JcD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, evabb είπε Εκανα και σκοινακι σημερα στο γυμναστηριο. Προσπαθω να μην σκεφτομαι ποσο γελια εδειχνα εκεινη την ωρα ή ποσο χαλια ηταν η τεχνικη μου. Ευτυχως ο γυμναστης μου εδειξε την τεχνικη. Το αν την καταφερνω βεβαια εγω ειναι αλλο θεμα. Μου ειπε οτι εχει κανει εκπαιδευση πανω στο σκοινακι και οτι του πηρε 3 εβδομαδες για να μαθει να πηδαει σωστα. Επισης 1 λεπτο σκοινακι λεει ισοδυναμει με 4 λεπτα τρεξιμο. Εγω εχω να πω οτι εκανα κουτσα στραβα οσο μπορουσα και τωρα νιωθω λες και εχω φαει κλωτσια στην κοιλια. Ηταν λες και ειχε μιξερ χειρος το σκοινακι και ανακατεψε εκεινο το ριμαδι το σημειο που δεν λεει να σφιξει με τπτ. Το θεωρώ απίστευτα διασκεδαστικό και καμία απολύτως σχέση με την βαρεμάρα του τρεξίματος! Άμα του πάρεις τον αέρα και μάθεις να κινείς ανεξάρτητα το κάθε πόδι θα με καταλάβεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Εγω μια χαρά μαγειρευω αλλα οταν ερχομαι απο τη δουλεια οπως τώρα δεν παλεύεται θελω να φαω και να την πέσω μετα το βραδάκι έχει γυμναστηριο. Τωρα εχω βάλει να βράσει λιγο κριθαράκι , θα πάρω και ετοιμο κοτοπουλο απο Σκλαβενιτη και γειά σας. Αν ειχα ρεπο θα επλαθα μπιφτεκάκια με πατατες στο φουρνο. Τωρα δεν υπάρχει χρονος για τέτοιες πολυτέλειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δεν τρωω κουακερ και τετοια ,βρωμη κτλπ .Δεν τα μπορω αυτα . Ισχυει οτι ο πρωτος μηνας ειναι φρικη ,μετα συνηθιζεις . Μαγειρευουν αλλοι για μενα (η μανα μου )μενουμε κοντα .Δεν λεω κοπελα και τετοια γιατι απλα δεν το εχουν με το μαγειρεμα (ουτε η μανα μου το εχει χαχα ).Αυτο που κανω ειναι να πηγαινω σουπερ και να ψωνιζω αυτα που θελω μεχρι εκει . γι αυτο υποφερεις. Θελω να σε βαλω κατω και να σου μαθω να μαγειρευεις ειλικρινα. Νιαουριζεις σαν χτυπημενος γατος καθε μαρτη. 14 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Εγω μια χαρά μαγειρευω αλλα οταν ερχομαι απο τη δουλεια οπως τώρα δεν παλεύεται θελω να φαω και να την πέσω μετα το βραδάκι έχει γυμναστηριο. Τωρα εχω βάλει να βράσει λιγο κριθαράκι , θα πάρω και ετοιμο κοτοπουλο απο Σκλαβενιτη και γειά σας. Αν ειχα ρεπο θα επλαθα μπιφτεκάκια με πατατες στο φουρνο. Τωρα δεν υπάρχει χρονος για τέτοιες πολυτέλειες. Τις μερες που εχεις χρονο, ετοιμαζεις μερικα γευματα και τα βαζεις σε ταπερ στο ψυγειο. Τα ζεσταινεις στα μικροκυμματα και ετοιμος. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από evabb 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Οχι ευχαριστω δεν θα παρω .Προτιμω να μαγειρευουν αλλοι για μενα και εγω να τα τρωω . Δεν αφιερωνω τον χρονο μου για την μαγειρικη εχω αλλα 500 πραγματα να κανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, JcD είπε Το θεωρώ απίστευτα διασκεδαστικό και καμία απολύτως σχέση με την βαρεμάρα του τρεξίματος! Άμα του πάρεις τον αέρα και μάθεις να κινείς ανεξάρτητα το κάθε πόδι θα με καταλάβεις! ναι, ασε που ειναι τρομερα αποδοτικο απο θεμα θερμιδων και μπορεις να το κανεις και παντου. Για cardio σπιτιου ειναι η καλυτερη επιλογη με διαφορα. Ειναι φθηνο, δεν πιανει χωρο και δεν σπαταλας πολυ χρονο. 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Οχι ευχαριστω δεν θα παρω .Προτιμω να μαγειρευουν αλλοι για μενα και εγω να τα τρωω . Δεν αφιερωνω τον χρονο μου για την μαγειρικη εχω αλλα 500 πραγματα να κανω. νιαουριζε τοτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Και μένα που μου μαγειρεύουν φακές μου φτιάξαν -( Σουβλακια για συμπλήρωμα ——————————- υπηρχε και κουκλάρα η toxolover αλλά την έφαγε η δουλειά νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Και μένα που μου μαγειρεύουν φακές μου φτιάξαν -( Σουβλακια για συμπλήρωμα ——————————- υπηρχε και κουκλάρα η toxolover αλλά την έφαγε η δουλειά νομίζω μια χαρα ειναι οι φακες και οι φασολαδα και τα ρεβυθια και τα λαδερα φασολακια και ο αρακας. Οχι ακριβως διατροφη για να χτισεις μυες αλλα ειναι μαμαδιστικο φαγητο 🥰 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, evabb είπε μια χαρα ειναι οι φακες και οι φασολαδα και τα ρεβυθια και τα λαδερα φασολακια και ο αρακας. Οχι ακριβως διατροφη για να χτισεις μυες αλλα ειναι μαμαδιστικο φαγητο 🥰 Ναι σίγουρα αλλά μετά το φαΐ όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Εγώ δεν μαγειρεύω συχνά, μια φορά τη βδομάδα συνήθως, αλλά φτιάχνω διάφορα γκουρμέ και περίεργα που είναι αδύνατον να τα φας έξω ή η ποιότητα θα είναι πολύ χειρότερη. Και φυσικά ανοίγω και φύλο, φτιάχνω ντολμαδάκια, μπουρέκια, καλτσούνια, απ'όλα. Για την Καθαρά Δευτέρα έφτιαξα μια παραλλαγή αυτού εδώ. Υπάρχει και το καλό ότι μπορείς να υπολογίζεις ακριβώς τις θερμίδες ακόμα και για περίπλοκα πράγματα (αν και πλέον πέφτω μέσα και χωρίς υπολογισμούς). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Ναι σίγουρα αλλά μετά το φαΐ όμως πφφφ ετσι ελεγε και η αδερφη μου οταν εφτιαξα αρακα. Και μετα ειπε «αχ τελικα δεν ειναι κακος, τον κανεις καλυτερα απο την μαμα» 3 λεπτά πριν, mic2mic είπε Εγώ δεν μαγειρεύω συχνά, μια φορά τη βδομάδα συνήθως, αλλά φτιάχνω διάφορα γκουρμέ και περίεργα που είναι αδύνατον να τα φας έξω ή η ποιότητα θα είναι πολύ χειρότερη. Και φυσικά ανοίγω και φύλο, φτιάχνω ντολμαδάκια, μπουρέκια, καλτσούνια, απ'όλα. Για την Καθαρά Δευτέρα έφτιαξα μια παραλλαγή αυτού εδώ. Υπάρχει και το καλό ότι μπορείς να υπολογίζεις ακριβώς τις θερμίδες ακόμα και για περίπλοκα πράγματα (αν και πλέον πέφτω μέσα και χωρίς υπολογισμούς). μονο την μαστιχα να μην ειχε αυτη μακαροναδα καλα θα ηταν. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από evabb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, evabb είπε μονο την μαστιχα να μην ειχε αυτη μακαροναδα καλα θα ηταν. Και όμως, όπως γράφει κι εκεί, "η γεύση του SKINOS χωρίς να πρωταγωνιστεί, έχει λειτουργήσει σε ρόλο καταλύτη: Γιατί πίσω απ’ τη γεύση της γαρίδας, της ντομάτας και των ζυμαρικών που τη νιώθεις σε πρώτο πλάνο, δημιουργείται μια γήινη, σχεδόν ρητινώδης γλύκα που αν και δε μπορείς να τη συνδέσεις άμεσα με το ποτό, νιώθεις την ύπαρξή της. Σαν μια μικρή έκπληξη γεμάτη μυστήριο." Άσε δηλαδή που εγώ το έκανα ακόμα καλύτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, evabb είπε μια χαρα ειναι οι φακες και οι φασολαδα και τα ρεβυθια και τα λαδερα φασολακια και ο αρακας. Οχι ακριβως διατροφη για να χτισεις μυες αλλα ειναι μαμαδιστικο φαγητο 🥰 Τα οσπρια μαζι με δημητριακα δινουν πρωτεινη υψηλης βιολογικης αξιας με τα απαραιτητα αμινοξέα ωστε να πετυχεις το χτισιμο των μυών. Ειναι μια καλη επιλογη οταν μπουχτιζεις το κρέας. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μεσημεριανο https://imgur.com/a/e6SGNWR με φαγατε σημερα ηδη εχω κοψει κατα 50γρ το κουακερ κατα 2 φετες το ψωμι κατα 10γρ το μέλι και κατα 100γρ τα ζυμαρικα. Πάει το πάρτι του υδατάνθρακα Αν και ποτέ δεν ειναι αργά να τα βροντηξεις κάτω και να πεις... δεν με ενδιαφέρει η εικονα! Θα παιξω μπάλα με υψηλα βάρη και ... let the party begin ! Αν ήμουν 20αρης και ακομη οι αρθρωσεις δεν νιώθανε θα το σκεφτομουν ακομη περισσοτερο ! Γιατι ντάξει αλλη αντοχη 10ετιας έχουν οι αρθρωσεις στα 20 και άλλη στα 30. Αλλα τοτε ειχαμε ... αλλού το μυαλο. Πιστευω θα την έκανα και θα πηγαινα απευθειας για strength training. Και φαγάκι δωσε μελια - χυμους - ψωμάκι - και φουλ βεβαια πρωτεινη και οτι αποτελεσμα έβγαινε Οταν ξεκινάς στα 20 αν δεν εισαι πολύ καγκουρας η πρωτη τενοντιτιδα αντε να σε βρει στα 25 και βάλε. Οποτε εχεις σιγουρα μια 5ετια να κτυπηθεις διχως έλεος. Τωρα.... πιο συντηρητικα... προσέχεις περισσοτερο. Ειναι αλλιώς. Ειναι +10. Anyway προς το παρον παω να την πεσω καμια ωρα γιατι εχω να πάω να κανω σκουάτ μετά και πρέσα. Στο τζιμ. Tα λέμε. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 31 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Τα οσπρια μαζι με δημητριακα δινουν πρωτεινη υψηλης βιολογικης αξιας με τα απαραιτητα αμινοξέα ωστε να πετυχεις το χτισιμο των μυών. Ειναι μια καλη επιλογη... Για φιτνες είναι καλή επιλογή, για bb όχι. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, yannis27gr είπε Για φιτνες είναι καλή επιλογή, για bb όχι. Κοιταξε να δεις για να μιλησει κάποιος για bb ετσι οπως το βλέπω. Τουλάχιστον εδω μεσα που το επιπεδο ειναι ανεβασμένο σχετικά. Πρέπει να χει κατέβει σε αγώνες εγω δεν εχω κανέναν τέτοιο σκοπο εννοειται ! Οποτε πάντα μιλαμε για το φιτνεσ. Έτσι, ενα σχετικά αξιοπρέπες σωμα με μια καλη μυικοτητα , οχι υπερβολές , καλές επιδοσεις στο γυμναστηριο πχ απο τα νουμερα που έγραψε ο Dakon τις προαλλες 60 πάγκος - 80 καθισματα και 100 άρσεις και ως εκει ως μια καλή βάση. Πλεον εχω καταλαβει οτι εδω μιλαμε πολυ αυστηρα οποτε οποιος διαβαζει απο μένα πράγματα εννοειται οτι ποτε δεν θα μιλάω για bb. Α! Και κάτι για να γελάσουμε! Μια φορά ειχα μπει στο σαιτ αυτο με το μποντι μπιλντιν ! χα! Μολις έγραψα σε μια να τρωει 10γρ την ημερα σοκολάτα(υγειας) και λιγο μέλι. Βγηκε μιά εκει ολιγον αρπαγμένη και μέσα στα νευρα και με περισσεια αγένειας! που ειναι και μοντ εκει μέσα και με άρχισε ! Μιλαμε για κράξιμο τωρα ! Ε και μετά εφαγα και ενα μπαν δε μπορεις να μιλησεις με αυτους.... ειναι αυστηροι οι άνθρωποι. Αμα εμπαινα και τους έλεγα αυτα που εγραψα εδω οτι τρωω... θα με λιθοβολουσανε! χαχαχα οποτε μονο φιτνεσ εννοειται. Δεν ξερω εγω παντως αν ΄΄ημουν αθλητης δεν θα μιλουσα ετσι σε άνθρωπο πααπα πολλα νευρα ολοι τους και ο Μάγκος που σφαλιάρισε τους κριτές τις προάλλες. Μακρυά και αλάργα.- Ετσι και αλλιώς δεν θα ξαναμπαινα βεβαια μετά απο τέτοια συμπεριφορά. Έχασα πασα ιδέα. Οποτε ποιο bb τι να συζητησεις εκει πέρα μέσα. Μονο αν εισαι κοτοπουλάνθρωπος. Κοτοπουλο νερο μαρουλι και μαυρο ρυζι άνκλ μπένς. Τιποτα αλλο. Δε παιζονται οι άνθρωποι. Δε θέλω τέτοια ζωη ευχαριστώ. Μερικα πράγματα δεν ειναι τυχαια ο δασκαλος του κραβ μαγκα μου ειχε μιλησει πολυ απαξιωτικά για ολους αυτους. Και τοτε μου κανε εντυπωση λεω μα καλα ο δασκαλος γιατι μιλάει ετσι ας πουμε. Γυμναστικη ολοι μας, ευγενης αμιλλα κτλπ εεε δεν ειναι καθολου έτσι τελικά γιατι αμα δεν τους πεις αυτα που έγραψα σε βγάζουν αχρηστο με τη μια. Τεσπα έγραψα πολλά παλι παω τζιμ Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μάλλον γιατί πηγές να τα γράψεις σε κάποια που ρωτούσε τι διατροφή bb να ακολουθήσει χωρίς να έχεις ιδέα για κάτι τέτοιο; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις