Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Αυτός δεν κάνει ούτε την μισή κίνηση νομίζω. Έτσι βγάζω τις διπλάσιες επαναλήψεις. Σε κιλά δεν δοκίμασα ,αλλά φαντάζομαι θα βγάζω περισσότερα Δικιο έχεις. Αλλα άσχετα απο αυτο. αλλα πέρα απο αυτο δεν ξέρω τι να πρωτοδιορθώσω. Την υπερέκταση του αυχένα; Την υπερέκταση της μέσης; ζέσταμα για τη μέση δεν κάνανε κάν. Ειναι και τυχεροι μερικοι απο αυτους. Αν έτρωγε ενα τρυαματισμο ο Κωστας εδώ γεια χαρά οι αγώνες μετά και οι επιδοσεις. Ολα αυτα τα λέω για να προλάβω κάποια απροσεξια και τραυματιστει κάποιος δεν θέλω να το παιξω ειδημων. Μας πονάνε ολους οι τραυμαατισμοι ψυχολογικά κυριως. Ο πονος στα παπάκια μου με το συμπάθειο. Ξέρεις τι κινδυνο έχει εδω με τον αυχενα προς τα πισω. Θα του πετάξει καμια κήλη θα του απαγορευσει καμια 10αρια ασκησεις μετα ο γιατρος + τη ταλαιπωρια. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Α και μη κοιτάτε τα strength standards, αυτοί που τα ξεκίνησαν τα αποκήρυξαν και τα έχουν σαν αναγκαίο κακό. Πλέον αυτό που έχει σημασία και που υπαγορεύουν κατά κάποιο τρόπο το επίπεδο είναι το εξής. Novice - μπορεί να επιτύχει γραμμική πρόοδο ανά προπόνηση Intermediate- πρόοδος ανά εβδομάδα ΠΕΡΙΠΟΥ, η γραμμική πρόοδος είναι πλέον πολύ δύσκολη και επιβαρυντική Advanced- πρόοδος ανά μήνα ΠΕΡΙΠΟΥ, εφαρμόζονται blocks, μικροκυκλοι, μεσόκυκλοι και το κακό συναπάντημα για μικρές προόδους Elite - Μικρή πρόοδος μεγάλη πολυπλοκότητα, πολυπαραγοντική πρόοδος, διατροφή, τρόπος ζωής, αποκατάσταση κλπ. αφορά κυρίως αθλητές. Αλλά και τα παραπάνω είναι μπακαλίστικα, επί της ουσίας δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έτσι απλά μια κατηγορία. Και δεν έχει και σημασία Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Dakonblackblade 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Το πρόβλημα δεν είναι ο magic, το πρόβλημα είναι ότι τον κοντράρεται συνέχεια κι ολο το θέμα κινείται γύρω του. Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει ότι θέλει, δώστε τις συμβουλές σας και αφήστε τον διότι θα κλείσει το θέμα στο τέλος και μετά που θα δείχνουμε τα βυζια μας 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, JcD είπε Το πρόβλημα δεν είναι ο magic, το πρόβλημα είναι ότι τον κοντράρεται συνέχεια κι ολο το θέμα κινείται γύρω του. Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει ότι θέλει, δώστε τις συμβουλές σας και αφήστε τον διότι θα κλείσει το θέμα στο τέλος και μετά που θα δείχνουμε τα βυζια μας 😄 Οι πέντε γυναίκες του θέματος και ο lactate δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, evabb είπε Οι πέντε γυναίκες του θέματος και ο lactate δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Που τις βρηκαμε 5 γυναικες ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Fotis13 είπε Που τις βρηκαμε 5 γυναικες ? Ήταν μια πρόχειρη προσέγγιση. Πόσες είμαστε τελικά ; 3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε @Magic_Nature να λέμε αλήθειες, εγώ βλέπω καλές αλλαγές πάνω σου, μου αρέσει ο επιπλέον όγκος και θα ανέβεις και άλλο μόλις προσθέσεις λίγο παραπάνω κρεατάκι και ανέβει το κάθισμα και οι άρσεις. Βέβαια, δε γινόμαστε νεότεροι , οπότε όσο πιο λάου λάου το πηγαίνεις, τόσο πιο πολύ καθυστερείς να φτάσεις σε ένα ωραίο peak. Όλα θέλουν μέτρο, και από τη μιά και από την άλλη. Κακό το πολύ γρήγορα , ανούσιο το πολύ αργά. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι ταξίδι και μαραθώνιος, και άμα γουστάρεις εσύ , εμένα μου περισσεύει. Στα άλλα θέματα, είσαι αρχάριος , που λέει σωστά πράγματα , χάνεις όμως σε αιτιολόγηση. Ας όψεται. Δεν είναι και θέσφατα βέβαια. Σωστές συμβουλές δίνει και η @evabb και ο @Spect~ και εγώ κλπ. Δεν έχουμε πολλούς κάγκουρες εδώ μέσα, μη σου πω δεν έχουμε και κανένα. Εντάξει ρε παιδιά, δεν είμαστε και θέσφατοι, ο καθένας θα πει την δικιά του οπτική γωνία, θέλει ο άλλος να τρώει μέλι και χυμό, ας τρώει, εδώ θα είμαστε στα stallαρίσματα αν αυτά συμβούν και στην αποκατάσταση. Και γω τρώω κοτεμπέικον με σως, ε δεν κλαίγομαι για την κοιλιά ούτε και ο @magic_nature. Τα ξέρει το παιδί, κάνει και την αυτοκριτική του , μια χαρά. Φιλε ευχαριστω. Εννοειται οτι δεν παραμελώ τη πρωτεϊνη γιατι ξέρουμε οτι στην αναρρωση αυτη θα παιξει ρολο και οχι ο υδατάνθρακας. Ο υδατάνθρακας ειναι για πριν. Θα ανεβω και στις αρσεις σιγα σιγα. Δεν εχω με την ευα καποιο προβλημα εντάξει μπορει στη τελική να μην της αρέσει και ο σωματοτυπος μου δικαιωμα της. Ειναι και γούστα αυτά. Απλα μου κανε εντυπωση για το σωσιβιο που διάβασα το λιπος και τους κώλους που μπορει να πετάξει κάποιος. Και μάλιστα πηρα απο χθές πισινη λήψη Αυτο λιγο μου φάνηκε υπερβολή γιατι ελέγχω το βάρος που παιρνω οσο μπορω και η αυξηση δεν ειναι πάνω απο 1 κιλο το μήνα ποτέ. https://imgur.com/a/mLS64HK δε βλέπω κάτι τραγικο πάντως εγώ προσωπικά. Ουτε κώλους βλέπω ουτε σωσιβια. Τωρα αν εννοουν το να πιάνεις με τα 2 σου δάχτυλα κρέας στη κοιλιτσα ναι εντάξει παιδια. Ειπαμε.... ο ογκος δεν θα μπει άλιπος. Δυστυχως. Απο υδατανθρακα ειπαμε ήμουν και ειμαι κατα μέσο ορο εδω και 6.5 μηνες (γιατι κρατάω αρχειο) 330-340γρ , πρωτεινη 130-140γρ γιατι ειμαι τη σχολης 1.5-1.7γρ ανα σωματικο κιλο και οχι 2 και βάλε (θα το δουμε και αυτο ομως) 3000 θερμιδες γιατι η συντηρηση μου ηταν 2500-2600 και 90-100γρ λιπαρά. Κανα μισο μηνα ακομη θα κάνω αυτη τη δουλειά μετα θα πέσω στην συντηρηση. Εννοειται έτσι θα βγω παραλια δεν θέλω να χάσω τιποτα. Δεν θέλω αλλο αδυνατο καλούπι. Λιγο να χωριζει ο ωμος - στηθος - ποδια ειμαι κομπλέ. Τράβηξα σημερα αλλες δυο λήψεις στον φωτισμο (εχω βαλει φωτογραφιες απο πάρα πολλες γωνιες - ληψεις και φωτισμο) για να υπάρχει μια πιο πλήρης εικόνα και σε μένα. https://imgur.com/a/oaP2DNE και μια καλοκαιρινή Αυγουστος '19 https://imgur.com/a/QtcPJHg εδω ειμαι το Δεκέμβριο κάπου στα μισά της διαδρομής https://imgur.com/a/FEvv1fA και αλλη μια πριν μια βδομάδα https://imgur.com/a/sxPoy2W Αυτη ειναι η δουλειά που έκανα λοιπον εγώ στο γυμναστηριο απο τον Αυγουστο του 2019 μέχρι και σήμερα. Τωρα αν κάποιος εχει κάνει καλυτερη εντάξει. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ) ΑΡΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ -> 0 κιλά ΤΩΡΑ -> 90. ΠΑΓΚΟΣ -> 55 κιλά ΤΩΡΑ -> 80 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ -> 50 Κιλά ΤΩΡΑ -> 75 ΑΛΤΗΡΕΣ -> 10 κιλά ΤΩΡΑ-> 12.5 με 15. (για στηθος 22.5 - 25) ΚΑΜΨΕΙΣ -> 25 ΤΩΡΑ -> 40+ ΜΟΝΟΖΥΓΟΣ -> 5 ΤΩΡΑ -> 8 ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 1ο γευμα 100-150γρ κουακερ - 200 ή 300γρ γιαουρτι 2% (για την πρωτεινη) 100 ή 150γρ μπανάνα , 50γρ σταφιδες , 20γρ μέλι , κανέλα 2ο γευμα 100γρ ψωμι ολικης, 50γρ φυστικοβουτυρο ή 50γρ τυρι μιλνερ , , καρυδια , μέλι 10γρ. και γαλοπουλα (αν εφτιαχνα τοστ με μιλνερ) + 1 ποτηρι χυμο 3ο γευμα συνηθως κοτοπουλο ή τονο ή αυγά ή μπιφτέκι ή φακες με ρυζι ή ψάρι με 100ή 150γρ αβραστα ζυγισμενα μακαρονια ή ρυζι ή γλυκοπατατες + ελαιολαδο 15μλ 4ο γευμα το ιδιο ακομη και αν ηταν 11 το βράδυ απο cheat meals εχω να φάω πιτσα κανα χρονο 9απο εξω) πιτογυρα το ιδιο , μονο καμια σοκολατα 100γρ 1 φορα το μήνα περιπου Ειμαι ενα case study με μπολικο υδατανθρακα και ψωμάκι ολικης κάθε μερα και μέλι. Οποιος του αρέσει ακολουθει αν κάποιος νομιζει οτι έγινα κουράδας οκ! Γνωμη του ! Εμενα δεν με χαλάει πάντως. Απο περυσι καλυτερος. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Που τις βρηκαμε 5 γυναικες ? Παιδιά μη τα πετάτε έτσι για 5 γυναίκες, του ανάβουν λαμπάκια alert ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Απορία. Τον τελευταίο καιρό έχω αλλάξει το cardio μου σε barbell complex και την έχω καταβρεί δεν το συζητάμε. To complex που κάνω είναι αυτό: mini warmup (μετά από τα basics για να ανεβάσω λίγο παλμούς) Spoiler good mornings 15 reps good mornings 15 reps good mornings 15 reps front lunge bodyweight 20 reps reverse lunge bodyweight 20 reps Και το complex: Spoiler @30kg: back squat x 15 overhead press x 10 clean x 12 deadlift x 15 bent over rows x 10 front squat x 15 overhead press x 10 clean x 12 deadlift x 15 bent over rows x 10 static lunge x 30 overhead press x 10 clean x 12 deadlift x 15 bent over rows x 10 squat x 8 front squat x 8 overhead press x 10 clean x 12 deadlift x 15 bent over rows x 10 bench press x 8 inverted row (body weight) x 8 bench press x 8 inverted row (body weight) x 8 bench press x 8 inverted row (body weight) x 8 Πιστεύετε ότι είναι υπερβολή να το κάνω 2 times/week; δηλαδή προπόνηση, complex, προπόνηση, complex, προπόνηση; Όταν κάνετε complex δεν το μετράτε καθόλου για βάρη; αφήνετε άλλη μέρα κενή; π.χ. προπόνηση complex break προπόνηση complex break; Γενικά ο στόχος μου είναι 3 φορές την εβδομάδα βάρη και cardio όποτε μπορώ (Max 2) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε https://imgur.com/a/oaP2DNE και μια καλοκαιρινή Αυγουστος '19 https://imgur.com/a/QtcPJHg εδω ειμαι το Δεκέμβριο κάπου στα μισά της διαδρομής https://imgur.com/a/FEvv1fA και αλλη μια πριν μια βδομάδα https://imgur.com/a/sxPoy2W This post may contain erotic or adult imagery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GothicCrusader είπε Απορία. Τον τελευταίο καιρό έχω αλλάξει το cardio μου σε barbell complex και την έχω καταβρεί δεν το συζητάμε. To complex που κάνω είναι αυτό: mini warmup (μετά από τα basics για να ανεβάσω λίγο παλμούς) Απόκρυψη περιεχομένων good mornings 15 reps good mornings 15 reps good mornings 15 reps front lunge bodyweight 20 reps reverse lunge bodyweight 20 reps Και το complex: Απόκρυψη περιεχομένων @30kg: back squat x 15 overhead press x 10 clean x 12 deadlift x 15 bent over rows x 10 front squat x 15 overhead press x 10 clean x 12 deadlift x 15 bent over rows x 10 static lunge x 30 overhead press x 10 clean x 12 deadlift x 15 bent over rows x 10 squat x 8 front squat x 8 overhead press x 10 clean x 12 deadlift x 15 bent over rows x 10 bench press x 8 inverted row (body weight) x 8 bench press x 8 inverted row (body weight) x 8 bench press x 8 inverted row (body weight) x 8 Πιστεύετε ότι είναι υπερβολή να το κάνω 2 times/week; δηλαδή προπόνηση, complex, προπόνηση, complex, προπόνηση; Όταν κάνετε complex δεν το μετράτε καθόλου για βάρη; αφήνετε άλλη μέρα κενή; π.χ. προπόνηση complex break προπόνηση complex break; Γενικά ο στόχος μου είναι 3 φορές την εβδομάδα βάρη και cardio όποτε μπορώ (Max 2) Εξαρταται φιλε μου. Πως κάθεται στο δικο σου σώμα. Αν δεν έχεις ενοχλησεις - καψιματα κτλπ κάνε το. Καλο ειναι πάντως αν και εγω θα το έκανα 1 φορά την εβδομάδα για να κάνω την άλλη καθαρο αεροβιο ποδηλατακι - τρεξιματακι - και αυτα χρειάζονται-. Χθες πχ εκανα 10χλμ σε ποδηλατο + διάδρομο. 34 λεπτά μονο αυτο. Συνεχομενα εννοειται. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Να και ο Σαρό! Για οσους δεν ξέρουν τι εστί Σαρό. Αρχηγος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Έμπαινα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, margaritagr είπε Έμπαινα Ειδες το ψωμάκι με το μέλι το ταχινι και τον χουρμά ομορφαινει , δεν παχαινει Και ουτε καν ντίνκελ ή κουακερο ψωμο ! Μαρατα ολικης απλά ! χαχα Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ειδες το ψωμάκι με το μέλι το ταχινι και τον χουρμά ομορφαινει , δεν παχαινει Και ουτε καν ντίνκελ ή κουακερο ψωμο ! Μαρατα ολικης απλά ! χαχα Οχι ότι έχει κάτσει στην κλασσική πόζα παγίδα που κάνει την μέση να φαίνεται μισή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις