margaritagr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, evabb είπε Οχι ότι έχει κάτσει στην κλασσική πόζα παγίδα που κάνει την μέση να φαίνεται μισή. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΗ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ@ΛΟ; Ενημερώστε παρακαλώ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από margaritagr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, margaritagr είπε ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΗ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ@ΛΟ; Ενημερώστε παρακαλώ. Σαφώς και υπάρχει. Έχει βίντεο στο YouTube που δείχνει πως βάζεις τα πόδια και μετά γυρίζεις λίγο στο πλάι και ξαφνικά έχεις κωλάρα και μεσουλα ταυτόχρονα. Τραβάς φωτογραφία και μετά ισιώνεις πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, evabb είπε Οχι ότι έχει κάτσει στην κλασσική πόζα παγίδα που κάνει την μέση να φαίνεται μισή. Ευα σε οτι στάση και να κάτσει (παρεπιπτοντως δεν το ξέρω αυτο που γράφεις πρωτη φορα απο σενα το διαβαζω τωρα) η γραμμωση στη κοιλια που έχει αν δεν την έχει πραγματικά ..... οσα φωτοσοπ και να κανει ή σε εκπαιδευμενες στασεις να κάτσει με κρατημενη την αναπνοη απο τεχνικές των Γκουρου μοναχών του Νεπάλ δεν προκειται να δειξει έτσι. Ποσο μάλλον να πεταγεται η φλέβα στον ώμο. Ο συγκεκριμενος αν μπεις στο καναλι του θα δεις οτι οταν ηταν πιο γεμάτος και ογκωδης , ειχε δικέφαλους - ειχε ωμους - στηθος και πλάτες. Οποτε εκανε απλα μια διατροφουλα 2 μηνες και οτι ειχε απο κάτω φάνηκε. Ετρωγε μεν ψωμάκι ολικης και ταχινι και μέλι αλλα κοιταζε και τη κοιλιά και αν η κοιλιά δεν πεταγοταν υπερβολικά εκτος του τζιν. τοτε δεν υπηρχε προβλημα. Και ετρωγε και μακαρονάκια οπως και εγω που τα ταραζω (τα ολικης). Τωρα δε ξερω γιατι το χετε πάρει τοσο στραβά το θεμα με το ψωμι, θέλετε να γινετε αγωνιστικοί; αν θες να γινεις αγωνιστικος ναι θα κοψεις ολα αυτα και θα τρως πατατουλα - ρυζακι - κοτοπουλο - τονο - σολωμο - μαρουλι σε λουπα για 6 μήνες μέχρι να σιχαθεις το κοτοπουλο οπως έλεγε μια αθλητρια. Την ξέρω τη δατροφη μην ανησυχεις και μπορω επισης και να την κάνω. Αλλα δεν εχω σκοπο να γινω αγωνιστικος. Οποτε γιατι να τρελαινομαι ; Μπορεις και με αυτα που προτεινει ο Σαρο αν τα τρως σε λογικές ποσοτητες πάντα και να προσέχεις να μη βάζεις πανω απο 1-1.5 κιλο το μήνα, να πετυχεις ενα επισης ωραιο αποτελεσμα. Ποιος ο λογος να στερηθεις οταν δεν θές να γινεις αγωνιστικος ; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε Να και ο Σαρό! Για οσους δεν ξέρουν τι εστί Σαρό. Αρχηγος ! Υπάρχουν διαφορετικές ηλικίες, μεταβολισμοί κτλ. Αν μιλάμε για 17 χρόνο παιδί με τις ορμόνες στο τέρμα, 15 κιλά κάτω από ύψος (πχ 1.75, 60 κιλά) με μεταβολισμό τούρμπο που δεν μπορεί να βάλει γραμμάριο γιατί παίζει το πουλί του 7 φορές την μέρα, και έχει ήδη ποσοστό λίπος 10% από φυσικού του με πακιστανικούς κοιλιακούς, ναι αν πλακώσει τα μέλια και τα ταχίνια και τα ψωμιά του τοστ, θα πάρει βάρος και θα τουμπανιάσει κιόλας. Τέτοια βίντεο θα έπρεπε να ξεκαθαρίζουν ότι αναφέρονται για αυτά τα άτομα γιατί παίρνει η μπάλα και εσένα που είσαι άσχετος με το αντικείμενο και στο τέλος σου κάνει ζημιά. Εσύ όντας 80+ κιλά ακούς αυτές τις χαζομάρες και είναι κρίμα γιατί καταλήγεις να πετάς τον χρόνο σου τζάμπα στα μέλια και τα ψωμιά του τοστ. Είναι προφανές ότι ο οργανισμός σου δεν έχει πρόβλημα να βάλει βάρος οπότε κατά 99% όπως σου λένε όλοι το σώμα σου θα ανταποκριθεί και θα χτίσει μυικό όγκο με πολύ πρωτεΐνη και μέτριο / μετρημένο υδατάνθρακα γιατί το θέμα που έχεις δεν είναι ότι πρέπει να βάλεις βάρος, αλλά πρέπει να αλλάξεις την σωματοδομή σου (λιγότερο λίπος περισσότερο μυική μάζα στο ίδιο βάρος). Αν: -κρατήσεις τις θερμίδες που τρως ίδιες -ανεβάσεις την πρωτεΐνη 30% αλλά ρίξεις τον υδατάνθρακα 30% - Eφόσον λες δεν θέλεις ή φοβάσαι να ανέβεις σε κιλά απότομα - σεβαστό- βάλε drop set και super set στο πρόγραμμά σου οπωσδήποτε . Σε αυτού του είδους την προπόνηση το βάρος που σηκώνεις είναι αδιάφορο, μόνο το κάψιμο έχει σημασία οπότε απλά κάνεις reps μέχρι να σου πέσουν τα βάρη από τα χέρια. Δεν έχει κίνδυνο και δεν θα πάθεις τίποτα. Αυτό που κάνεις του στυλ "μπορώ 90 κιλά αλλά κάνω 80 για να πάω λάου λάου" ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Σου έδωσα κάτι που δουλεύει χωρίς να ανεβάζεις κιλά. Κάντα όλα αυτά και στους επόμενους 6 -12 μήνες θα κάνεις unsubscribe από τα σκουπίδια που κάθεσαι και βλέπεις, και στις νέες φώτο που θα ανεβάσεις θα παραδεχτούν όλοι την πρόοδο γιατί θα είναι τα πράματα μέρα με την νύχτα. Ο χρόνος είναι δικός σου, αν θέλεις να είσαι κολλημένος και να τον πετάς στα σκουπίδια πέτα τον στα ψωμιά και τα μέλια. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από alex_000 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, evabb είπε Οι πέντε γυναίκες του θέματος Επειδή κρατάω ... στατιστικά ... όσο και να προσπαθώ δεν σας βγάζω πάνω απο 3: εσύ, η μάρτζη και η κυρία Hyde. Υ.Γ Μιλάω για φέτος, γιατί μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η καυτή Τοξολάβα Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από TriLoBiTe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Επειδή κρατάω ... στατιστικά ... όσο και να προσπαθώ δεν σας βγάζω πάνω απο 3: εσύ, η μάρτζη και η κυρία Hyde. Υ.Γ Μιλάω για φέτος, γιατί μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η καυτή Τοξολάβα Ε ναι σκέφτηκα ότι όλο και κάποια θα ξεχνάω. 7 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Ευα σε οτι στάση και να κάτσει (παρεπιπτοντως δεν το ξέρω αυτο που γράφεις πρωτη φορα απο σενα το διαβαζω τωρα) η γραμμωση στη κοιλια που έχει αν δεν την έχει πραγματικά ..... οσα φωτοσοπ και να κανει ή σε εκπαιδευμενες στασεις να κάτσει με κρατημενη την αναπνοη απο τεχνικές των Γκουρου μοναχών του Νεπάλ δεν προκειται να δειξει έτσι. Ποσο μάλλον να πεταγεται η φλέβα στον ώμο. Ο συγκεκριμενος αν μπεις στο καναλι του θα δεις οτι οταν ηταν πιο γεμάτος και ογκωδης , ειχε δικέφαλους - ειχε ωμους - στηθος και πλάτες. Οποτε εκανε απλα μια διατροφουλα 2 μηνες και οτι ειχε απο κάτω φάνηκε. Ετρωγε μεν ψωμάκι ολικης και ταχινι και μέλι αλλα κοιταζε και τη κοιλιά και αν η κοιλιά δεν πεταγοταν υπερβολικά εκτος του τζιν. τοτε δεν υπηρχε προβλημα. Και ετρωγε και μακαρονάκια οπως και εγω που τα ταραζω (τα ολικης). Τωρα δε ξερω γιατι το χετε πάρει τοσο στραβά το θεμα με το ψωμι, θέλετε να γινετε αγωνιστικοί; αν θες να γινεις αγωνιστικος ναι θα κοψεις ολα αυτα και θα τρως πατατουλα - ρυζακι - κοτοπουλο - τονο - σολωμο - μαρουλι σε λουπα για 6 μήνες μέχρι να σιχαθεις το κοτοπουλο οπως έλεγε μια αθλητρια. Την ξέρω τη δατροφη μην ανησυχεις και μπορω επισης και να την κάνω. Αλλα δεν εχω σκοπο να γινω αγωνιστικος. Οποτε γιατι να τρελαινομαι ; Μπορεις και με αυτα που προτεινει ο Σαρο αν τα τρως σε λογικές ποσοτητες πάντα και να προσέχεις να μη βάζεις πανω απο 1-1.5 κιλο το μήνα, να πετυχεις ενα επισης ωραιο αποτελεσμα. Ποιος ο λογος να στερηθεις οταν δεν θές να γινεις αγωνιστικος ; Δεν διαφωνώ ότι το παλικάρι έχει δουλέψει και φαίνεται. Απλά κάποια χαρακτηριστικά είναι υπερτονισμενα εξαιτίας της ποζας, του φωτισμού και πιθανώς κάποιου retouch ή make up (μπορείς να ζωγραφίσεις κοιλιακούς) . Μην θεοποιεις ότι βλέπεις σε βίντεο και φωτογραφίες γιατί στις μέρες μας είναι εξωφρενικά εύκολο να πειραχτουν τα πάντα. Μπες στο YouTube και ψάξε για βίντεο που δείχνουν γκόμενες από το Instagram και το πως φτιάχνουν τις wow φωτογραφίες τους. Το 90% από αυτές είναι σαπιοκωλες με κυτταρίτιδα ή αν είναι αδύνατες τότε οι κωλαρες είναι ψεύτικες. Όταν τα είδα κι εγώ κατάλαβα τι τρέχει και γιατί δεν βλέπω γύρω μου στην πραγματικότητα τέτοιες γυναίκες. Είναι ελάχιστες οι πραγματικές. Μην ψαρώνεις με τις φωτογραφίες. Μόνο αν το δεις μπροστά σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, alex_000 είπε Υπάρχουν διαφορετικές ηλικίες, μεταβολισμοί κτλ. Αν μιλάμε για 17 χρόνο παιδί με τις ορμόνες στο τέρμα, 15 κιλά κάτω από ύψος (πχ 1.75, 60 κιλά) με μεταβολισμό τούρμπο που δεν μπορεί να βάλει γραμμάριο γιατί παίζει το πουλί του 7 φορές την μέρα, και έχει ήδη ποσοστό λίπος 10% από φυσικού του με πακιστανικούς κοιλιακούς, ναι αν πλακώσει τα μέλια και τα ταχίνια και τα ψωμιά του τοστ, θα πάρει βάρος και θα τουμπανιάσει κιόλας. Τέτοια βίντεο θα έπρεπε να ξεκαθαρίζουν ότι αναφέρονται για αυτά τα άτομα γιατί παίρνει η μπάλα και εσένα που είσαι άσχετος με το αντικείμενο και στο τέλος σου κάνει ζημιά. Εσύ όντας 80+ κιλά ακούς αυτές τις χαζομάρες και είναι κρίμα γιατί καταλήγεις να πετάς τον χρόνο σου τζάμπα στα μέλια και τα ψωμιά του τοστ. Είναι προφανές ότι ο οργανισμός σου δεν έχει πρόβλημα να βάλει βάρος οπότε κατά 99% όπως σου λένε όλοι το σώμα σου θα ανταποκριθεί και θα χτίσει μυικό όγκο με πολύ πρωτεΐνη και μέτριο / μετρημένο υδατάνθρακα γιατί το θέμα που έχεις δεν είναι ότι πρέπει να βάλεις βάρος, αλλά πρέπει να αλλάξεις την σωματοδομή σου (λιγότερο λίπος περισσότερο μυική μάζα στο ίδιο βάρος). Αν: -κρατήσεις τις θερμίδες που τρως ίδιες -ανεβάσεις την πρωτεΐνη 30% αλλά ρίξεις τον υδατάνθρακα 30% - Eφόσον λες δεν θέλεις ή φοβάσαι να ανέβεις σε κιλά απότομα - σεβαστό- βάλε drop set και super set στο πρόγραμμά σου οπωσδήποτε . Σε αυτού του είδους την προπόνηση το βάρος που σηκώνεις είναι αδιάφορο, μόνο το κάψιμο έχει σημασία οπότε απλά κάνεις reps μέχρι να σου πέσουν τα βάρη από τα χέρια. Δεν έχει κίνδυνο και δεν θα πάθεις τίποτα. Αυτό που κάνεις του στυλ "μπορώ 90 κιλά αλλά κάνω 80 για να πάω λάου λάου" ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Σου έδωσα κάτι που δουλεύει χωρίς να ανεβάζεις κιλά. Κάντα όλα αυτά και στους επόμενους 6 -12 μήνες θα κάνεις unsubscribe από τα σκουπίδια που κάθεσαι και βλέπεις, και στις νέες φώτο που θα ανεβάσεις θα παραδεχτούν όλοι την πρόοδο γιατί θα είναι τα πράματα μέρα με την νύχτα. Ο χρόνος είναι δικός σου, αν θέλεις να είσαι κολλημένος και να τον πετάς στα σκουπίδια πέτα τον στα ψωμιά και τα μέλια. Οταν λες να κρατησω θερμιδες ιδιες, εννοείς να κρατησω συντήρηση ή ελαφρύ πλεονασμα; συντηρηση ειμαι 2.500-2600 και τωρα καταναλωνω 3.000περιπου υδατανθρακα εννοεις εκει που ειμαι στα 330γρ την ημέρα να πέσω στα 250 περιπου και η πρωτεινη εκει που ειναι στα 130 να ανέβει στα 160. Δεν φοβάμαι αλλα δεν βάζω βάρη που δεν μπορω να ελέγξω καλά οποτε η αποτομη αύξηση ενος βάρους θα γινει μονο απο εναν πραγματικά άσχετο με το γυμναστηριο ή αν θέλει να τραυματιστει. Οταν βάζεις βάρη που δεν μπορεις να ελέγξεις χαλάει η τεχνική και αναγκαστικα το βάρος πεφτει σε τενοντες και αρθρώσεις επειδη οι μυς δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν σε αυτο το βάρος. Τη δυναμη δουλευα. Γιατι δεν δουλευει; Και ενα σχόλιο για τους ολους , κάποιοι δε προκειται να πούν καλο λογο ετσι και αλλιως τα βλέπω και σε σχολια στο γιουτιουμπ τύποι ειναι κομμάτια πολυ καλυτεροι απο μενα εννοειται αλλα και πάλι κάποιοι κράζουν. Οχι πως ειναι προβλημα αυτοι για εμάς απλα το λέω επειδη ειπες "ολοι". Γιατι υπηρξαν απο εδω άνθρωποι που αναγνωρισαν κάποιες αλλαγές καλές πάνω μου. Δεν τους εταξα τσάμπα συνδρομη σε γυμναστηριο ούτε με ξέρουν ! Επισης δεν ειμαι της "παρεας" που λέμε οποτε δεν έχουν κανενα λογο να ειναι καλοι μαζι μου! Τυπικά δεν ειμαι καν φιλος τους ! θα το δοκιμασω ομως και αυτο που λές. Δε χάνω κάτι. Ευχαριστώ. 52 λεπτά πριν, evabb είπε Ε ναι σκέφτηκα ότι όλο και κάποια θα ξεχνάω. Δεν διαφωνώ ότι το παλικάρι έχει δουλέψει και φαίνεται. Απλά κάποια χαρακτηριστικά είναι υπερτονισμενα εξαιτίας της ποζας, του φωτισμού και πιθανώς κάποιου retouch ή make up (μπορείς να ζωγραφίσεις κοιλιακούς) . Μην θεοποιεις ότι βλέπεις σε βίντεο και φωτογραφίες γιατί στις μέρες μας είναι εξωφρενικά εύκολο να πειραχτουν τα πάντα. Μπες στο YouTube και ψάξε για βίντεο που δείχνουν γκόμενες από το Instagram και το πως φτιάχνουν τις wow φωτογραφίες τους. Το 90% από αυτές είναι σαπιοκωλες με κυτταρίτιδα ή αν είναι αδύνατες τότε οι κωλαρες είναι ψεύτικες. Όταν τα είδα κι εγώ κατάλαβα τι τρέχει και γιατί δεν βλέπω γύρω μου στην πραγματικότητα τέτοιες γυναίκες. Είναι ελάχιστες οι πραγματικές. Μην ψαρώνεις με τις φωτογραφίες. Μόνο αν το δεις μπροστά σου! Δε θεοποιώ κανέναν αλλα δεν ειμαι μυστηριος τύπος να ψάχνομαι σε κάτι καλο που βλέπω να το βγάλω σκάρτο. Βλέπεις κάτι καλο , αξιζει συγχαρητηρια τελειωνει εκει. Ο Σαρο οντως έχει κοιλιακους , μέση πολύ καλή και αυξημενη μυικοτητα πάνω. Εχει κανει Εξαιρετική δουλειά και μπράβο του. Ωστοσο οπως ειπε ο Άλεξ κάποια που λέει μπορει σε κάποιους να μην ταιριάζουν. Σε αυτο μαζι του. Άλλο αυτο και άλλο η δουλεια που χει κάνει για τον εαυτο του. Τωρα τα υπολοιπα δεν ειναι του δικου μου χαρακτηρα ισως άλλος πιο καχυποπτος να αρχιζει να σκέφτεται αυτα που λές. Κυκλοφορουν ανθρωποι με πολυ διαφορετικο τροπο σκέψης απο τον δικο μου εδω ο άλλος μου ειπε τις προαλλες "που ξερω εγω αν δεν κατεβαινεις στο λέβητα το βράδυ και επωφελεισαι πετρελαιο" με έστειλε ο τύπος (η χαζή πάντα) καχυποψια βάρεσε κοκκινο. Γενικα οσο συναναστρέφεσαι θα ακουσεις και θα δεις πολλά. Προφανως με τον εν λογω κυριο δε λεμε πλέον ουτε καλημέρα γιατι ενω ειναι άσχετος παριστάνει με το πετρελαιο και τον καχυποπτο. Επομενως πλέον δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα και κανέναν αλλα τωρα να βγάζουμε ολες τις ωραιες κοπελες ψευτικες ή με φωτοσοπ για μενα δεν εχει κάποιο νοημα και μου θυμιζει κιολας τη λογική να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Με το συμπάθειο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alex_000 είπε Υπάρχουν διαφορετικές ηλικίες, μεταβολισμοί κτλ. Αν μιλάμε για 17 χρόνο παιδί με τις ορμόνες στο τέρμα, 15 κιλά κάτω από ύψος (πχ 1.75, 60 κιλά) με μεταβολισμό τούρμπο που δεν μπορεί να βάλει γραμμάριο γιατί παίζει το πουλί του 7 φορές την μέρα, και έχει ήδη ποσοστό λίπος 10% από φυσικού του με πακιστανικούς κοιλιακούς, ναι αν πλακώσει τα μέλια και τα ταχίνια και τα ψωμιά του τοστ, θα πάρει βάρος και θα τουμπανιάσει κιόλας. Τέτοια βίντεο θα έπρεπε να ξεκαθαρίζουν ότι αναφέρονται για αυτά τα άτομα γιατί παίρνει η μπάλα και εσένα που είσαι άσχετος με το αντικείμενο και στο τέλος σου κάνει ζημιά. Εσύ όντας 80+ κιλά ακούς αυτές τις χαζομάρες και είναι κρίμα γιατί καταλήγεις να πετάς τον χρόνο σου τζάμπα στα μέλια και τα ψωμιά του τοστ. Είναι προφανές ότι ο οργανισμός σου δεν έχει πρόβλημα να βάλει βάρος οπότε κατά 99% όπως σου λένε όλοι το σώμα σου θα ανταποκριθεί και θα χτίσει μυικό όγκο με πολύ πρωτεΐνη και μέτριο / μετρημένο υδατάνθρακα γιατί το θέμα που έχεις δεν είναι ότι πρέπει να βάλεις βάρος, αλλά πρέπει να αλλάξεις την σωματοδομή σου (λιγότερο λίπος περισσότερο μυική μάζα στο ίδιο βάρος). Αν: -κρατήσεις τις θερμίδες που τρως ίδιες -ανεβάσεις την πρωτεΐνη 30% αλλά ρίξεις τον υδατάνθρακα 30% - Eφόσον λες δεν θέλεις ή φοβάσαι να ανέβεις σε κιλά απότομα - σεβαστό- βάλε drop set και super set στο πρόγραμμά σου οπωσδήποτε . Σε αυτού του είδους την προπόνηση το βάρος που σηκώνεις είναι αδιάφορο, μόνο το κάψιμο έχει σημασία οπότε απλά κάνεις reps μέχρι να σου πέσουν τα βάρη από τα χέρια. Δεν έχει κίνδυνο και δεν θα πάθεις τίποτα. Αυτό που κάνεις του στυλ "μπορώ 90 κιλά αλλά κάνω 80 για να πάω λάου λάου" ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Σου έδωσα κάτι που δουλεύει χωρίς να ανεβάζεις κιλά. Κάντα όλα αυτά και στους επόμενους 6 -12 μήνες θα κάνεις unsubscribe από τα σκουπίδια που κάθεσαι και βλέπεις, και στις νέες φώτο που θα ανεβάσεις θα παραδεχτούν όλοι την πρόοδο γιατί θα είναι τα πράματα μέρα με την νύχτα. Ο χρόνος είναι δικός σου, αν θέλεις να είσαι κολλημένος και να τον πετάς στα σκουπίδια πέτα τον στα ψωμιά και τα μέλια. Εχω ακομα πιστη στην ανθρωποτητα μετα απο αυτο το ποστ με το οποιο συμφωνω απολυτα . 1 ώρα πριν, evabb είπε Ε ναι σκέφτηκα ότι όλο και κάποια θα ξεχνάω. Δεν διαφωνώ ότι το παλικάρι έχει δουλέψει και φαίνεται. Απλά κάποια χαρακτηριστικά είναι υπερτονισμενα εξαιτίας της ποζας, του φωτισμού και πιθανώς κάποιου retouch ή make up (μπορείς να ζωγραφίσεις κοιλιακούς) . Μην θεοποιεις ότι βλέπεις σε βίντεο και φωτογραφίες γιατί στις μέρες μας είναι εξωφρενικά εύκολο να πειραχτουν τα πάντα. Μπες στο YouTube και ψάξε για βίντεο που δείχνουν γκόμενες από το Instagram και το πως φτιάχνουν τις wow φωτογραφίες τους. Το 90% από αυτές είναι σαπιοκωλες με κυτταρίτιδα ή αν είναι αδύνατες τότε οι κωλαρες είναι ψεύτικες. Όταν τα είδα κι εγώ κατάλαβα τι τρέχει και γιατί δεν βλέπω γύρω μου στην πραγματικότητα τέτοιες γυναίκες. Είναι ελάχιστες οι πραγματικές. Μην ψαρώνεις με τις φωτογραφίες. Μόνο αν το δεις μπροστά σου! Πηγες στο αλλο ακρο εσυ τωρα ειδικα με αυτα τα ποσοστα . Εχει κορμια γυναικεια και αντρικα που ειναι γλυπτα γιατι εχουν προσπαθησει παρα πολυ και γυμναζονται συστηματικα και με σωστο τροπο και κανουν μια πολυ σωστη διατροφη .Οτι εχει μερικα fake η' οτι κρυβουν καποιες ατελειες οκ αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα . Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Fotis13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Εχω ακομα πιστη στην ανθρωποτητα μετα απο αυτο το ποστ με το οποιο συμφωνω απολυτα . Πηγες στο αλλο ακρο εσυ τωρα ειδικα με αυτα τα ποσοστα . Εχει κορμια γυναικεια και αντρικα που ειναι γλυπτα γιατι εχουν προσπαθησει παρα πολυ και γυμναζονται συστηματικα και με σωστο τροπο και κανουν μια παρα πολυ σωστο διατροφη .Οτι εχει μερικα fake η' οτι κρυβουν καποιες ατελειες οκ αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα . Ακριβώς + 1 ! Οταν κάτι ειναι καλο και αξιζει ειναι καλο τέλος! Παιδιά δεν θα μιλησω για την ευα τωρα δεν την ξέρω ετσι και αλλιώς στον χαρακτηρα της οπως και άλλους απο εδω αλλα γενικά υπάρχουν ανθρωποι που θα προτιμησουν να καούν στη κολαση παρα να αναγνωρισουν το σωστό και το ωραίο. Και ειναι άσχημο αυτο (οχι για εμάς) για τους ιδιους. Αν μας διαβαζει κανεις τέτοιος.... του έχω ενα μήνυμα. Να σταματησει να ειναι έτσι θα τον βοηθησει περισσοτερο να μην ειναι μιζερούλης και καχυποπτος χωρις λογο. Αν ετσι ηταν λογω στενου κυκλου να αλλάξει παρέες και να αρχιζει να κάΝΕΙ παρέα με ατομα πιο θετικά με διαφορετικο τροπο σκέψης. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Η bb διατροφή είναι συγκεκριμένη, η fitness όχι. Η bb προπόνηση είναι συγκεκριμένη, η fitness όχι. Ο ντίντης δεν είναι ο πρώτος κι ούτε καν ο μόνος που βαυκαλίζεται ότι κάνει bb ενώ κάνει fitness. Δεν βλέπω το λόγο να τον πρήζετε αφού είναι ισχυρογνώμων σε απόλυτο επίπεδο και στην τελική αφού γυμνάζεται και τρώει σωστά μόνο καλό κάνει στον εαυτό του. Let him be! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε Οταν λες να κρατησω θερμιδες ιδιες, εννοείς να κρατησω συντήρηση ή ελαφρύ πλεονασμα; συντηρηση ειμαι 2.500-2600 και τωρα καταναλωνω 3.000περιπου υδατανθρακα εννοεις εκει που ειμαι στα 330γρ την ημέρα να πέσω στα 250 περιπου και η πρωτεινη εκει που ειναι στα 130 να ανέβει στα 160. Δεν φοβάμαι αλλα δεν βάζω βάρη που δεν μπορω να ελέγξω καλά οποτε η αποτομη αύξηση ενος βάρους θα γινει μονο απο εναν πραγματικά άσχετο με το γυμναστηριο ή αν θέλει να τραυματιστει. Οταν βάζεις βάρη που δεν μπορεις να ελέγξεις χαλάει η τεχνική και αναγκαστικα το βάρος πεφτει σε τενοντες και αρθρώσεις επειδη οι μυς δεν μπορουν να ανταπεξέλθουν σε αυτο το βάρος. Τη δυναμη δουλευα. Γιατι δεν δουλευει; Και ενα σχόλιο για τους ολους , κάποιοι δε προκειται να πούν καλο λογο ετσι και αλλιως τα βλέπω και σε σχολια στο γιουτιουμπ τύποι ειναι κομμάτια πολυ καλυτεροι απο μενα εννοειται αλλα και πάλι κάποιοι κράζουν. Οχι πως ειναι προβλημα αυτοι για εμάς απλα το λέω επειδη ειπες "ολοι". Γιατι υπηρξαν απο εδω άνθρωποι που αναγνωρισαν κάποιες αλλαγές καλές πάνω μου. Δεν τους εταξα τσάμπα συνδρομη σε γυμναστηριο ούτε με ξέρουν ! Επισης δεν ειμαι της "παρεας" που λέμε οποτε δεν έχουν κανενα λογο να ειναι καλοι μαζι μου! Τυπικά δεν ειμαι καν φιλος τους ! θα το δοκιμασω ομως και αυτο που λές. Δε χάνω κάτι. Ευχαριστώ. Δε θεοποιώ κανέναν αλλα δεν ειμαι μυστηριος τύπος να ψάχνομαι σε κάτι καλο που βλέπω να το βγάλω σκάρτο. Βλέπεις κάτι καλο , αξιζει συγχαρητηρια τελειωνει εκει. Ο Σαρο οντως έχει κοιλιακους , μέση πολύ καλή και αυξημενη μυικοτητα πάνω. Εχει κανει Εξαιρετική δουλειά και μπράβο του. Ωστοσο οπως ειπε ο Άλεξ κάποια που λέει μπορει σε κάποιους να μην ταιριάζουν. Σε αυτο μαζι του. Άλλο αυτο και άλλο η δουλεια που χει κάνει για τον εαυτο του. Τωρα τα υπολοιπα δεν ειναι του δικου μου χαρακτηρα ισως άλλος πιο καχυποπτος να αρχιζει να σκέφτεται αυτα που λές. Κυκλοφορουν ανθρωποι με πολυ διαφορετικο τροπο σκέψης απο τον δικο μου εδω ο άλλος μου ειπε τις προαλλες "που ξερω εγω αν δεν κατεβαινεις στο λέβητα το βράδυ και επωφελεισαι πετρελαιο" με έστειλε ο τύπος (η χαζή πάντα) καχυποψια βάρεσε κοκκινο. Γενικα οσο συναναστρέφεσαι θα ακουσεις και θα δεις πολλά. Προφανως με τον εν λογω κυριο δε λεμε πλέον ουτε καλημέρα γιατι ενω ειναι άσχετος παριστάνει με το πετρελαιο και τον καχυποπτο. Επομενως πλέον δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα και κανέναν αλλα τωρα να βγάζουμε ολες τις ωραιες κοπελες ψευτικες ή με φωτοσοπ για μενα δεν εχει κάποιο νοημα και μου θυμιζει κιολας τη λογική να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Με το συμπάθειο. Να κρατήσεις συντήρηση γιατί 1) έχεις λίγο παραπάνω λίπος από ότι πρέπει για όγκο 2) Είσαι ευχαριστημένος με το βάρος σου και δεν θέλεις να είσαι πιο αδύνατος 3) Έχεις πολύ περιθώριο για μυική μάζα ακόμα Δεν εκφράστηκα σωστά εννοώ ότι θερμίδες "φύγουν" από υδατάνθρακα θα πάνε πρωτεΐνη, αν αφαιρέσεις 30% από το ένα και προσθέσεις στο άλλο θα πέσουν οι θερμίδες σου. Οπότε με βάση τα νούμερα που λες εννοώ περίπου 240 γρ υδατάνθρακα και 220 πρωτεΐνη (φεύγουν 90 από υδατάνθρακα και πάνε στην πρωτεείνη). Το strength training δουλεύει φυσικά αλλά δεν το κάνεις σωστά γιατί φοβάσαι να ανεβάσεις βάρος. Strength training σημαίνει δουλεύω συνέχεια για να αυξήσω το max. Όπως είπα δεν θεωρώ πρόβλημα να μην θέλεις να ανεβάσεις κιλά, δεν χρειάζονται πολλά κιλά απαραίτητα για να χτίσουμε μυική μάζα. Σου έδωσα την λύση που θα κάνει τεράστια διαφορά επάνω σου. Κάνε ακριβώς ότι κάνεις αλλά πρόσθεσε drop set η / και superset. Αυτό που θα κάνουν τα DS και τα SS είναι θα σιγουρέψουν ότι δίνεις το 100% στα σετ σου, και επειδή φοβάσαι για τραυματισμούς στο υπογράφω ότι από drop set δεν τραυματίζεσαι με τίποτα, αφού το βάρος μειώνεται. Είναι για το "κάψιμο" οπότε κάντο άφοβα. Googlare τα και θα δεις τι είναι αν δεν γνωρίζεις. 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Εχω ακομα πιστη στην ανθρωποτητα μετα απο αυτο το ποστ με το οποιο συμφωνω απολυτα . Χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο γνωστος σε ολους (σχεδον) Phil Strife με τον οποιο εξισου εχω διαφωνησει σε κάτι αλλα τα αποτελεσματα και η φυσική του ειναι εντυπωσιακά και μπράβο του. Βλέπουμε ομως και τα εξης σχολιάκια. Θα τα επισημάνω με πλαγια γραφή ενω τα δικά μου σχολια πάνω σε αυτα θα ειναι με μπολντ γραφή. 1. Vres mia kalh kopela k kane sxesh twra k oikogeneia,giati na su pw thn alh8eia,k de 8elw na se plhgwsw,apla su lew thn alh8eia.Eisai asxhmos.H mourh sou den einai panw apo 5/10.Moiazeis me 8limeno alogo.Mono wraio swma exeis,k auto giati pairneis farmaka.Alla meta ta 30 su pou allazei o metavolismos,k ta gains dyskoleuoun para poly,k 8a xaseis k allo ta mallia su,giati karafliazeis hdh,k 8a vgaleis rytides,de 8a se 8elei kamia bro.EIsai k kodos gia to 2019 pou sxedon oloi einai panw apo 1.85.Exeis k xalia xarakthra.Xalia humour.Fix yourself before its too late bruh Αυτος εδω πρέπει να ειναι και αγράμματος εκτος απο ηλίθιος και κακός άνθρωπος συν τοις άλλοις. 2. σταματα να προωθεις τετοιες μαλακιες, ναι ωραιο το ρυζι κοτοπουλο καθε μερα απλως εισαι κωλοφαρδος που δουλεψε σε σενα οπως δουλευει η σαβουρα στον dantekk, ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι σωστο αλλα εισαι μπαστουνοβλαχος για να το καταλαβεις και χεστηκα αν το καταλαβεις η οχι, το θεμα ειναι οτι αυτες τις μαλακιες θα τις κανουν τα παιδια που σε βλεπουν Ουτε εγω θα συμφωνουσα με το ρυζι-κοτοπουλο συνέχεια αλλα ο τύπος εδω εχει αποτέλεσμα και πρέπει να του το αναγνωρισουμε! 3. 67 κιλα με φετες κοιλιακους δεν ειναι να το περιφανευεσαι κιολας...και το ανιψακι μου 14 χρονων ειναι 65 κιλα με φουλ κοιλιακους και λιπος ουτε για δειγμα...και κατι 5 χρονα γεματα κοιλιακους ειναι αλλα ειναι και 30 κιλα...και πιο το point σε αυτο? Παπατζες φουλ!! Ρε μπάρμπα , φτιάξε και εσυ οχι κοιλιακούς αλλα πάρε τη γούνα σου και τράβα γυμναστηριο να σηκώσεις εστω 60 κιλά πάγκο και μετά ελα να μιλήσουμε για κοιλιακους ! 4. ακομα και ο τελευταιος ασχετος γνωριζει οτι σε αγωνες δεν εχει καποιος ελπιδα οσο κοτοπουλο και ρυζι και σολωμο και αγγουρι φαει ειστε αστειοι οταν λετε οταν λετε περι natty σε αγωνιστικο επιπεδο .Πηγες στο Τριουλιδη των gourou αν με πιανεις... και δεχτηκε να σε κατεβασει natty να τον ξεφτιλισεις και να του χαλασεις το ονομα στην πιατσα? Δε νομιζω!!Καμια διατροφη δε σου κραταει μυικη μαζα στην αγωνιστικη διαιτα και το ξερεις οτι αυτο μπορει να γινει μονο με το φαρμακο ,,η σκληραδα στους μυς ,δερμα τσιγαροχαρτο ,,αγριαδες και κοντρες σε αγωνιστικο επιπεδο μονο φαρμακο μην πουλατε παραμυθια στους μικρους για να συντηρεσετε τα μαγαζακια σας Να και ο ενδοκρινολογος του πληκτρολογιου... αυτος εδω το χει πάει σε άλλο επιπεδο το πράγμα, ανιχνευει απο το γιοτιουμπ ποιος πηρε φάρμακο και ποιος οχι. 5. Έχεις υποτίθεται την προσωπικότητα που δεν αφήνεις τιποτα να πέσει κάτω και όλους και όλα τα σχολιάζεις...όμως λίγες μέρες πριν που βγήκε και σε έκανε π****να ο μηδενιστής και για την εμφάνιση σου και για τις γνώσεις σου δεν είδα να πεις τίποτα..btw μάγκες δείτε το βίντεο που ξεμπροστιάζει αυτή τη κομμώτρια ο μηδεεεε Ποστ επιπεδου κατίνας στην καλυτερη... ειπε ο ένας εθιπε ο άλλος , σαν κάτι γριες του χωριού! Με λιγα λογια μάγκες και μάγκισες ! Ο καθενας κάνει τη προπονησούλα του , και οτι νομιζει καλυτερο για εκεινον , δεχεται και συμβουλες σωστες εννοειται 9αν ειναι ξύπνιος) και ολα καλά. Αλλα μη περιμένετε ποτέ ΟΛΟΙ να σας αναγνωρισουν οι θεοι οι ιδιοι να γινετε. Αυτο ειναι το σχολιο μου στο ΟΛΟΙ που έγραψε ο Άλεξ. Χωρις να αναφέρομαι σε κανεναν απο εδω έμμεσα ή πλαγιως αλλα υπάρχει μεγάααλη κακια και ζηλεια στο κοσμο. 14 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Η bb διατροφή είναι συγκεκριμένη, η fitness όχι. Η bb προπόνηση είναι συγκεκριμένη, η fitness όχι. Ο ντίντης δεν είναι ο πρώτος κι ούτε καν ο μόνος που βαυκαλίζεται ότι κάνει bb ενώ κάνει fitness. Δεν βλέπω το λόγο να τον πρήζετε αφού είναι ισχυρογνώμων σε απόλυτο επίπεδο και στην τελική αφού γυμνάζεται και τρώει σωστά μόνο καλό κάνει στον εαυτό του. Let him be! Κανεις μεγάλο λάθος φίλε. Δεν ειμαι εγω ο ισχυρογνώμων. Αλλα εν παση περιπτώση δεν εχει κάποιο νοημα να αναλυσουμε τι ειμαι εγώ. Κατα τα αλλα συμφωνώ με αυτο που λες για τις συγκεκριμένες διατροφές συγκλινει προς τη δική μου οπτική. Πιες και ενα ποτηρι χυμο και βλέπεις μη τρελαινεσαι ΔΕΝ θα γινεις αγωνιστικος etsi και αλλιως ακομη και με αυτο θα εισαι λιγο πάνω απο το μέσο ορο στο γυμναστηριο. Γιατι εχω δει τι γινεται και τι έρχεται. 11 λεπτά πριν, alex_000 είπε Να κρατήσεις συντήρηση γιατί 1) έχεις λίγο παραπάνω λίπος από ότι πρέπει για όγκο 2) Είσαι ευχαριστημένος με το βάρος σου και δεν θέλεις να είσαι πιο αδύνατος 3) Έχεις πολύ περιθώριο για μυική μάζα ακόμα Δεν εκφράστηκα σωστά εννοώ ότι θερμίδες "φύγουν" από υδατάνθρακα θα πάνε πρωτεΐνη, αν αφαιρέσεις 30% από το ένα και προσθέσεις στο άλλο θα πέσουν οι θερμίδες σου. Οπότε με βάση τα νούμερα που λες εννοώ περίπου 240 γρ υδατάνθρακα και 220 πρωτεΐνη (φεύγουν 90 από υδατάνθρακα και πάνε στην πρωτεείνη). Το strength training δουλεύει φυσικά αλλά δεν το κάνεις σωστά γιατί φοβάσαι να ανεβάσεις βάρος. Strength training σημαίνει δουλεύω συνέχεια για να αυξήσω το max. Όπως είπα δεν θεωρώ πρόβλημα να μην θέλεις να ανεβάσεις κιλά, δεν χρειάζονται πολλά κιλά απαραίτητα για να χτίσουμε μυική μάζα. Σου έδωσα την λύση που θα κάνει τεράστια διαφορά επάνω σου. Κάνε ακριβώς ότι κάνεις αλλά πρόσθεσε drop set η / και superset. Αυτό που θα κάνουν τα DS και τα SS είναι θα σιγουρέψουν ότι δίνεις το 100% στα σετ σου, και επειδή φοβάσαι για τραυματισμούς στο υπογράφω ότι από drop set δεν τραυματίζεσαι με τίποτα, αφού το βάρος μειώνεται. Είναι για το "κάψιμο" οπότε κάντο άφοβα. Googlare τα και θα δεις τι είναι αν δεν γνωρίζεις. Χαχα Καλώς. Θα το δοκιμάσω. Ετσι και αλλιως τωρα 6 μηνες δοκιμαζα τα "δικά μου" , το οποιο δεν ηταν τιποτε αλλο απο το κλασσικο progressive overload + πλεονασμα θερμιδών. aYTA τα ειχε πει και ο OneWay DS-SS παλαιοτερα. Για το λίπος το λιγο παραπάνω εχεις δικιο. Στραβος δεν είμαι εννοειται. Αλλα σιγουρα ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που πέτυχα απο το καλοκαιρι. Περιθωριο για κάτι καλύτερο οντως έχω. Αλλα σιγουρα με προτιμω απο το καλοκαιρι. Και εννοειται δεν θέλω ακομη να μπω σε καμια φάση διαιτας με σκοπο να γραμμωσω. Ειναι ωραιο να νιωθεις και λιγο πιο χοντρος αναγκαστικά για να αυξησω το βάρος στο πάγκο έπρεπε να φάω λιγο περισσοτερο. Ετσι ένιωθα έτσι εκανα. Δεν νιωθω οτι έχασα χρονο τα 80 κιλα στο πάγκο ειναι μια πολύ καλη επιδοση για αρχάριους στο γυμναστηριο. Πιστευω ειμαι λιγο πάνω απο το μεσο ορο αυτη τη στιγμη στο πάγκο. Αυτο ειναι η απαντηση και η επιτυχια σε οσους έγραψαν οτι δεν κάνω σωστά το προγραμμα. Η μονη μου ένσταση σε αυτα που γράφεις ειναι τα 220γρ πρωτεινη μου φαινονται κάπως πολλά. Οσο για το strength training και εκει εχω μια ένσταση γιατι στο πάγκο δεν ειμαι με ασφάλεια προς το παρον για πάνω απο 80. Ισως εχω μια μονή στα 85 και ως εκει. Αρα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο μου λές οτι δε δουλεψα σωστά τη δυναμη. Άλλωστε το δυσκολο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο και διαφορετικο για σενα ειναι δυσκολα τα 100 κιλά λεμε τωρα στο πάγκο για μενα τα 80 κοκ. αΝ ΕΠΙΣΗς σου πει κάποιος οτι θέλει να ανεβει στις βασικές ασκησεις η διατροφη που δινεις του κάνει; ή εφοσον μειώσει τον υδατανθρακα δεν θα μπορεί να σηκώσει ουτε καρφιτσα; προς το παρον δεν με ενδιαφέρει να δειξω μοντελο στη παραλια, εχω βρει άλλους τροπους να ριχνω γκομενες αν και τωρα ειμαι δεσμευμενος εννοειται. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Καλώς. Θα το δοκιμάσω. Ετσι και αλλιως τωρα 6 μηνες δοκιμαζα τα "δικά μου" , το οποιο δεν ηταν τιποτε αλλο απο το κλασσικο progressive overload + πλεονασμα θερμιδών. Για το λίπος το λιγο παραπάνω εχεις δικιο. Στραβος δεν είμαι εννοειται. Αλλα σιγουρα ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που πέτυχα απο το καλοκαιρι. Περιθωριο για κάτι καλύτερο οντως έχω. Αλλα σιγουρα με προτιμω απο το καλοκαιρι. Και εννοειται δεν θέλω ακομη να μπω σε καμια φάση διαιτας με σκοπο να γραμμωσω. Ειναι ωραιο να νιωθεις και λιγο πιο χοντρος Η μονη μου ένσταση σε αυτα που γράφεις ειναι τα 220γρ πρωτεινη μου φαινονται κάπως πολλά. Οσο για το strength training και εκει εχω μια ένσταση γιατι στο πάγκο δεν ειμαι με ασφάλεια προς το παρον για πάνω απο 80. Ισως εχω μια μονή στα 85 και ως εκει. Αρα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο μου λές οτι δε δουλεψα σωστά τη δυναμη. Άλλωστε το δυσκολο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο και διαφορετικο για σενα ειναι δυσκολα τα 100 κιλά λεμε τωρα στο πάγκο για μενα τα 80 κοκ. Ναι τα 220 γρ είναι "κάπως πολλά" αλλά τα gains που θα κάνεις σε μύες θα σου φανούν επίσης "κάπως πολλά". Αν η μυική μάζα του σώματος είναι ένα σπίτι υπό κατασκευή τότε ο υδατάνθρακας είναι "οι γερανοί, οι εκσκαφείς και οι χτίστες" και η πρωτεΐνη είναι "το τούβλο και το μπετό". Εσύ τώρα όπως το πας έχεις φέρει ένα λόχο από χτίστες και μάστορες αλλά έχεις το μισό τούβλο από ότι χρειάζεται, οπότε χτίζεις και το μισό σπίτι. Αυτό που σου είπα θα σου φέρει την ισορροπία, που θα σου φέρει και το αποτέλεσμα που δεν μπορείς να φανταστείς. Ο πάγκος δεν είναι ένδειξη της συνολικής προπόνησης. Ο λόγος που σου λέω ότι δεν δούλεψες σωστά την δύναμη είναι γιατί 1) λες "το πάω λαου λαου" που είναι μεγάλο "red flag" το strength training δεν πάει λάου λάου. Είτε πας με την μέθοδο του γορίλα και σηκώνεις ότι μπορείς μέχρι λιποθυμίας είτε βρίσκεις ένα σοβαρό πρωτόκολλο πχ 5x5 και το τηρείς στο έπακρο. Μέσες λύσεις δεν δουλεύουν σε αυτού του είδους προπόνηση 2) γιατί δεν είχες κάποιον να σου δείξει σωστά strengh training 3) Αν το δούλευες σωστά τα αποτελέσματα που θα είχες θα ήταν καλύτερα από ότι έχεις ακόμα και με την χάλια διατροφή με τα μέλια. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξέρει να δουλεύει σωστά strenght training για τους ίδιος λόγους που δεν ξέρεις εσύ, οπότε μην νιώθεις άσχημα Εγώ όπως σε βλέπω χωρίς παρεξήγηση θα σε συμβούλευα να μην συνεχίσεις να κάνεις 80 κιλά και πάνω στον πάγκο (ανεξάρτητα που μπορείς να τα κάνεις) γιατί δεν βλέπω την μυική υποδομή (μύες και τένοντες) να τα υποστηρίξει με ασφάλεια. Από τον πάγκο την έχουν πάθει πολλοί (και εγώ) σε τραυματισμους σε ώμο η αγκώνα που κρατάς μια ζωή. 1000 φορές να κάνεις πάγκο 10x60 με drop σετ 10x 40. Θα πάρεις τα μέγιστα από την άσκηση, χωρίς κίνδυνο. Οπότε παράτα το strength training εκτός αν έχεις κάποιον προπονητή να σου δείξει, και πιάσε κλασικό bodybuilding με 8 επαναλήψεις στο πρώτο σετ που ακολουθούνται από drop set η super set (δισετ). Αυτός ο τρόπος προπόνησης είναι και πιο ασφαλής και πολύ πολύ πιο εύκολος οπότε έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τον κάνεις σωστά. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από alex_000 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, alex_000 είπε Ναι τα 220 γρ είναι "κάπως πολλά" αλλά τα gains που θα κάνεις σε μύες θα σου φανούν επίσης "κάπως πολλά". Αν η μυική μάζα του σώματος είναι ένα σπίτι ο υδατάνθρακας είναι οι γερανοί, οι εκσκαφείς και οι χτίστες και η πρωτεΐνη είναι το τούβλο και το μπετό. Εσύ τώρα όπως το πας έχεις φέρει ένα λόχο από χτίστες και μάστορες αλλά έχεις το μισό τούβλο από ότι χρειάζεται, οπότε σπίτι δεν χτίζεις. Αυτό που σου είπα θα σου φέρει την ισορροπία, που θα σου φέρει και το αποτέλεσμα. Ο πάγκος δεν είναι ένδειξη της συνολικής προπόνησης. Ο λόγος που σου λέω ότι δεν δούλεψες σωστά την δύναμη είναι γιατί 1) λες "το πάω λαου λαου" και " που είναι μεγάλο "red flag" 2) γιατί δεν είχες κάποιον να σου δείξει σωστά strengh training 3) Η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξέρει να το δουλεύει σωστά οπότε μην νιώθεις άσχημα 4) Αν το δούλευες σωστά τα αποτελέσματα που θα είχες θα ήταν καλύτερα από ότι έχεις ακόμα και με την χάλια διατροφή με τα μέλια. Εγώ όπως σε βλέπω χωρίς παρεξήγηση θα σε συμβούλευα να μην συνεχίσεις να κάνεις 80 κιλά και πάνω στον πάγκο (ανεξάρτητα που μπορείς να τα κάνεις) γιατί δεν βλέπω την μυική υποδομή (μύες και τένοντες) να τα υποστηρίξει με ασφάλεια. Από τον πάγκο την έχουν πάθει πολλοί (και εγώ) σε τραυματισμους σε ώμο η αγκώνα που κρατάς μια ζωή. 1000 φορές να κάνεις πάγκο 10x60 με drop σετ 10x 40. Θα πάρεις τα μέγιστα από την άσκηση, χωρίς κίνδυνο. Οπότε παράτα το strength training εκτός αν έχεις κάποιον προπονητή να σου δείξει, και πιάσε κλασικό bodybuilding με 8 επαναλήψεις στο πρώτο σετ που ακολουθούνται από drop set η super set (δισετ). Αυτός ο τρόπος προπόνησης είναι και πιο ασφαλής και πολύ πολύ πιο εύκολος οπότε έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τον κάνεις σωστά. Απλές κουβέντες και σωστές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, alex_000 είπε Ναι τα 220 γρ είναι "κάπως πολλά" αλλά τα gains που θα κάνεις σε μύες θα σου φανούν επίσης "κάπως πολλά". Αν η μυική μάζα του σώματος είναι ένα σπίτι υπό κατασκευή τότε ο υδατάνθρακας είναι "οι γερανοί, οι εκσκαφείς και οι χτίστες" και η πρωτεΐνη είναι "το τούβλο και το μπετό". Εσύ τώρα όπως το πας έχεις φέρει ένα λόχο από χτίστες και μάστορες αλλά έχεις το μισό τούβλο από ότι χρειάζεται, οπότε χτίζεις και το μισό σπίτι. Αυτό που σου είπα θα σου φέρει την ισορροπία, που θα σου φέρει και το αποτέλεσμα που δεν μπορείς να φανταστείς. Ο πάγκος δεν είναι ένδειξη της συνολικής προπόνησης. Ο λόγος που σου λέω ότι δεν δούλεψες σωστά την δύναμη είναι γιατί 1) λες "το πάω λαου λαου" που είναι μεγάλο "red flag" το strength training δεν πάει λάου λάου. Είτε πας με την μέθοδο του γορίλα και σηκώνεις ότι μπορείς μέχρι λιποθυμίας είτε βρίσκεις ένα σοβαρό πρωτόκολλο πχ 5x5 και το τηρείς στο έπακρο. Μέσες λύσεις δεν δουλεύουν σε αυτού του είδους προπόνηση 2) γιατί δεν είχες κάποιον να σου δείξει σωστά strengh training 3) Αν το δούλευες σωστά τα αποτελέσματα που θα είχες θα ήταν καλύτερα από ότι έχεις ακόμα και με την χάλια διατροφή με τα μέλια. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν ξέρει να δουλεύει σωστά strenght training για τους ίδιος λόγους που δεν ξέρεις εσύ, οπότε μην νιώθεις άσχημα Εγώ όπως σε βλέπω χωρίς παρεξήγηση θα σε συμβούλευα να μην συνεχίσεις να κάνεις 80 κιλά και πάνω στον πάγκο (ανεξάρτητα που μπορείς να τα κάνεις) γιατί δεν βλέπω την μυική υποδομή (μύες και τένοντες) να τα υποστηρίξει με ασφάλεια. Από τον πάγκο την έχουν πάθει πολλοί (και εγώ) σε τραυματισμους σε ώμο η αγκώνα που κρατάς μια ζωή. 1000 φορές να κάνεις πάγκο 10x60 με drop σετ 10x 40. Θα πάρεις τα μέγιστα από την άσκηση, χωρίς κίνδυνο. Οπότε παράτα το strength training εκτός αν έχεις κάποιον προπονητή να σου δείξει, και πιάσε κλασικό bodybuilding με 8 επαναλήψεις στο πρώτο σετ που ακολουθούνται από drop set η super set (δισετ). Αυτός ο τρόπος προπόνησης είναι και πιο ασφαλής και πολύ πολύ πιο εύκολος οπότε έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τον κάνεις σωστά. Ναι. Αν εννοεις τα χέρια μου και εγω θα με έβαζα στα 60 κιλά οτι κάνω πάγκο και οχι στα 80 με βάση την εικονα τους. Στους ώμους δεν έχω κανεναν τραυματισμο. Στον δεξιο αγκώνα έχω συμπτώματα επικονδυλιτιδας κάποιες φορές αλλα φταιει και η δουλεια μου που γράφω σε υπολογιστή. Οντως ο πάγκος ειναι επικινδυνος αν δεν εκτελεστει σωστά. Λές εχεις τραυματισμο στον ώμο να σου κάνω μια ερωτηση. Οταν έπεφτες στο πάγκο έβαζες τους ώμους πισω και κάτω με τη μέση να σχηματιζει μια πολύ μικρή καμπύλη; εκανες ζεσταμα για το στροφικο πέταλο; οι αγκώνες σου ηταν κλειστοι; ο πήχυς κάθετος με το έδαφος; η κινηση ήταν ελεγχομενη; εχω τραβηξει βιντεο τον εαυτο μου φιλε. Δεν τα κάνω ετσι. Ολους αυτους τους μήνες δεν εχω ουτε τσιμπημα νιώσει στον ώμο. Η επικινδυλιτιδα που λές ( πονος στον αγκώνα λογω τενοντα στο μέρος του πηχυ - αντιβράχιο) γινεται και λογω υπερχρησης δεν εχει να κανει μονο με το γυμναστηριο. Το πρωτοκολλο 5χ5 ειναι αυτο που ειχε ποσταρει παλαιοτερα εδω ο Dakon; θα το διαβασω. Και μια τελευταια ερωτηση. Εννοειται δεν εχω κανεναν να δειξει. Ειμαι αυτοδιδακτος οσο μπορώ. Αν κάποιος θέλει να αυξησει δυναμη πάει με αυτο το πρωτοκολλο; η διατροφη του θα έχει διαφοροποίηση; μπορει να κανει αυτο που μολις μου προτεινες με τον λιγοτερο υδατανθρακα και τη πρωτεινη ή πρέπει να συνεχισει οπως συνεχιζα εγω + αυξηση πρωτεινης; ΥΓ Δεν νιωθω άσχημα για τιποτα. Αλλωστε δεν κρυβομαι εχω ανεβάσει φωτο απο ολα τα μηκη και πλάτη φωτισμου του σπιτιου !!! Οσο για το μέλι που το λές χάλια δεν ξέρω ακομη και ο Εμπειρος το προτεινε στην κουακεροπιτα. Ολοι ξέρουμε οτι ηταν αγωνιστικος και αυστηρος οσο δε πάει στη διατροφη του. ΥΓ2 Το ειδα τωρα το 5χ5 το έκανα εμπειρικά. Με τη διαφορά οτι εγω ανεβαζα +5 κιλά οταν εφτανα τις 7 πληρεις επαναληψεις σε κάθε επιπεδο. Πχ στα 70 κιλα ειχα φτάσει 8 καλές επαναληψεις οποτε ανέβασα στα 75 και μετά 80. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις