Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Μολις έγραψα σε μια να τρωει 10γρ την ημερα σοκολάτα(υγειας) και λιγο μέλι. Βγηκε μιά Καρδούλα ολιγον αρπαγμένη και μέσα στα νευρα και με περισσεια αγένειας! που ειναι και μοντ εκει μέσα και με άρχισε ! Μιλαμε για κράξιμο τωρα ! Ε και μετά εφαγα και ενα μπαν :P 

Εντάξει, respect όμως τα post της Καρδούλας έχουν βοηθήσει πoooooολύ κόσμο.

Πιο πολύ το ύφος σου παίζει να την ενόχλησε. Ίσως κλασικά ότι ο τρόπος που γράφεις είναι σαν να δίνεις συμβουλές το οποίο σε ένα πολύ εξειδικευμένο φόρουμ με ένα πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο είναι σαν να τους τρολλάρεις λίγο.

Άλλο να είσαι στο μπλα μπλα του insomnia και άλλο να πας να κάνεις μαθήματα τεχνικής bench press στη Καρδούλα ή ξέρω γω στο musclemar ...

• Like 3
  • Thanks 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GothicCrusader είπε

Πιο πολύ το ύφος σου παίζει να την ενόχλησε. Ίσως κλασικά ότι ο τρόπος που γράφεις είναι σαν να δίνεις συμβουλές το οποίο σε ένα πολύ εξειδικευμένο φόρουμ με ένα πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο είναι σαν να τους τρολλάρεις λίγο.

Άλλο να είσαι στο μπλα μπλα του insomnia και άλλο να πας να κάνεις μαθήματα τεχνικής bench press στη Καρδούλα ή ξέρω γω στο musclemar ...

Αυτό, ακριβώς. Πιο πολύ για τον τρόπο γραφής, όχι για το ότι έδωσε κάποια συμβουλή (κι ας ήταν και λάθος). Η Καρδούλα γράφει πάντα κόσμια, και πάντα με σκοπό να βοηθήσει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως παραφέρθηκε μπροστά σε ένα απλό "φάε 10 γρ σοκολάτα και λίγο μέλι". Θα προηγήθηκε συζήτηση, λογικά.  Όποιος την έχει παρακολουθήσει, ξέρει πως είναι γλυκύτατος άνθρωπος. Και άπειρα respect για την βοήθεια που προσφέρει, και μάλιστα ενόσω το εξασκεί και επαγγελματικά.

Δημοσ.

Για την πείνα, πέρα από το intermittent fasting που βοηθάει πολύ, κάτι άλλο που κάνω είναι να τρώω αρκετή σχεδόν καθαρή πρωτεΐνη (σκόνη, κοτόπουλο, αυγά, τόνο κτλ)  μια ώρα πριν φάω οτιδήποτε άλλο. Αυτό κόβει αρκετά την πείνα.

• Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, Fotis13 said:

Δεν τρωω κουακερ και τετοια ,βρωμη κτλπ .Δεν τα μπορω αυτα .

γιατι πανω απο ολα πρεπει να υπαρχει ποικιλια.μεχρι η βρωμη να βγει απο τα αυτια.μερα χωρις βρωμη πρωινο ειναι μερα που δεν ξεκινησε καλα.με γαλα παντα και μερικες φορες ταχινι και πρωτεινη.

δεν εχω παει ακομα super market μετα το βουνο οποτε εχω μονο αυτες τις δυο.

IMG_20200306_231447.jpg

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Για την πείνα, πέρα από το intermittent fasting που βοηθάει πολύ, κάτι άλλο που κάνω είναι να τρώω αρκετή σχεδόν καθαρή πρωτεΐνη (σκόνη, κοτόπουλο, αυγά, τόνο κτλ)  μια ώρα πριν φάω οτιδήποτε άλλο. Αυτό κόβει αρκετά την πείνα.

Η πρωτεΐνη μειώνει τα επίπεδα της γκρελίνης (ορμόνη της πείνας). Τον κορεσμό που δίνει η πρωτεΐνη, δεν την δίνουν οι υδατάνθρακες και τα λιπαρά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

γιατι πανω απο ολα πρεπει να υπαρχει ποικιλια.μεχρι η βρωμη να βγει απο τα αυτια.μερα χωρις βρωμη πρωινο ειναι μερα που δεν ξεκινησε καλα.με γαλα παντα και μερικες φορες ταχινι και πρωτεινη.

δεν εχω παει ακομα super market μετα το βουνο οποτε εχω μονο αυτες τις δυο.

IMG_20200306_231447.jpg

εγω αρχισα να βαζω ενα κουταλακι ταχινι στην βρωμη μου και κανει εξωφρενικη διαφορα. Δεν πεινας για ωρες μετα. Φυστικοβουτυρο για τις ημερες της ακολασιας.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, evabb said:

εγω αρχισα να βαζω ενα κουταλακι ταχινι στην βρωμη μου και κανει εξωφρενικη διαφορα. Δεν πεινας για ωρες μετα. Φυστικοβουτυρο για τις ημερες της ακολασιας.

εχω και ενα βαζακι του κιλου φυστικοβουτυρο απο Myprotein.απλα δεν διαλυεται τοσο ευκολα μεσα στην βρωμη οποτε γενικοτερα το προτιμω με το κουταλι.αντι για βρωμη βεβαια μπορει καποιος να βαλει μουσλι ειτε στην βρωμη να ριξει και ξηρους καρπους.απειροι συνδυασμοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GothicCrusader είπε

Εντάξει σέβομαι την άποψη σου αλλα εγω έχω διαφορετική. Καμια φορά η συμπεριφορά ή ο χαρακτήρας κάποιου (γενικά μιλώντας) φαινεται και οταν διαφωνεις μαζι του. 

Τι θα πει το υφος  ενοχλησε; δε πάει ετσι φιλε μου. Διακρινεται κανενα υφος απο το απροσωπο Ιντερνετ;  εβρισα κανενα; Το προβλημα ειναι αλλού και οχι στο δικο μου "υφος"  με κάποιους ανθρωπους δεν μπορεις ΚΑΝ να διαφωνησεις μαζι τους. Και αρα να συζητησεις. Χωρις να προσβάλλω και χωρις να βρισω μου την ειπε και μετά που της ειπα να προσέχει λιγο πως μου μιλάει έφαγα μπάν. Δε θα ξαναμπαινα ετσι και αλλιώς εκει μέσα. 

Αν ειναι να ασχολεισαι με τη γυμναστική και να γινεις έτσι οξυθυμος , οπως ειπε και ο γυμναστης που έδιωξε τους άλλους που ηταν επιθετικοι με το κοσμο και ειχανε νευρα δε γινεται δουλειά έτσι... εγω γουσταρω και φτιαχνει η διαθεση μου δεν εχω ψυχολογικά απο αυτο που κάνω! Καλυτερα να μην το κάνω τοτε! Αν μου δημιουργει ψυχολογικά και κακη διάθεση τοσο απλό. 

Σιγα τι ειπα για 10γρ σοκολάτα και λιγο μέλι να πουμε σε ενα κοριτσι που ειχε μπει να πει πως θα χάσει λιπος τα θρεντ εκει δεν ειναι μονο για το αγωνιστικο κομματι ... ε και σου λεει ποιος ειναι τωρα αυτος που μας δινει και συμβουλες (τα κλασσικά) .... οριστε και παρακατω αυτη η κοπελα προτεινει :

Sto 11 kai 43 επισης προτεινει παξιμάδι λιγο για βραδινο με κοτοπουλο :) 

Sto 10 lepto προτεινει σοκολατιτσα υγειας. 

Ειναι και αυτη σκάρτη;;;; οχι απλα η κοπελα δεν έχει ψυχωση ! Και φυσικα εινα και πολυ καλύτερη απο την άλλη που λές. Και με καλυτερο σωμα. 

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχω και ενα βαζακι του κιλου φυστικοβουτυρο απο Myprotein.απλα δεν διαλυεται τοσο ευκολα μεσα στην βρωμη οποτε γενικοτερα το προτιμω με το κουταλι.αντι για βρωμη βεβαια μπορει καποιος να βαλει μουσλι ειτε στην βρωμη να ριξει και ξηρους καρπους.απειροι συνδυασμοι

εγω φτιαχνω ζεστη βρωμη και διαλυεται πολυ ευκολα. Η αναλογια ειναι 25γρ βρωμη με 120 ml υγρο της αρεσκειας σου.  2 λεπτα στα μικροκυμματα στα 500W (οχι παραπανω γιατι πιτσιλαει πολυ και χωρις λογο). Μολις το βγαλεις απο τον φουρνο ανακατευεις το φυστικοβουτυρο και ολα τα αλλα υλικα που θελεις. Μπορεις να το κανεις και σε κατσαρολακι απλα ειναι πιο πολυ φασαρια γτ εχεις και ενα κατσαρολακι να πλυνεις μετα.

