Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Πόσα χρόνια κάνεις ; ειλικρινη απάντηση :D

Κοντά στα 15 με ελάχιστες διακοπές.. Παραμένουν λιγότερα από τον έμπειρο όμως 

Και για αποφυγή σχολίων, όταν ξεκίνησα σίγουρα δεν έκανα τα νούμερα που κάνω τώρα.. Σίγουρα και σε μικρή ηλικία είχα παραπάνω από αυτά που κάνεις εσυ (δεν το λέω για να μειώσω αλλά σαν μέτρο σύγκρισης) και τέλος αν τα χρόνια από μόνα τους έλεγαν κάτι τότε θα πρεπε ο έμπειρος να κάνει παραπάνω από αυτά που κάνει..

Επεξ/σία από Spect~
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Το Novice δεν ειναι κακο για πάγκο φιλε μου. :)

Στην παραπανω προταση βρισκεται ολο του ζουμι.
Novice input, nonice output, εγω αυτο ξερω και οχι μονο στο γυμναστηριο αλλα παντου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Spect~ είπε

Κοντά στα 15 με ελάχιστες διακοπές.. Παραμένουν λιγότερα από τον έμπειρο όμως 

Και για αποφυγή σχολίων, όταν ξεκίνησα σίγουρα δεν έκανα τα νούμερα που κάνω τώρα.. Σίγουρα και σε μικρή ηλικία είχα παραπάνω από αυτά που κάνεις εσυ (δεν το λέω για να μειώσω αλλά σαν μέτρο σύγκρισης) και τέλος αν τα χρόνια από μόνα τους έλεγαν κάτι τότε θα πρεπε ο έμπειρος να κάνει παραπάνω από αυτά που κάνει..

Δηλαδη πάγκο στον 1ο χρονο που έκανες πιο στοχευμενα προπονηση ποσα έβαζες ; και τι κιλά hsoyn.

https://strengthlevel.com/strength-standards/push-ups#standardsMale

Α! Βρήκα και κάτι που ειμαι μέσος. Οι κάμψεις. :D 42 συνεχομενες έχω φτάσει.

Κάτι ειναι και αυτο !

Επεξ/σία από Magic_Nature
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Τα 60 ως τα 80 κιλά στον πάγκο δεν ειναι προοδος; λυσε μου αυτη την απορια πρωτα και ασε τα ανεκδοτα περι φεμινιστριων. Οταν μου λες οτι δεν ειναι προοδος κάτι που ειναι τι διαολογο θές να κάνουμε;

δεν το παιζω εγω θυμα αλλα δεν μπορω να ακουω και τις παραλογιες της αρκουδας εδω μέσα. Οταν κάτι αυξανεται , υπάρχει προοδος. Το αν η γη ειναι επιπεδη μην το λες σε μένα.

Συμφωνα με τα λεγομενα της εγω εχω σωσιβιο και αυτη ειναι κομμάτια και πιο μυώδης απο μένα τουλάχιστον για αυτο το έγραψα. Αστειευομουν προφανώς. Θέλει και η Εύα δουλειτσα αλλα δεν έχουμε μπει ποτέ στο τρυπάκι να της κάνουμε κριτική. Να δεις μετα αν αρχισω και εγω τις αυστηρές κριτικές σε ποσους θα αρέσει εδώ ή οχι. ;)

ή μαλλον της ειχαμε κάνει οταν φοβοταν μήπως έχει λιπος στη πλάτη. Και μαλιστα ενθαρρυντικές κριτικές για να μπορέσει να συνεχισει ωραια και με καλή διάθεση. Και αυτο ειναι και το ευχαριστώ. Για να ξαναπάρω το μαστιγιο γιατι μου φαινεται πολυ καλος υπήρξα !!! :D

Μου έχουν κάνει κριτική και την έχω δεχθεί και άλλαξα και πράγματα και στην διατροφή μου και στο γυμναστήριο. Και είδα αλλαγές. Κάνεις δύο χρόνια γυμναστική έχοντας πάντα φυσιολογικό βάρος και η πρόοδος σου είναι μηδαμινή. Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχασα 18 κιλά και εχτισα μύες που φαίνονται όταν απλά στέκομαι. Σαφώς και έχω δρόμο ακόμα αλλά όταν με βλέπουν γνωστοί και άγνωστοι δεν έχουν την αμφιβολία για το αν γυμνάζομαι ή αν απλά έτυχε να έχω καλά γονίδια ή αν είναι λόγω ηλικίας. Είναι ξεκάθαρη η απάντηση. Και δεν έχω καν ασχοληθεί με όλες τις μυϊκες ομάδες. 

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Δηλαδη πάγκο στον 1ο χρονο που έκανες πιο στοχευμενα προπονηση ποσα έβαζες ; και τι κιλά hsoyn.

Πριν 15 χρόνια δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια αλλά σίγουρα τα 70+ τα βάζαμε και τότε ήμασταν 16 17. Σαφώς και δεν υπολόγιζαμε  τίποτα αλλα δεν πάθαμε και τίποτα. Δεν τα κάναμε με το καλημέρα αλλά αρκετά γρήγορα. Κιλά τότε ήμουν κάτω από τα 80.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, evabb είπε

Στο ίδιο χρονικό διάστημα έχασα 18 κιλά και εχτισα μύες που φαίνονται όταν απλά στέκομαι.

Μονο οταν περνάς απο εδω κοντά δώσε μια  προειδοποίηση μην τυχον και σε δούμε ξαφνικά και τρομάξουμε. 🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε

Μονο οταν περνάς απο εδω κοντά δώσε μια  προειδοποίηση μην τυχον και σε δούμε ξαφνικά και τρομάξουμε. 🤣

Δεν θα χρειαστεί. Δεν πρόκειται να έρθω ποτέ σε απόσταση μικρότερη των 5χλμ από σένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, evabb είπε

Δεν θα χρειαστεί. Δεν πρόκειται να έρθω ποτέ σε απόσταση μικρότερη των 5χλμ από σένα. 

Ναι καλύτερα. Μη πέσω και στον ερώτα σου και δεν με θές μετά. Αυτο που το πάς 🤣

Η αληθεια ειναι οτι εσυ κάνεις παρέα μονο με διμετρους μποντι μπιλντεράδες που έχουν διπλάσιους μυς απο σένα. :D

ρε εύα μας κοροϊδευεις να πουμε πριν μερικους μήνες δεν έβαζες φωτο εδω και αναρωτιοσουν αν έχεις λίπος στη πλάτη;

Αλλα δεν φταις εσυ , εσυ καλά τα γράφεις. Εμεις φταιμε που σου κάναμε και support τοτε. Επειδη ειδα εναν νέο ασκουμενο στο γυμναστηριο και λέω ας τον ενθαρρυνουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Spect~ είπε

Τελος, ακομη και ετσι να ηταν και να μην λαμβανες τη γνωμη της ευας, της μαργαριτας, του 4saken για τον Χ,Ψ λογο, του OneWay που τον εχεις σε εκτιμηση και σου λεει φορτωσε γιατι δεν τον ακους;

Σπεκτ με 45αρια κομμένα χέρια στα 45 μου δεν γίνεται να μην με έχεις σε εκτίμηση 😂😁😊

--------

Ντιβισι θηρίο εισαι ρε παίχτη, μπράβο !

-------

Πω ρε φιλε μηνύματα , τωρα ειμαι δουλειά θα τα διαβάσω το βράδυ απο το σπιτι αν υπάρχουν ακόμη βέβαια 😄

Επεξ/σία από OneWaySystem
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, OneWaySystem είπε

Σπεκτ με 45αρια χέρια στα 45 μου δεν γίνεται να μην με έχεις σε εκτίμηση 😂😁😊

--------

-------

Πω ρε φιλε μηνύματα , τωρα ειμαι δουλειά θα τα διαβάσω το βράδυ απο το σπιτι αν υπάρχουν ακόμη βέβαια 😄

One να τα διαβάσεις φιλε και θέλω να εισαι και αυστηρος μαζι μου! Γιατι μου φαινεται θα πρέπει να πάω να κλεισω ραντεβου στον οφθαλμιατρο ! Αντε διαβασε τα οταν έχεις χρονο και περιμενουμε και τις δικές σου επισημανσεις ακομη και αν δεν μ αρέσουν οπως μου ειπαν. Τσακισε με στη βαθμολογηση !! χα χα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, OneWaySystem είπε

Σπεκτ με 45αρια κομμένα χέρια στα 45 μου δεν γίνεται να μην με έχεις σε εκτίμηση 😂😁😊

--------

-------

Χρειαζομαστε ενα τετοιο βιντεο με διαρκεια 10 ωρες...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ναι καλύτερα. Μη πέσω και στον ερώτα σου και δεν με θές μετά. Αυτο που το πάς 🤣

Η αληθεια ειναι οτι εσυ κάνεις παρέα μονο με διμετρους μποντι μπιλντεράδες που έχουν διπλάσιους μυς απο σένα. :D

ρε εύα μας κοροϊδευεις να πουμε πριν μερικους μήνες δεν έβαζες φωτο εδω και αναρωτιοσουν αν έχεις λίπος στη πλάτη;

Αλλα δεν φταις εσυ , εσυ καλά τα γράφεις. Εμεις φταιμε που σου κάναμε και support τοτε.

Δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω σε στα πρώτα. 

Σαφώς και έχω λίπος ή έστω χαλαρότητα στα πλάγια το οποίο ήδη μειώθηκε γιατί έβαλα ασκήσεις στο πρόγραμμά μου για κορμό τον οποίο είχα παραμελήσει. Και ξαναλέω ότι δεν έχω ασχοληθεί καν με όλε τις μυικες ομάδες γιατί έχω ξεκινήσει να αθλουμαι πιο συχνά με βάρη το τελευταίο 6μηνο χοντρικά. Παλιότερα έκανα μια δυο φορές το μήνα. Μπορεί να μην τα γράφω εδώ αλλά κάποια σοβαρά άτομα από εδώ μου έχουν δώσει συμβουλές πώς να κάνω κάποια πράγματα και τους έχω ακούσει. Πριν κάτι μήνες μου φώναζαν για την πρωτεΐνη που λαμβάνω ότι δεν είναι αρκετή. Δεν τους έγραψα λέω οκ ας δοκιμάσω, μπορεί να έχουν δίκιο και να έχει άδικο η διαιτολόγος. Και είδα διαφορά. Όταν μου είπαν βάλε δύο κιλά στην αρχή δεν ήθελα. Μπήκαν μόνα τους και είδα διαφορά προς το καλύτερο. Όταν μου λέγαν βάλε κανένα pull up στο πρόγραμμα είχαν δίκιο.  

Δεν σου γράφουμε ότι σου γράφουμε για κακό. Το ότι η διατροφή είναι το 80% της δουλειάς το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Επίσης το my fitness pal που έχεις, όταν του έβαλες ότι θες να πάρεις βάρος σε ρώτησε αν θέλεις αυτό το βάρος να είναι λίπος ή μυς; Δεν ξερω αν η premium έκδοση κάνει τέτοιες διαφοροποιησεις πάντως αν δεν απαταμε η απλή έκδοση δεν το κάνει. Επίσης δεν είναι η βίβλος. Αν έτρωγα όσο αλάτι μου λέει το fitness pal θα με είχαν κάθε μέρα στο νοσοκομείο. Είναι ένας μπούσουλας και μια εύκολη καταγραφή για να  έχεις αρχείο αλλά δεν σου λέει τι να φας. 

Αν θες να κάνεις δουλειά πρέπει να κάνεις θυσίες. 

4 λεπτά πριν, 4saken είπε

Να φέρω σφουγγαριστρα; 😋

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 4saken είπε

lactate χακαρες τον 4saken ? 😁😋

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

What do the strength standards mean?

Beginner
Stronger than 5% of lifters. A beginner lifter can perform the movement correctly and has practiced it for at least a month.
Novice
Stronger than 20% of lifters. A novice lifter has trained regularly in the technique for at least six months.
Intermediate
Stronger than 50% of lifters. An intermediate lifter has trained regularly in the technique for at least two years.
Advanced
Stronger than 80% of lifters. An advanced lifter has progressed for over five years.
Elite
Stronger than 95% of lifters. An elite lifter has dedicated over five years to become competitive at strength sports.

Σε αυτο έχει δικιο πάντως. Αλλα γενικά ναι ειναι σκληρή σελιδα θα κλάψει πολυς κοσμος αν την πάρει στα σοβαρά. Ξαναλέω τουλάχιστον εκει που πάω εγω δεν έχω παρατηρησει πολλους να βάζουν στο πάγκο πάνω απο 80. Τωρα θυμαμαι 4-5 το πολύ. Απο τους 30.

Tωρα εντάξει στις πιέσεις ωμων με μπάρα σε έχει μέσο στα 88 κιλά αν εισαι 83.5

ο Εμπειρος ηταν 100 κιλα γομάρι και σηκωνε 80 ρε φιλε. Να σας βάλω και βιντεο να δειτε

Να

kai ton βγαζει beginner.... ε χεσε με να πουμε. Εδω ακομη και 100 κιλα να τον βάλεις να σηκωσει τον βγάζει Novice.

Αυτός δεν κάνει ούτε την μισή κίνηση νομίζω.

Έτσι βγάζω τις διπλάσιες επαναλήψεις. Σε κιλά δεν δοκίμασα ,αλλά φαντάζομαι θα βγάζω περισσότερα 

• Like 1
Δημοσ.

@Magic_Nature να λέμε αλήθειες, εγώ βλέπω καλές αλλαγές πάνω σου, μου αρέσει ο επιπλέον όγκος και θα ανέβεις και άλλο μόλις προσθέσεις λίγο παραπάνω κρεατάκι και ανέβει το κάθισμα και οι άρσεις. Βέβαια, δε γινόμαστε νεότεροι , οπότε όσο πιο λάου λάου το πηγαίνεις, τόσο πιο πολύ καθυστερείς να φτάσεις σε ένα ωραίο peak. Όλα θέλουν μέτρο, και από τη μιά και από την άλλη. Κακό το πολύ γρήγορα , ανούσιο το πολύ αργά. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι ταξίδι και μαραθώνιος, και άμα γουστάρεις εσύ , εμένα μου περισσεύει.

Στα άλλα θέματα, είσαι αρχάριος , που λέει σωστά πράγματα , χάνεις όμως σε αιτιολόγηση. Ας όψεται. Δεν είναι και θέσφατα βέβαια. Σωστές συμβουλές δίνει και η @evabb και ο @Spect~  και εγώ κλπ. Δεν έχουμε πολλούς κάγκουρες εδώ μέσα, μη σου πω δεν έχουμε και κανένα. 

Εντάξει ρε παιδιά, δεν είμαστε και θέσφατοι, ο καθένας θα πει την δικιά του οπτική γωνία, θέλει ο άλλος να τρώει μέλι και χυμό, ας τρώει, εδώ θα είμαστε στα stallαρίσματα αν αυτά συμβούν και στην αποκατάσταση. Και γω τρώω κοτεμπέικον με σως, ε δεν κλαίγομαι για την κοιλιά ούτε και ο @magic_nature. Τα ξέρει το παιδί, κάνει και την αυτοκριτική του , μια χαρά. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...