Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

poulinos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ναι. Αν εννοεις τα χέρια μου και εγω θα με έβαζα στα 60 κιλά οτι κάνω πάγκο και οχι στα 80 με βάση την εικονα τους. Στους ώμους δεν έχω κανεναν τραυματισμο. Στον δεξιο αγκώνα έχω συμπτώματα επικονδυλιτιδας κάποιες φορές αλλα φταιει και η δουλεια μου που γράφω σε υπολογιστή. Οντως ο πάγκος ειναι επικινδυνος αν δεν εκτελεστει σωστά. Λές εχεις τραυματισμο στον ώμο να σου κάνω μια ερωτηση. Οταν έπεφτες στο πάγκο έβαζες τους ώμους πισω και κάτω με τη μέση να σχηματιζει μια πολύ μικρή καμπύλη; εκανες ζεσταμα για το στροφικο πέταλο; οι αγκώνες σου ηταν κλειστοι; ο πήχυς κάθετος με το έδαφος; η κινηση ήταν ελεγχομενη; εχω τραβηξει βιντεο τον εαυτο μου φιλε. Δεν τα κάνω ετσι. Ολους αυτους τους μήνες δεν εχω ουτε τσιμπημα νιώσει στον ώμο. Η επικινδυλιτιδα που λές ( πονος στον αγκώνα λογω τενοντα στο μέρος του πηχυ - αντιβράχιο) γινεται και λογω υπερχρησης δεν εχει να κανει μονο με το γυμναστηριο.

Το πρωτοκολλο 5χ5 ειναι αυτο που ειχε ποσταρει παλαιοτερα εδω ο Dakon; θα το διαβασω. Και μια τελευταια ερωτηση. Εννοειται δεν εχω κανεναν να δειξει. Ειμαι αυτοδιδακτος οσο μπορώ. Αν κάποιος θέλει να αυξησει δυναμη πάει με αυτο το πρωτοκολλο; η διατροφη του θα έχει διαφοροποίηση; μπορει να κανει αυτο που μολις μου προτεινες με τον λιγοτερο υδατανθρακα και τη πρωτεινη ή πρέπει να συνεχισει οπως συνεχιζα εγω + αυξηση πρωτεινης;

ΥΓ Δεν νιωθω άσχημα για τιποτα. Αλλωστε δεν κρυβομαι εχω ανεβάσει φωτο απο ολα τα μηκη και πλάτη φωτισμου του σπιτιου !!! Οσο για το μέλι που το λές χάλια δεν ξέρω ακομη και ο Εμπειρος το προτεινε στην κουακεροπιτα.

Κοίτα ενήλικος είσαι, αν πιστεύεις ότι κάνεις σωστά την άσκηση κάνε ότι νομίζεις. Το ζέσταμα μας προστατεύει ως ένα σημείο αλλά δεν φτιάχνει την υποδομή που χρειάζεται. Τέλος αν κάνεις πάγκο παραπάνω από ότι σηκώνει το μυοσκελετικό σου σύστημα, βγάζεις επικονδυλίτιδα και πιστεύεις ότι οφείλεται στο ποντίκι του υπολογιστή, οκ, αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το πρόβλημα στον αγκώνα είναι λόγω γυμναστηρίου (ίσως πάγκου ίσως κάτι άλλο).

Ναι το 5x5 είναι αυτό που ποστάρει ο Dakon και είναι ειδικός. Ναι είτε κάνεις το 5x5 σωστά με την διατροφή που σου είπα, είτε BB προπόνηση με drop set και super set, θα έχεις μέγιστα αποτελέσματα. Στο 5v5 όμως θα θέλεις πολλές συμβουλές και θα πρέπει να βάζεις video πως κάνεις τις ασκήσεις, και να είσαι ανοιχτός σε διορθώσεις από άτομα που το έχουν δουλέψει σωστά strength training (όπως ο Dakon και ο Spect) γιατί δεν είναι εύκολη (τεχνικά)  προπόνηση όπως είναι το BB, είναι πολύ πιο δύσκολη. Θέλει πολύ προσοχή να την κάνεις σωστά.

Είσαι ακόμα στην περίοδο που λέμε "noobie gains" με το που θα κάνεις διατροφή και προπόνηση σωστά θα γίνεις διπλάσιος ακόμα και μένοντας στο ίδιο βάρος γιατί θα αλλάξει η σωματοδομή σου. Αφού περάσεις 6-12 μήνες σε σωστή διατροφή και προπόνηση μετά μπορείς να αναπροσαρμόσεις. Μην κάνεις συνεχώς αλλαγές δεν χρειάζονται. 

Τέλος το youtube είναι για entertainment. Δεν είναι για να βλέπεις όλη μέρα video  και να πας να κάνεις ότι λέει το κάθε video. Κράτα σωστή διατροφή και προπόνηση για 12 μήνες και μετά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις φώτο και να μην φαίνεται σε όλους ξεκάθαρα η διαφορά. 

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εχω ακομα πιστη στην ανθρωποτητα μετα απο αυτο το ποστ με το οποιο συμφωνω απολυτα  .

Πηγες  στο αλλο ακρο εσυ τωρα  ειδικα με αυτα τα ποσοστα .

Εχει κορμια γυναικεια και αντρικα που ειναι γλυπτα γιατι εχουν προσπαθησει παρα πολυ και γυμναζονται συστηματικα  και με σωστο τροπο και κανουν μια πολυ σωστη διατροφη .Οτι εχει μερικα fake η'  οτι κρυβουν καποιες ατελειες οκ  αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα .

Δεν σου λέω ότι δεν υπάρχουν, προς Θεού. Μιλάω κυρίως γι αυτές που απλα ποσταρουν κωλους και τπτ άλλο. Πάντως ακόμα και αθλητής να είναι κάποιος δεν πάει να βγάλει φωτογραφία όπως να ναι. Θα την βγάλει το πρωί χωρίς να έχει φάει τίποτα, στο κατάλληλο φως να πέφτουν οι σκιές καλά και αφού κάνει ένα μισάωρο γυμναστική να έρθουν να φουσκώνουν οι μυς με αίμα. Και προφανώς θα πάρει και μια καλή πόζα. 

Επεξ/σία από evabb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, alex_000 είπε

Κοίτα ενήλικος είσαι, αν πιστεύεις ότι κάνεις σωστά την άσκηση κάνε ότι νομίζεις. Το ζέσταμα μας προστατεύει ως ένα σημείο αλλά δεν φτιάχνει την υποδομή που χρειάζεται. Τέλος αν κάνεις πάγκο παραπάνω από ότι σηκώνει το μυοσκελετικό σου σύστημα, βγάζεις επικονδυλίτιδα και πιστεύεις ότι οφείλεται στο ποντίκι του υπολογιστή, οκ, αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το πρόβλημα στον αγκώνα είναι λόγω γυμναστηρίου (ίσως πάγκου ίσως κάτι άλλο).

Ναι το 5x5 είναι αυτό που ποστάρει ο Dakon και είναι ειδικός. Ναι είτε κάνεις το 5x5 σωστά με την διατροφή που σου είπα, είτε BB προπόνηση με drop set και super set, θα έχεις μέγιστα αποτελέσματα. Στο 5v5 όμως θα θέλεις πολλές συμβουλές και θα πρέπει να βάζεις video πως κάνεις τις ασκήσεις, και να είσαι ανοιχτός σε διορθώσεις από άτομα που το έχουν δουλέψει σωστά strength training (όπως ο Dakon και ο Spect) γιατί δεν είναι εύκολη (τεχνικά)  προπόνηση όπως είναι το BB, είναι πολύ πιο δύσκολη. Θέλει πολύ προσοχή να την κάνεις σωστά.

Είσαι ακόμα στην περίοδο που λέμε "noobie gains" με το που θα κάνεις διατροφή και προπόνηση σωστά θα γίνεις διπλάσιος ακόμα και μένοντας στο ίδιο βάρος γιατί θα αλλάξει η σωματοδομή σου. Αφού περάσεις 6-12 μήνες σε σωστή διατροφή και προπόνηση μετά μπορείς να αναπροσαρμόσεις. Μην κάνεις συνεχώς αλλαγές δεν χρειάζονται. 

Τέλος το youtube είναι για entertainment. Δεν είναι για να βλέπεις όλη μέρα video  και να πας να κάνεις ότι λέει το κάθε video. Κράτα σωστή διατροφή και προπόνηση για 12 μήνες και μετά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις φώτο και να μην φαίνεται σε όλους ξεκάθαρα η διαφορά. 

Μπορει να ειμαι αρχάριος αλλα τον πάγκο τον κάνω πολύ σωστα φιλε.Το έχω μαζι με τις άρσεις σαν κινηση! Αποδειξη αυτου ειναι πως οι ώμοι μου δεν με ενοχλουν ποτέ και ειναι υγιέστατοι. Εννοειται πως ειμαι μεν αρχαριος σε συγκριση με κάποιους άλλους αλλα οχι και ηλιθιος ωστε να εκτελω συνθετες ασκησεις χωρις να ξέρω τι κάνω, εννοειται εχω φωνάξει γυμναστη να με βλέπει πριν φορτωσω κιλά ως προς την τεχνική και μου εδωσε το οκ.

Οτι έχω κάνει και λάθη βεβαια εννοειται οπως γράφεις , δεν τα  ξέρω ολα και την παλευα μονος μου. Αλλα δεν ειναι λογικο τωρα το 2017 να νιώθεις ενα τσιμπημα στο χέρι την στιγμη που κάνεις πάγκο με .... 50 κιλά! Και εισαι στα 75 κιλά άνθρωπος, σιγα τα κιλα που ειχα βάλει! ;) ήταν να βγει αυτο φιλε και απλά βγηκε.Απο τοτε ψιλο-ενοχλεί.  Δεν τα ριχνω ουτε στο γυμναστηριο ουτε στο πάγκο. Δεν μου φταινε αυτά. Δεν μου βγηκε τωρα , ισα ισα ακομη και τωρα που ανεβασα δεν χειροτέρεψε γιατι το προσεχα εκανα πολυ καλο ζέσταμα κτλπ. καλή τεχνική - ελεγχομενη κινηση.

Αν εχεις και εσυ επικονδυλιτιδα θα σου χει πει και ο γιατρος πως ειναι συνδρομο υπερχρησης των εκτεινοντων του καρπου στο αντιβραχιο και συγκεκριμενα στον βραχυ κερκιδικο που ενωνει τον επικονδυλο με το καρπο αν θυμαμαι καλα εκει γινεται ολη η δουλειά. Τωρα που γράφω με σφιγγει και με ενοχλει λιγο. Την ωρα που κάνω πάγκο πάλι οχι :) αν θες μπορουμε να το συζητησουμε αυτο αν το χεις ψάξει διοτι ψάχνω τροπους να απαλλαγώ απο αυτο χωρις να κοψω τα γυμναστηρια αν και ειναι δυσκολο σενάριο.

Τωρα στα υπολοιπα απο οτι φαινεται εχεις δικιο , θα κανω 1-2 προπονησεις ακομη στα 80 και μετά ίσως μια μονη στα 85 έτσι για τη καυλα να το έχω βιντεάκι ! Και μετά θα ξεκινησω drop set κατεβάζοντας τα κιλά και αλλαζοντας λιγο και την διατροφη που ειπες.Για τα drop-super set μου ειχε πει και ο One Way.  Ετσι και αλλιως ειχα σκοπο λογω καλοκαιριου να σταματησω να κανω κολυμπι για να ξεκουράσω και το χέρι μου , κατι μου λεει ομως οτι και με τα ντροπ σετ θα έχω ενοχλησουλες, ειναι θέμα υπερχρησης δυστυχως. Το δεξι χέρι χρονια τωρα το χρησιμοποιώ σε γραψιματα - λογικο μετα τα 30 να μου βγάλει ευαισθησια.

Ο καθενας κάπου εχει κάποια ευαισθησια εμενα μου το έβγαλε εκει οποτε το λογικο μπαινει σε εισαγωγικά. Εννοειται δέχομαι τη διαφωνια σου αλλα εχω και εγω τις σκέψεις μου. Η επικονδυλιτιδα περνάει αν το αφησεις 4-5 μηνες σε πληρη ξεκουραση ειναι άτιμη τενοντιτιδα αργει πολύ , και κανεις δεν μπορει για τοσο καιρο να μη χρισμοποιει τα χέρια του. Οποτε αυτα τα προβληματακια δυστυχως χρονιζουν, γιατι οταν λέμε αποχη για τη τενοντιτιδα εννοουμε ΑΠΟΧΗ δε πάς γυμναστηριο , δε γράφεις , δεν μαγειρευεις , δεν την παιζεις. Απλά τα πράγματα. :(

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σου κ το χρονο σου. Το εκτιμώ. Καλές προπονησεις σε ολους χωρις τραυματισμους.

Πάντως ειχε φάση η φάση του "ογκου" χαχα έφαγα με τη ψυχη μου παιδια ! Ηταν πολυ ωραια ! Μελάκι - σταφιδες - κουακερ - μπανανα - γιαουρτι εκανα κάτι πρωινα ΤΟΥΡΜΠΑΤΑ ! Η ωρα ειναι 12 και τέταρτο απο το πρωι δεν εχω φάει τιποτα και ακομη ειμαι φουσκωμενος απο τους υδατανθρακες ! ε ρε πάρτυ που έγινε χαχα +7 κιλά!!! Πάμε ρε τέρας - κωλαρά για πάγκο λέει! χαχα :D

Καμια φορά εκτος απο το μέλι που έβαζα έπαιρνα και έξτρα βαφλες με μελι βιολογικες και έβαζα μεσα στο γιαουρτι + 150γρ κουάκερ + 100γρ μπανανα πως δεν έσκασα καμια μέρα σαν μπαλονι απο καρφιτσα απορώ!  Ζητω το φαι ! Ζητω οι χοντροι ! Με ρυζι και φακη θα κατακτησουμε τη κορυφη !@ Πάμε !

Επεξ/σία από Magic_Nature

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται να σταματήσεις τίποτα. Επικονδυλίτιδες κτλ είναι συνεχές φαινόμενο σε όλους ασχολούνται χρόνια με βάρη. Αυτό που κάνω εγώ και προτείνω να κάνεις και εσύ όταν βγάζεις τέτοιο θέμα, είναι να πας να αγοράσεις μια δέστρα για επικονδυλίτιδα από ένα φαρμακείο, η οποία τοποθετείται έτσι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για δέσιμο για επικονδυλιτιδα

Θα την φοράς στο γυμναστήριο σε όσες ασκήσεις σε ενοχλούν, έτσι ώστε να μην νιώθεις κανένα πόνο στο σημείο κατά την προπόνηση (πολύ σημαντικό, αν νιώθεις πόνο την ώρα προπόνησης σταματάς αμέσως). Εφόσον δένεις το χέρι, σε 1-2 μήνες θα σου περάσει χωρίς να σταματήσεις τα βάρη. 

Κοίτα η δέστρα να έχει μεταλλικό έλασμα στο σημείο που γίνεται το "δεσιμο" γιατί το πλαστικό θα σπάσει σε προπόνηση με βάρη. 

Ο λόγος που δουλεύει αυτό είναι γιατί η δέστρα βοηθάει / αντικαθιστά τον τένοντα, οπότε ο τένοντας "ξεκουράζεται" παρόλο που κάνεις άσκηση. 

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, alex_000 είπε

Δεν χρειάζεται να σταματήσεις τίποτα. Επικονδυλίτιδες κτλ είναι συνεχές φαινόμενο σε όλους ασχολούνται χρόνια με βάρη. Αυτό που κάνω εγώ και προτείνω να κάνεις και εσύ όταν βγάζεις τέτοιο θέμα, είναι να πας να αγοράσεις μια δέστρα για επικονδυλίτιδα από ένα φαρμακείο, η οποία τοποθετείται έτσι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για δέσιμο για επικονδυλιτιδα

Θα την φοράς στο γυμναστήριο σε όσες ασκήσεις σε ενοχλούν, έτσι ώστε να μην νιώθεις κανένα πόνο στο σημείο κατά την προπόνηση (πολύ σημαντικό, αν νιώθεις πόνο την ώρα προπόνησης σταματάς αμέσως). Εφόσον δένεις το χέρι, σε 1-2 μήνες θα σου περάσει χωρίς να σταματήσεις τα βάρη. 

Κοίτα η δέστρα να έχει μεταλλικό έλασμα στο σημείο που γίνεται το "δεσιμο" γιατί το πλαστικό θα σπάσει σε προπόνηση με βάρη. 

Ο λόγος που δουλεύει αυτό είναι γιατί η δέστρα βοηθάει / αντικαθιστά τον τένοντα, οπότε ο τένοντας "ξεκουράζεται" παρόλο που κάνεις άσκηση. 

Α γειά σου! Αυτο λέω και εγώ. Ουσιαστικα δεν ειναι πραγματικος τραυματισμος. Συνδρομο υπερχρησης ειναι. Και ειναι το μοναδικο που με βασανιζει ως τωρα οποτε δεν έκανα κάτι κακο στο γυμναστηριο οσο έκανα. Και εκτελουσα και δυσκολες ασκησεις , παγκο-στρατιωτικες - αρσεις - καθισματα - κωπηλατικη με μπάρα - μονοζυγο - καμψεις δικεφαλων με κανονικη μπάρα (οχι στραβομπαρα) μπηκα απευθειας γιατι ειχα διαβασει που λεγανε οτι οι πολυαρθρικες σου δινουν pump!

εχω προμηθευτει ηδη απο το Δεκεμβριο φιλε μου αλλα αυτο με το μεταλικο ελασμα που λες δεν το έχει, τη πηρα 10 ευρω απο καταστημα ορθοπεδικων , ειναι με υφασμα το δικο μου εχει σημασια; μολις πάω σπιτι επειδη δεν το εχω μαζι θα το βγάλω μια φωτο να το δειτε.

Η αλλη λυση για την επικονδυλιτιδα ειναι τροποποιηση του προγραμματος πχ κοβεις ασκησεις που εκτελουν έκταση.

Στηθος αντι για παγκο - πιεσεις κάνεις - ανοιγματα - πεκ ντεκ - ανοιγματα σε τροχαλια κτλπ

ωμοι - αντι για στρατιωτικες κάνεις ορθιες ελξεις ωμων σε τροχαλια - εκτασεις ωμων πλαγιες ή και προτασεις σε τροχαλια

δικεφαλα - τρικεφαλα  Ισως το φαρμερ γουοκ να μην επιδεινώνει.

Πλατη  εκτάσεις σκυφτος με αλτηρες για να πιάνει πισω - αρσεις θανατου ( εδω οι αποψεις διιστανται) αλλοι λενε οτι εφοσον το χέρι δεν εκτελει εκταση ή καμψη δεν εχεις θέμα άλλοι λενε οτι επισης φορτιζεται το χέρι λογω του οτι τραβας ειδικα στα πολλά κιλά. Δεν εχω καταλαβει 100% και δεν με βοηθά και το χέρι γιατι οταν ζεσταινομαι μπορω να κάνω τα πάντα σχεδον χωρις ενοχληση και οχι πάντα φορώντας τη δέστρα που λές. Εκτος απο μονοζυγο βεβαια. Και αναλογα τις ημέρες.

Ραχιαιους με βάρος 9επισης πολυ καλη άσκηση για πλάτη) και κωπηλατική με μπάρα αλλα με ύπτια λαβή.

Ποδια δεν ξέρω αν στα καθισματα επιβαρυνεται μάλλον οχι.

Τέσπα έχει πολλά, που μπορεις να επιστρατευσεις ακομη και fat grips για να βάζεις στις μπάρες. Μαζι με μια ημέρα ΕΙΔΙΚΑ προπονηση και ΜΟΝΟ για τους πήχεις.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Επειδή κρατάω ... στατιστικά ... όσο και να προσπαθώ δεν σας βγάζω πάνω απο 3: εσύ, η μάρτζη και η κυρία Hyde.

Υ.Γ Μιλάω για φέτος, γιατί μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η καυτή Τοξολάβα

Δύο είναι οι γυναικείοι στυλοβάτες τού θρεντ, Τριλοβίτη: η Εύα και η Μαργαρίτα.

Εγώ λογαριάζομαι περισσότερο σαν guest star. Δεν γράφω τόσο συχνά. 😉

Επεξ/σία από Mrs. Hyde

51 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ανουσια η ζωη χωρις φαγητο !Θελω να κολησω ανορεξια να μην με νοιαζει .

ετσι οπως μαγειρευεις λογικο ειναι να μην αντεχεις. Μια φορα την εβδομαδα μπορεις παντως να τρως και εξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Φιλε σορρυ που επεμβαινω αλλα επειδη σε εχω παρατηρησει στο Αντι φιτνεσ τι ωραια φαγητα ανέβαζες :P

ειναι λιγο δυσκολο μετά τη σπεσιαλ πιτσα να ξυπνησεις με το κουάκερ :D ειναι θέμα συνηθειας πάντως. Σε 1 μηνα ουτε θα σε πειράζει. Καλή τυχη.

51 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εντωμεταξύ εγώ έχω γίνει Φώτης δεν μπορώ χα σταματήσω να τρώω έφτασα τα 94 και ακόμη να έρθει αυτό το 'από αύριο ' που θα ξεκινήσω τα ασπραδια' 

Άλεξ βαριέμαι χα που βάζω λάικ σε κάθε μήνυμα οπότε τσίμπα ένα για όλα και είμαστε κομπλέ φίλος 😀

• Like 2

Εκανα και σκοινακι σημερα στο γυμναστηριο. Προσπαθω να μην σκεφτομαι ποσο γελια εδειχνα εκεινη την ωρα ή ποσο χαλια ηταν η τεχνικη μου. Ευτυχως ο γυμναστης μου εδειξε την τεχνικη. Το αν την καταφερνω βεβαια εγω ειναι αλλο θεμα. Μου ειπε οτι εχει κανει εκπαιδευση πανω στο σκοινακι και οτι του πηρε 3 εβδομαδες για να μαθει να πηδαει σωστα. Επισης 1 λεπτο σκοινακι λεει ισοδυναμει με 4 λεπτα τρεξιμο. Εγω εχω να πω οτι εκανα κουτσα στραβα οσο μπορουσα και τωρα νιωθω λες και εχω φαει κλωτσια στην κοιλια. Ηταν λες και ειχε μιξερ χειρος το σκοινακι και ανακατεψε εκεινο το ριμαδι το σημειο που δεν λεει να σφιξει με τπτ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, evabb είπε

ετσι οπως μαγειρευεις λογικο ειναι να μην αντεχεις. 

Δεν μαγειρευω ,δεν  εχω κανει ποτε τιποτα εκτος απο τοστ.

Μια φορα θα τρωω εξω ναι ,χωρις καφριλες ομως συγκρατημενα !

Επεξ/σία από Fotis13

1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε

Δεν μαγειρευω ,δεν  εχω κανει ποτε τιποτα εκτος απο τοστ.

Μια φορα θα τρωω εξω ναι ,χωρις καφριλες ομως συγκρατημενα !

καλα και πως τρως και κανεις διατροφη αμα δεν μαγειρευεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

ειναι λιγο δυσκολο μετά τη σπεσιαλ πιτσα να ξυπνησεις με το κουάκερ :D ειναι θέμα συνηθειας πάντως. Σε 1 μηνα ουτε θα σε πειράζει. Καλή τυχη.

Δεν τρωω κουακερ και τετοια ,βρωμη κτλπ .Δεν τα μπορω αυτα .

Ισχυει οτι ο πρωτος μηνας ειναι φρικη ,μετα συνηθιζεις .

5 λεπτά πριν, evabb είπε

καλα και πως τρως και κανεις διατροφη αμα δεν μαγειρευεις;

Μαγειρευουν αλλοι για μενα  (η μανα μου )μενουμε κοντα .Δεν λεω κοπελα και τετοια γιατι απλα δεν το εχουν  με το μαγειρεμα (ουτε η μανα μου το εχει χαχα ).Αυτο που κανω ειναι να πηγαινω σουπερ και να ψωνιζω αυτα που θελω μεχρι εκει .

Επεξ/σία από Fotis13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...