Δημοσ.
Just now, evabb said:

εγω φτιαχνω ζεστη βρωμη και διαλυεται πολυ ευκολα. Η αναλογια ειναι 25γρ βρωμη με 120 ml υγρο της αρεσκειας σου.  2 λεπτα στα μικροκυμματα στα 500W (οχι παραπανω γιατι πιτσιλαει πολυ και χωρις λογο). Μολις το βγαλεις απο τον φουρνο ανακατευεις το φυστικοβουτυρο και ολα τα αλλα υλικα που θελεις. Μπορεις να το κανεις και σε κατσαρολακι απλα ειναι πιο πολυ φασαρια γτ εχεις και ενα κατσαρολακι να πλυνεις μετα.

ριχνω τα υλικα που θελω στο μπολακι. πχ γαλα,βρωμη,πρωτεινη,ταχινι και τα βαζω στα μικροκυμματα για περιπου 1 λεπτο αλλα full power 800watt.δεν μου πιτσιλαει αλλα δεν το κανω νερουλο. συνηθως τα βαζω ολα τα υλικα απο πριν.not the best idea αλλα τετοια ωρα τετοια λογια .σε ενα λεπτο απλα το γαλα απο το ψυγειο που ηταν ερχετε σε κατασταση λιγο warm.αλλοι βαζουν νερο but not me.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Αυτό, ακριβώς. Πιο πολύ για τον τρόπο γραφής, όχι για το ότι έδωσε κάποια συμβουλή (κι ας ήταν και λάθος). Η Καρδούλα γράφει πάντα κόσμια, και πάντα με σκοπό να βοηθήσει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως παραφέρθηκε μπροστά σε ένα απλό "φάε 10 γρ σοκολάτα και λίγο μέλι". Θα προηγήθηκε συζήτηση, λογικά.  Όποιος την έχει παρακολουθήσει, ξέρει πως είναι γλυκύτατος άνθρωπος. Και άπειρα respect για την βοήθεια που προσφέρει, και μάλιστα ενόσω το εξασκεί και επαγγελματικά.

Ε νταξει μη το πιστευεις δε πειράζει εχω και το θρεντ απο τοτε θα το ποστάρω σε λιγο. Πάντως αμα ειναι να πάει κάποιος γυμναστηριο και επειδη ειπε για μέλι και λιγο σοκολάτα υγειας να του πουμε οτι ειναι άσχετος θα καταστρέψει τη κοπελα και μολις μας πει να προσέχουμε πως του μιλάμε να τον πετάξουμε και εξω απο το γυμναστηριο.... ε κατι δε πάει καλά. Τεσπα ψαχνω κ εγω λογικη τωρα σε αυτα ο άλλος επειδη δε βγήκε πρωτος πηγε να γκρεμισει το στάδιο. Τι να λεμε τωρα ντάξει δεν ασχολουμαι άλλο απλα λέω οτι τοτε μου κανε κακη εντύπωση. 

θα καταστρεψει... τη κοπελα... που ειναι μικρή..... αμα της πει....

να φάει λιγο... μέλι.... με σοκολάτα υγειας.

Νταξει 3 λαλουν και 2 χορευουν. Τι συζητηση να κάνεις μετά. Δεν ασχολεισαι κάν εχει χαθει το νοημα της γυμναστικής της ευεξιας και ολα αυτά. Σε ενα κοριτσι τωρα μικρο που θα βγει με φιλες της. Θα έχει και το ταπεράκι μαζι. Ντάξ.

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

ριχνω τα υλικα που θελω στο μπολακι. πχ γαλα,βρωμη,πρωτεινη,ταχινι και τα βαζω στα μικροκυμματα για περιπου 1 λεπτο αλλα full power 800watt.δεν μου πιτσιλαει αλλα δεν το κανω νερουλο. συνηθως τα βαζω ολα τα υλικα απο πριν.not the best idea αλλα τετοια ωρα τετοια λογια .σε ενα λεπτο απλα το γαλα απο το ψυγειο που ηταν ερχετε σε κατασταση λιγο warm.αλλοι βαζουν νερο but not me.

το εχω δοκιμασει αλλα μου φαινεται οτι αλλαζει η γευση καποιων υλικων με το ψησιμο και δεν μου αρεσει το τελικο αποτελεσμα. Γι αυτο τα βαζω μετα. Πρωτεινη μπορει να φτιαξω το βραδυ. Ενα scoop πρωτεινη βανιλια, 250 ml υγρο και καποιο ειδους φρουτου και τα χτυπαω στο μπλεντερ (και λιγο στεβια γιατι ειμαι γλυκατζου). Επισης μπορει να βαλω πολυ λιγοτερο υγρο και να την κανω κρεμα στο χερι την πρωτεινη συν μερικα κομματια φρουτου οπως ειναι και την τρωω με το κουταλακι. Απλα ειναι μικροτερος ογκος οταν ειναι κρεμα.

Δημοσ.
2 minutes ago, evabb said:

το εχω δοκιμασει αλλα μου φαινεται οτι αλλαζει η γευση καποιων υλικων με το ψησιμο και δεν μου αρεσει το τελικο αποτελεσμα. Γι αυτο τα βαζω μετα. Πρωτεινη μπορει να φτιαξω το βραδυ. Ενα scoop πρωτεινη βανιλια, 250 ml υγρο και καποιο ειδους φρουτου και τα χτυπαω στο μπλεντερ (και λιγο στεβια γιατι ειμαι γλυκατζου). Επισης μπορει να βαλω πολυ λιγοτερο υγρο και να την κανω κρεμα στο χερι την πρωτεινη συν μερικα κομματια φρουτου οπως ειναι και την τρωω με το κουταλακι. Απλα ειναι μικροτερος ογκος οταν ειναι κρεμα.

για αυτο ειπα μονο για ενα λεπτο ισα ισα να ερθει το γαλα σε warm κατασταση.αλλα ναι και μετα να τα βαλεις θα ζεσταθουν απο το υγρο που θα εχεις ριξει. πρωτεινη με χυμο δεν εχω δοκιμασει οσο θυμαμαι.ουτε σε μορφη κρεμας.σε κεικ ναι αλλα κρεμα οχι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Magic Nature

Είπα πως δυσκολεύομαι να το πιστέψω, μιας κι έχω δει τοποθετήσεις επ' αυτού και σε άλλα θέματα. Γι' αυτό το λέω, επειδή μου φαίνεται περίεργο. Κατά τ' άλλα, αν όντως έχεις δίκιο, τότε σαφώς και δεν το υποστηρίζω.

Αναφορά σε κείμενο

Και φυσικα εινα και πολυ καλύτερη απο την άλλη που λές. Και με καλυτερο σωμα. 

Μόνο που η Καρδούλα πάει για πρωταθλητισμό, ε; 😛

Πάντως, για κάποιος που παραπονιέσαι που σου την πέφτουν συνεχώς, δεν περίμενα να κατονομάσεις κάποια πίσω απ' την πλάτη της.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

για αυτο ειπα μονο για ενα λεπτο ισα ισα να ερθει το γαλα σε warm κατασταση.αλλα ναι και μετα να τα βαλεις θα ζεσταθουν απο το υγρο που θα εχεις ριξει. πρωτεινη με χυμο δεν εχω δοκιμασει οσο θυμαμαι.ουτε σε μορφη κρεμας.σε κεικ ναι αλλα κρεμα οχι.

ειναι smoothie οχι χυμος. Βγαινει πιο πηχτο. Γι αυτο προτειμω την πρωτεινη να ειναι απλη βανιλια ωστε να συνδιαζεται ευκολα αν και ειδα τωρα τελευταια κατι γευσεις καραμελα και σοκολατα με φουντουκι και θελω να τις δοκιμασω. Αυτες τις γευσεις δεν θα τις εβαζα με φρουτο. Δεν νομιζω οτι θα εβγαινε καλο το αποτελεσμα.

26 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

εγω καθομαι και βλεπω αυτη την τυπισα και αναρωτιεμαι γιατι εχω δεν τολμαω να φορεσω μπουστακι στο γυμναστηριο. Περιμενω να αποκτησω το 6pack για να βαλω κοντο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...