρές συσκευασίες των 5 δόσεων σε κάποια αμερικανικά sites αλλά δεν πρόκειται να μπω στον κόπο να αγοράσω φαγώσιμα από την άλλη άκρη της γης. Παλιά συνέφερε από άποψη και τιμής και ποικιλίας να πάρεις από αμερικάνικα μαγαζιά. Έπαιρνα σχεδόν χονδρική από το netrition.com Ύστερα άρχισαν τα αυξημένα μεταφορικά και οι έλεγχοι του άχρηστου ΕΟΦ και σταμάτησε να βολεύει. 1
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 2 hours ago, evabb said: Γαματο θα ήταν να υπήρχε τέτοια συσκευασία. Να τα δοκιμάσεις όλα και μετά να διαλέξεις. Έχω δει μικρές συσκευασίες των 5 δόσεων σε κάποια αμερικανικά sites αλλά δεν πρόκειται να μπω στον κόπο να αγοράσω φαγώσιμα από την άλλη άκρη της γης. το θεμα δεν ειναι να παραγγειλεις απο μακρυα αλλα οτι θα περασει τελωνειο δυστυχως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις