Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Τα 60 ως τα 80 κιλά στον πάγκο δεν ειναι προοδος; λυσε μου αυτη την απορια πρωτα και ασε τα ανεκδοτα περι φεμινιστριων. Οταν μου λες οτι δεν ειναι προοδος κάτι που ειναι τι διαολογο θές να κάνουμε; Σου εγραψα οτι ειναι προοδος αλλα οχι αυτη που θα μπορουσες να εχεις. Αν δεν καταλαβινεις αυτο που διαβαζεις αυτο ειναι αλλη συζητηση.. Επισης Αν εγω ειμαι 85 κιλα και κανω 70 κιλα παγκο και παω στα 80 δεν θα το θεωρουσα και προοδο δεδομένου οτι σαν νουμέρα ειναι χαμηλα, οχι για μενα αλλα γενικα. ΠΟσα κιλα εισαι αυτη τη στιγμη; Εδω αν πουμε οτι εισαι 82 κιλα και εχεις 4 επαναληψεις στα 80 κιλα (που ηταν 3,5) λεει αυτο: Στο βαζω αυτο για να σου δειξω οτι δεν σε συγκρινω με μενα ή το μαους αλλα για να δεις τα νουμερα που παιζουν και να εχεις μια ιδεα που βρισκεσαι Your Strength Level for Bench Press is Novice★★★★★ We estimate that your one-rep max is 87.3 kg You're stronger than 33%of male lifters in your age group weighing 82 kg Your lift is 0.98times your bodyweight Strength Level boundaries These are our strength standards in kg for lifters at your bodyweight: BW Beg. Nov. Int. Adv. Elite 82 55 76 101 129 160 These male standards were last updated 2 days ago and are based on 2,640,000 filtered lifts. Note: these barbell standards include the weight of the bar, normally 20 kg / 44 lb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Spect~ είπε Σου εγραψα οτι ειναι προοδος αλλα οχι αυτη που θα μπορουσες να εχεις. Αν δεν καταλαβινεις αυτο που διαβαζεις αυτο ειναι αλλη συζητηση.. Επισης Αν εγω ειμαι 85 κιλα και κανω 70 κιλα παγκο και παω στα 80 δεν θα το θεωρουσα και προοδο δεδομένου οτι σαν νουμέρα ειναι χαμηλα, οχι για μενα αλλα γενικα. ΠΟσα κιλα εισαι αυτη τη στιγμη; Εδω αν πουμε οτι εισαι 82 κιλα και εχεις 4 επαναληψεις στα 80 κιλα (που ηταν 3,5) λεει αυτο: Στο βαζω αυτο για να σου δειξω οτι δεν σε συγκρινω με μενα ή το μαους αλλα για να δεις τα νουμερα που παιζουν και να εχεις μια ιδεα που βρισκεσαι Your Strength Level for Bench Press is Novice★★★★★ We estimate that your one-rep max is 87.3 kg You're stronger than 33%of male lifters in your age group weighing 82 kg Your lift is 0.98times your bodyweight Strength Level boundaries These are our strength standards in kg for lifters at your bodyweight: BW Beg. Nov. Int. Adv. Elite 82 55 76 101 129 160 These male standards were last updated 2 days ago and are based on 2,640,000 filtered lifts. Note: these barbell standards include the weight of the bar, normally 20 kg / 44 lb. Στα 84 είμαι. Δώσε λινκ να το τσεκάρω. https://strengthlevel.com/ αυτο εδω εννοεις ; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Στα 84 είμαι. Δώσε λινκ να το τσεκάρω. Ακόμη πιο κάτω δηλαδη. https://strengthlevel.com/ Your Strength Level for Bench Press is Novice★★★★★ We estimate that your one-rep max is 87.3 kg You're stronger than 30%of male lifters in your age group weighing 84 kg Your lift is 0.95times your bodyweight Share on Facebook Strength Level boundaries These are our strength standards in kg for lifters at your bodyweight: BW Beg. Nov. Int. Adv. Elite 84 57 78 103 132 163 These male standards were last updated 2 days ago and are based on 2,640,000 filtered lifts. Note: these barbell standards include the weight of the bar, normally 20 kg / 44 lb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Spect~ είπε Ακόμη πιο κάτω δηλαδη. https://strengthlevel.com/ Your Strength Level for Bench Press is Novice★★★★★ We estimate that your one-rep max is 87.3 kg You're stronger than 30%of male lifters in your age group weighing 84 kg Your lift is 0.95times your bodyweight Share on Facebook Strength Level boundaries These are our strength standards in kg for lifters at your bodyweight: BW Beg. Nov. Int. Adv. Elite 84 57 78 103 132 163 These male standards were last updated 2 days ago and are based on 2,640,000 filtered lifts. Note: these barbell standards include the weight of the bar, normally 20 kg / 44 lb. Το Novice δεν ειναι κακο για πάγκο φιλε μου. Εσυ εισαι πάνω απο Intermediate; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Για προσδιορισε το δυνατη τι σημαινει. Το 80αρακι στο πάγκο ειναι αδυναμη; Το 50κιλα στρατιωτικες πιέσεις ειναι αδυναμη; Προσωπικά όταν λέω δυνατή προπόνηση εννοώ με υψηλή ένταση. Δεν στέκομαι στα κιλά γιατί πραγματικά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει όμως να κάνεις τις επαναλήψεις που μπορείς στα κιλά που βάζεις. Π.χ.αν μπορείς να κάνεις με 100 κιλά 10 επαναλήψεις και εσύ κάνεις 10 επαναλήψεις με 80 κιλά τότε η προπόνηση σου δεν έχει ένταση το ίδιο και αν βάλεις τα 100 κιλά και κάνεις μόνο 3 επαναλήψεις. (χωρίς να λέω ότι πρέπει να φτάνουμε ως την αποτυχία) και μετά μπαίνουν προφανώς και άλλοι παράμετροι, ο ογκος των ασκήσεων και των σετ, η ξεκούραση και πάει λέγοντας. Των περισσότερων οι ενστάσεις είναι ότι από τα λεγόμενα σου βγαίνει το συμπέρασμα ότι πάντα κινείσαι σε μια "ζώνη ασφαλείας" όπου οι επαναλήψεις και τα κιλά είναι κάτω από τις δυνατότητες σου, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτήν την αίσθηση δίνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Το Novice δεν ειναι κακο για πάγκο φιλε μου. Εσυ εισαι πάνω απο Intermediate; Το να εισαι αρχαριος/πρωταρης ειναι κακο αν δεν εισαι ενα απο τα δυο.. Και υπενθυμιζω οτι παγκο δεν κανω πλεον. Αν παμε σε deadlift πχ ειμαι πανω απο advanced. Και εχε στο νου σου οτι δεν κανω δυναμη μονο οπως εσυ αλλα μαζι με ολα τα αλλα οποτε τα νουμερα θα ειναι λιγο επανω αν κοψω και κανω μονο βαρη Your Strength Level for Bench Press is Intermediate★★★★★ You're stronger than 66%of male lifters in your age group weighing 86 kg Your lift is 1.40times your bodyweight Share on Facebook Strength Level boundaries These are our strength standards in kg for lifters at your bodyweight: BW Beg. Nov. Int. Adv. Elite 86 59 80 106 135 166 These male standards were last updated 2 days ago and are based on 2,640,000 filtered lifts. Note: these barbell standards include the weight of the bar, normally 20 kg / 44 lb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μην το παίρνετε και πολύ σοβαρά πάντως αυτήν την ιστοσελίδα. Δείχνει μια τάση μεν αλλά ως εκεί, γιατί τα στοιχεία του τα αντλεί από εμάς που μπαίνουμε και πληκτρολογούμε. Και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όσες φορές έχω μπει έχω δοκιμάσει και τα κιλά που σηκώνω, έχω δοκιμάσει και κιλά που δεν σηκώνω, έχω δοκιμάσει και κιλά που σήκωνε ο ....Κουταλιανός για να δω. Και φαντάζομαι το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Μην το παίρνετε και πολύ σοβαρά πάντως αυτήν την ιστοσελίδα. Δείχνει μια τάση μεν αλλά ως εκεί, γιατί τα στοιχεία του τα αντλεί από εμάς που μπαίνουμε και πληκτρολογούμε. Και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όσες φορές έχω μπει έχω δοκιμάσει και τα κιλά που σηκώνω, έχω δοκιμάσει και κιλά που δεν σηκώνω, έχω δοκιμάσει και κιλά που σήκωνε ο ....Κουταλιανός για να δω. Και φαντάζομαι το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι. Προφανως και δεν ειναι απόλυτα τα νουμερα απλα ενδεικτικα να εχεις μια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Conan2046 είπε Μην το παίρνετε και πολύ σοβαρά πάντως αυτήν την ιστοσελίδα. Δείχνει μια τάση μεν αλλά ως εκεί, γιατί τα στοιχεία του τα αντλεί από εμάς που μπαίνουμε και πληκτρολογούμε. Και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ όσες φορές έχω μπει έχω δοκιμάσει και τα κιλά που σηκώνω, έχω δοκιμάσει και κιλά που δεν σηκώνω, έχω δοκιμάσει και κιλά που σήκωνε ο ....Κουταλιανός για να δω. Και φαντάζομαι το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι. What do the strength standards mean? Beginner Stronger than 5% of lifters. A beginner lifter can perform the movement correctly and has practiced it for at least a month. Novice Stronger than 20% of lifters. A novice lifter has trained regularly in the technique for at least six months. Intermediate Stronger than 50% of lifters. An intermediate lifter has trained regularly in the technique for at least two years. Advanced Stronger than 80% of lifters. An advanced lifter has progressed for over five years. Elite Stronger than 95% of lifters. An elite lifter has dedicated over five years to become competitive at strength sports. Σε αυτο έχει δικιο πάντως. Αλλα γενικά ναι ειναι σκληρή σελιδα θα κλάψει πολυς κοσμος αν την πάρει στα σοβαρά. Ξαναλέω τουλάχιστον εκει που πάω εγω δεν έχω παρατηρησει πολλους να βάζουν στο πάγκο πάνω απο 80. Τωρα θυμαμαι 4-5 το πολύ. Απο τους 30. Tωρα εντάξει στις πιέσεις ωμων με μπάρα σε έχει μέσο στα 88 κιλά αν εισαι 83.5 ο Εμπειρος ηταν 100 κιλα γομάρι και σηκωνε 80 ρε φιλε. Να σας βάλω και βιντεο να δειτε Να kai ton βγαζει beginner.... ε χεσε με να πουμε. Εδω ακομη και 100 κιλα να τον βάλεις να σηκωσει τον βγάζει Novice. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Σε αυτο έχει δικιο πάντως. Αλλα γενικά ναι ειναι σκληρή σελιδα θα κλάψει πολυς κοσμος αν την πάρει στα σοβαρά. Ξαναλέω τουλάχιστον εκει που πάω εγω δεν έχω παρατηρησει πολλους να βάζουν στο πάγκο πάνω απο 80. Τωρα θυμαμαι 4-5 το πολύ. Απο τους 30. Για να εχει σημασια αυτο που γράφεις θα πρεπει να γνωρίζουμε ηλικια, βαρος, καιρος ενασχολησης, στοχος κλπ γιατι απο μονο του δεν λεει κατι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Spect~ είπε Για να εχει σημασια αυτο που γράφεις θα πρεπει να γνωρίζουμε ηλικια, βαρος, καιρος ενασχολησης, στοχος κλπ γιατι απο μονο του δεν λεει κατι. Εγραψα 7 μήνες. Παλαιοτερα έκανα κάμψεις - μονοζυγα - καλλισθενική τα βασικά - γυμναστηριο αλλα οχι πολλά κιλά - πολεμικές τέχνες οποτε αυτα δεν μπορουμε να τα μετρήσουμε. Γενικα πάντα ασχολιομουν με "κατι". Απο το 2013 και μετά πάντα. Πάντως εκανα εντιτ τον Εμπειρο ο οποιος στα 100 κιλα περιπου αντε 95 παρακατω δεν ειναι σηκωνει 80 πιεσεις ωμων και τον εχει στο Beginner οπως μπορεις να δεις. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Tωρα εντάξει στις πιέσεις ωμων με μπάρα σε έχει μέσο στα 88 κιλά αν εισαι 83.5 Κάτι κάνεις λάθος, Advance σε βγάζει έτσι που λες και είσαι δυνατότερος από το 80% των υπολοίπων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Conan2046 είπε Κάτι κάνεις λάθος, Advance σε βγάζει έτσι που λες και είσαι δυνατότερος από το 80% των υπολοίπων. Λέω οτι αν εισαι 83.5 για να βγεις Advanced πρεπει να σηκώσεις 90 κιλά πιέσεις ώμων. Για σκέψου το λιγο Ποιο τέρας θα βάλει 90 κιλα στη μπάρα ρε φιλε να σηκώσει για ώμους ενω ειναι 83.5 κιλά. Ντάξ. Μπορει σε κανα δυο χρονια να χω άλλη αποψη αν συνεχισω αλλα μου φαινεται δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Εγραψα 7 μήνες. Παλαιοτερα έκανα κάμψεις - μονοζυγα - καλλισθενική τα βασικά - γυμναστηριο αλλα οχι πολλά κιλά - πολεμικές τέχνες οποτε αυτα δεν μπορουμε να τα μετρήσουμε. Γενικα πάντα ασχολιομουν με "κατι". Απο το 2013 και μετά πάντα. Πάντως εκανα εντιτ τον Εμπειρο ο οποιος στα 100 κιλα περιπου αντε 95 παρακατω δεν ειναι σηκωνει 80 πιεσεις ωμων και τον εχει στο Beginner οπως μπορεις να δεις. Στα 86-87 κιλα εχω 92.5 kg 1rm strict press και 3x107.5kg push press. Αν θες εχω και βιντεο απο αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε Στα 86-87 κιλα εχω 92.5 kg 1rm strict press και 3x107.5kg push press. Αν θες εχω και βιντεο απο αυτα Πόσα χρόνια κάνεις ; ειλικρινη απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις